Op zich werkt het apparaat prima....echter qua marketing is dit een heel vervelend bedrijf: ze moedigen je op alle manieren aan om een extra CO2 cilinder aan te schaffen....waar je dan de zogenaamd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mijn Eerste bestelling was dag later dan afgesproken verzonden En binnengekomen. Maar telefonisch vriendelijk te woord gestaan over deze feit. Maar heb het als nog netjes ontvangen. Helaas is er... Zobacz więcej
Bestelde per ongeluk de verkeerde CO2 flessen de service desk annuleerde de opdracht gelijk echter de flessen werden toch verzonden. Merkwaardig dat er geen mogelijkheid bestaat om de order te wij... Zobacz więcej
Een week geleden cilinders besteld die de volgende dag zouden worden geleverd. Na drie dagen contact opgenomen, moet ik zelf bewijzen dat ik heb betaald. Vervolgens ‘moet de betaling nog aan de bestel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestel nu online je SodaStream machines, sodamix en accessoires bij SodaStreamStore.nl. Voor 22:00 besteld, morgen in huis. Vanaf €50,- gratis verzonden!
Robert Schumandomein 2, 6229 ES , Maastricht, Holandia
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Krijg eerst een mail met leuke aanbiedingen maar het product is steeds niet op voorraad. Veel te vaak niet op voorraad. Nu maar weer andere gekocht. Duurder vanwege minder inhoud.

Odpowiedź od Sodastreamstore
Mijn product functioneerde niet meer. Eenmaal met een dame gesproken te hebben moest ik mijn (volle!) co2 cilinders toesturen zodat ik nieuwe zou krijgen (het zou tenslotte aan de aansluiting kunnen liggen. Eenmaal de nieuwe flessen te hebben ontvangen paste deze totaal niet op mijn apparaat, totáál andere aansluiting!
Na vele malen contactformulieren in te vullen en vele malen bellen eindelijk weer een dame gesproken. Nu moest ik het hele apparaat én de cilinders retour sturen!
Uiteindelijk bericht gekregen dat het apparaat dus defect was, hiervoor betaalden ze een vergoeding. Maar.... mijn 2 co2 cilinders (die ik zélf heb aangekocht) krijg ik niet retour! Of ik het aankoopbewijs daarvan wil overleggen! Mensen, ik heb die in 2020 aangekocht! En, hoezo kan ik cilinders retour sturen als ik deze in eerste instantie niet ZELF heb aangekocht.
Resultaat: mijn aankoop cilinders á 25,- p/stk krijg ik niet retour! Dan was ik beter af door helemaal geen klacht aan te geven. Wat een k... bedrijf!! SLECHT SLECHT SLECHT!!!

Odpowiedź od Sodastreamstore
They sell you the cylinder for 15€ then if you want to return it, you have to drive to Breda (85km in my case) and they give you 2€ for it. Hilarious idea of circularity and sustainability.
Updating after DutchDo's response: I obviously had this discussion with you at the email specified below before leaving this review; my review is a reaction to the information you provided. I also tried to return the cylinder at AH (a point of sale) which does not provide a refund for the deposit of ~13€ which I expect to get back when I return the cylinder. Info-at-dutchdo-nl informed me that the only way to get a refund for the cylinder was to trade it in for 2€ at Breda.

Odpowiedź od Sodastreamstore
Bestellen ging goed maar levering (vandaag bestellen, morgen in huis) werkt niet. Ik wacht bijna 6 dagen op mijn levering
2 dagen laten mocht ik zelf ophalen bij Post-NL
Over sodadtreamstore ben ik 100%tevreden. Altijd al correct geweest. De levering laat nu wel op zich wachten. Maandag zou PostNL leveren. Zijn niet geweest. 'S avonds krijg je bericht dat ze dag erna komen. Was toen niet thuis ,nu is het blijkbaar naar een afhaalpunt en ben ik nog steeds in blijde verwachting!
Betrouwbare webshop die doet wat ze beloven qua tijd en levering.
Bestellen is eenvoudig en de levering gaat ook heel snel. prima dus
Ik heb sodastream cilinders ontvangen terwijl ik ze nooit heb besteld. Vraag me af hoe jullie aan mijn adres komen. Ik heb gebeld en kreeg een zeer onvriendelijke meneer aan de telefoon. Hij moest het bestelnummer hebben dat in de doos zou zitten maar ik maak iets wat ik niet besteld heb open waarop hij me vertelde dat hij niets voor me kon doen en bod de telefoon neergooide.
Heb hem wel nog duidelijk gemaakt dat als hier een vervolg op komt ik direct onze rechtsbijstand verzekering inschakel.

Odpowiedź od Sodastreamstore
Bestelling is netjes verpakt en volgens afspraak (zeer snel) geleverd. Retour zenden van de lege flessen is heel simpel met de bijgesloten doos en sticker.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.