Eetstoelen zijn mooi en van goede kwaliteit. Echter zijn wij niet te spreken over de communicatie rondom de levering van de eetstoelen of meer het gebrek eraan. Zo was in eerste instantie aangege... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Mooie stoelen, zitten heerlijk en goede (aambiedings)prijs. Er zat wel een schroef van de zitting los, diie viel op de grond bij uitpakken en heb ik er zelf zo goed als lukte ivm draaisysteem terug... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tijdslot niet belachelijk groot. Dag van levering netjes van te voren gebeld hoelaat ze er waren, en hier zich aan gehouden. Waren op tijd en snel klaar. Netjes meubels in elkaar gezet en neergezet wa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het nieuwe meubelboek van Xooon is een prachtig verzorgd inspiratieboek dat perfect past bij iedereen die van eigentijds wonen houdt. Het boek voelt luxe aan. Inspirerende foto’s helpen je direc... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal je dat unieke product in huis. Onze meubelcollectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen. Vormen, kleuren, texturen en materialen uit de natuur, samengebracht in eigen ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter XOOON staan gepassioneerde mensen met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: de wens om jou een exclusief en vooral betaalbaar meubel te bezorgen.
Bij XOOON helpen wij je graag om jouw huis in te richten zoals jij het wilt. Onze collectie biedt daar alle mogelijkheid toe. Veel van onze meubelen kun je naar wens samenstellen én personaliseren. Bovendien zijn meubels uit verschillende collecties eenvoudig met elkaar te combineren. En daar helpen wij je graag bij!
Combineer jouw smaak met onze unieke designmeubelen en creëer jouw eigen stijl!
Napisane przez firmę
Veel meubelen uit voorraad leverbaar
Metaalweg 15, 5527 AE, Hapert, Holandia

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Odpowiedź od XOOON Nederland
Bezorgers waren aan het stuntelen met pakket, ik werd gevraagd om bij te springen met tillen. Vind ik niet acceptabel als je 80 euro bezorgkosten betaalt.
Kast heeft een hele onaangename geur na uitpakken (geur van visolie). Begrijp dat een geurtje hoort bij een nieuwe kast maar dit is wel erg onaangenaam.
Deurtjes zitten merkbaar niet helemaal recht, een deurtje schuurt zelfs tegen de andere bij opendoen omdat deze een beetje schuin zit. Heb het zelf moeten corrigeren met een schroevendraaier.
Verder tevreden en naar wens.

Odpowiedź od XOOON Nederland
We zijn zeer blij met de meubels,de levering, de informatie en de communicatie van Xooon. Alles verliep vlekkeloos. Snelle levering en de meubels waren zorgvuldig en netjes ingepakt. We hadden telefonisch nog wat vragen en die waren ook netjes en vlot beantwoordt. We hadden de meubels alleen nog maar op internet gezien dus was het best een beetje spannend maar we zijn meer dan tevreden met geleverde producten. Ik zou hier zeker weer bestellen.

Odpowiedź od XOOON Nederland
We have ordered an opbergkast with XOOON almost 3 months ago. The delivery time was 8-10 weeks, which is already very long. When 10 weeks have passed, we still had no info about when it would be delivered. I took the initiative to call the client service (not the other way around) and was told that it would be delivered in 2 weeks time but they cannot guarantee this. In two weeks time I called again the service center (because we still had not received the opbergkast nor any information about its delivery) and I was told again delivery in 2-3 weeks time. That would bring the delivery of something I ordered on 1st of September to Christmas. This is unacceptable. I asked for a discount to compensate for the delayed delivery and I was given a discount of 50 euros on a product costing 1630 euros! I find this utterly ridiculous. I am still waiting and hoping this product will be delivered to us. Very disappointed about the service! Currently considering what our next steps can be.

Odpowiedź od XOOON Nederland
Garantie via All-in House van weinig toegevoede waarde. Met veel plezier onze bank gekocht bij Xooon en destijds een uitgebreid garantie pakket voor 5 jaar twv €350,- erbij gekocht. Nu we hier na 4 jaar een beroep op wilde doen, rimpels in de bekleding rechttrekken, bleek dit niet mogelijk en te vallen onder 'normale gebruikssporen'. Voor de reiniging moesten we 50% zelf betalen. Als we dit geweten hadden, hadden we dit pakket niet afgesloten. Ook Xooon wilde niet meedenken om een oplossing.

Odpowiedź od XOOON Nederland
Achat de,8 chaises en 2018 1000 eur environ, moins de 4 ans après elles commencent à se déliter. Nous décidons en 2025 de contacter le sav car toutes les chaises sont de plus en plus concernées et partent en lambeaux. Il s'agit donc d'un défaut connu d'ailleurs en magasin selon le vendeur qui nous donne les coordonnées du sav après avoir observé les photos. Le sav de Xoon nous propose 208 euros contre la reprise de toutes nos 8 chaises.
Magasin à fuir... qualité médiocre et sav mesquin.

Odpowiedź od XOOON Nederland
Duidelijkheid over levering en houden zich aan de gemaakte tijd en afspraak. Keurige levering en montage. En nemen alle verpakking netjes mee.

Odpowiedź od XOOON Nederland
2 prachtige Eetkamerbanken besteld, ze zien er zelfs nóg mooier uit dan op de afbeeldingen. Al binnen 3 werkdagen binnengekomen en heel goed en super netjes verpakt!!! Wij zijn zo trots en blij ermee.

Odpowiedź od XOOON Nederland
Op je gemak zien wat er te koop is bij Xooon

Odpowiedź od XOOON Nederland
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.