Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

We zijn langsgeweest bij Pronto Wonen in Tilburg, waar wij goed zijn geholpen door Jan. Dankzij Jan hebben wij de perfecte bank gevonden welke goed aansluit bij onze wensen. De open eindjes zijn goed... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z wyposażeniem domowym
  2. Dekoracje i architektura wnętrz
  3. Dodatki do mebli
  4. Sklep meblowy
  5. Sklep z sofami

Informacje o Pronto Wonen

Napisane przez firmę

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 74% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Bij Pronto een hoekbank gekocht

Bij Pronto een hoekbank gekocht, en ohhh wat zijn wij vriendelijk, zeer behulpzaam en professioneel geholpen door Cindy. Wat een topper is zij!! Cindy weet waar ze over praat, dus Cindy een dikke pluim voor jou.

9 kwietnia 2026

Bezoek Pronto Tilburg, bij Yaniek

We werden hartelijk verwelkomd door Yaniek, kwamen met een doel, werden goed begrepen en al snel tot de conclusie gekomen dat het een slaapbank werd. Luisterde naar het feit dat er een bepaald budget was, en daar is ze prima onder gebleven. Kortom een hele fijne en gezellige service! Yaniek BEDANKT!

16 kwietnia 2026

Beste mevrouw Struys,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review.
Fijn dat u zo fijn bent geholpen door Yaniek.
Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel.

Met vriendelijke groet
^Helma
Pronto Wonen Tilburg

Oceniono na 5 z 5

Super vriendelijke verkoopster die ons…

Super vriendelijke verkoopster die ons goer heeft geholpen! Ze gaf goede adviez dacht met ons mee en nam de tijd. We hebben nu een prachtige bank waar we met ons hele gezin van genieten!

26 października 2025

Odpowiedź od Pronto Wonen

Wat een mooie review, dank je wel! 😊
Fijn om te horen dat je zo goed en vriendelijk bent geholpen en dat er echt met jullie werd meegedacht. Geweldig dat jullie nu zo genieten van jullie nieuwe bank met het hele gezin! Heel veel plezier ervan en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Super ervaring

Goed geholpen door een ervaren verkoopster die van wanten weet. Daarnaast snelle levering en goede klantenservice. Na de levering bleken er wat kleine probleempjes te zijn met de stoelen maar dit werd keurig netjes opgelost.

22 grudnia 2025

Odpowiedź od Pronto Wonen

Bedankt voor je review. Fijn dat alles naar tevredenheid is opgelost.
Wij wensen je veel plezier met de nieuwe stoelen.

Woongroetjes,
Pronto Wonen Oldenzaal

Oceniono na 5 z 5

que du bonheur !!!!!!!!!!!!!!

Nous avons été accueilli rapidement et de suite mis à l'aise afin que nous puissions découvrir les offres de Pronto. Nous avons beaucoup apprécié le fait de pouvoir rassembler nos commandes chez Weber et Pronto sur la même livraison. Livraison réalisé dans les meilleurs délais et parfaitement à l'heure avec une équipe de professionnel sympathique et efficace.

10 kwietnia 2026

Odpowiedź od Pronto Wonen

Enorm bedankt voor deze lovende beoordeling Claudé!
Veel woonplezier gewenst met de nieuwe meubels!

Carlijn
Weber Woonwereld Elburg

Bank al uitgezocht

Bank al uitgezocht, daarna samenstellen, ging heel vlot en netjes, nu wachten tot levering…

25 marca 2026

Beste Rene,

Bedankt voor deze mooie review.
Wij wensen je veel zitplezier van je nieuwe bank en zien je graag terug.

- Team Pronto Wonen Spijkenisse online

Mooie zaak veel keuze.

Mooie zaak , goede uitleg.
Vriendelijke benadering.

5 kwietnia 2026

Odpowiedź od Pronto Wonen

Bedankt voor de mooie review meneer Stosz. Wat fijn dat u vriendelijk bent benaderd en dat de uitleg duidelijk was. Heel graag tot ziens!
Team Pronto Wonen Wervershoof

Oceniono na 5 z 5

Fijne winkel met voor ieder wat wils en elk budget!

Netjes en heel snel onze mooie lampen van light&living binnen gekregen! Goede communicatie te Sliedrecht niks op aan te merken!

4 marca 2026

Odpowiedź od Pronto Wonen

Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze collega's in de winkel Paula.
Heel veel plezier met de mooie lampen die je hebt uitgezocht.

- Team Pronto Wonen Sliedrecht online

Oceniono na 4 z 5

Anouk heeft ons goed en vriendelijk…

Anouk heeft ons goed en vriendelijk geholpen

Odpowiedź od Pronto Wonen

Hartelijk dank voor de mooie review.
Wat fijn om te horen dat Anouk jullie goed en vriendelijk heeft geholpen. We geven het compliment graag aan haar door!

Team Pronto Wonen Soest

Goed en duidelijk advies

Wij hebben een goed en duidelijk advies gekregen van Corné. De keuze voor het onderstel van de eettafel werd ons duidelijk na zijn heldere uitleg. Ruime keuze uit stoffen en een mooie ingerichte zaak.

Oceniono na 5 z 5

Goed geholpen door Sam bij de aankoop…

Goed geholpen door Sam bij de aankoop van een nieuwe bank!

8 kwietnia 2026

Odpowiedź od Pronto Wonen

Hartelijk dank voor de mooie review.
Wat fijn om te horen dat Sam je goed heeft geholpen bij de aankoop van je nieuwe bank. We wensen je er alvast veel plezier van!

Team Pronto Wonen Soest

Zeer netjes geholpen

Zeer netjes geholpen, er word de tijd genomen om je te helpen. En er word heel goed en fijn mee gedacht. Ook als je een lastige maat bank nodig hebt die niet te groot is. Ze lopen mee en bekijken bij alle banken de opties. Nog nergens zo goed geholpen als hier bij Pronto

10 kwietnia 2026

Beste M M,

Dank u hartelijk voor deze mooie beoordeling! Wij van Pronto Zutphen genieten van uw mooie woorden.

Groet,
Team Pronto Zutphen

Tevreden klant, fam v Oudenaarde

We zijn wederom weer super geholpen bij de Pronto vestinging Vlaardingen. Een goedendag toen we binnen kwamen en wilt u eerst rondkijken? Ja graag en toen we besloten hadden werden we door Daniella goed geholpen. Advies daar waar nodig bij inze keuze. Wij hebben 6 eetkamer stoelen gevonden helemaal naar onze zin. Wij gingen met een zeer tevreden gevoel naar huis. Nu 3 wkn wachten en dan kunnen we ze aan onze kloostertafel gaan gebruiken. Bedankt Daniella voor de hulp.

Beste familie van Oudenaarde,

Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over onze winkel en zeker ook over onze collega Daniella.
Wij wensen u heel veel plezier met de mooie Tantini eetstoelen die u heeft uitgezocht. Deze gaan zeer zeker mooi bij uw tafel staan.
Graag tot een volgende keer!

- Team Pronto Wonen Vlaardingen online

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej