Preston Palace Recenzje 330

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Handige en snelle automatische incheck, prima kamer, schone badkamer en lekker assortiment eten. Ook leuk dat je tussendoor nog een koekje of ijsje kan kiezen. We hebben ons goed vermaakt met het a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heerlijke vakantie gehad. Super goed eten, fijne medewerkers. Voor ieder wat wils. Mensen zouden alleen wat meer rekening kunnen houden met mensen die al slapen(om 2 uur s'nachts tijdens roken lopen s... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Hotel
  2. Kuchnia amerykańska
  3. Wesołe miasteczko
  4. Restauracja z bufetem
  5. Kuchnia włoska
  6. Pływalnia

Napisane przez firmę

Preston Palace is hét All-inclusive Family Resort van Nederland, gelegen in Twente. Ontdek het vernieuwde all-in concept. Nóg meer beleving, alle faciliteiten onder één dak en gastvrije service op maat. Met een subtropisch zwemparadijs, diverse restaurants, barstraat, animatie, bioscoop, spelfaciliteiten, familieshows en zelfs een kermis. Fantastisch voor de hele familie. Daarom meerdere malen bekroond tot Familiehotel van het jaar.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 2 z 5

De vakantie verliep prima

De vakantie verliep prima, tot de afhandeling bij de balie. Daar werd mij medegedeeld dat ik had verlengd tot 19.00uur.(dat had ik uiteraard niet gedaan) dus had ik op dat moment tegen 12.00uur op tijd uitgechekt.
mijn taxi kwam omstreeks 12.30 uur. Toen wij de slagboom van uw hotel passeerde werden wij terug gestuurd door de portier omdat wij ons bij de balie(opnieuw) moesten aanmelden.
Daar kregen wij te horen dat wij €20,00 extra moesten betalen voordat wij konden vertrekken. Wij hebben daartegen geprotesteerd. Maar de balie medewerkster bleef op haar standpunt dat wij het bedrag van €20,00 extra moesten betalen naast onze hotelkosten van bijna € 700,00
Uiteraard een zeer slechte service een vernietigende reclame voor het hotel(Ik ga niet meer daar naartoe omdat ik mij gediscrimineerd voelt)
vriendelijke groeten.

11 maja 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat uw vakantie verder prima is verlopen en dat u van uw verblijf heeft kunnen genieten. Jammer dat u het vertrek en de communicatie hierover als minder prettig heeft ervaren.

Bij een regulier verblijf geldt dat de hotelkamer beschikbaar is tot 11:00 uur. Preston Palace werkt met een all-inclusive concept, waardoor het verblijf en gebruik van de faciliteiten na uitchecktijd uitsluitend mogelijk is middels een verlenging tegen bijbetaling. Wanneer gasten na 11:00 uur nog in het resort aanwezig zijn zonder geregistreerde verlenging, wordt gevraagd dit alsnog bij de receptie in orde te maken. Het spijt ons dat hierover tijdens uw vertrek onduidelijkheid is ontstaan.

Graag willen wij uw ervaring met onze collega’s verder doornemen. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer en kamernummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Oceniono na 1 z 5

Eigentlich eine schöne Indoor Kirmes, aber…

Eigentlich eine schöne Indoor Kirmes, gutes Preis-Leistungs-Verhältnis, aber leider eine sehr unfreundliche „Managerin“ und zwei weitere „Mitarbeiter“, die willkürlich Menschen des Ladens verweisen, ohne evtl. Kartenguthaben, verbleibende Besuchszeit, o.ä. auszugleichen! Sehr respektlos und frech und für mich und meine Kinder eine Erfahrung, die wir zum Glück noch nie erlebt und so schnell auch nicht wieder erleben möchten! Wir wurden wie „Schwerverbrecher“ vor die Tür begleitet!

14 maja 2026

Sehr geehrte Frau Sabine,

vielen Dank, dass Sie Ihre Erfahrung mit uns geteilt haben. Wir erkennen uns in der von Ihnen geschilderten Darstellung der Situation nicht wieder.

Aus Respekt vor Ihrer Privatsphäre sowie der Privatsphäre anderer Beteiligter werden wir öffentlich nicht näher auf den Vorfall eingehen.

Mit freundlichen Grüßen,

Verblijf

Hele fijne plek om er tussen uit te gaan. Alles is verzorgd en je hebt genoeg keuzes voor het ontbijt lunch of diner. De kamer was schoon. Zitten in onze eigen agenda te kijken wanneer we weer kunnen gaan

11 maja 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat geweldig om te lezen dat u zo heeft genoten van uw verblijf en dat alles naar wens was verzorgd. Fijn dat u heeft kunnen genieten van de uitgebreide keuzes tijdens het ontbijt, de lunch en het diner en dat de kamer schoon en verzorgd was. Extra leuk om te horen dat u alweer in de agenda kijkt voor een volgend verblijf én ons beoordeelt met 5 sterren!

Leuk uitje gehad

We hebben ons goed vermaakt met het activiteitenaanbod. Vooral voor gezinnen is het leuk, maar ik zag ook vriendengroepen en familiefeestjes. Leuk gevarieerd publiek. En personeel leek met plezier te werken.
Wel jammer dat je op de kermis voor veel dingen moet bijbetalen. Voor de gokkasten is dat logisch, maar de autospelletjes en ringwerpen enzo voor de kinderen zou ik liever gratis zien. De prijsjes zijn toch flut. En jammer dat je restgeld/punten op je speelkaart niet kan cashen.

8 maja 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat leuk om te lezen dat u zo’n geslaagd uitje heeft gehad! Fijn dat de snelle automatische check-in, de nette kamer, het gevarieerde eten en alle activiteiten zo goed zijn bevallen. Ook uw compliment over onze collega’s waarderen wij enorm.

Leuk dat u daarnaast het diverse publiek in ons resort heeft opgemerkt. Preston Palace is een bestemming voor jong en oud! Wat betreft de kermis: deze faciliteiten zijn ook apart verkrijgbaar voor gasten zonder all-inclusive verblijf, waardoor voor een aantal attracties en spellen een bijbetaling geldt. Uiteraard waarderen wij uw feedback hierover en nemen wij dit mee in onze evaluatie.

Oceniono na 4 z 5

Wij hebben en prettig verblijf gehad

Wij hebben en prettig verblijf gehad. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt, de lunch en het diner (Ribbelton) waren erg lekker en uitgebreid, met volop keuze voor iedereen. De kamer was netjes en schoon. Al met al een aanrader!

8 maja 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad en zo tevreden bent over de vriendelijkheid van onze collega’s. Ook leuk om te horen dat het ontbijt, de lunch en het diner in Ribbleton goed in de smaak vielen en dat de kamer netjes en schoon was.

Hartelijk dank voor uw mooie 4/5 beoordeling en aanbeveling!

Prima

Schone kamers, vriendelijk personeel en er is genoeg te doen. Wel jammer dat je extra moet betalen voor de speelhal; de prijzen hadden wat lager mogen zijn. Helaas viel het eten bij de pizzeria erg tegen, de pizza was erg vet en het vet droop er letterlijk vanaf. Dit ook gemeld bij het personeel, maar er werd geen alternatief of oplossing aangeboden. Zwembad was top en niet al te druk. Daar houd ik van.

7 maja 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van de schone kamers, het vriendelijke personeel en het zwembad.

Wij begrijpen dat het jammer was dat de speelhal niet binnen het all-inclusive aanbod valt. De speelautomaten zijn daarom tegen betaling beschikbaar. Daarnaast bedankt dat u uw ervaring over de pizzeria tijdens uw verblijf heeft gemeld. Graag ontvangen wij, indien gewenst, uw uitgebreide toelichting met boekingsnummer en kamernummer via marketing@prestonpalace.nl.

Hartelijk dank voor uw mooie 4/5 beoordeling.

Oceniono na 5 z 5

Alles was goed en genoeg

Alles was goed en genoeg.
Mij zo'n verlies zijn telefoon met OV chipkaart en 20 eur.
Ik kom naar receptie en daar was de telefoon met ov chipkaart en de geld.
Zeker terug komen.
Bedankt.

6 maja 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat alles goed en naar wens was tijdens uw verblijf.

Daarnaast zijn wij erg blij om te horen dat de verloren telefoon, OV-chipkaart en het geld weer terecht zijn gekomen via onze receptie. Wat fijn dat dit goed is afgelopen!

Hartelijk dank voor uw mooie 5/5 beoordeling en leuk om te lezen dat u zeker nog eens terug wilt komen.

speelautomaten

Wel goed verzorgt alles,alleen dat er veel speelautomaten staan waar dan toch weer voor betaald moet worden vind ik jammer als je met kinderen heen gaat want die zeuren dan alsnog om geld.

6 maja 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat u alles als goed verzorgd heeft ervaren.

Wij begrijpen goed dat de speelautomaten erg aantrekkelijk zijn voor kinderen tijdens een verblijf bij ons. Deze speelautomaten vallen buiten het all-inclusive aanbod en zijn daarom tegen betaling beschikbaar.

Bedankt dat u de moeite heeft genomen uw ervaring en feedback met ons te delen.

Gister om 16:45 uur ingecheck

Gister om 16:45 uur ingecheckt. Netjes geholpen aan de balie. Op naar de kamer. Viel niet tegen alleen dat de deurstoppers niet meer werken doordat de deur(en) hard dichtvallen. Vervolgens weer naar de lift, mijn vrouw is invalide en heeft een rollator. Toen de lift kwam, met twee kinderen die dachten ze al beneden waren, gingen ze gauw de lift weer in en wilde ze de deur weer dichtdoen. Daar heb ik een voet tussen gezet en gezegd dat dit niet netjes was. Vervolgens wilde ze niet meer met ons met de lift mee. Ouders let op je kinderen. Bij het restaurant was het vlees koud en hard. We hebben wel lekker in een barretje gezeten want de rest was gewoon te druk. Op de kamer aangekomen wilde we gaan slapen. Rennende en gillende kinderen tot 00:00 uur. Tot 03:15 uur dichtslaande deuren en hard praatende mensen. Slecht geslapen, vroeg en ontbijten en gauw naar huis.

7 maja 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan en dat u hinder heeft ervaren van de drukte en geluidsoverlast tijdens de nacht.

Wanneer u geluidsoverlast ervaart, mag u altijd contact opnemen met de hotelreceptie zodat onze collega’s direct met u mee kunnen kijken naar een passende oplossing.

Daarnaast vinden wij het vervelend om te horen dat ook het diner niet volledig naar wens was. Mogen wij u vragen om uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer en kamernummer te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Super ervaring

Alles is in het hotel aanwezig, je hoeft niet meer de deur uit. Het personeel was heel vriendelijk en het eten was super. Een heel gezellig weekend gehad met mijn dochter samen. Zij vond het fantastisch!

24 kwietnia 2026

Beste mevrouw Elseline,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u samen met uw dochter zo heeft genoten van het verblijf, het eten en onze collega’s. Geweldig dat zij het fantastisch heeft gehad!

Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Fantastisch

Fantastisch, het ontbrak aan niets!

23 kwietnia 2026

Beste gast,

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! Wat fijn om te horen dat het u aan niets heeft ontbroken.

Heel graag tot ziens bij Preston Palace!

Personeel was vriendelijk

Personeel was vriendelijk, kamer was schoon en netjes. Genoeg te doen. Eten geen culinair hoogstandje maar was wel okay qua keuze. Wij hadden een kamer en dat kraakte/knisperde en o.a. daardoor ook zeer slecht geslalen. Mede ook door andere gasten dat rennend en hard pratend door de gangen heen gingen. Het is gewoon erg gehorig...

26 kwietnia 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat u het personeel als vriendelijk heeft ervaren en dat de kamer schoon en netjes was.

Jammer dat uw nachtrust is beïnvloed door geluid en de kamer. Wanneer u bij ons verblijft en dit ervaart, staan onze collega’s altijd direct voor u klaar om het zo snel mogelijk op te lossen. Wij nemen uw opmerkingen hierin uiteraard mee.

Alles is prima.

25 kwietnia 2026

Beste gast,
Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat alles naar wens was!

Oceniono na 4 z 5

Het minste vond ik de kamers de rest prima.

Het minste vond ik de kamers. Het hotel was/is zeer luidruchtig. Op zaterdag waren er veel vrijgezellenfeestjes en zelfs de bussen buiten en het lawaai buiten van de personen hebben we gehoord. De kamers zijn zeer gehorig. Ik zat een tijdje op de gang en ik hoorde in de kamers de mensen snurken. Het eten was zeer verzorgd voor een all-inn formule. Personeel zeer vriendelijk en altijd in een voor een praatje. De shows prima en live entertainment ook top. De indoorkermis vonden de kinderen fantastisch en ik af en toe ook. Alsook het zwembad is top verzorgd. Het enige wat wij moeilijk vonden is: wat is er van drank? Er is geen overzicht van wat er allemaal te verkrijgen is. Een bubbeltje had ook leuk geweest. Een tip voor ouders met kinderen die slapen. In de gang boven staan gekleurde bankjes, maar zo onpraktisch. Maar als mijn kinderen in bed liggen, laat ik deze niet achter in een hotelkamer alleen en dan ga ik eventjes op de gang zitten. Een loungezeteltje zou aangenaam geweest zijn. Mijn kinderen hebben zich top geamuseerd, dank je wel voor de leuke ervaring.

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat u en uw kinderen zo hebben genoten van de faciliteiten, het entertainment en het eten, en dat u onze medewerkers als vriendelijk en betrokken heeft ervaren.

Uw opmerkingen nemen wij mee als waardevolle feedback. Wat betreft geluidsoverlast: wij staan altijd klaar om u te helpen wanneer dit wordt ervaren, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Top hotel

Zijn nu nog tot morgen daar, voor ons de eerste keer met kleindochters daar.wat betreft het eten geef ik een 10 op 10 niet normaal hoe lekker het daar is en ik ben gene gemakkelijk. Hotel zijn netjes en proper en de bediening is gewoon top ,veel te doen daar heel veel en genoeg standjes voor eten en drinken.die wat daar over klaagt die lag me uitnodigenwil ik wel eens weten hoe die persoon leeft.....

15 kwietnia 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat ontzettend leuk om te lezen dat u zo aan het genieten bent van uw verblijf samen met uw kleindochters! Geweldig dat het eten zo in de smaak valt en dat u onze service en faciliteiten als top ervaart.

Geniet nog even van uw laatste dag!

Uitstekend verblijf, zoals gewoonlijk

Tja, pure luxe met alles op en aan. En je moet nooit je portefeuille boven halen. Echt ideaal voor kids!

Toch 2 minpuntjes. Je hebt een kamer met airco. Alleen, blijkbaar werkt de centrale airco maar bepaalde maanden. Nu weer niet dus, wat maakte dat het weer maar eens pokkewarm in de kamer was (al verschillende keren voor gehad) en moeilijk om slapen, zelfs met het raam open. En we waren niet de enigsten met dat probleem. Als tweede, hun prijzen zijn in vergelijking met vroeger toch serieus gestegen.

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat leuk om te lezen dat u opnieuw zo heeft genoten van uw verblijf en de luxe en het all-inclusive concept als ideaal heeft ervaren, zeker ook voor kinderen.

Uw opmerkingen nemen wij mee als waardevolle feedback.

Oceniono na 2 z 5

Ik had een veel groter zwembad…

Ik had een veel groter zwembad verwacht. Daarnaast lag het zwembad vol met lange haren. Het personeel was helaas ook niet vriendelijk of behulpzaam.

Bij het eten wordt er geen rekening gehouden met halal wensen. Er werd aangegeven dat alleen de kip halal is, maar toen ik vroeg of dit ook duidelijk aangegeven werd bij het buffet, kreeg ik te horen dat dit niet mogelijk is omdat sommige gasten daar bezwaar tegen zouden hebben.

Verder is het prima voor een verblijf van één nacht, maar niet iets waar ik langer zou willen blijven.

15 kwietnia 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Het is jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u deze punten zo heeft ervaren.

Heeft u dit ter plaatse gemeld, zodat onze collega’s u direct konden helpen met een uitleg of passende oplossing? Wij zouden uw ervaring daarnaast graag intern verder bekijken met de betrokken afdelingen.

Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting, samen met uw boekingsnummer en kamernummer, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Super lang weekend gehad

Wederom en voor de 3e keer een super lang weekend (3 overnachtingen) met de kinderen (14 en 12) gehad. Er is veel te doen, veel spelletjes gespeeld, gezwommen, bowling, kermis en noem maar op. Eten is ook super. Volgend jaar weer

12 kwietnia 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat leuk om te lezen dat u samen met uw kinderen zo’n fijn en actief lang weekend heeft gehad en dat jullie zo hebben genoten van alle faciliteiten en het eten.
Geweldig dat u alweer uitkijkt naar een volgend verblijf, daar kijken wij ook naar uit!

Vernieuwen handdoeken

We hadden de te vernieuwen handdoeken buiten klaar gelegd,met de bedoeling dat deze werden vernieuw, helaas is dat niet gebeurd, met gevolg dat we maar 1 handdoek hadden voor 2 personen, ze zijn er overigs wel geweest, want de bedden waren wel opgemaakt

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Het is vervelend om te lezen dat u tijdens uw verblijf niet het comfort heeft ervaren dat u mocht verwachten, zeker bij iets als het gebruik van handdoeken.

Heeft u dit ter plaatse gemeld? Onze collega’s staan altijd klaar om direct mee te kijken en dit voor u op te lossen, zodat u zorgeloos van uw verblijf kunt genieten. We nemen uw ervaring intern mee ter aandacht.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej