Sodastreamstore Recenzje 636

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Op zich werkt het apparaat prima....echter qua marketing is dit een heel vervelend bedrijf: ze moedigen je op alle manieren aan om een extra CO2 cilinder aan te schaffen....waar je dan de zogenaamd... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Mijn Eerste bestelling was dag later dan afgesproken verzonden En binnengekomen. Maar telefonisch vriendelijk te woord gestaan over deze feit. Maar heb het als nog netjes ontvangen. Helaas is er... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Bestelde per ongeluk de verkeerde CO2 flessen de service desk annuleerde de opdracht gelijk echter de flessen werden toch verzonden. Merkwaardig dat er geen mogelijkheid bestaat om de order te wij... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Een week geleden cilinders besteld die de volgende dag zouden worden geleverd. Na drie dagen contact opgenomen, moet ik zelf bewijzen dat ik heb betaald. Vervolgens ‘moet de betaling nog aan de bestel... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Bestel nu online je SodaStream machines, sodamix en accessoires bij SodaStreamStore.nl. Voor 22:00 besteld, morgen in huis. Vanaf €50,- gratis verzonden!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Via AH.nl cilinders besteld en de lege…

Via AH.nl cilinders besteld en de lege konden niet aan de deur worden i gewisseld! Toen ik naar de winkel ging verwezen ze mij naar sodastream en daar verwezen ze mij weer naar AH. Slechte zaak! Wil je goed zijn voor t milieu door 2x verzenden tegen te willen gaan word je genaaid door sodastream

16 sierpnia 2025

Niet Doen!

Als je een cilinder omruilt, krijg je de aangegeven borg van €12 terug. Als je een cilinder wilt inleveren en niet omruilt, krijg je een vergoeding van €2.
Dit is een verdienmodel van soda stream en ik zou dit niet aanraden!

9 grudnia 2024

Begin er niet aan!

Echt een schande hoe Sodastream om gaat met de cilinders en flessen. Je betaalt 12 euro aan statiegeld voor een cilinder. Ik weet niet of Sodastream de definitie van statiegeld of borg begrijpt maar dat houdt in dat het bedrag dat wordt geheven bij de aankoop van een product wordt terugbetaald als de koper het product later weer inlevert. Echter geeft Sodastream aan dat zij slechts 2 euro per cilinder terugbetalen. En de overige 10 euro dan?? Ook zijn de plastic Sodastream flessen erg kort houdbaar. Slechts enkele maanden. Laatst had ik er zelfs één die maar 2 maanden houdbaar was. Dit staat alleen in microscopisch kleine lettertjes op de fles (en ook super onhandig als je deze online besteld en dus pas bij ontvangst de houdbaarheid kan controleren). Kortom, begin hiet niet aan. Het is niet goedkoper dan gewoon mineraalwater en kennelijk ook niet echt duurzaam want die flessen en cilinders kan ik dus gewoon weggooien.

17 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Probleem met de flessen geen oplossing en onbekend probleem..

Helaas problemen met mijn sodastream fles. Ik heb deze nog geen maand en er gaat viezigheid tussen de zwarte dop onderkant en de fles zitten. Ik heb volgens de instructie mijn fles in de vaatwasser gestopt zelfs in een lege vaatwasser. Maar de viezigheid gaat er niet uit. Toen ik vervolgen SodaStream proberen te bellen hadden ze geen oplossing en hadden ze dit probleem blijkbaar nog nooit gehoord. Ik heb een instructie gekregen voor het schoonmaken maar dat gaat een beetje onmogelijk zijn aangezien je niet met vocht tussen die twee ruimtes in komt. Soda stream kan verder niks voor me doen naast een kortingsbon voor een nieuwe fles maar daar is het probleem natuurlijk niet mee opgelost.. Kortom ik ben heel erg teleurgesteld over hoe lang mijn flessen meegaan voor het geld wordt het kost..

6 marca 2024

Slechte Ervaring met SodaStream

Heb een onvolledige bestelling ontvangen en ondanks meerdere pogingen om contact te krijgen, blijft SodaStream onbereikbaar. Zeer teleurgesteld in hun klantenservice. Niet aan te raden.

4 lutego 2024

Beste Daan,

Zeer vervelende zaak. Echter je plaatst een review bij een bedrijf dat niet meer actief is. Gaarne je review bij de juiste verkoper plaatsen zodat deze wellicht met jou de kwestie kan oplossen.

Oceniono na 1 z 5

Kansloze partij, hier niet bestellen

Bij Dutchdo was klantenservice al vrij beroerd maar geweldig vergeleken met hoe sodastream.nl het doet.

11 juni 4 Co2 cylinders besteld, nu dus met vooraf 4x borg betalen (totaal dus 100 eu) en vandaag 23 juni nog niks ontvangen. Op 21 juni nog per email en telefonisch contact gehad met de belofte dat ik die dag teruggebeld zou worden, niks meer gehoord.

Vandaag dus nog maar een keer gebeld, werd weer met een kluitje het riet in gestuurd, heb geeist dat het bedrag zsm wordt teruggestort, dat gaan ze doen, maar daar gaat wel 10 werkdagen overheen.
Hoe krijg je het voor elkaar om het zo verknallen?

EDIT: 2 dagen later ineens 4 cylinders ontvangen, en die heb ik teruggestuurd zodat ik na ontvangst, binnen 10 werkdagen aankoopbedrag zou terug krijgen. De 27e zijn de flessen daar aangekomen (aldus DHL) en tot op heden (17-07) heb ik nog steeds geen aankoopbedrag retour. Reacties op vragen via de helpdesk blijven uit en bij telefonisch contact wordt er steeds gezegd; mijn collega belt u terug, wat vervolgens niet wordt gedaan.

23 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

Wijziging in partner is drama voor de klant

Er blijkt een wijziging te hebben plaatsgevonden in de processor/processen van CO2 cilinders.

Nu dient de klant niet enkel voor bank te spelen voor de multinational met het vooraf betalen van het statiegeld wat bij retour teruggestort wordt. Iets wat voorheen als supplement werd aangerekend na enkele weken zonder retour. Maar de delivery partner is ook veranderd van PostNL naar DHL met duidelijk minder verzend punten.

Een behoorlijke achteruitgang van service kwaliteit waar de klant niets voor terug krijgt. Increase in price, decrease in service.

20 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

Duurt veel te lang voor je je geld…

Duurt veel te lang voor je je geld terugkrijgt met dit nieuwe rotsysteem wat ze nu hebben…. Heeel slecht … heb er geen goed woord voor over

2 czerwca 2023

Odpowiedź od Sodastreamstore

We vinden het vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad met onze service. Onze excuses voor het ongemak. Wij zouden het waarderen als u ons wilt benaderen op review@dutchdo.nl vanaf het email adres waarmee de bestelling geplaatst is.

Oceniono na 1 z 5

Helaas na 7 weken nog steeds geen…

Helaas na 7 weken nog steeds geen statiegeld retour ontvangen van 2 opgestuurde ruilcilinders. Als je belt of mailt wordt de klacht volgens hun doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling. Nu al 4 weken alle dagen contact maar nog steeds geel geld retour.
10 april €49.95 betaald NL 2205 voor 2 nieuwe flessen en als ik de de oude flessen retour zou sturen kreeg ik binnen 1 week mijn statiegeld retour. Voorheen was het nog zo dat je de flessen binnen 14 dagen terug moest sturen en hoefde je geen statiegeld vooruit te betalen. Jullie vragen nu om een ordernummer, maar dit heb ik al tientallen keren naar jullie gemaild. Ook bel ik iedere dag met de klantenservice van jullie en wordt ik afgescheept met het verhaal dat het in behandeling is. Het zijn gewoon ruilcilinders en die zijn betaald en ingeleverd zodat ik recht heb op terugontvangen van MIJN STATIEGELD

17 kwietnia 2023

Odpowiedź od Sodastreamstore

Als u stopt met het ruilprogramma van de cilinders kunnen deze bij Sodastream zelf ingeleverd worden, via hun krijgt u dat een vergoeding hiervoor terug. Mocht u 2 lege cilinders naar ons gestuurd hebben zonder dat daar een order aan gekoppeld zat kunnen we deze helaas niet verwerken. Als u ons kunt voorzien van een ordernummer of misschien een track en trace link kijken wij dat voor u na.

u kunt dit opsturen naar review@dutchdo.nl.

Factuur na vier jaar

E-mail van Sodastream op 23 mei 2023:

Ik zou lege cilinders niet geretourneerd hebben en krijg daarom binnenkort een rekening van €15,- per cilinder. Datum bestelde cilinders: 20 juni 2019. En of ik - ‘om logistieke problemen te voorkomen’? - mijn verzendbewijs van retournering wil toevoegen. Uiteraard heb ik deze na vier jaar niet meer.

Ik lees deze klacht van meerdere (ex-)klanten. Sommigen betalen om er vanaf te zijn vanwege de incassokosten, ondanks belofte van sodastream om het uit te zoeken.

Mijn reactie: ‘U kunt uiteraard niet met terugwerkende kracht iets factureren wat op 20-06-2019 besteld is. Daarbij zijn alle ruilcilinders betaald en geretourneerd. Een verzendbewijs is vier jaren na dato uiteraard niet in mijn bezit. Gelieve mij uw bewijs te tonen of mijn gegevens uit uw systeem te verwijderen en mij niet met onterechte én verjaarde facturering lastig te vallen.’

Ik heb zowel de Consumentenbond als de rechtsbijstand geïnformeerd.

Voor Sodastream: gelieve niet hieronder te reageren met de vraag mij u te bellen. U heeft vanuit uw achterstallige en onvolledige administratie genoeg gedoe veroorzaakt.

23 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Nergens geen siropen meer!!!!!

Ik bestel normaal siropen via websites als sodastreamstore.nl. Maar nu al die sites weg zijn of niets meer verkopen, kun je alleen nog maar bij sodastream.nl bestellen. En echt waar......6 smaken????? Waar is de rest???? In Duitsland op Sodastream.de heb je een enorme keuze aan smaken, maar daar kun je niets bestellen want ze leveren niet in Nederland! Ik vind dit echt belachelijk!! Iedereen aan zon apparaat helpen en dan de smaken niet meer leveren. Waar is de Tonic, Mocktails, Energy, fruitsmaken zoals kersen-citroen? etc etc etc. Ik wil graag hier opheldering over. Want voor die 5 smaken die jullie leveren (en die BIO is gewoon erg dure ranja) hoef ik die sodastream niet meer! Lever de smaken zoals in Duitsland of stop ermee!

11 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Sturen zelf verkeerde siroop op (Pepsi…

Sturen zelf verkeerde siroop op (Pepsi ipv Pepsi max). Verkeerde siroop moet teruggestuurd worden, kost mij €12,50. Na maan-den over & weer gemail heb ik mijn geld nog altijd niet terug gezien. Blijven de klant van kastje naar de muur sturen.

2 września 2022
Oceniono na 4 z 5

De gasflessen worden snel geleverd

De gasflessen worden snel geleverd in de retourdoos, daar ben ik wel tevreden over, ook over Sodastream zelf, lekker en goedkoop.
Alleen Sodastreamstore heeft steeds minder siroop op voorraad, ik koop hier alleen nog de gasflessen en haal de siroop nu ergens anders.

17 marca 2023
Oceniono na 2 z 5

De meeste siropen zijn al maanden niet op vorraad

De meeste siropen zijn al maanden niet meer op voorraad.
Jammer, want er zijn andere partijen online, die deze siropen verkopen voor woekerprijzen.

2 marca 2023

Oceniono na 2 z 5

het aanbod is sterk achteruit gegaan…

het aanbod is sterk achteruit gegaan veel producten zijn niet in stock of niet leverbaar

24 lutego 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej