Banner for XOOON Nederland

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,2

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Eetstoelen zijn mooi en van goede kwaliteit. Echter zijn wij niet te spreken over de communicatie rondom de levering van de eetstoelen of meer het gebrek eraan. Zo was in eerste instantie aangege... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Mooie stoelen, zitten heerlijk en goede (aambiedings)prijs. Er zat wel een schroef van de zitting los, diie viel op de grond bij uitpakken en heb ik er zelf zo goed als lukte ivm draaisysteem terug... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tijdslot niet belachelijk groot. Dag van levering netjes van te voren gebeld hoelaat ze er waren, en hier zich aan gehouden. Waren op tijd en snel klaar. Netjes meubels in elkaar gezet en neergezet wa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het nieuwe meubelboek van Xooon is een prachtig verzorgd inspiratieboek dat perfect past bij iedereen die van eigentijds wonen houdt. Het boek voelt luxe aan. Inspirerende foto’s helpen je direc... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

5. Sklep z meblami do salonu
  6. Sklep z sofami

O XOOON Nederland

Napisane przez firmę

Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal je dat unieke product in huis. Onze meubelcollectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen. Vormen, kleuren, texturen en materialen uit de natuur, samengebracht in eigen ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter XOOON staan gepassioneerde mensen met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: de wens om jou een exclusief en vooral betaalbaar meubel te bezorgen.

BANKEN TAFELS STOELEN

FAUTEUILS KASTEN

VERLICHTING WOONACCESSOIRES

Bij XOOON helpen wij je graag om jouw huis in te richten zoals jij het wilt. Onze collectie biedt daar alle mogelijkheid toe. Veel van onze meubelen kun je naar wens samenstellen én personaliseren. Bovendien zijn meubels uit verschillende collecties eenvoudig met elkaar te combineren. En daar helpen wij je graag bij!

Combineer jouw smaak met onze unieke designmeubelen en creëer jouw eigen stijl!

Onze beloftes

Napisane przez firmę

Unieke designs
Eigen ontwerpen, gewoon van Nederlandse bodem.
Stel je meubelen zelf samen
Kies de opstelling, stof en kleur die bij jou past en ga voor comfortabele opties die aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren.
Gratis online ontwerptools
Maak een ontwerp in 2D of maak gebruik van Augmented Reality (AR) om ons meubel in jouw interieur te zien.
3D-interieuradvies
Maak een afspraak in een van onze winkels voor een levensechte 3D-tekening van jouw nieuwe interieur.

Onze garanties

Veel meubelen uit voorraad leverbaar

Met meer dan 70 verkooppunten in de Benelux zit er altijd een winkel bij jou in de buurt. Daarnaast bestel je een groot deel van ons assortiment eenvoudig online.

Dane kontaktowe

Promotion box for XOOON Nederland

Nieuwe collectie bij XOOON

Ontdek de nieuwe collectie designmeubelen bij XOOON.

4,2

Hele snelle levering en goed bezorgd

Hele snelle levering en goed bezorgd

27 listopada 2025

Goedemorgen Angelique,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!
We wensen je veel plezier van je bestelling! ✨

Tot ziens bij Xooon 💐

Oceniono na 3 z 5

Bezorgers waren aan het stuntelen...

Bezorgers waren aan het stuntelen met pakket, ik werd gevraagd om bij te springen met tillen. Vind ik niet acceptabel als je 80 euro bezorgkosten betaalt.

Kast heeft een hele onaangename geur na uitpakken (geur van visolie). Begrijp dat een geurtje hoort bij een nieuwe kast maar dit is wel erg onaangenaam.

Deurtjes zitten merkbaar niet helemaal recht, een deurtje schuurt zelfs tegen de andere bij opendoen omdat deze een beetje schuin zit. Heb het zelf moeten corrigeren met een schroevendraaier.

Verder tevreden en naar wens.

26 listopada 2025

Goedemiddag,

Uw klacht is inmiddels in behandeling genomen door onze klantenservice. Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op om het verder te bespreken.

Oceniono na 5 z 5

We zijn zeer blij met de meubels,de…

We zijn zeer blij met de meubels,de levering, de informatie en de communicatie van Xooon. Alles verliep vlekkeloos. Snelle levering en de meubels waren zorgvuldig en netjes ingepakt. We hadden telefonisch nog wat vragen en die waren ook netjes en vlot beantwoordt. We hadden de meubels alleen nog maar op internet gezien dus was het best een beetje spannend maar we zijn meer dan tevreden met geleverde producten. Ik zou hier zeker weer bestellen.

20 listopada 2025

Goedemorgen Ellen,

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! 😊We zijn blij dat de levering, communicatie en service goed zijn bevallen en dat de meubels helemaal aan jullie verwachtingen voldoen — zeker wanneer je ze vooraf alleen online hebt gezien.

We wensen jullie veel plezier met de nieuwe meubels en helpen je in de toekomst uiteraard graag weer verder.✨
Tot de volgende keer bij Xooon!

Oceniono na 1 z 5

Unreliable delivery information and poor customer service

We have ordered an opbergkast with XOOON almost 3 months ago. The delivery time was 8-10 weeks, which is already very long. When 10 weeks have passed, we still had no info about when it would be delivered. I took the initiative to call the client service (not the other way around) and was told that it would be delivered in 2 weeks time but they cannot guarantee this. In two weeks time I called again the service center (because we still had not received the opbergkast nor any information about its delivery) and I was told again delivery in 2-3 weeks time. That would bring the delivery of something I ordered on 1st of September to Christmas. This is unacceptable. I asked for a discount to compensate for the delayed delivery and I was given a discount of 50 euros on a product costing 1630 euros! I find this utterly ridiculous. I am still waiting and hoping this product will be delivered to us. Very disappointed about the service! Currently considering what our next steps can be.

24 listopada 2025

Dear Raluca,
Thank you for taking the time to share your experience with us. We are very sorry to hear that the delivery of your storage cabinet has taken longer than expected and that you were not sufficiently informed about the delay. This is certainly not the level of service we aim to provide.

Our customer service team has explained the situation to you and presented all available options. We are doing our utmost to assist you as quickly as possible and to ensure that your delivery is completed soon.

Kind regards,

Update 04-12-2025 16:09

Dear Raluca,

Thank you for your message. There have already been several points of contact where we tried to share our side of the story and make it clear that, as frustrating as the delay is, we aimed to be transparent. It was difficult to provide a definitive date when the product was not available, which is why we only gave an estimated timeframe, clearly stating that this was not guaranteed.

Furthermore, we discussed options with you to try and find a solution. We regret that you were not able to agree with these at the time. We have now sent you an email with a new suitable solution, which we hope will help you after all.

We are sorry that you experienced the situation negatively and hope to continue improving our quality and service to assist as many people as possible in the best way we can.

Thank you again for your feedback, and if you have any further questions, please do not hesitate to contact us.

Kind regards,

XOOON

Beste Petra,

Dankjewel voor je positieve review!
Wij zijn blij te horen dat je tevreden bent over de snelheid van de levering en dat ook de kwaliteit van je producten naar wens is.

Wij wensen je veel en langdurig plezier met je aankoop en wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij XOOON!💐

Oceniono na 2 z 5

Garantie via All-in House van weinig…

Garantie via All-in House van weinig toegevoede waarde. Met veel plezier onze bank gekocht bij Xooon en destijds een uitgebreid garantie pakket voor 5 jaar twv €350,- erbij gekocht. Nu we hier na 4 jaar een beroep op wilde doen, rimpels in de bekleding rechttrekken, bleek dit niet mogelijk en te vallen onder 'normale gebruikssporen'. Voor de reiniging moesten we 50% zelf betalen. Als we dit geweten hadden, hadden we dit pakket niet afgesloten. Ook Xooon wilde niet meedenken om een oplossing.

21 listopada 2025

Beste Karlijn,

Dankjewel voor je bericht. Wat jammer om te horen dat het garantieplan van All-in House niet naar wens is. We begrijpen dat je hier graag gebruik van zou willen maken.

We willen je graag laten weten dat wij zelf geen afspraken hebben met All-in House, omdat wij bij Xooon werken met Care+. Daarom kunnen wij helaas geen uitspraken doen over de voorwaarden van All-in House of de communicatie hierover.

Wel kijken we graag met je mee om te zien of we iets voor je kunnen betekenen. Hiervoor ontvangen we graag de volgende informatie:

- De winkel waar de aankoop is gedaan
- Een kopie van de factuur
- Foto’s van de rimpels in de bekleding en van de plekken waar reiniging nodig is.

Samantha

Mooi design

Goed en op tijd geleverd. Product een kast in perfecte staat

10 listopada 2025

Goedemorgen,

Dankjewel voor je positieve review! Wij zijn blij te horen dat de kast naar wens is en dat ook de levering naar tevredenheid is gelopen.

Wij wensen je veel plezier met je nieuwe kast en wij wensen je een prettige dag!

XOOON 💐

Beste Wilma,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat de lampen naar wens zijn!

Wij wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij XOOON!💐

Oceniono na 5 z 5

Mooi boek vol inspiratie.

Mooi boek vol inspiratie.

3 listopada 2025

Beste Janita,

Dankjewel voor je positieve review.
Wij zijn blij te horen dat de catalogus je inspiratie heeft kunnen geven.

Wanneer je meer informatie wilt, een staaltje wilt ontvangen of eventueel een van onze producten in onze showroom wilt bekijken dan helpen wij hier graag bij. Je kan ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier: https://www.xooon.nl/contact/.

Wij verwelkomen je graag bij onze webshop of een van onze winkels.

XOOON💐

Oceniono na 1 z 5

Chaises matières défectueuses partant en lambeaux

Achat de,8 chaises en 2018 1000 eur environ, moins de 4 ans après elles commencent à se déliter. Nous décidons en 2025 de contacter le sav car toutes les chaises sont de plus en plus concernées et partent en lambeaux. Il s'agit donc d'un défaut connu d'ailleurs en magasin selon le vendeur qui nous donne les coordonnées du sav après avoir observé les photos. Le sav de Xoon nous propose 208 euros contre la reprise de toutes nos 8 chaises.
Magasin à fuir... qualité médiocre et sav mesquin.

26 września 2025

Bonjour James,

Merci pour votre message.
Nous sommes désolés d'apprendre que vous n'êtes pas satisfait de l'habillage des chaises que vous avez achetées en 2018 et que la solution proposée ne répond pas à vos attentes. Malheureusement, dans ce cas, nous ne pouvons que vous conseiller de contacter le point de vente pour toute solution supplémentaire.
Si vous avez d'autres questions, nous restons bien sûr à votre disposition.

Cordialement,

Mooi TV meubel

Mooi.tv meubel. Degelijke kwaliteit. Netjes geleverd

7 listopada 2025

Goedemiddag Nathalie,
Fijn om te horen dat je tv-meubel naar wens is!
We zien je graag weer volgende keer bij Xooon!💐

goede 1e ervaring

Duidelijkheid over levering en houden zich aan de gemaakte tijd en afspraak. Keurige levering en montage. En nemen alle verpakking netjes mee.

24 października 2025

Goedemiddag Willie,

Bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat uw eerste ervaring positief was.
We streven altijd naar duidelijke communicatie en een zorgvuldige levering en montage, en het is goed om te weten dat dit goed voor u is verlopen.
Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Tot ziens bij XOOON!

2 prachtige Eetkamerbanken besteld

2 prachtige Eetkamerbanken besteld, ze zien er zelfs nóg mooier uit dan op de afbeeldingen. Al binnen 3 werkdagen binnengekomen en heel goed en super netjes verpakt!!! Wij zijn zo trots en blij ermee.

3 listopada 2025

Hoi Lisa,

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat de eetkamerbanken zelfs nog mooier zijn dan je had verwacht en dat de levering snel en netjes is verlopen. We hopen dat je er veel plezier van hebt!✨

Tot ziens bij XOOON!

Mooie meubels!

Goedemiddag Margreet,

Dankjewel voor je positieve review!

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via (+31 (0)88-203 94 20). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.

Als het niet lukt om ons telefonisch te bereiken, stuur dan een bericht via het contactformulier en wij zullen zo snel mogelijk per e-mail reageren.

Leuk inspiratie boek

Goedemiddag Fred,

Bedankt voor je review!😊
Fijn om te horen dat je ons Lookbook waardeert!
We hopen dat het je veel inspiratie biedt voor je interieur en helpt bij het maken van mooie keuzes.

Tot ziens bij Xooon!✨

Hoi Bianca,

Bedankt voor je review!😊
Fijn om te horen dat ons Lookbook net zo veel indruk maakt als de meubelen zelf!
We hopen dat het je volop inspiratie geeft.

Oceniono na 4 z 5

Op je gemak zien wat er te koop is bij…

Op je gemak zien wat er te koop is bij Xooon

Goedemiddag,

Fijn om te horen dat je onze collecties op je gemak hebt kunnen ontdekken.
We hopen dat ons Lookbook je inspireert en je helpt bij het maken van je keuze.

Prachtig boek,

Prachtig boek,

Beste Corrie,

Bedankt voor je positieve review omtrent ons lookbook.
Wij hopen je op deze manier inspiratie mee te geven en hopelijk staat er een product naar wens bij die past bij je interieur.

Wanneer je vragen hebt over een bepaald product of graag advies wilt kan je ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier: https://www.xooon.nl/contact/.

Wij hopen je dan ook in de toekomst te mogen verwelkomen bij XOOON 💐

6 listopada 2025

Beste Erik,

Bedankt voor je positieve review!
Wij zijn blij te horen dat de levering en de snelheid hiervan naar wens was. Wij hopen dat het product verder ook naar wens is en mochten wij in de toekomst iets voor je kunnen betekenen dan horen wij het graag.

Wij wensen veel plezier met je aankoop en ook vast een hele fijne avond!

XOOON 💐

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej