Op zich werkt het apparaat prima....echter qua marketing is dit een heel vervelend bedrijf: ze moedigen je op alle manieren aan om een extra CO2 cilinder aan te schaffen....waar je dan de zogenaamd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mijn Eerste bestelling was dag later dan afgesproken verzonden En binnengekomen. Maar telefonisch vriendelijk te woord gestaan over deze feit. Maar heb het als nog netjes ontvangen. Helaas is er... Zobacz więcej
Bestelde per ongeluk de verkeerde CO2 flessen de service desk annuleerde de opdracht gelijk echter de flessen werden toch verzonden. Merkwaardig dat er geen mogelijkheid bestaat om de order te wij... Zobacz więcej
Een week geleden cilinders besteld die de volgende dag zouden worden geleverd. Na drie dagen contact opgenomen, moet ik zelf bewijzen dat ik heb betaald. Vervolgens ‘moet de betaling nog aan de bestel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestel nu online je SodaStream machines, sodamix en accessoires bij SodaStreamStore.nl. Voor 22:00 besteld, morgen in huis. Vanaf €50,- gratis verzonden!
Robert Schumandomein 2, 6229 ES , Maastricht, Holandia
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Het terugsturen van de ruilcilinders gaat op zich prima. Mooi dat in de doos (maar niet altijd) al een retoursticker zit zodat de retour alvast kan worden voorbereid.
Lastige en eigenlijk ook gemiste kans is een bevestiging dat de lege cilinders door jullie retour zijn ontvangen. Voor de klant is het dan een bevestiging dat alles goed is ontvangen en (belangrijker) administratief door jullie is verwerkt.
Dit advies komt vooral omdat ik in het begin nogal een discussie met jullie had of iets wel of niet is verstuurd.
Ik stond zelfs op het punt om geen sodastream meer te gebruiken, aangezien ik als klant het gevoel kreeg dat er aan mij werd getwijfeld. vertrouwen komt van 2 kanten en een simpele ontvangstbevestiging is een kleine moeite.
Heel fijn in gebruik en snel in huis met gratis retouren. Spaart uit op constant flessen water halen en ook met smaaksiroop aan te maken. Ik haal het niet altijd met binnen 2 weken leeg retouren( zonder het statiegeld te betalen) maar ook als je later retour stuurt komt je statiegeld op de fles terug als je dit later doet.
Slechte service en ik voel mij opgelicht. Dit bedrijf heeft haar processen duidelijk niet op orde. Bewust of onbewust. De bestelling werd snel geleverd maar zonder retouretiket voor de cilinders. Contact opnemen kan alleen via aanmaken van ticket. Gedaan. Hier kwam een standaardantwoord op dat ik de retourlabel moest gebruiken of het antwoordnummer moest gebruiken. Het laatste gedaan. Bestelnummer inclusief barcode op pakket vermeld pakbon in het pakket meegestuurd. Voor de zekerheid ook een foto van het pakket gemaakt. 6 weken lang niets gehoord en opeens ontvang ik per email een rekening van 30 euro per email voor het niet retourneren van de Cilinders. Ik heb een email gestuurd met verwijzing naar de ticket, verhaal uitgelegd, foto toegevoegd en aangegeven dat omdat ik zolang niets gehoord heb ik het verzendbewijs inmiddels niet meer in mijn bezit had. Ik heb daarop een heel kort bericht ontvangen: "we hebben het pakket niet ontvangen en zonder verzendbewijs kunnen we niets." Dit is op z'n minst niet servicegericht en voelt op het onbeschofte af. In de tussentijd ontvang ik een herinnering om te betalen. Ik heb dit uiteindelijk gedaan omdat geen zin heb in problemen. Maar het voelt alsof ik hier opgelicht wordt. Ik heb ook een mail ontvangen met het verzoek voor een review. Deze ingevuld met een soortgelijke tekst en waardering. Op het moment dat ik de review probeer in te dienen lijkt het allemaal heel toevallig net vast te lopen.....
Dit was de eerste en meteen de laatste keer dat ik hier bestel. Gelukkig zijn er andere opties om aan de benodigde spullen te komen.

Odpowiedź od Sodastreamstore
Prima en snel geleverd zijn niet de goedkoopste maar zeer betrouwbaar en super sneln
De belofte van snelle levering wordt nagenoeg nooit gehaald. Ik heb al 2 keer gehad dat de cilinders kwijt zijn geraakt, en pas na overhandigen alle bewijzen de toeslag wordt geannuleerd. Daarnaast zijn de medewerkers van de klantenservice ingericht om standaard antwoorden te geven en niet om je echt te helpen.
Al met al kost veel tijd als er iets fout gaat, en in principe draai je er zelf voor op als je er niet bovenop zit.

Odpowiedź od Sodastreamstore
Ik vind nergens in mijn buurt nog cola light. Maar bij jullie wel. Vlotte levering. Alles correct.
Aangeschaft vooral vanuit milieu overwegingen en hij voldoet prima. Bijkomend voordeel, minder gesleep met flessen.
Inloggen was even een dingetje, maar bestelling werd vlot geleverd.
Foute levering
Tweede bestelling op rij die fout geleverd werd. Dit werd telkens wel rechtgezet, maar ik zoek wel een andere leverancier.

Odpowiedź od Sodastreamstore
Snelle levering en keurig bezorgd, maar er staat dat de bezorger gelijk de lege mee terug kan nemen, maar de bezorger zegt geen tijd te hebben om daar op te wachten. Je moet de lege flessen in die doos doen, het etiket eraf halen en de nieuwe erop plakken. Dus dat is niet zoals het in de werkelijkheid gaat.
bestelling goed afgeleverd maar niet zoals ze zeggen "voor 2200 uur besteld de volgende dag geleverd" was een dag later
Sodastream is vlug met zijn bestellingen. De motie die ze gebruiken klopt vandaag besteld morgen geleverd. Een negatief puntje is dat de bezorger niet heeft aangebeld en daardoor stond ons pakje een hele nacht aan de deur.
Je bestelt cilinders bij ze en moet hier 15 euro statiegeld per stuk voor betalen. Of je kan je oude cilinders terug sturen naar ze om dit niet te hoeven betalen. Doe je dit conform de instructies, door de sticker uit het ontvangen pakket direct op je retourzending te plakken en weer mee te geven aan de bezorger, dan krijg je echter geen verzendbewijs. Iets wat Dutchdo heel goed weet; en waar ze handig gebruik van maken door gewoon altijd te ontkennen dat ze de cilinders hebben ontvangen tot je een verzendbewijs kan overleggen. Iets wat niet kan wanneer je de door hun zelf voorgeschreven procedure gebruikt. Top systeen voor het verdienen van geld, iets minder vriendelijk voor de klanten die vele euro's kwijt zijn aan deze verkapte oplichting.
Ik heb inmiddels al meerdere malen contact gehad met de Dutchdo/sodastreamstore klantenservice die stoïcijns weigert om iets te doen zonder verzendbewijs en zal dan ook niet reageren op de copy paste reacties die ze op negatieve reviews geven, om contact op te nemen met hun review@ e-mailadres. Als de klantenservice daadwerkelijk van plan was om tot een oplossing te komen, dan hadden ze dit al gedaan.

Odpowiedź od Sodastreamstore
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.