Very disappointing customer service. I accidentally booked the wrong month (August instead of September). I contacted the hotel immediately and asked if they could simply move my booking to September.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
het was de eerste keer in een bastion hotel. zeker voor herhaling vatbaar. ruime schone kamer. zeer goede en veilige parkeer gelegenheid. personeel was vriendelijk en behulpzaam. ontbijt en lunchpakk... Zobacz więcej
Het was een prima verblijf in Amersfoort: vriendelijk personeel, de kamer was heerlijk ruim, de badkamer is groot, heerlijke douche, de bedden zijn goed. Niks te klagen. Ik was positief verrast eigenl... Zobacz więcej
Der Service war eine katastrophe, wir waren in einer Gruppe unterwegs, konnten nicht mal essen mussten pizzas bestellen. Service war schrecklich, unfreundlich, lieber draussen am reden als zu arbeite... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Boek Bastion Hotels via de website ✓ 100% laagste prijs gegarandeerd ✓ 33 Hotels in NL ✓ ✓ Altijd een Parkeerplaats ✓ Gratis WiFi Book Bastion Hotels through our website ✓ 100% lowest price guaranteed ✓ 33 Hotels in NL ✓ ✓ Always Parkingspace ✓ Free WiFi
Dane kontaktowe
Mauritiuslaan 2, 3526 LD, Utrecht, Holandia
- email@bastionhotels.nl
- www.bastionhotels.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
We hebben een ontzettend naar riool…
We hebben een ontzettend naar riool stinkende kamer gekregen, was al te ruiken op de gang. We hebben driemaal bij de receptie gevraagd of er iets aan gedaan kon worden, ook aan de brommende airco en of we evt. een andere kamer konden krijgen, werd daar totaal niets mee gedaan. Ook gevraagd of het raampje open kon voor wat frisse lucht. Wel heeft een ‘jongste bediende’ allesreiniger of iets in de afvoer gespoten waardoor de stank nog erger werd. Hij gaf aan ons toe dat het stonk, het was bekend. We hebben driemaal geprobeerd tot een oplossing te komen, maar totale onverschilligheid bij de receptie en de manager. Er werd niets met onze klacht gedaan. We zijn weer weggegaan, een illusie en € 301 armer.
Een lift die het niet doet maar wordt…
Een lift die het niet doet maar wordt niet verteld. Kamers omboeken 1 uur moeten wachten omdat de kamers nog niet schoon zijn. Daarna nog 15 min wachten bij de kamers. Kamer netjes maar daar is het ook mee gezegd. Ontbijt slecht was erg weinig en de eieren waren op. Dus geen gebakken ei of omelet. Al met al zeer teleurgesteld.
Slechte service bij contact / receptioniste
Had kamer gereserveerd via een voucher. Op de heenweg naar Bastion hotel Bussum kwamen we met pech te staan. Besloten om hotel te bellen om te zeggen dat we niet meer kwamen. Absoluut geen empatisch vermogen door receptioniste, zij zei meteen ohw dit is geboekt via een voucher dus geen restitutie. Totaal geen belangstelling voor de situatie. Ik belde niet voor een restitutie maar uit beleefdheid zo dat zij wisten dat we niet meer kwamen maar daar had receptioniste geen interesse in!!! Gesprek maar beëindigd.
Hotel
At our check-out day, the Hotel has double charged us (230EUR). After long conversations with the staff, it took almost 1 week to get the payment back in our bank account and therefore we had limited money to continue our vacation.
Although we wanted to check out at 9:30, we ended up leaving the hotel at 11:30. In the meantime, we also received a parking fine because the parking ticket was 10 minutes overdue.
Although the hotel has taken responsibility for their mistake by email and wanted to document proof of the parking company, they have not responded to our inquiries.
We ask hotel/headquater to get in touch with a senior manager, but no one sends us further in the organization. The inquiries are not answered.
I would not recommend Bastion Hotel Noord to any guests. The rooms are dirty, no elevator and not baby friendly. The staff is not friendly and does not show understanding of the guests' needs.
The food in the hotel is overpriced.
We will never visit Bastion Hotel again.
foute toets indrukken en geld kwijt
let op als je 1 foutje maakt bij een reservering van special deals ben je gewoon je geld kwijt. Ik heb afzonderlijk van elkaar 2 aaneensluitende nachten geboekt en bij het bijboeken van de 2e nacht per ongeluk op de verkeerde datum gedrukt. Dit direct kenbaar gemaakt bij Bastion Apeldoorn die het wel zouden omzetten. Na de eerste nacht kreeg ik te horen dat het via het hoofdkantoor moest. 2 weken later nog geen reactie ontvangen dus zelf maar gebeld. Echter kreeg ik te horen dat restitutie niet mogelijk was en dus mijn 90 euro kwijt zonder gebruik te maken van wat dan ook.
Blijkbaar werken bij Bastion mensen die nooit fouten maken en dat verwachten ze dus ook van hun gasten.
Nooit meer Bastion dus
Een dikke 0 voor Bastion Hotels!
Een dikke 1 voor Bastion Hotels!
Na een intense avond op de IC van het ziekenhuis in Leeuwarden komen we om 1 uur in de nacht bij het Bastion Hotel dat er recht tegenover staat om te vragen voor een overnachting. Hoewel er kamers vrij zijn volgens de receptionist kan hij ons geen kamer geven omdat het systeem dat niet meer toelaat. Op zijn advies bellen we een aantal andere hotels die allemaa volgeboekt zijn. Omdat we weten dat er kamers vrij zijn en we morgenochtend vroeg in het ziekenhuis moeten zijn komen we om half 2 weer bij het hotel om te vragen of er niets te regelen valt. Nee dus.
Men laat ons na een intense dag gewoon middenin de nacht op straat staan!!
We rijden dus nu weer een uur terug naar huis om dan na een paar uurtjes weer op te moeten staan en terug naar Leeuwarden te gaan.
Waar is de medemenselijkheid gebleven??
Update: Als reactie op mijn klacht die ik bij het hoofdkantoor heb ingediend is, geven ze uitleg dat hun systeem zo werkt ivm veiligheid en vragen ze mijn begrip hiervoor.
Mij breekt de klomp, over veiligheid gesproken…..Hoe veilig is het om iemand na een heftige en zeer vermoeiende dag midden in de nacht naar huis te laten rijden?
Bastion heeft er niets van gesnapt. Op hun website staat prominent: “Bastion waar heel Holland slaapt” Die titel kan aangepast worden!
Geen ontbijt bij overnachting
Ik had 1 overnachting geboekt met ontbijt maar ‘s morgens was er geen ontbijt voor mij klaargezet.
De receptionist van de vorige avond had geen formulier ingevuld voor het ontbijt
Zij hebben dus niet standaard iemand die ter plekke een ontbijt kan maken
Dit is de eerste en laatste keer dat ik bij bastion een overnachting heb geboekt
Hotel in overtreding
Let op! Dit hotel verhuurt willens en wetens kamers met penetrante rioolgassen in de badkamer. Manager Esmée is hiervan namelijk op de hoogte. Er ontbreekt blijkbaar een ontluchter in het leidingstelsel. Rioolgas is schadelijk voor de gezondheid, maar dat interesseert Bastion klaarblijkelijk niet
VERBLIJF NIET IN DIT HOTEL
VERBLIJF NIET IN DIT HOTEL! Onbeschoft personeel! Meerdere geven aan manager daar te zijn maar voeren helemaal niets uit! Deze toko moet gesloten worden, kleine meisjes met een grote mond! Bellen heeft ook geen zin want zij hangen gewoon op in je oor als het ze niet zint!
Slechte service
Veel herrie van de wegen, keihard dicht knallende deuren, ramen smerig met vieze, witte drab, badkamer ruikt naar schimmel (4e etage), gang en lift stinken erg naar sigarettenrook en ik vroeg 4x (!!) van tevoren om glutenvrij brood voor mijn man! Bij de online reservering, nog een keer in een mail, nog extra gebeld en bij het inchecken ook nog. Wat was er....geen glutenvrij brood!! Mijn man kon dus niks eten. Wel betalen. Ontbijtbuffet was karig, goedkope leerachtige kaas en de eieren groen en stokoud. Bah!! Nooit meer! Ik begrijp niet dat dit hotel ook goede reviews heeft. Niet te vergelijken met het hotel met de toekan. Jammer dat ik hier geen foto's kan plaatsen.
De kamer was echt heel smerig overval…
De kamer was echt heel smerig overval haren van andere mensen vieze vlekken
Ranziger als dit kan niet !!
Ik ben geen Rob Geus maar dit is wel echt serieus 😟
Alles ist schmutzig
Alles ist schmutzig, vom Treppenhaus, zum Lift bis ins Zimmer. Fussnägelabschnitte vom VorGast, Haare die nicht von mir waren, überall Dreck auch auf dem Stuhl. Der Käse am Frühstücksbuffet war vom Vortag ausgetrocknet. Personal unfreundlich.
Wij moesten op een matras slapen met…
Wij moesten op een matras slapen met urine. 190€ voor een nacht …. 0 service …. Smeriger kon de kamer niet en hadden ook voor het ontbijt betaald …. Mijn man voelde zich niet lekker en op mijn vraag of ik hem een broodje mee mocht nemen was de reactie : nee dat mag absoluut niet als hij wil eten moet hij maar na onder komen. Echt waardeloos. Foto’s meteen doorgestuurd met een klacht maar geen reactie. Receptie gaaf aan : als je foto’s hebt stuur die maar door …. Meisje weigerte gewoon mee na de kamer te lopen om erna te kijken en zelfs foto’s te maken.
NIET BOEKEN als je een "airport-hotel"…
NIET BOEKEN als je een "airport-hotel" in Rotterdam" zoekt! Volgens de website van Bastion hotels ligt dit hotel praktisch op de luchthaven van Rotterdam, echter de werkelijkheid is het meer dan een uur reizen met het openbaar vervoer! De website van Basion hotels laat plaatjes van de luchthaven zien en zelfs een kaart met een stip op de luchthaven met vermelding "Hotel Rotterdam Airport", maar er is helemaal geen Bastion hotel op de luchthaven. Wij waren dus hierdoor volledig misleidt en mochten ondanks dat niet annuleren. Schandalig! Wij zullen nooit meer een Bastion Hotel boeken!
Dramatische klanten service
Dramatische klanten service, kunnen een boeking niet annuleren! Nee willen het gewoon niet annuleren, een keer nooit meer baggere service en telefoniste.
Vriendelijk ontvangst
Vriendelijk ontvangst, goed ontbijt, voldoende keuze, schone badkamer. Je loopt zo het centrum in. Parkeergelegenheid om de hoek. Voor herhaling vatbaar.
Choe was great at the front desk
Choe was great at the front desk, very accommodating, the rooms are great, the food as well, really good hotel to stay at. Will book soon again..
Slecht!!
Slecht!!
1 grote bouwput met hoop lawaai
Begint om 7 uur s'morgens al met heipalen die de grond worden in gestampt!
Wordt niet vermeld op de website!!
Manager maakt zich eraf vanaf door je een met je klacht naar het hoofdkantoor te sturen door een kaartje af te laten geven en daar heen te mailen
Gedaan tot op heden nog niet 1 reactie terug!! Zo slecht!!
Ze laat zich niet eens zien want ze was er
zat van denk ik want er waren meer klachten
Was er voor mijn verjaardag waardeloos dus
Bedankt Bastion Vlaardingen!! Dikke vette 0!!
Personeel kan niet van je spullen afblijven helaas
Voor 2 nachten geboekt hier, kom je de volgende dag terug spullen verdwenen helaas….je kunt hier niets achterlaten personeel neemt het gewoon mee!
Terwijl wij er hard voor moeten werken!
Het Bastion hotel Amsterdam Zuid…
Het Bastion hotel Amsterdam Zuid geboekt voor twee nachten, 2 personen en een baby van 6 maanden.
Een verzoek gedaan voor een baby bedje. Op de dag van de boeking nogmaals geverifieerd of er een babybedje aanwezig zou zijn gezien onze late aankomst 00.30u.
Bij aankomst was er geen babybedje aanwezig. Bij het aangeven van ongenoegen werd en door de medewerker onverschillig geantwoord in het engels. Na een woorden wisseling, zou uiteindelijk de medewerker gaan kijken voor een bedje. Na lang wachten op de kamer, terug willen gaan naar de receptie, echter had de medewerker het bedje in de lift gezet. Helaas niet eens de moeite genomen om het bij de kamer te brengen. Tevens ook géén excuses gekregen voor het ongemak.
Doświadczenie Trustpilot