Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Ik merk dat de 60L cilinders van Sodastream de laatste tijd aanzienlijk minder lang meegaan dan voorheen, ondanks hetzelfde gebruik. We gebruiken Sodastream nu al verschillende jaren maar waar we vroe... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Ik heb een SodaStream DUO met glazen karaffen en loop tegen een frustrerend probleem aan: de dop loopt na gebruik zo vast dat ik hem met één hand niet meer open krijg. Ik ben een waterpomptang moe... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik heb een Sodastream besteld als verjaardagscadeau, maar bij het uitpakken bleek dat de doos enkel een cilinder en de “gratis siroopflessen (actie)” bevatte. Het toestel zelf en de herbruikbare f... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb in mei 2025 een sodastream duo aangeschaft. Na een jaar van gebruik ontstonden er complicaties waarbij ik beroep heb gedaan op mijn garantie. De medewerkster van Sodastream (Azize) heeft mij ze... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca i producent napojów

Napisane przez firmę

SodaStream wil een verschil maken door plastic wegwerpflessen overbodig te maken. Met een SodaStream bruiswatertoestel wordt kraanwater in een handomdraai bruisend water. Dat is lekker, makkelijk én duurzaam! SodaStream is actief in 46 landen en wereldwijd marktleider in homemade bruiswater. SodaStream houdt zich daarbij aan de hoogste internationale normen voor kwaliteit, ontwerp en productie.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Goed geregeld

Doordat ik twee verkeerde cilinders had gekocht, heb ik contact opgenomen met Sodastream. De cilinders kon ik opsturen en ik heb twee nieuwe, passende exemplaren ontvangen. En daarbij nog een flesje siroop van 7-uw. Super goed geregeld door Sodastream, chapeau!!

24 kwietnia 2025
Oceniono na 3 z 5

MISLEIDEND

MISLEIDEND

Al jaren hebben we Sodastream en doordat je wel eens een cilinder vergeet koop je met statiegeld €12, zo wordt het verkocht, een nieuwe cilinder.

Omschrijving COOLBLUE:
De SodaStream Cilinder Single Spare Pack is geschikt voor de SodaStream Crystal, Spirit en Spirit One Touch bruiswater machines. Je hebt een cilinder nodig om bruiswater te maken met de machine. In een cilinder zit CO2 voor het toevoegen van prik aan het water. Met één cilinder heb je ongeveer genoeg voor 60 liter bruiswater, afhankelijk van hoeveel bruis je per keer toevoegt.
Let op: er zit statiegeld op de cilinders. Gooi deze dus niet weg, maar zoek op de website van SodaStream naar een inleverpunt bij jou in de buurt.
———-

Bedenk je de volgende keer maar, want je krijgt van je €12 maar €2 terug bij inleveren!

Antwoord Sodastream;
Als een consument een toestel koopt, dan zit hier standaard een cilinder bij. De prijs van de licentiekosten is verwerkt in de totaalprijs van het pakket. Als deze cilinder leeg is, en de consument ruilt deze om voor een volle, dan betalen zij alleen voor het koolzuur (13 euro). De consument koopt dan een ruilcilinder.

Als de consument een cilinder koopt zonder een lege in te leveren, dan koopt de consument een reservecilinder. Hierover worden de licentiekosten opnieuw betaald, en ook voor het koolzuur dat in de cilinder zit, wat uitkomt op ongeveer 25 euro. Die extra kosten zijn dus niet voor statiegeld, maar voor de licentie. Op deze licentie (die wordt altijd meegeleverd in het doosje) staat dat bij definitieve inlevering de consument 2 euro ontvangt. Dit staat ook op de cilindersleeve uitgelegd.

28 kwietnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Ik ben redelijk tevreden over de…

Ik ben redelijk tevreden over de sodastream .. ik dronk heel slecht water en nu met de bubbels wel!
De plastic fles pas beter in het apparaat als de glazen fles ! Maar t lukt wel.
De gene die ik eerst ontving .. lekte het ventiel.. Dat gelijk gemeld .. filmpjes gestuurd etc .. ik moest eerst een nieuw cilinder kopen.. ( want misschien was die niet oké ) dat was het dus niet er kwam amper bruis in.. ik moest de fles 3x opnieuw plaatsen.. Dat weer gemeld en alles binnen 1,5 week opgelost .. ik kreeg een totaal nieuwe! Dus erg blij.. en met een Nederlandse gebruiksaanwijzing ( ook wel leuk 🙂) bij de eerste zat alleen Russies .. gelukkig ook plaatjes !
Dus ik ben zeer tevreden! En de cilinders verkopen ze in veel zaken.. ook bij Hema.. en daar ruil je hem dan ook weer in!

14 kwietnia 2025

Sodastream gratis vervangen

Na 1,5 jaar ging mijn sodastream Duo kapot. Hij carboneerde het water niet meer. Contact opgenomen met sodastream en na wat heen en weer geschrijf via mail kwamen ze tot de konklusie dat hij echt kapot was. ze hebben mij toen een gloed nieuw apparaat inclusief flessen, siroop en CO2 cylinder gestuurd. Ben zeer blij met deze aktie van sodastrem. Dankjewel Nuran van customer care.

11 kwietnia 2025

Misleidend

Misleidend! krijgt nooit meer het statiegeld ( 12,50) terug. Je kunt de cilinder alleen omruilen en dan weer 12.99 betalen. Opsturen kan pas vanaf 3 (!) cilinders,( en weer 75 euro betalen) en natuurlijk ontvang je geen retourdoos bij je bestelling..
De opgegeven hoeveelheid haal je nooit uit 1 cilinder, met de ene cilinder doe je langer dan de andere…..

21 marca 2025

Stom volk daar

Bij SodaStream op de site 2 plastic flessen besteld om drinken te maken.
Hij zou vandaag worden bezorgt maar het pakket is ergens anders bezorgd . Nu het bedrijf gebeld doen ze moeilijk en willen. Ze geld niet terug geven .
Moet eerst wachten tot de mensen het terug sturen die het hebben gekregen en dan ik mijn geld terug krijgen .

17 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Slechte klantenservice en je geld niet terug

Ondanks dat ik met Sodastream opgegroeid ben en het al dertig jaar in huis heb. Die ene keer dat je vier nieuwe flessen besteld direct bij Sodastream, blijken het alsnog flessen te zijn die op 1 van jouw vier Sodastreams passen.

Het is nu bijna vier maanden geleden sinds we de flessen terugstuurden (eerst wilde ze het niet terugnemen om zogenaamde hygiënische redenen). Sindsdien elke keer weer een bericht dat je je bewijs van verzending moet opsturen of je krijgt herhaaldelijk geen antwoord.

9 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Eigenlijk nog geen ster waard Maar…

Eigenlijk nog geen ster waarde Maar anders kan je geen review schrijven. Wij gebruiken geen sodastream Meer en Willen onze 2 lege cilinders inleveren en het geld terug hebben voor de Borg van de 2 cilinders. Helaas pindakaas, deze krijg je niet terug, je krijgt Maar 2 euro per cilinders terug terwijl je per cilinder 12.50 euro betaald, dit. Word als je ze koopt er niet bij verteld, de klantenservice zeigt ja dat Staat op de sleeve van de cilinders, Maar die kan je pas lezen als je ze gekocht hebt. Dus je betaald 12.50 euro statiegeld en krijgt Maar 2 euro terug, typisch geval van oplichterij en bedriegerij. Mijn advices koop nooit een sodastream want je word besodemietert. John B.

20 lutego 2025
Oceniono na 4 z 5

Super geholpen na beschadigd pakket

Bij DHL was mijn pakket beschadigd en miste er een flesje. Gelijk foto's gemaakt en aangegeven bij Sodastream. Ze hebben me toen een flesje cola opgestuurd en nog een extra flesje bio casis met een sodastream tasje. Heel netjes gedaan en deze smaak gaan we uitproberen.

6 lutego 2025

Waardeloos!

Waardeloos!! Ten eerste moet je dus minimaal twee cilinders insturen om te ruilen. Ik heb er twee! Een in het apparaat en een reserve. Dan maar twee extra cilinders bestellen, en nog niks omruilen waardoor ik dus 4 cilinders in huis zou hebben. Nu is mijn bestelling geannuleerd omdat mijn adres gegevens te lang zijn....? Krijg ik een cadeaucode van 5 euro die alleen niet op cilinders te gebruiken is.
Denk dat ik moet gaan verhuizen om cilinders te kunnen bestellen.
Wat een aanfluiting!!!

29 stycznia 2025

Drama!

Drama!! Op 16 december een sodastream besteld. We wachten nog steeds op ons apparaat!! De service afdeling scheept je af met antwoorden als "het is doorgegeven" en "we wachten op goedkeuring". Het 1e apparaat werd defect geleverd. Retour gestuurd. Achter de betaling aan moeten bellen. Opnieuw besteld en we wachten dus nog steeds. Een absolute aanfluiting!!! Bestel hier niet!!

29 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Laatste 4 maanden extreem slecht, klantenservice is niet behulpzaam, orders worden niet verstuurd

Sinds de laatste paar maanden gaat er van alles mis, klanten services kan zelf niks beantwoorden en moeten alles navragen.

Order van machine (misgegaan)
Retour van een machine (misgegaan)
Zijn niet op de hoogte van eigen acties (bewijs moet klant leveren)

Recente order voor patronen omruilen sinds 1,5 week niet geleverd,

Kortom er gaat zoveel mis bij het bedrijf dat we nu serieus willen gaan over stappen.

Nu maar weer regelen det we de 200€ vooruitbetaalde geld weer terug krijgen.

20 stycznia 2025

Ik plaatste een bestelling op 04/01/2025

Ik plaatste een bestelling op 04/01/2025 en zou geleverd moeten zijn geweest 10/01/2025. Tot op heden staat mijn bestelling bij bpost nog steeds op 'in verwerking' daaropeen volgend heb ik een mail gestuurd naar de klantenservice van sodastream die een onderzoek gestart zijn naar wat er mis is gegaan. Ondertussen 3 weken verder en nog steeds geen sodastream of een nieuwe verzending. Het totaalbedrag van mijn bestelling bedraagt 139,46 euro en ik krijg zowel geen bestelling als terugbetaling toe. Schandalig gewoon dus hopelijk krijg ik snel mijn geld terug want een maand wachten op een bestelling is er gewoon los over!

24 stycznia 2025
Oceniono na 4 z 5

I placed an order for an e-terra

I placed an order for an e-terra, a few cylinders and extra bottles.
Upon delivery, one cylinder was missing.
After reaching out to the customer service, the issue was resolved. They send me the cylinder and added in something to make flavored drinks.
Anything can go wrong when placing an order. It’s how the customer service handles these things that shows the value of the brand.
I’m happy with my purchase and the service I received.

11 stycznia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej