Op zich werkt het apparaat prima....echter qua marketing is dit een heel vervelend bedrijf: ze moedigen je op alle manieren aan om een extra CO2 cilinder aan te schaffen....waar je dan de zogenaamd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mijn Eerste bestelling was dag later dan afgesproken verzonden En binnengekomen. Maar telefonisch vriendelijk te woord gestaan over deze feit. Maar heb het als nog netjes ontvangen. Helaas is er... Zobacz więcej
Bestelde per ongeluk de verkeerde CO2 flessen de service desk annuleerde de opdracht gelijk echter de flessen werden toch verzonden. Merkwaardig dat er geen mogelijkheid bestaat om de order te wij... Zobacz więcej
Een week geleden cilinders besteld die de volgende dag zouden worden geleverd. Na drie dagen contact opgenomen, moet ik zelf bewijzen dat ik heb betaald. Vervolgens ‘moet de betaling nog aan de bestel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestel nu online je SodaStream machines, sodamix en accessoires bij SodaStreamStore.nl. Voor 22:00 besteld, morgen in huis. Vanaf €50,- gratis verzonden!
Robert Schumandomein 2, 6229 ES , Maastricht, Holandia
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Zeer slechte klantenservice!
Hervulbare gasflessen zijn maar voor de helft gevuld dan de wegwerp! Vragen extra inkomsten, ook al lever je de hervulbare ergens anders in.
Ik steun deze organistatie niet meer!

Odpowiedź od Sodastreamstore
Merkwaardig dat er geen mogelijkheid bestaat om de order te wijzigen naar een ander type. Nog vreemder is dat het 3-5 dagen moet duren alvorens je betaling wordt teruggestort.
Dat is allemaal niet wat je onder klantvriendelijkheid of klantgerichtheid verstaat.
Al met al dus geen echt goede beurt.
Het heen en weer sturen werkt prima. Nog fijner was geweest als ik een doos met retouretiket al in mijn bezit had. Ik kan niet van de pakketbezorger verwachten dat hij/zij mij mijn pakje uit laat pakken, de oude cylinders weer in de verpakking doe en een retouretiket plak. Met de huidige tarieven die PostNL haar bezorgers betaalt kan dit echt niet.
Jammer wat ik besteld hed maar een maand goed is
snel en goed verpakt ontvangen, je vind altijd de juiste smaak bij Sodastreamstore, waardoor?
Omdat Sodastreamstore leuke aanbiedingen voor de klanten in petto heeft, zowel biologische producten als originele smaken die je tong strelen en vermaken.
Blijf gezond en heel veel succes Sodastreamstore.
groet van P.
Het apparaat is best, maar....
Een (1) cilinder Co2 retourneren is extreem moeilijk gemaakt en wachten op je statiegeld duurt eeuwig. Ik heb nog altijd niets gezien of ontvangen en zit nu al enkele weken in het traject.
Eerst telefoneren:
"Nee meneer, u krijgt geen statiegeld terug"
Ja, maar ik heb toch een tientje betaald voor die 3e cilinder?
"Nee, u hebt betaald voor de licentie"
Ja, ammehoela! Als ik een liter Coca Cola koop in de winkel betaal ik voor de verpakking (dat heet statiegeld) en dat krijg ik dan per ommegaande (!) weer terug als ik de fles inlever!
"Nee meneer, zo'n stalen fles met Co2 daar zit geen statiegeld op. Ja, u hebt wel 10 Euro betaald daarvoor. Dat dan weer wel"
Kortom: Een eindeloos en weken durend gezeur om wat geld (Het schijnt € 2 te zijn) terug te krijgen.
De tijd en de moeite die het me tot nu toe gekost heeft is bovenmate.
Nog altijd vergeefs.
Hoe moeilijk kan het zijn?
Het komt toch wel eens vaker voor dat mensen een cilinder willen inleveren zonder daarvoor een gevulde retour te kopen?

Odpowiedź od Sodastreamstore
Duur!! En als je wilt retourneren ben je echt de sjaak.
Je moet eerst de hele website afstruinen naar een retourfurmulier, wat ze dus niet blijken te hebben. Je moet dan via de website een herroepingsformulier invullen. Dan moet je naar PostNL om een retourlabel aan te vragen. Dan moet je 6,75 betalen. Dan moet je de product ID's opzoeken en invullen op het herroepingsformulier. Dan moet je de prijs en factuur erbij zoeken. Dan moet je het pakje naar het postkantoor brengen. HE-LE-MAAL waardeloos dit.
Het zure voor deze winkel is bovendien: Ik heb best een aanzienlijke order gedaan en heb nog heel veel ander spul nodig dat ze op voorraad hebben, maar ik heb gewoon helemaal geen zin meer om daar te bestellen. Jammer jongens. Regel eerst je retouren maar eens een beetje behoorlijk. Eens maar nooit weer. Niet aan te raden.

Odpowiedź od Sodastreamstore
Commande de 2 recharge SodaStream commandé fin mai. Vous avez 15 jours pour consommer vos deux recharges sinon on vous facture 30 €, avec relance plus frais de relance et quasi assignation en justice. Ne pas commander chez eux si vous souhaitez avoir une relation durable et aimable avec votre fournisseur. A fuir
Translate English : Order of 2 SodaStream refills ordered at the end of May. You have 15 days to consume your two refills otherwise you will be billed 30 €, with reminder plus reminder costs and quasi legal summons. Do not order from them if you want to have a lasting and friendly relationship with your supplier. To flee
translate NL : Bestelling van 2 SodaStream navullingen besteld eind mei. U heeft 15 dagen om uw twee navullingen te consumeren, anders wordt u 30 € gefactureerd, met herinnering plus herinneringskosten en quasi juridische dagvaarding. Bestel niet bij hen als u een duurzame en vriendschappelijke relatie met uw leverancier wilt hebben. Vluchten

Odpowiedź od Sodastreamstore
Ik krijg een mail van Rob van Sodastreamstore over diverse acties. De 6 packs waren in de aanbieding. Ik ga kijken en zie dat een los flesje Miranda siroop 4,99 kost en een 6 pack 32,99. Dus de voordeelverpakking is 3 Euro duurder. Overigens is een 6 pack al 5 euro duurder dan een paar maanden geleden. Alle classic siropen zijn aangepast behalve de Miranda. Na diverse mail wisselingen met de klantenservice wordt mij gezegd dat de prijs van een enkele fles nog moet worden aangepast en dan is de 6 pack wel voordeliger. Dit is klinkklare onzin want alle andere classic siropen zijn in prijs verlaagd. 4,49/27,99.
Op het moment dat ik dit schrijf zijn 6 solo flesjes Miranda 3 euro goedkopen dan een zgn voordeel 6 pack Miranda. De klantenservice beweert maar wat en ze proberen je met een niet kloppend verhaal om de tuin te leiden.
Dus let goed op als je hier siroop koopt, want ze maken er een potje van.
Ik heb ze de gelegenheid gegeven om mij een juist antwoord te geven, zo niet dan zou ik de review plaatsen. Ik zeg hiermee niets over de kwaliteit van de Sodastream producten, want die zijn goed. Alleen de klantenservice deugt voor geen meter en ze weten echt niet waar ze mee bezig zijn.
Update: Na diverse mail wisselingen hebben ze hun fout toegegeven en mij excuses gegeven dat ze het verkeerd hebben opgepakt. Inmiddels is alles goed gecorrigeerd en hersteld, zodat het probleem is opgelost.
Zoals al eerder opgemerkt is het Sodastream concept prima en zijn de siropen ook goed. Daar had ik geen klacht over. Ik laat de waardering staan, want die gaat over de eerste bevinding van de bedrijfsvoering en die was gewoon niet goed. Pas na lang volhouden van mijn kant is het uiteindelijk goed opgelost. Laten we hopen dat het een incident was.

Odpowiedź od Sodastreamstore
Het concept is geniaal en werkt.
De smaak is uitstekend en de veiligheid staat bovenaan.
Dat betekend dat het apparaat een leven lang mee kan.
Ware het niet dat het enige bewegende onderdeel waar fysieke kracht bij te pas komt te weten het scharnier van de drukknop. Uiterst zwak Is uitgevoerd zo zwak dat het ongeveer 3 jaar meegaat.
Een knappe prestatie van technisch denkwerk.
Zeer slechte dienst na verkoop en communicatie.

Odpowiedź od Sodastreamstore
Nieuwe flessen besteld voor de sodastream Spirit, helaas passen deze niet, dit mag wel iets duidelijker worden aangegeven wat waar op past of een extra waarschuwing of duidelijker de modellen op de website zetten wat waar op past.

Odpowiedź od Sodastreamstore
Mijn pakket kwam 3 dagen later pas aan, ik zou een ruil actie doen, omdat ik niet thuis was had ik de lege bussen voor de deur gezet maar die hebben ze niet mee genomen.

Odpowiedź od Sodastreamstore
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.