Banner for XOOON Nederland

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,2

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Eetstoelen zijn mooi en van goede kwaliteit. Echter zijn wij niet te spreken over de communicatie rondom de levering van de eetstoelen of meer het gebrek eraan. Zo was in eerste instantie aangege... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Mooie stoelen, zitten heerlijk en goede (aambiedings)prijs. Er zat wel een schroef van de zitting los, diie viel op de grond bij uitpakken en heb ik er zelf zo goed als lukte ivm draaisysteem terug... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tijdslot niet belachelijk groot. Dag van levering netjes van te voren gebeld hoelaat ze er waren, en hier zich aan gehouden. Waren op tijd en snel klaar. Netjes meubels in elkaar gezet en neergezet wa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het nieuwe meubelboek van Xooon is een prachtig verzorgd inspiratieboek dat perfect past bij iedereen die van eigentijds wonen houdt. Het boek voelt luxe aan. Inspirerende foto’s helpen je direc... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

5. Sklep z meblami do salonu
  6. Sklep z sofami

O XOOON Nederland

Napisane przez firmę

Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal je dat unieke product in huis. Onze meubelcollectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen. Vormen, kleuren, texturen en materialen uit de natuur, samengebracht in eigen ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter XOOON staan gepassioneerde mensen met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: de wens om jou een exclusief en vooral betaalbaar meubel te bezorgen.

BANKEN TAFELS STOELEN

FAUTEUILS KASTEN

VERLICHTING WOONACCESSOIRES

Bij XOOON helpen wij je graag om jouw huis in te richten zoals jij het wilt. Onze collectie biedt daar alle mogelijkheid toe. Veel van onze meubelen kun je naar wens samenstellen én personaliseren. Bovendien zijn meubels uit verschillende collecties eenvoudig met elkaar te combineren. En daar helpen wij je graag bij!

Combineer jouw smaak met onze unieke designmeubelen en creëer jouw eigen stijl!

Onze beloftes

Napisane przez firmę

Unieke designs
Eigen ontwerpen, gewoon van Nederlandse bodem.
Stel je meubelen zelf samen
Kies de opstelling, stof en kleur die bij jou past en ga voor comfortabele opties die aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren.
Gratis online ontwerptools
Maak een ontwerp in 2D of maak gebruik van Augmented Reality (AR) om ons meubel in jouw interieur te zien.
3D-interieuradvies
Maak een afspraak in een van onze winkels voor een levensechte 3D-tekening van jouw nieuwe interieur.

Onze garanties

Veel meubelen uit voorraad leverbaar

Met meer dan 70 verkooppunten in de Benelux zit er altijd een winkel bij jou in de buurt. Daarnaast bestel je een groot deel van ons assortiment eenvoudig online.

Dane kontaktowe

Promotion box for XOOON Nederland

Nieuwe collectie bij XOOON

Ontdek de nieuwe collectie designmeubelen bij XOOON.

4,2

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 2 z 5

Afdekplaat van de lamp “hugo “ was te…

Afdekplaat van de lamp “hugo “ was te groot. Toen die erin zat kregen we die er niet meer uit. Volgende dag weer geprobeerd, ging er nu wel uit. Heel de plaat bijgeschaafd. Past nu wel maar is krom getrokken.

6 listopada 2025

Beste Hedy,

Dankjewel voor je reactie en wat jammer om te horen dat de lamp niet naar wens was. Wij hebben gekeken en zien dat er helaas nog geen direct contact met ons was opgenomen om dit probleem te melden en vinden het dan ook jammer dat wij hierin niet eerst de kans hebben gekregen je hierbij te helpen.

Nu willen wij graag alsnog met je meekijken naar een passende oplossing. Graag ontvangen wij door middel van het invullen van ons retoursformulier, foto's van de lamp met hierbij wat je wensen zijn met betrekking tot een passende oplossing. Onderstaand vindt je de link direct om de retour aan te melden: https://www.xooon.nl/my-xooon/bestelling-zoeken/.

Mocht je verdere vragen hebben kan je ook altijd telefonisch contact met ons opnemen en kijken wij graag met je mee.

XOOON

Keurig verzorgd

Keurig verzorgd

5 listopada 2025

Beste Agnes,

Bedankt voor je positieve review!
Wij hopen dat onze catalogus je inspiratie heeft gegeven voor de inrichting van je huis.

Indien je meer informatie over onze producten wilt of eventueel een staaltje stof wilt ontvangen kan je ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier: https://www.xooon.nl/contact/.

Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij XOOON 💐

Vriendelijk

De spullen waren zorgvuldig ingepakt en het is heel netjes bezorgd.

31 października 2025

Beste Annegien,

Dankjewel voor je positieve review. Wij zijn blij te horen dat naast de bezorging ook de verpakking naar wens is. Hier proberen wij altijd extra op te letten om te zorgen dat je product zonder schade bij je bezorgd wordt.

Wij wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij XOOON.
Prettige dag gewenst!

Oceniono na 5 z 5

Mooie foto's van de meubels in een…

Mooie foto's van de meubels in een ingerichte ruimte en achterin het boek alles per categorie met de prijzen, overzichtelijk.

6 listopada 2025

Beste Ellen,

Bedankt voor je positieve review!
Wij zijn blij te horen dat de catalogus je inspiratie heeft kunnen geven door middel van foto's en veel overzichtelijke informatie.

Indien je meer informatie over onze producten wilt of wilt weten of een specifiek product in een van onze showrooms te zien is dan horen wij dit uiteraard graag. Je kan ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier: https://www.xooon.nl/contact/.

Leuk

Leuk en inspannend

Beste Willy,

Dankjewel voor je positieve review.

Indien je meer informatie over onze producten wilt kan je ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier: https://www.xooon.nl/contact/.

Wij hopen je in de toekomst te mogen verwelkomen bij XOOON 💐

Oceniono na 4 z 5

Prachtig foto’s op mooi glanzend paper

Prachtig foto’s op mooi glanzend paper. Het laat zien welke kleuren in een interieur mooi bij elkaar staan. Zo kun je ideeën opdoen. Leuk om doorheen te bladeren en zo de gehele collectie te bekijken.

Beste Saskia,

Dankjewel voor deze positieve en mooie review. Wij zijn heel blij te horen dat het lookbook naar wens is en je een duidelijk beeld heeft kunnen geven om op deze manier inspiratie op te doen.

Mocht je een product in een van onze showrooms willen zien of eventueel een staaltje stof ontvangen om een idee te krijgen van de mogelijkheden dan helpen wij hier graag bij. Je kan ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier: https://www.xooon.nl/contact/

Wij hopen je binnenkort welkom te mogen heten bij onze webshop of een van onze winkels.

Mooie gids

Mooie gids, goed voor ideeën

Goedemiddag,

Dankjewel voor je positieve review. Wij hopen je op deze manier inspiratie mee te geven en hopelijk staat er een product naar wens bij die past bij je interieur.

Wanneer je vragen hebt over een bepaald product of graag advies wilt kan je ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier: https://www.xooon.nl/contact/

Wij hopen je dan ook in de toekomst te mogen verwelkomen bij XOOON 💐

Inspiratie

Prachtig lookbook weer. Ik vraag hem ieder jaar aan en krijg er zoveel inspiratie door!

Beste Sascha,

Bedankt voor je positieve review. Echt superleuk om te horen dat ons lookbook al vaker hebt ontvangen en hier nog altijd zoveel inspiratie uithaalt. Dit is waar wij het voor doen.

Wanneer je meer informatie wilt, graag een staaltje stof ontvangt of eventueel een van onze producten in onze showroom wilt bekijken dan helpen wij hier graag bij. Je kan ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier: https://www.xooon.nl/contact/

Oceniono na 5 z 5

Fijn inspiratiemagazine en een mooie…

Fijn inspiratiemagazine en een mooie collectie

Beste Ralph,

Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij XOOON 💐

Oceniono na 5 z 5

Mooi boek met de stijl die bij ons…

Mooi boek met de stijl die bij ons past!
Zo kunnen we op ons gemak vast bekijken wat we mooi vinden. Wellicht volgt een bezoek aan jullie showroom.

Goedemiddag,

Dankjewel voor je positieve review.
Wij zijn blij te horen dat de catalogus je inspiratie heeft kunnen geven.

Wanneer je meer informatie wilt of eventueel een van onze producten in onze showroom wilt bekijken dan helpen wij hier graag bij. Je kan ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier: https://www.xooon.nl/contact/

XOOON💐

Tafel en stoelen Xooon

Snelle levering, goede service aardige monteurs. Alles volgens afspraak. Heel blij met de tafel en stoelen :)

3 listopada 2025

Beste Lotte,

Dankjewel voor je positieve review!
Wij zijn blij te horen naast de tevredenheid van de producten natuurlijk dat de service met betrekking tot de levering en onze monteurs ook naar wens was.

Wij wensen je veel plezier met je stoelen en de tafel en wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij XOOON!💐

Tafel musura

Makkelijk bestelproces en de heren die de tafel kwamen bezorgen waren bijzonder vriendelijk

28 października 2025

Beste Johan,

Bedankt voor je positieve review!💐
Wat fijn om te horen dat de service van de bezorging naar wens was. Wij vinden het belangrijk naast kwalitatief goede en mooie producten leveren, dat de service eromheen ook naar verwachting is.

Wij wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij XOOON!

mooi boek!

mooi boek!
Mooi op tijd binnen, mooi assortiment. het geeft ook ideeen ook al kun je je het niet verooorloven.

24 października 2025

Beste Iraina,

Dankjewel voor je positieve review!
Wij zijn blij te horen dat de catalogus je inspiratie heeft kunnen geven en dat alles ook nog eens mooi op tijd binnen is gekomen.

Wanneer je meer informatie wilt of eventueel een stofstaaltje zou willen ontvangen dan helpen wij hier graag bij. Je kan ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier: https://www.xooon.nl/contact/.

Wij verwelkomen je graag opnieuw bij onze webshop of een van onze winkels.

Oceniono na 1 z 5

Nooit meer

Via Eijerkamp Veenendaal nieuwe inrichting bij Xooon gekocht voor de woonkamer voor best een substanieel bedrag.
De levertijd werd binnen een week na het plaatsen van de bestelling al 5 weken later. In de week dat de levering zou plaatsvinden wilde ze de levering weer 5 weken na achteren zetten. Door te dreigen de hele order te annuleren werd alles behalve een meubel stuk geleverd. Een van de kasten was stuk, 2 stoelen niet goed gemonteerd en een stoel was stuk dus 1 stoel was goed. Na een paar weken werd de kast vervangen en de bank geleverd. De reparatie van de kapote stoel duurt 16 weken.
Nu is de bank stuk….
Zo’n enorme spijt van de aankoop dus NOOIT meer meubelen van Xooon.

24 października 2025

Beste Petronella,

Dankjewel voor je review en wat vervelend om te horen dat je eerste ervaring zo is geweest en ook dat er meerdere problemen met de producten zijn. Hier zouden wij graag meer inzicht in willen en graag willen kijken of wij iets voor je kunnen betekenen.

Wij willen vragen of je contact met ons op wilt opnemen om eventueel gegevens met ons te delen zoals je factuur en eventueel foto's van de producten met de schade. Je kan ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier : https://www.hendersandhazel.nl/contact/.

Wij danken je voor je feedback en hopen onze service en kwaliteit voor de toekomst te kunnen verbeteren.

Samantha
XOOON

Oceniono na 5 z 5

Fijne winkel met betaalbare producten

Fijne winkel met betaalbare producten. Goede adviezen en de uiteindelijke levering liep na volle tevredenheid.

1 października 2025

Goedemorgen Jan,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! ✨
Wat fijn om te horen dat je van advies tot levering zo tevreden bent.
We wensen je heel veel plezier met je bestelling en tot de volgende keer bij XOOON!💐

Oceniono na 5 z 5

Hele fijne showroom bij Habufa in…

Hele fijne showroom bij Habufa in Hapert. Werden uitgebreid rondgeleid, we mochten en konden alles vragen. Top service en heel fijn personeel.

17 stycznia 2025

Goedmorgen Thomas,

Bedankt voor je positieve review!😊
Wat fijn om te horen dat de rondleiding naar wens was en dat je onze service waardeert!
We hopen je een volgende keer weer te mogen verwelkomen bij XOOON✨

Oceniono na 5 z 5

Erg blij met m’n nieuwe bank

Erg blij met m’n nieuwe bank, dit had ik 10 jaar eerder moeten doen!

Snelle levertijd, erg prettig!

30 października 2025

Goedemorgen Jeroen,

Dankjewel voor je mooie review ✨
Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe bank! 😊
We wensen je er veel comfort en plezier van! XOOON

Oceniono na 5 z 5

Ik heb online besteld via de winkel in…

Ik heb online besteld via de winkel in Eindhoven. Erg mooi. Daarnaast ben ik vriendelijk en professioneel te woord gestaan wanneer ik vragen had.

30 października 2025

Goedemorgen Ellen,

Dankjewel voor je leuke review! ✨
Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent bij ons verkooppunt. We zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling en wensen je er veel plezier van! Tot ziens bij XOOON 💐

Topkwaliteit!

Heel goed geholpen en super blij met m’n spullen! Diverse stoelen en krukken gekocht, kwaliteit is top en zitten erg lekker!

1 listopada 2025

Goedemorgen Richard,

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe stoelen en krukken! 🪑✨
Fijn dat de kwaliteit en het zitcomfort helemaal naar wens zijn.
We wensen je er veel plezier van! XOOON💐

Mooie meubels en accessoires

Mooie meubels en accessoires. Goed stylingadvies gekregen en super service!

14 marca 2025

Goedemorgen Eva,

Dank voor je mooie review!✨
Wat leuk om te horen dat ons interieuradvies zo goed bevallen is en dat je onze producten waardeert! Neem gerust een kijkje in onze webshop of bezoek een van onze verkooppunten voor nog meer inspiratie. Tot ziens bij XOOON ✨

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej