Banner for XOOON Nederland

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,2

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Eetstoelen zijn mooi en van goede kwaliteit. Echter zijn wij niet te spreken over de communicatie rondom de levering van de eetstoelen of meer het gebrek eraan. Zo was in eerste instantie aangege... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Mooie stoelen, zitten heerlijk en goede (aambiedings)prijs. Er zat wel een schroef van de zitting los, diie viel op de grond bij uitpakken en heb ik er zelf zo goed als lukte ivm draaisysteem terug... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tijdslot niet belachelijk groot. Dag van levering netjes van te voren gebeld hoelaat ze er waren, en hier zich aan gehouden. Waren op tijd en snel klaar. Netjes meubels in elkaar gezet en neergezet wa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het nieuwe meubelboek van Xooon is een prachtig verzorgd inspiratieboek dat perfect past bij iedereen die van eigentijds wonen houdt. Het boek voelt luxe aan. Inspirerende foto’s helpen je direc... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

5. Sklep z meblami do salonu
  6. Sklep z sofami

O XOOON Nederland

Napisane przez firmę

Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal je dat unieke product in huis. Onze meubelcollectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen. Vormen, kleuren, texturen en materialen uit de natuur, samengebracht in eigen ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter XOOON staan gepassioneerde mensen met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: de wens om jou een exclusief en vooral betaalbaar meubel te bezorgen.

BANKEN TAFELS STOELEN

FAUTEUILS KASTEN

VERLICHTING WOONACCESSOIRES

Bij XOOON helpen wij je graag om jouw huis in te richten zoals jij het wilt. Onze collectie biedt daar alle mogelijkheid toe. Veel van onze meubelen kun je naar wens samenstellen én personaliseren. Bovendien zijn meubels uit verschillende collecties eenvoudig met elkaar te combineren. En daar helpen wij je graag bij!

Combineer jouw smaak met onze unieke designmeubelen en creëer jouw eigen stijl!

Onze beloftes

Napisane przez firmę

Unieke designs
Eigen ontwerpen, gewoon van Nederlandse bodem.
Stel je meubelen zelf samen
Kies de opstelling, stof en kleur die bij jou past en ga voor comfortabele opties die aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren.
Gratis online ontwerptools
Maak een ontwerp in 2D of maak gebruik van Augmented Reality (AR) om ons meubel in jouw interieur te zien.
3D-interieuradvies
Maak een afspraak in een van onze winkels voor een levensechte 3D-tekening van jouw nieuwe interieur.

Onze garanties

Veel meubelen uit voorraad leverbaar

Met meer dan 70 verkooppunten in de Benelux zit er altijd een winkel bij jou in de buurt. Daarnaast bestel je een groot deel van ons assortiment eenvoudig online.

Dane kontaktowe

Promotion box for XOOON Nederland

Nieuwe collectie bij XOOON

Ontdek de nieuwe collectie designmeubelen bij XOOON.

4,2

Ben zeer tevreden.

Ben zeer tevreden.

5 grudnia 2025

Beste Wil,

Dankjewel voor je positieve review.
Wij hopen dat onze catalogus je inspiratie heeft gegeven voor de inrichting van je huis.

Indien je meer informatie over onze producten wilt kan je ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier: https://www.xooon.nl/contact/.

Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij XOOON.
Fijne feestdagen gewenst!🎄

Snelle probleemloze levering

Snelle probleemloze levering. Heel blij met onze nieuwe salontafeltjes.

13 grudnia 2025

Beste Sandra,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat de salontafels naar wens zijn en ook de levering naar tevredenheid is verlopen. Wij hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en indien wij iets voor je kunnen betekenen horen wij dit uiteraard graag.

Wij wensen je hele fijne feestdagen!

XOOON 🎄

Oceniono na 4 z 5

Prettige voorbeelden met aandacht welke…

Prettige voorbeelden met aandacht welke kleuren bij elkaar passen

8 grudnia 2025

Beste Marrie,

Dankjewel voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat het lookbook je inspiratie heeft kunnen geven.

Wanneer je meer informatie wilt of eventueel een van onze producten in onze showroom wilt bekijken dan helpen wij hier graag bij. Je kan ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier: https://www.xooon.nl/contact/.

Wij verwelkomen je graag bij onze webshop of een van onze winkels. Wij wensen je hele fijne feestdagen!

XOOON 🎄

Oceniono na 5 z 5

Ik vind het een mooi en inspirerend…

Ik vind het een mooi en inspirerend boek. Fijn om in te kijken

3 grudnia 2025

Goedenavond Josette,
Fijn om te horen dat ons lookbook je heeft geïnspireerd! 😊Mocht je nog vragen hebben of advies nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Super

Prachtige boek

Goedenavond Selma,
Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat ons lookbook je bevalt en je heeft geïnspireerd. Als je vragen hebt, kun je ons bereiken op 088-203 94 20 of via het contactformulier : https://www.xooon.nl/contact/

Goede basis voor keuze.

Door dit boekwerk kun je al een indruk krijgen van de XOOON collectie en al een eventuele keuze maken voor in de winkel. Zeer nuttige informatie!

Goedemiddag,

Dankjewel voor je positieve review!
Wij zijn blij te horen dat de catalogus je inspiratie en een goede indruk heeft kunnen geven.

Wij verwelkomen je graag bij onze webshop of een van onze winkels.
Alvast hele fijne feestdagen gewenst!🎄

Netjes verzorgd

Netjes verzorgd

Goedemiddag Gert,

Fijn om te horen dat je bestelling netjes verzorgd is. We hopen je volgende keer weer te mogen helpen bij Xooon!

Oceniono na 2 z 5

Bezorging (ad 80 euro) is lachwekkend

Bezorging (ad 80 euro) is lachwekkend

27 listopada 2025

Beste Cees,

Dankjewel voor uw reactie. Wij kunnen ons zeker voorstellen dat €80 euro een hoog bedrag is. Echter wordt er met de bezorging gezorgd dat hoe lang de route ook is er meerdere bezorgers uw kant op kunnen komen om uw product te bezorgen. Wij zullen uw feedback zeker meenemen en hopen dat u verder veel plezier van uw product heeft.

Mocht u vragen hebben helpen wij hier uiteraard graag bij.

XOOON 💐

Het is een prachtig dressoir van Xooon

Het is een prachtig dressoir van Xooon
Super kwaliteit en aflevering op de afgesproken tijd
en werd deskundig gemonteerd.
Ben er heel blij mee.

1 grudnia 2025

Goedemiddag Harrij,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met je dressoir en onze bezorgservice. 😊We wensen je veel plezier van je bestelling!✨

Tot ziens bij Xooon 💐

Oceniono na 5 z 5

Snel geleverd en mooie producten

Snel geleverd. Alles netjes verpakt en makkelijk in elkaar te zetten.

26 listopada 2025

Goedemiddag Maaike,

Bedankt voor het delen van je positieve review! We hopen je volgende keer weer te mogen verwelkomen bij Xooon!😊

Goedemiddag Edwin,

Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad op onze webshop!✨ We wensen je veel plezier van je bestelling. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we klaar om je te helpen.

Super tevreden

Online besteld.
Tafeltjes keurig en stevig verpakt. Heel erg snel opgestuurd.
Bestellen via de winkel zou de levering circa 4 weken zijn.
Super kwaliteit.Heel erg tevreden.

25 listopada 2025

Goedemiddag,

Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! We zijn blij om te horen dat je bestelling naar wens is en wensen je er veel plezier van. Tot ziens bij Xooon 💐

Snelle nette levering.

Snelle nette levering.
Goed verpakt.
Zeer leuke poefjes.

25 listopada 2025

Goedemiddag Peet,

Fijn om te horen dat de poefjes naar wens zijn! 😊 Dankjewel voor je review en tot de volgende keer bij Xooon💐

Goedemiddag,

We zijn blij om te horen dat de levering naar wens is! 😊We wensen je veel plezier van je bestelling en hopen je volgende keer te mogen helpen bij Xooon!💐

Oceniono na 5 z 5

Hier wordt je blij van!!!

Staan een zeer brede en mooie collectie meubels in

Beste Marian,

Dankjewel voor je positieve review!
Wat fijn om te horen dat het lookbook je inspiratie heeft kunnen geven waar je blij van wordt.

Wanneer je meer informatie wilt of eventueel een van onze producten in onze showroom wilt bekijken of eventueel een staaltje wenst te ontvangen dan helpen wij hier graag bij. Je kan ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier: https://www.xooon.nl/contact/.

Wij hopen je dan ook in de toekomst te mogen verwelkomen bij XOOON 💐

Oceniono na 1 z 5

Ik heb het nog niet ontvangen

Ik heb het nog niet ontvangen , wat jammer is

Beste Riet,

Dankjewel voor je bericht. We vinden het jammer te horen dat je geen lookbook hebt ontvangen. Nu hebben wij al contact gehad om de gegevens te controleren en wij zullen dan ook direct een nieuw lookbook naar je toe sturen.

Wij hopen dat het lookbook spoedig bij je binnenkomt.

Oceniono na 4 z 5

Fijn om ideeën op te doen op papier ipv…

Fijn om ideeën op te doen op papier ipv via internet. Veel mogelijkheden.
Daarna in winkel gaan bekijken.

Beste Mariëlle,

Bedankt voor je positieve review omtrent ons lookbook.
Wij hopen je op deze manier inspiratie mee te geven en hopelijk staat er een product naar wens bij die past bij je interieur.

Wanneer je vragen hebt over een bepaald product of graag advies wilt kan je ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier: https://www.xooon.nl/contact/.

Wij verwelkomen je graag bij onze webshop of een van onze winkels.

Prachtig verzorgd inkijkboek

Prachtig verzorgd inkijkboek. En de meubels zijn ook om van te smullen 👍 Nu nog even sparen om te kopen 😂😂

24 listopada 2025

Beste Coby,

Dankjewel voor je positieve review! Wat goed om te horen dat de meubels naar wens zijn en ik hoop dat er iets bij zit wat past bij de inrichting van je huis. Wij hebben regelmatig kortingen lopen voor allerlei producten dus mogelijk dat dit in kosten kan schelen.

Wanneer je meer informatie wilt, een stofstaaltje wilt ontvangen of eventueel een van onze producten in onze showroom wilt bekijken dan helpen wij hier graag bij. Je kan ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier: https://www.xooon.nl/contact/

Wij verwelkomen je in de toekomst graag bij onze webshop of een van onze winkels.

XOOON💐

Snelle levering, keurig verpakt

Snelle levering.
Had de hanglamp Jeppe besteld, deze was zo mooi dat ik daarna het kleinere formaat ook nog heb besteld.
Wederom snelle levering en keurig verpakt.

23 listopada 2025

Goedemorgen,

Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat de hanglamp Jeppe zo goed beviel dat je ook het kleinere formaat hebt besteld. We wensen je er veel plezier van!
Tot zien bij Xooon!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej