Reakcja na opinię
Prachtige tafel van Henders & Hazel gekocht. Keramisch blad, waar je zo een hete pan op neer zet. Mooi robuust en stevig. De X-vormige tafelpoot in combinatie met het wit keramiek laat iedereen 2 keer... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kasten en een tafel besteld via de site, welke met ongeveer een week al geleverd zijn. Twee gezellige medewerkers kwamen de kasten snel en vakkundig in elkaar zetten. Geen enkele beschadiging aan de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De reactie op de eerder geplaatste review was positief. Er werd begrip getoond. Tafeltjes inmiddels ontvangen. Zeer goed verpakt en het ziet er allemaal uit zoals verwacht. Hartstikke blij mee, he... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Met Henders & Hazel maak je van jouw huis een thuis! Wij helpen je graag op weg met meubels die passen bij jouw smaak en jouw manier van leven. Wij laten je wonen zoals jij het wil! Al onze meubels zijn ontworpen door onze eigen ontwerpers en zijn speciaal voor Henders & Hazel gemaakt. Zo heb je altijd unieke meubels in huis. Comfort, functionaliteit en esthetiek vormen de kern van onze collecties. Elk meubel heeft een duidelijke functie én past harmonieus in het geheel.
We werken met hoogwaardige materialen die zorgvuldig worden geselecteerd en getest op duurzaamheid en kwaliteit. Dankzij een breed scala aan opties, kies je altijd een meubel dat perfect aansluit bij jouw levensstijl.
Veel van onze meubels stel je helemaal zelf samen. Jij kiest de opstelling, materialen, kleuren en opties die bij jouw leven passen. Zo krijg je meubels die niet alleen mooi zijn, maar ook perfect aansluiten bij jouw woonwensen.
Henders & Hazel, al meer dan 20 jaar bijzonder in wonen!
Napisane przez firmę
Veel producten uit voorraad leverbaar
Metaalweg 15, 5527 AE, Hapert, Holandia

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Odpowiedź od Henders & Hazel Nederland
Klopte precies wat ik besteld heb, keurig ingepakt.
Ook voor de post nl dikke pluim

Odpowiedź od Henders & Hazel Nederland
In de showroom de eettafel en stoelen bekeken. Makkelijk online besteld en een leverdatum naar keuze kunnen aanvinken. Twee vriendelijke medewerkers kwamen alles keurig in elkaar zetten en namen al het karton etc. weer mee! Mooie kwaliteit producten en het zit geweldig!

Fijn geholpen.korte levertijd.
Keurig geleverd door bezorgdienst

Odpowiedź od Henders & Hazel Nederland
De kast is niet wat we hadden verwacht als jullie topkwaliteit willen leveren.
We hebben de kast gekocht via morres.
De volgende zaken waren niet in orde.
Ten eerste handvat basalt niet vast te zetten met 2 schroeven draadgat van ene moer te diep gezet.
Ten tweede deuren zijn .scheef gemonteerd de ene deur zit 5 mm naar achter is dus niet aan te passen door de stel schroeven.
De schroeven van de deurscharnieren zijn scheef gemonteerd een aantal.
Ten derde het onderstel.was beschadigd.
Ten vierde i.pv 6 stelschroeven zijn er maar 4 stelschroeven.
Eindconclusie hele kast moet ongeruild worden .
Voor ons is onbegrijpelijk.hoe dit kan om.zo .n kast naar een.klant te brengen dit nog door twee incompetente monteurs van morres
Dit totaal geen verstand van zaken hadden hoe die kast in elkaar word gezet.
Wij zijn beide zeer ontsteld.
Uw klant medewerker heeft onze klacht gehoord zij was zeer begaan met onze zaak.
Maar de kast is henders.en hazelonwaardig

Odpowiedź od Henders & Hazel Nederland
Ik heb in week 3 een bank besteld en aanbetaald deze kon pas in week 26 geleverd worden. Bij de aankoop was al gecommuniceerd dat de levering in week 22 zou zijn wat al lang is maar nu is de levering uitgesteld naar week 26. ABSURD.

Odpowiedź od Henders & Hazel Nederland
Er waren wat problemen met de levering ,maar dit is een week later keurig opgelost we zijn erg blij met onze prachtige meubels!

Odpowiedź od Henders & Hazel Nederland
Enkele jaren geleden 4 kamerstoelen van Henders en hazel gekocht, beugel van 1 van de stoelpoten was afgebroken maar een paar jaar na aankoop en net buiten de garantie niet meer te leveren, nu, weer een paar jaar later verpulverd de imitatie lederen bekleding. Mooie stoelen, maar zeer slechte kwaliteit.

Odpowiedź od Henders & Hazel Nederland
Fantastische en leuke en mooie collectie meubelen

Odpowiedź od Henders & Hazel Nederland
Wij hebben een bank gekocht bij Eijerkamp. Daar stond deze bank in stof. Wij kozen voor leer. Geen enkel probleem zeiden ze. De bank zit voor niemand prettig. De losse kussen schuiven bij aanraking. Voor ons de miskoop in ons 40 jarig huwelijk.

Odpowiedź od Henders & Hazel Nederland
De schroefdraad van de lamp draait steeds mee, ik moet daar hulp voor vragen om de kap erop of eraf te halen. Daar baal ik van.

Odpowiedź od Henders & Hazel Nederland
Bestellen en afspraak maken met de bezorgdienst ging allemaal super vlot. Werd ruim op tijd gebeld door de bezorgers op de dag zelf, en kwaliteit van de kast zelf is ook helemaal super!

Odpowiedź od Henders & Hazel Nederland
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.