Very disappointing customer service. I accidentally booked the wrong month (August instead of September). I contacted the hotel immediately and asked if they could simply move my booking to September.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
het was de eerste keer in een bastion hotel. zeker voor herhaling vatbaar. ruime schone kamer. zeer goede en veilige parkeer gelegenheid. personeel was vriendelijk en behulpzaam. ontbijt en lunchpakk... Zobacz więcej
Het was een prima verblijf in Amersfoort: vriendelijk personeel, de kamer was heerlijk ruim, de badkamer is groot, heerlijke douche, de bedden zijn goed. Niks te klagen. Ik was positief verrast eigenl... Zobacz więcej
Der Service war eine katastrophe, wir waren in einer Gruppe unterwegs, konnten nicht mal essen mussten pizzas bestellen. Service war schrecklich, unfreundlich, lieber draussen am reden als zu arbeite... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Boek Bastion Hotels via de website ✓ 100% laagste prijs gegarandeerd ✓ 33 Hotels in NL ✓ ✓ Altijd een Parkeerplaats ✓ Gratis WiFi Book Bastion Hotels through our website ✓ 100% lowest price guaranteed ✓ 33 Hotels in NL ✓ ✓ Always Parkingspace ✓ Free WiFi
Dane kontaktowe
Mauritiuslaan 2, 3526 LD, Utrecht, Holandia
- email@bastionhotels.nl
- www.bastionhotels.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Een aanrader
We gaan regelmatig naar dit hotel, in de eerste plaats vanwege de ligging, zo op loopafstand van het centrum en het Vrijthof en de prima parkeerfaciliteiten. Onze ervaringen variëren: eens moesten we zelfs van kamer wisselen. Maar altijd werden problemen op een prettige manier opgelost: het personeel hielp altijd adequaat.
Recent, 23-4-25 was onze beste ervaring. Fijne kamer, behulpzaam personeel en, zoals telkens, een topontbijt. We hebben genoten!
slecht geregeld asiosiaal
belde na hun toe of er kamers waren en of ik contant kon betalen aan de deur zeide ze ja kom maar hb ik vermeld is een uurtje rijden ben ik er kom ik aan zeggen ze we kunne je geen kamer meer geven het is nu telaat helemaal. voor niks gereden we waren eerst vaste klant maar nu komen we nooit meer hier rot hotel
Een zeer fijn en net hotel
Een zeer fijn en net hotel. Ik boek vaak Bastion in Maastricht. Vriendelijk personeel, goed ontbijt en goede service. Zeer makkelijk bereikbaar en centraal gelegen.
De kamers kunnen misschien wat extra opknapbeurten krijgen, maar ze zijn prima in orde!
Het ontbijt is uitgebreid, misschien nog een pannenkoekje extra toevoegen? 😉
Hartelijk ontvangen ,matrassen zijn…
Hartelijk ontvangen ,matrassen zijn heerlijk om te slapen ,goede douch en alles was schoon
Wij hebben er alleen geslapen want waren op bezoek bij dochter die geen bedden over heeft normaal doen we bij valkje maar die is veel te duur voor ons om alleen even te slapen tegenwoordig.
Ruime parkeerplaatsen en zijn gratis
Heerlijk hotel
Vriendelijke, vrolijke begroeting bij aankomst, heerlijke frisse ruime goede schone kamer met heerlijk bed,
Lekker ontbijt in fijne ongedwongen sfeer.
Een mooi goed verzorgd en modern hotel
Een mooi goed verzorgd en modern hotel, op loopafstand van het centrum van Maastricht . Heel tevreden over deze accommodatie. Ook een parkeergarage beschikbaar om de hoek . Goed en lekker ontbijt .
Nooit meer Bastion
Geboekt via de Bastion site, doodleuk geannuleerd op de dag van vertrek 'Nee we hebben ook geen kamers meer. Succes ermee'. Kon ik op de dag zelf nog 'even' een alternatief gaan zoeken. Geen hulp, geen compensatie niks. Nooit meer Bastion
Heerlijk verblijf gehad!
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in jullie hotel. Prima ontbijt en ook het diner was uitstekend. De kamer was ook prima alleen de temperatuur was met 25 graden een beetje aan de hoge kant. Natuurlijk was het met de airco weer snel op de juiste temperatuur.
Een ander puntje van aandacht is de parkeergarage. We wilde graag gebruik maken van een laadpaal in de garage, maar deze waren continu bezet. We begrepen van een andere parkeerder dat er 2 van de 4 auto's al zeker een week een laadpaal bezet hielden. Wat hiervan waar is weten we natuurlijk niet, maar als je de volgende dag weer 250 km naar huis moet rijden is het wel fijn als je kan laden.
Voor de rest een super fijn verblijf gehad!
Worst service I've experienced
Was on a worktrip with 3 colleagues.
1. Day we wen't to the restaurant, and ordered some food. After 10 min the first course arrived. After 5 minutes, we asked the waiter, if it was possible that we all could eat togeher. Her answer was. That is not allowed, probably a joke. 5 minutes after came the second course. again we talked to the waiter, and she offered us a free drink because of this. 10 minutes after, the last 2 courses was served. It gets better. 5 minutes after the last courses was served, the sidedish for the 2 first courses arrived, and they where done eating.
The end of the story is. When we checked out, all of us, got a wrong invoice. all of us was charged for the free drink we were offered, 3 of us was also charged for bears, they don't even drink bears.
all in all, super bad experience.

Odpowiedź od Bastion Hotels
geen warm water
Wat ging er mis. Het hebben van geen warm water! Aangegeven, in de avond kon er geducht worden met warm water, in de ochtend was het gewoon een koude douche. Het probleem bleek bekend, dus waarom verhuur je dan nog deze kamer. In deze tijd kan dit echt niet meer!
1 1/2 uur gewacht op eten en dan krijg…
1 1/2 uur gewacht op eten en dan krijg je een lauwe hap daar wordt ik echt sacherijnig van na een dag hard werken. Het restaurant van Bastion Groningen is geen aanrader.
In de hotelkamer is geen verwarming aanwezig alleen airco verder netjes.
Het Lunchpakket is super kompleet en lekker
Slecht
Slecht, dubbele betaling ingehouden. Slechte service en badkamer en de handdoeken stonden naar cigaretten terwijl dit een niet rokers kamer betrof.

Odpowiedź od Bastion Hotels
Bastion Hotel Tilburg niet helemaal…
Bastion Hotel Tilburg niet helemaal naar wens.
Ruime parkeergelegenheid. Bushaltes in de buurt.
Luxe kamer geboekt voor 3 nachten. Kamer was ruim. Aan twee kanten ramen, wat mooi was. Ze konden alleen niet open. Wel airco, maar bleef meer dan 20 graden in de kamer
Bedden lekker breed, kussens fijn, matras ook, alleen aan één kant lager, zodat je er bijna afrolde.
TV deed het eerste dag niet.
Vloer niet goed schoon (oud stuk papier, kruimels, oude lap stof, nepbriefje van €10,-- !!!!!).
Beide lampen op de nachtkastjes kapot.
Ontbijt voldoende maar niet bijzonder. Achterlijke ontbijttijd tot 9.00 uur, voor mensen die vakantie vieren. Verkeerd voorgelicht over langere ontbijttijd tot 10.30 uur met carnaval.
Slecht geslapen, vreselijk zacht matras
Voor de 2e keer een overnachting met ontbijt ervaren. We hadden 2 kamers geboekt. Ingecheckt om 14.00 uur. Aardig personeel. Er is niets te krijgen overdag. Ontbijt 18,25 pp is echt aan de dure kant. Het buffet is beperkt. We hadden de king luxe kamer met bed van 200 meter breed. Geen oog dicht gedaan. Matras was vreselijk zacht en er zat een kuil in. Onze vrienden hebben hetzelfde ervaren. De volgende ochtend niet vrolijk opgestaan. Drama. Verder is de kamer prima, compact. Raam kon gelukkig open. Bloedheet in de hal. Jammer dat de doucheruimte zo donker is. Hier zou echt iets aan gedaan kunnen worden. De ligging van het hotel is prima, tegenover bus/trein halte. Het totale plaatje valt in de catergorie basic. De totale prijs niet. Best duur. Het slapen vind ik nu voor de 2e keer wel een drama. Erg jammer! Volgende keer ons jaarlijkse uitje toch bij van der Valk?
Geen service via klantenservice - 0 flexibiliteit boeking
Weinig service via klantenservice. Blijkbaar verdienen ze liever 109,- op een verkeerde boeking (1 dag) dan een lange termijn relatie met mogelijk meer herhaalverkeer.
Heb via lastminute / expedia een boeking gedaan voor een overnachting in 4 dagen, helaas door een typo 1 dag te vroeg. Meteen binnen 15min gebeld en vervolgens van kastje naar de muur.
- Schuilen en verwijzen naar lastminute.com (daar waar lastminute juist aangaf dat Bastion zou kunnen helpen als ze zouden willen.
- Schuilen achter cancel voorwaarde, daar waar ze met een aanpassing van 1 dag zelfs meer zouden verdienen.
- geen alternatieven of coulance.
- Niet willen afstemmen met lastminute.com, na 10x kastje/muur.
- Vriendelijke stem/agents verwarren met service/oplossing
- geen beteidwilligheid
Maw… ze vonden het blijkbaar belangrijker om +~109,- meteen te pakken én te schuilen achter procedures dan de boeking 1 dag te verzetten en ~130,- te verdienen en ook door service juist toekomstig herhaal verkeer te krijgen.
Ik snap dat het mijn typo-foutje was, dat er procedures zijn en dat expedia ook een rol heeft, maar rechtvaardigt dit de afwezigheid van service en enige coulance/flexibiliteit? En daarbij kiest Bastion om samen te werken met Expedia. Maw… waar een service-wil is, is een weg.
Ps:
- Wel vriendelijke agents (alleen koop ik daar weinig voor)
- Bij het hotel zelf echt wel servicegerichte mdw, maar die konden/mochten niks.
- Lief dat ik uiteindelijk (na min 12 contacten) wel een ontbijt kreeg.
Onbeschoft personeel bij Bastion hotel Hoofddorp
Hotel is oké maar het personeel erg luidruchtig en het eten is echt super slecht. Als tip wil ik meegeven dat ze geen kinderen maar volwassenen inhuren. Er was ook een ganese vrouw die continue haar hoofdtelefoon op had terwijl ze klanten te woord stond.
SCHANDALIG
prettige ervaring
Toen we binnen kwamen werden we vriendelijk geholpen, een prachtige en schone kamer! Echter moest ik alleen bij uitchecken wel even wachten maar ja dat gebeurd soms! Wat fijn
Had 5sterre kunne wezen
Vriendelijk personeel en goede service, helaas is de communicatie niet altijd even lekker.
Fijne ontvangst
Fijne ontvangst, lekker bed en heerlijk schone kamer.
Dranger op deur van badkamer zou minder strak afgesteld mogen worden. Deur klapt echt dicht.
Helaas bij vroege uitcheck niemand aanwezig, zelfs geen nachtportier.
Doświadczenie Trustpilot