Montèl - Banken & Fauteuils Recenzje 11 665

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn zo goed geholpen door Laura bij Montel Utrecht. Wat een prachtige collectie trouwens. Ook de manager warm en betrokken. Maar Laura jij bent echt een interieur toppertje!

Oceniono na 5 z 5

We waren heel tevreden over de bank en stoel die we 13 jaar geleden bij Montel kochten. Deze zijn nu aan vervanging toe en dus bezochten we de vestiging in Breda opnieuw. Tot onze verbazing herkende d... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep meblowy

Informacje o Montèl - Banken & Fauteuils

Napisane przez firmę

Bij Montèl geloven we in de perfecte combinatie van kwaliteit, comfort en stijl tegen een gegarandeerd lage prijs. Onze zitmeubelen, zoals banken en fauteuils, zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. Met 1001 mogelijkheden bieden we een breed assortiment aan hoogwaardige, eigentijdse meubels die perfect passen in elk interieur. En dankzij onze 7 jaar garantie weet je zeker dat je altijd lekker zit.

Onze winkels

Met 33 winkels door heel Nederland zit er altijd wel een winkel bij jou in de buurt. Onze adviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw eigen Montèl. We nemen daar graag de tijd voor. Maak eenvoudig een gratis afspraak op een moment dat het voor jou het beste uitkomt.

Maak een afspraak

Gratis bezorging!

Uw bank - gratis thuisbezorgd

Online een bank kopen? Wij bezorgen gratis in heel Nederland!

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring. Binnen drie jaar zijn er al twee veringen van de bank gesprongen en begint de onderkant uit te scheuren. Dit is absoluut niet wat je mag verwachten van een bedrijf dat zichzelf als kwaliteitsmerk presenteert.
Daarnaast laat de service zwaar te wensen over. Het bedrijf waar wij de bank hebben gekocht bestaat inmiddels niet meer, en Montèl weigert iedere vorm van coulance of garantie. Er wordt totaal niet meegedacht met de klant.
Kortom: slechte kwaliteit en nog slechtere service. Ik raad iedereen af hier een bank te kopen.

15 kwietnia 2026

Beste mevrouw Van Laar,

Heel erg vervelend om uw bovenstaande klacht te moeten vernemen. Graag zouden we nazien wat we hierover kunnen achterhalen en waarmee we u eventueel kunnen helpen. Kunt u ons hiervoor svp via het privébericht van Trustpilot uw gegevens doorgeven? Bij voorbaat dank.

Wat een fijne zaak

Beste Jacqueline,

Prachtige complimenten voor onze collectie maar vooral voor onze collega's in Utrecht. Heel hartelijk bedankt hiervoor en we gaan deze zeker ook aan hen overbrengen!

Oceniono na 5 z 5

Vanaf de winkel tot het bezorgen van…

Vanaf de winkel tot het bezorgen van mijn bank, heel vriendelijk en behulpzaam geholpen en de bank is geweldig!

15 kwietnia 2026

Beste Vivian,

Dank voor het delen van jouw ervaring, dat wordt nu heerlijk genieten op jouw Montèl.

Oceniono na 1 z 5

De vraag is, wat ging er goed?

Wij hebben een bankstel gekocht bij Montel en hebben helaas slechte ervaringen met dit bedrijf, vooral wat de service en de kwaliteit betreft!
1) het begon al 3maanden na levering in te zakken terwijl wij speciaal om de stevigste zit hadden gevraagd, er werd bonel vering geadviseerd.
2)Wij hadden voor een lichte stof gekozen en begrijpen dat een spijkerbroek af kan geven.
Schetst onze verbazing dat slechts na 3 maanden een zwarte polyester broek al kleur achter laat, ondanks dat deze al meerdere keren gewassen is.
En dit ondanks dat we de bank en de twee stoelen hebben laten impregneren (met garantie)
We hebben geen kinderen en zijn zuinig op onze spullen.
Als alle broeken afgeven heeft het dus geen zin om de bankstel te laten impregneren.
De mogelijkheid is er natuurlijk ook om bankstellen met een betere kwaliteit stof te verkopen.
3)Ik leg soms mijn arm even op de bovenkant van de rugleuning, en binnen no time een deuk van mijn hand in de rugleuning meteen geklaagd hoe dit mogelijk is.
Tot onze stomme verbazing was het antwoord:
"De rugleuning is niet bedoeld om Uw arm op te leggen"
4)De meubelspecialist van Montel is langs geweest en geeft in zijn verslag aan "geen klachten" hoe is dit mogelijk (ondanks de gemaakte foto's)
5)Wel zijn we bij de verkoop geholpen door een vriendelijk verkoopster.
Na het melden van de klacht in de winkel beaamde deze verkoopster dat dit NIET mag voorkomen en zeker niet zo snel en dat we contact moesten opnemen met hoofdbureau.
6)Kortom een slechte kwaliteit en totaal geen goede service.
Wij hebben betere tijden meegemaakt met de aankoop van een bankstel bij Montel(een aantal jaren terug)
Montel holt achteruit en wij zijn geen zeurpieten.
7)Wij zijn erg teleur gesteld met de kwaliteit en de service en het was zeker geen goedkoop bankstel.
Wij zijn van plan om verdere stappen te ondernemen

29 stycznia 2026

Beste mevrouw Visser,

Het spijt ons om te vernemen dat de bank niet aan uw verwachting voldoet. Uw melding zullen wij intern gaan bespreken waarna ik of onze klantenservice er bij u op terug komt.

----------------------------------------------
15-04-2026
Beste mevrouw Visser,

Uw review hebben we opgepakt en besproken. In verband met uw klacht hebben we een servicemonteur aangestuurd die uw bank en stoel ter plekke heeft beoordeeld. Hierbij heeft hij zijn conclusies met u besproken, waaronder het inklinken van zittingen en de verkleuring. Ook via deze weg kunnen we u hierover niet anders berichten.

Goede service, veel keuze

Beste Wendy,

Dat zijn mooie complimeten die wij graag zien, dank je wel!

Oceniono na 1 z 5

Graag verkopen, slechte service na de koop

Lange levertijd op een poot die niet aan de bank zat.

Maanden geleden een mooie bank uitgezocht en toen hij eenmaal geleverd was, misten we de hele linker poot. Zo opgelost zou je zeggen, maar er werd mij verteld dat het twee weken kon gaan duren. Helaas worden de twee weken drie en een halve week. Al deze weken hebben wij met één gedeelte van de bank op zijn kop in de huiskamer gehad. Naar mijn inziens had dit voorkomen kunnen worden om een tijdelijke poot er even onder te komen zetten. Dit was niet bespreekbaar. Nu moest de poot uit polen komen en het was niet zoals je vaak leest vandaag besteld morgen in huis. Inmiddels is hij er gisteren ondergezet, maar dat heeft heel wat geduld en frustratie opgeleverd.

Beste heer, mevrouw Beekhuizen,

Heel vervelend dat de poot van uw nieuwe bank ontbrak bij de levering en dat de nalevering hiervan langer heeft geduurd dan gewenst. Hierover heeft u ook contact gehad met onze klantenservice en in overleg met u zijn we voor het ongemak een tegemoetkoming overeengekomen.
Onze excuses voor dit ervaren ongemak en we wensen u vanaf nu heel veel zitplezier toe!

Professioneel bedrijf

Professioneel bedrijf met klantvriendelijk bezorging en aflevering

Beste heer Witlox,

Dat horen wij graag, fijn dat je zo tevreden bent over ons.

Montel Alkmaar - fijne woonwinkel

Wij hebben zojuist een bank en fauteuil gekocht in Alkmaar. Wij zijn uitermate deskundig en vriendelijk geholpen door Rilana.

Beste Carla,

Wat leuk! Leuk ook dat wij deze voor je mogen verzorgen. Dank je voor het delen van je positieve ervaring.

Inge van Driel - Montèl

Oceniono na 2 z 5

Deze week de bank bloom gekregen

Deze week de bank bloom gekregen. Zit zachter dan in de winkel en de kleur komt niet overeen. Totaal 4344,00 euro. Heb al een ruiling mogen doen omdat de andere bank ook al niet goed was.(3x). Ik ben klaar met Montel maar wat moet ik nu doen! Ik denk ook niet dat ze iets met de reviews doen.

Beste Roland,

Het spijt ons om te lezen dat u niet tevreden bent met uw bank. Graag ontvangen wij een ordernummer zodat wij dan de juiste gegevens van u hebben. Hierna kom ik of onze klantenservice er bij u op terug.

Goed geholpen

Goed geholpen, echt geluisterd en meegedacht

12 kwietnia 2026

Beste mevrouw Tiessing,

Wat een mooie woorden en beoordeling! Dank je wel, wij waarderen dit enorm.

Oceniono na 5 z 5

We hebben een prachtige bank bij montel…

We hebben een prachtige bank bij montel alkmaar gekocht en zijn zeer professioneel geholpen door Rilana.

6 kwietnia 2026

Beste Miranda,

Bedankt voor de vijf sterren! Wat fantastisch om te horen dat jullie zo’n prachtige bank hebben gevonden bij Montèl Alkmaar. We geven de complimenten direct door aan Rilana; ze zal het ongetwijfeld geweldig vinden om te horen dat haar professionele hulp zo gewaardeerd is. Heel veel plezier met jullie nieuwe aanwinst!

Oceniono na 2 z 5

Onze bank zit niet lekker meer na ong…

Onze bank zit niet lekker meer na ong 5,5 jaar. Net door de garantie heen en ze doen niks meer. De vering vertoont bobbels. Wij zijn niet tevreden over deze montel bank. Was 2790 euro.

12 kwietnia 2026

Beste Dorrith,

Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te vernemen dat uw bank na ruim vijf jaar niet meer het gewenste comfort biedt. Hoewel we begrijpen dat dit teleurstellend is, valt de bank na deze periode buiten de geldende garantievoorwaarden. Om die reden kunnen we helaas geen kosteloze reparatie of vergoeding meer aanbieden. We hopen op uw begrip voor dit standpunt.

Mannen werkten heel netjes en correct

Mannen werkten heel netjes en correct
Enig min puntje 10 over zeven in de ochtend is wel vroeg

11 kwietnia 2026

Beste Ko,

Bedankt voor de mooie review! Wat goed om te horen dat de mannen zo netjes en correct hebben gewerkt; dat horen we natuurlijk het liefst. We begrijpen dat 07:10 uur inderdaad even slikken is in de vroege ochtend, maar hopelijk maakt het resultaat de vroege start helemaal goed!

Oceniono na 4 z 5

Persoonlijk vind ik een mogelijke…

Persoonlijk vind ik een mogelijke leverings datum niet echt contact,voor de rest ging het prima.

11 kwietnia 2026

Beste meneer, mevrouw van Zanten,

Bedankt voor je eerlijke feedback. We begrijpen dat je voor een echt persoonlijk contact meer verwacht dan alleen een datum, dus we nemen je opmerking zeker mee om onze service te verbeteren. Fijn dat de rest van het proces wel naar wens is verlopen!

Oceniono na 5 z 5

Aardige verkoopster die de tijd nam

We zijn super geholpen en geadviseerd door de aardige Rilana in Alkmaar

10 kwietnia 2026

Betse heer/mevrouw Clant.

Wat fijn dat we je zo goed van dienst konden zijn in Alkmaar. Hartelijk dank voor de vriendelijke woorden en positieve feedback!

Oceniono na 4 z 5

prima geholpen

prima geholpen, erg gastvrij personeel

10 kwietnia 2026

Beste mevrouw Smak,

Dat is waar Montèl voor staat! Dank voor de positieve feedback.

Oceniono na 5 z 5

Contact via mail was duidelijk en…

Contact via mail was duidelijk en vriendelijk en toen in ons geval de banken werden gebracht werd alles keurig uitgepakt en gemonteerd door 2 heel klantvriendelijke en vakkundige monteurs!

9 kwietnia 2026

Beste heer Van Dongen,

Helemaal tevreden over de levering van jouw Montèl, dat horen wij natuurlijk heel graag. Dank voor de top review!

Professioneel bedrijf, opnieuw een Montelbank

Ik heb eerder een Montel leren bank gehad en ben daar zeer tevreden over. Het bedrijf heeft een heel professionele uitstraling, wat ook duidelijk blijkt uit de wijze waarop het verkoopgesprek werd gevoerd. Het assortiment is breed, de producten zijn echt mooi en de financiële afhandeling en administratie voor de klant lopen op rolletjes (o.a. het online kunnen volgen van de orderstatus).

9 kwietnia 2026

Beste Kitty,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je opnieuw voor ons hebt gekozen! Een groter compliment kunnen wij niet krijgen. We zijn blij dat zowel het verkoopgesprek als de online afhandeling aan jouw verwachtingen hebben voldaan. Heel veel plezier met jouw nieuwe aankoop en bedankt voor het vertrouwen.

Koen de Man - Montèl

Oceniono na 5 z 5

Zeer correct en vriendelijke geholpen

Zeer correct en vriendelijke geholpen. Verkoper had verstand van zaken. En niet geheel onbelangrijk, de koffie was lekker!!

8 kwietnia 2026

Beste Maarten,

Heel erg fijn om te zien dat je zo tevreden bent over de hulp van onze vakkundige en vriendelijke collega plus over de koffie! Kom gerust nog eens langs;).

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej