XO HOTELS AMSTERDAM  Recenzje 9006

4,2

1. Hotel

Informacje o XO HOTELS AMSTERDAM

XO Hotels Amsterdam 🛏️

🇳🇱 Boek bij ons en krijg 10% korting ✓ Directe bevestiging ✓ Geen boekingskosten ✓ Exclusieve extra's bij boeking op XO Hotels

🇬🇧 Book with us and get 10% discount ✓ Instant confirmation ✓ No booking fee ✓ Exclusive extras when booking on XO Hotels

🇩🇪 Buchen Sie bei uns und erhalten Sie 10% Rabatt ✓ Sofortige Bestätigung ✓ Keine Buchungsgebühr ✓ Exklusive Extras bei Buchung auf XO Hotels

🇫🇷 Réservez avec nous et bénéficiez de 10% de réduction ✓ Confirmation instantanée ✓ Pas de frais de réservation ✓ Extras exclusifs lors de la réservation sur XO Hotels

🇮🇹 Prenota con noi e ottiene il 10% di sconto ✓ Conferma immediata ✓ Nessuna tassa di prenotazione ✓ Extra esclusivi quando si prenota su XO Hotels

🇪🇸 Reserva con nosotros y obtén un 10% de descuento ✓ Confirmación instantánea ✓ Sin gastos de reserva ✓ Extras exclusivos al reservar en XO Hotels

4,2

Dobra

9 tys. recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

I recommend

I recommend. Great hotel, room, localisation.

19 marca 2026

Łukasz P.,

Three words, one clear verdict: great hotel, great room, great location. Sometimes that is all that needs to be said!
You are in good company, thousands of guests feel exactly the same way every time they stay with XO Hotels. Clean rooms, comfortable beds, friendly staff and Amsterdam right on your doorstep with public transport just steps away.

Next time book directly with us: 10% off, we always answer the phone and emails, and your first hour of late check-out is free. Simple, honest and genuinely good value.

xohotels.com
#xohotels #amsterdam #bookdirect #comfortable #friendly #clean #affordable #genuine #hospitality

Obsługa fantastyczna, ale czystość pokoju : (

Obsługa jest po prostu fantastyczna, bardzo pomocna i przemiła! Lokalizacja również zasługuje na 5*. To był mój trzeci pobyt w tym hotelu i o ile pierwszy raz byłam po prostu oczarowana czystością (2022r) pobyt drugi już trochę gorzej (2024), natomiast w tym roku niestety brzydki zapach kurzu, wisząca pajęczyna nad półką w pokoju, widoczny stary kurz pod i między meblami . Na pościeli też znalazłam kurz :( Łazienka nieskazitelnie czysta. Nie dałabym nawet 2* ale obsługa cudowna.

17 marca 2026

Malgorzata,

Dziękujemy za tę szczerą opinię i za to, że odwiedziłaś nas już po raz trzeci — to naprawdę wiele dla nas znaczy!

Cudownie słyszeć, że nasz zespół znów zrobił na Tobie wrażenie. Przyjazna i pomocna obsługa to coś, z czego jesteśmy naprawdę dumni, i tysiące gości, którzy zatrzymali się u nas przez lata, mogą to potwierdzić.

Natomiast to, co opisujesz dotyczące czystości pokoju, jest dla nas bardzo ważną informacją. Przykro nam, że ten pobyt nie spełnił oczekiwań, które słusznie miałaś po poprzednich wizytach. Chcielibyśmy tylko wspomnieć, że gdybyś powiedziała nam o tym podczas pobytu, nasz zespół natychmiast by zareagował i zadbał o to, żeby reszta Twojego pobytu była bez zarzutu — jesteśmy zawsze pod telefonem i mailem właśnie po to, żeby szybko rozwiązywać takie sytuacje.

Dla wszystkich, którzy planują wizytę w Amsterdamie — przy bezpośredniej rezerwacji na xohotels.com otrzymujecie 10% zniżki, pierwszą godzinę późnego wymeldowania gratis oraz zespół, który naprawdę odbiera telefon. A nasze łóżka, śniadanie i lokalizacja przy komunikacji miejskiej mówią same za siebie.

Mamy nadzieję, że dasz nam jeszcze jedną szansę na czwarty pobyt — tym razem bez pajęczyn, obiecujemy!

xohotels.com
#xohotels #amsterdam #book #direct #comfortable #friendly #clean #affordable #genuine #hospitality

Bilsko metra

Mój pobyt w Hotel Levell w dzielnicy Amsterdam Zuidoost oceniam jako bardzo udany. Hotel oferuje nowoczesne, czyste pokoje z wygodnymi łóżkami, dobrą łazienką i przyjemnym, minimalistycznym wystrojem, co dobrze widać także w średnich ocenach czystości i komfortu na głównych portalach rezerwacyjnych (około 8,6–8,7/10).
Dużym plusem jest lokalizacja blisko stacji metra Bullewijk – dojście zajmuje dosłownie kilka minut, a przejazd do centrum Amsterdamu trwa około kilkunastu minut, co potwierdzają również liczne opinie innych gości. Dzięki temu hotel jest świetną bazą wypadową zarówno do zwiedzania centrum, jak i na wydarzenia w okolicy Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome czy AFAS Live.
Obsługa była uprzejma i pomocna, a proces zameldowania przebiega sprawnie, co często podkreślają goście w swoich recenzjach. Śniadanie w formie bufetu jest typowe dla hoteli tej klasy: wybór jest przyzwoity, choć w godzinach szczytu sala potrafi być dość zatłoczona, co pojawia się również w pojedynczych opiniach w internecie.
Jeśli chodzi o minusy, warto zwrócić uwagę na dodatkowe koszty, takie jak parking czy śniadanie – w niektórych recenzjach pojawiają się uwagi, że przy dłuższym pobycie rachunek może znacząco wzrosnąć. Zdarzają się też sporadyczne skargi na kwestie organizacyjne (np. problemy z rozliczeniem lub komunikacją przy rezerwacjach), choć nie jest to dominujący motyw w opiniach.
Podsumowując, Hotel Levell to bardzo dobry wybór dla osób, które szukają nowoczesnego, wygodnego hotelu z dobrym dojazdem do centrum, a jednocześnie w rozsądnej cenie w porównaniu z obiektami położonymi bezpośrednio w śródmieściu. Chętnie rozważyłbym ponowny pobyt, zwłaszcza przy kolejnej wizycie na koncert czy mecz w okolicy Areny

29 grudnia 2025

Jerzy Gladysz,

Bardzo dziękujemy za tak szczegółowy opis pobytu w naszym hotelu. Wyobraźcie sobie Państwo idealny wieczór po koncercie w Ziggo Dome lub meczu na Arenie – zaledwie kilka minut podróży i już odpoczywają Państwo w nowoczesnym, czystym pokoju na jednym z naszych niezwykle wygodnych łóżek. To właśnie ta niezawodność i doskonała lokalizacja blisko metra sprawiają, że tysiące gości rocznie wybiera XO Hotels jako swoją bazę w Amsterdamie.

Cieszymy się, że docenili Państwo nasz minimalistyczny wystrój oraz profesjonalizm personelu. Odnośnie wspomnianych kwestii organizacyjnych czy tłoku podczas śniadania, zawsze zachęcamy do kontaktu z nami w trakcie pobytu. Gdyby jakiekolwiek niedogodności zostały zgłoszone na bieżąco, nasz zespół natychmiast znalazłby rozwiązanie, aby Państwa doświadczenie było jeszcze lepsze. Budowanie zaufania gości jest dla nas priorytetem, dlatego zawsze staramy się, aby każdy aspekt wizyty był dopracowany.

Dla wszystkich planujących wizytę w Amsterdamie mamy ważną wskazówkę: aby Wasza historia z nami była jeszcze przyjemniejsza, warto skorzystać z naszej oferty specjalnej przy rezerwacji bezpośredniej. Wybierając naszą stronę internetową, zyskują Państwo 10% zniżki na nocleg, pierwszą godzinę późniejszego wymeldowania gratis oraz pewność, że zawsze odbierzemy telefon lub odpowiemy na e-mail. Nasze smaczne śniadania i świetne połączenia z transportem publicznym czekają na każdego, kto ceni komfort w rozsądnej cenie.

Mamy nadzieję, że podczas kolejnej wizyty na meczu lub koncercie ponownie nas Państwo odwiedzą. Obiecujemy, że łóżka będą tak wygodne, że jedynym wyzwaniem będzie wstanie na to pyszne śniadanie!

Dobra lokalizacja

Dobra lokalizacja, fajne udogodnienia. Minus -dodatkowa opłata za check in wcześniejszy, pomimo dostępności pokoju, był posprzątany.

10 lipca 2025

Marcin Hawelka,

Cieszymy się, że docenił Pan/Pani dobrą lokalizację i udogodnienia w hotelu. Jeśli chodzi o wcześniejszy check-in, jest on dostępny za dodatkową opłatą, co pozwala nam utrzymać jakość i komfort pobytu dla wszystkich gości.

Rezerwując bezpośrednio na xohotels.com zyskuje Pan/Pani najlepsze ceny online, szybkie odpowiedzi na telefony i maile oraz pierwszą godzinę late check-out gratis, co sprawia, że pobyt staje się jeszcze bardziej komfortowy.

Dziękujemy za pozostawienie recenzji o naszym obiekcie w Amsterdamie, mamy nadzieję, że wkrótce znów będziemy mogli gościć Pana/Panią!

Serdeczne pozdrowienia,

Super!

Bezproblemowe samodzielne zameldowanie. Czysty, dźwiękoszczelny pokój. Bardzo dobra kawa w pokoju. Przy hotelu przystanek tramwajowy ( około 20 minut jazdy do centrum)
Bardzo spokojna okolica.

28 kwietnia 2025

Barbara Górna,

Dziękujemy za wspaniałą recenzję! Cieszymy się, że doceniłeś nasze bezproblemowe zameldowanie oraz komfortowy, dźwiękoszczelny pokój. Zgadza się, nasza lokalizacja w spokojnej okolicy i bliskość przystanku tramwajowego to duży atut – szybki dostęp do centrum Amsterdamu, a jednocześnie cisza i spokój w hotelu.

Mamy nadzieję, że wkrótce ponownie nas odwiedzisz!
Dziękujemy za zostawienie recenzji naszego zakwaterowania w Amsterdamie i mamy nadzieję na ponowne spotkanie!
Serdecznie pozdrawiamy,

Wszystko OK!

Wszystko ok. Pokój czysty, obsługa super. Pod samym hotelem przystanek tramwajowy, łatwa komunikacja do centrum.

29 kwietnia 2025

Mariano,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że pokój i obsługa spełniły Twoje oczekiwania. Zgadza się, nasza lokalizacja blisko przystanku tramwajowego to duży atut, który umożliwia łatwy dostęp do centrum Amsterdamu.

Mamy nadzieję, że będziesz miał okazję ponownie odwiedzić nasz hotel!
Serdecznie pozdrawiamy,

Swietna lokalizacja

Swietna lokalizacja, blisko do Metra i do Ziggo Doom, miła obsługa, pokuj bardzo czysty i zadbany, automatyczny check in/out

3 kwietnia 2025

Ireneusz Zapala,

Dziękujemy za wspaniałą opinię i za dokonanie rezerwacji bezpośrednio w XO Hotels – najlepszej sieci hoteli w Amsterdamie! 😊

Cieszymy się, że nasza lokalizacja spełniła Twoje oczekiwania, blisko do metra i Ziggo Dome, a także że doceniłeś naszą miłą obsługę, czystość pokoju i automatyczny check-in/out – to wszystko, aby Twój pobyt był jak najwygodniejszy.

Dla przyszłych gości: rezerwując bezpośrednio przez naszą stronę, zapewniasz sobie najlepszą cenę, szybszą komunikację oraz dodatkową godzinę późniejszego wymeldowania gratis.

Thank you for leaving a review for our accommodation in Amsterdam, we hope to may welcome you again soon!

Nice location

Nice location, good quality of hotel. Perfect spot for chillout and quick way to city centre.

6 września 2024

Chris,

Thank you for your great feedback! We’re glad to hear that you enjoyed our nice location and found the hotel to be of good quality. It’s wonderful to know that you found it to be a perfect spot for relaxation while still having quick access to the city center.

For future guests reading this, we encourage booking directly with XO Hotels for the best online rates. You’ll also benefit from prompt assistance via phone and email, along with a complimentary first hour of late check-out.

Thank you again for your positive review; we hope to welcome you back soon!

#xohotels #best #rated #hotels #amsterdam #book #direct XO is the way to GO

Elegancko

Pokój przytulny, w znacznej mierze czysty (problemy z kurzem na szafkach itp). Cicho, ciepło, komfortowo. Bardzo dobra lokalizacja, blisko do metra i AFAS (na którym mi zależało).

22 września 2024

Piotr,

Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Bardzo cieszymy się, że Państwa doświadczenie było w dużej mierze pozytywne - pokój był przytulny, cichy, ciepły i komfortowy.

Doceniamy Państwa szczerość odnośnie drobnych kwestii związanych z czystością, takich jak kurz na meblach. Jako niezależna grupa hotelarska nieustannie dążymy do doskonalenia naszych standardów czystości i dbałości o szczegóły. Zapewniamy, że Państwa uwagi zostaną przez nas dokładnie przeanalizowane i wdrożymy działania naprawcze, aby poprawić ten aspekt.

Cieszymy się również, że lokalizacja hotelu spełniła Państwa oczekiwania, będąc blisko metra i AFAS, co było ważne podczas Państwa pobytu. Jako niezależna grupa hotelarska, umożliwiamy naszym Gościom zarezerwowanie pobytu bezpośrednio u nas, co gwarantuje nie tylko najlepsze dostępne ceny, ale również nasz osobisty, indywidualny serwis. Dodatkowo, oferujemy Państwu pierwszą godzinę późniejszego wymeldowania bezpłatnie.

Mamy nadzieję, że mimo drobnych uwag, Państwa pobyt w XO Hotels był przyjemny i spełnił Państwa oczekiwania. Będziemy zaszczyceni, mogąc Państwa gościć ponownie w naszym hotelu w przyszłości.

Z poważaniem,
^Zespół XO Hotels
#xohotels #best #rated #hotels #amsterdam #book #direct XO is the way to GO

Wspaniały hotel

Bardzo bobra lokalizacja. Blisko komunikacja miejska do samego centrum i bezpośredni dojazd autobusem na lotnisko. Przestronny pokój, bardzo miła obsługa. W pobliżu sklepy i restauracje. Polecam wszystkim...

1 maja 2023

Szanowny Agnieszka,

Dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu XO.
To naprawdę wywołuje uśmiech na naszych twarzach!

Bardzo miło jest przeczytać, że miałeś wspaniały pobyt w naszych hotelach XO.
Naprawdę cieszyliśmy się, że byliście naszymi gośćmi i nie możemy się doczekać, aby powitać was ponownie!

Jeśli będziemy mieli okazję powitać Cię ponownie, upewnij się, że dokonałeś rezerwacji przez www.xohotels.com, aby uzyskać najlepsze ceny i pierwszą godzinę późnego wymeldowania za darmo!

Do zobaczenia wkrótce,

Piękny hotel

Piękny hotel, obok znajdują się supermarkety, coś do zjedzenia tez się znajdzie, przystanki tramwajowe i autobusowe oraz parking (płatny 13.5€ za dobę).

12 marca 2023

Droga Klaudia Karasiewicz,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią na temat ostatniego pobytu.

Przy tak wielu wspaniałych miejscach do wyboru, to zaszczyt, że zdecydowali się Państwo spróbować u nas i wygląda na to, że zrobiliśmy świetne pierwsze wrażenie.

Mamy nadzieję, że wkrótce wrócą Państwo do nas na kolejny wspaniały pobyt w XO Hotels.
Upewnij się, że dokonasz rezerwacji przez www.xohotels.com, aby uzyskać dodatkowe zniżki!

Mamy nadzieję, że wkrótce znów się spotkamy.
^Zespół XO Hotels

Hotel przyjemny

Hotel przyjemny, pomocna i miła obsługa. Do przystanku ,który dowozi na Central Station blisko piechotą .
Plus za ekspress do kawy w pokoju i kapsulki w recepcji .

7 lipca 2022

Dear Dorota Go,

Thank you millions for your wonderful review about our XO Hotel.
It really puts a smile on our faces!

It is very nice to read that you have had a lovely stay in our XO Hotels.
We really enjoyed having you as our guests and we can absolutely not wait welcoming you back!

Nice hotel

Nice hotel, comfortable beds, satisfying breakfast

11 maja 2022

Dear Jakub Cholewa,

Thank you millions for your wonderful review about our XO Hotel.
It really puts a smile on our faces!

It is very nice to read that you have had a lovely stay in our XO Hotels.

doskonały

doskonały ! zdecydowanie polecam

30 sierpnia 2020

Dear Al Cza,

Thank you for taking the time to write a review, about your recent visit to XO Hotels Amsterdam.

We are delighted to read that you had an excellent stay and enjoyed your visit at our hotel. It is always encouraging to learn that guests are satisfied with our service as it is what we strive for every day. It is our passion to provide all our guests a memorable experience and I am glad to learn that this time we managed this again.

We are very honored to be a part of your memorable trip to Amsterdam.

Kind regards,
^Team XO Hotels

Bardzo czysty i przyjemny hotel…

Bardzo czysty i przyjemny hotel .Sniadanie do wyboru wszystko ,
jak np sery ,szynki owoce
plus na cieplo jajka, kielbaski,
fasola .
Codziennie posprzatany pokoj ,
wymienione reczniki na czyste .
Maly ekspres do kawy i dokładane
do niej kapsle codziennie na wielki plus.
Lokalizacja bez większych atrakcji ,Dookoła kilka sklepów spożywczych ,KFC, i pare lokalnych typu kebab .Do centrum bardzo łatwo w 15 minut busem 21 bądź tramwajem.Warto kupić bilet np 13 euro na dwie doby wtedy można jeździć czym się chce 48h

19 lipca 2020

Dear Sebastian N,

Thank you for taking the time to share your wonderful review regarding your recent stay with us.

We are thrilled to read that you loved your stay with us. We work hard to deliver exceptional service to create a memorable experience and I am glad to learn that we have managed this during your stay. We hope to welcome you back soon at XO Hotels.

If we do get the opportunity to welcome you again, make sure you book via www.xohotels.com for the best prices and extra discounts!

Przemiła obsługa POLECAM HOTEL

Bardzo miła i pomocna obsługa. Bardzo klimatyczny i dobrze wyposażony pokój. Świetna łazienka.Bardzo przyjemna lokalizacja.Bardzo dobry pomysł to wypożyczalnia rowerów.Brakowało mi jedynie programów TV polskich to hotel nic nie kosztuje a jak bardzo poprawia komfort dla turystów z Polski.GORĄCO POLECAM HOTEL.

24 stycznia 2020

Dear Leo Pei,

We are very honored to be a part of your memorable trip to Amsterdam.

Kind regards,
^Team XO Hotels

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (9006 recenzji)