Fiets besteld maar helaas erg lange levertijd. Fiets werd uiteindelijk geleverd maar zonder accu. Het was vrij lastig contact te krijgen totdat een werknemer uit een filiaal aangaf dat ik Sam moest he... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Begin van dit jaar hebben wij een Altec bakfiets gekocht via de webshop van Van Speijk Tweewielers. De accu is al leeg binnen 20km (i.p.v. tussen 35 & 60km) en er lijkt iets aan te lopen (de bakfiets... Zobacz więcej
Via mailcontact de fiets besteld die ik wilde hebben. Dit ging hartstikke soepel en de communicatie verliep vlot. De bestelling kwam later dan gepland. Hierover contact gezocht en dit werd goed opgep... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
The store made a minor adjustment free of charge, where another bike store declined my request because the part was not bought there, the time before @ van Speijk had a great service just to check... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Van Speijk Tweewielers – Dé specialist in fietsen en elektrische fietsen. Wil je een fiets kopen of ben je op zoek naar een goedkope elektrische fiets? Van Speijk Tweewielers biedt een breed assortiment aan kwaliteitsfietsen en e-bikes van topmerken zoals Batavus, Cortina en Altec. Of je nu een stadsfiets nodig hebt voor dagelijks gebruik, een elektrische fiets voor woon-werkverkeer of een betaalbare e-bike met een lange actieradius, in onze webshop en winkels vind je altijd een passende optie. Naast scherpe online deals kun je ook terecht in onze fysieke winkels in Breda, Schiedam en Amsterdam. Hier bieden we deskundig advies, de mogelijkheid om fietsen te bekijken en een proefrit te maken. Daarnaast verzorgen wij professioneel onderhoud en reparaties, zodat je fiets altijd in topconditie blijft. Onze webshop maakt het eenvoudig om snel en voordelig een nieuwe fiets of e-bike te bestellen. Door direct online te kopen profiteer je van exclusieve aanbiedingen en scherpe prijzen. Voor persoonlijk advies of service op locatie ben je van harte welkom in een van onze drie winkels. Bij Van Speijk Tweewielers staan kwaliteit, service en betaalbaarheid centraal. Ontdek ons aanbod en ervaar zelf waarom zoveel klanten kiezen voor onze expertise en uitstekende service.
Dane kontaktowe
Holandia
- vanspeijktweewielers.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 57% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
De fiets (Cortine E-U4 Next Dames…
De fiets (Cortine E-U4 Next Dames Transportfiets DB7) bestellen ging vlot en makkelijk, maar ik wacht inmiddels al bijna 4 weken op de fiets. Hoewel op de site stond dat de fiets op voorraad was, bleek dit niet het geval. De klantenservice van de onlinewinkel is telefonisch niet bereikbaar (ook niet tijdens de openingsuren) en op mail wordt niet gereageerd. Uiteindelijk via de winkel in Breda meer informatie gekregen (dank!). De fiets wordt nu weer met vertraging geleverd door het transportbedrijf (niet drie dagen maar zes). Heel erg jammer als je echt op de fiets zit te wachten. En voor zo’n grote aanschaf heel vervelend dat de klantenservice van de onlinewinkel telefonisch onbereikbaar is (nummer is onlangs ook van de website gehaald) en zelf op geen enkele manier pro-actief informeert. We zijn straks hopelijk heel blij met de fiets, maar erg ontevreden over de levering en communicatie.
UPDATE: de bezorgdatum is inmiddels 2x verplaatst. Ook daarover wordt je níet geinformeerd, dat zie je alleen als je zelf je bestelling actief volgt. Wel handig als je op werkdagen meer te doen hebt dan op de bezorging van de fiets te wachten 😢
UPDATE: Fiets is bezorgd. Door de bezorger gewoon op de stoep voor de voordeur gezet. Zonder aan te bellen of andere vooraankondiging, terwijl we thuis aan het werk waren om de fiets in ontvangst te nemen. Merkwaardig dit. Middenin een drukke stadswijk een fiets van 2500,- voor de deur zetten…
UPDATE 3: ik had ook een slot besteld. Dat zat niet bij de levering. Ook de extra vraag die ik had gesteld voor het afmonteren op 100% afmonteren is niet opgevolgd. Je zou er bijna moedeloos van worden.
@Van Speijk, fijn als jullie even actief bericht met mij opnemen.
UPDATE 4: uiteindelijk is alles op z’n pootjes terecht gekomen. Het ontbrekende slot is vlot gecrediteerd en ontbrekende onderdelen zijn heel vlot nagestuurd. We rijden inmiddels met veel plezier op de nieuwe fiets.

Odpowiedź od Van Speijk Tweewielers
De service na online bestellen matig
De service na het online bestellen laat flink te wensen over. Op de website stond vermeld dat de fiets op voorraad was en binnen 24 uur verzonden zou worden (dit is inmiddels aangepast naar 5 dagen). Nadat ik bijna twee weken niets had gehoord, heb ik zelf contact opgenomen. Omdat er geen algemeen telefoonnummer is dat werkt, belde ik naar een een filiaal. De medewerkers daar waren gelukkig erg vriendelijk en behulpzaam en zouden ervoor zorgen dat ik werd teruggebeld door de juiste afdeling van de webwinkel. Dat is helaas nooit gebeurd.
Kort daarna werd mijn bestelling ineens wel verwerkt en verzonden. Bij ontvangst bleek echter dat ik niet de juiste fiets had gekregen: ik ontving de uitvoering met de lichtere motor in plaats van het model dat ik had besteld (met active line plus motor). Daarnaast ontbraken zowel de accu als de oplader.
Helaas laat dus niet alleen de service, maar ook de uitvoering van de bestelling te wensen over.

Bestelling fiets via webshop
Bestelling fiets op 3 mei via webshop. Communicatie verloopt moeizaam. Zijn niet in staat adequaat te reageren met concrete informatie. Meerdere keren antwoord gehad dat het 'morgen' op transport gaat. En die beloftes zijn geen enkele keer waargemaakt. Tot op heden heb ik geen idee wanneer het daadwerkelijk verzonden wordt. Radiostilte via email, niets wordt beantwoord. Fysieke locatie Breda wel te bereiken, maar kan niets betekenen behalve klachten door te sturen.
Update:
Inmiddels is het 20 mei, meerdere emails gestuurd en meerdere beloftes ontvangen dat cortina u4 echt verstuurd zou worden. Dit bedrijf is nog steeds in gebreke. Zo'n slecht non-communicatief bedrijf heb ik nog nooit meegemaakt. Dit lijkt oplichting.
Update: 21 mei, zonder verdere communicatie een track&trace ontvangen. Volgende week gaan ze leveren. Eerst zien, dan geloven.
Keurig optijd en goed verpakt thuis…
Keurig optijd en goed verpakt thuis bezorgt! Duidelijke productomschrijving waardoor ik nu heerlijk op mijn e-bike naar werk kan!
Bike is comming perfect
Levertijd langer dan aangegeven in de advertentie
Wij hebben bewust een herenfiets voor de verjaardag van onze zoon bij van Speijk besteld omdat er op de site stond: op voorraad, binnen 24 uur verzonden. Dan ga je ervanuit dat hij snel geleverd wordt. Nu hebben we de fiets na een week nog niet binnen en zie ik bij goed kijken dat je een fiets binnen 8 werkdagen kan verwachten. Gemaild met de vraag of we hem nog op tijd (voor de verjaardag) kunnen verwachten maar helaas geen reactie mogen ontvangen.
Update: Beste van Speijk, wel vreemd dat er geen andere optie was dan 98% rijklaar of 100% rijklaar laten maken. Dit was een verplicht veld waaruit wij moesten kiezen. Zet de vermelding “op voorraad binnen 24 uur verzonden” dat niet in deze advertentie als dit niet van toepassing is en zet erbij wat jullie nu in de reactie neer zetten. Daarnaast staat in de order dat de fiets in doos wordt geleverd. Dit gebeurd niet (netjes) morgen maar maandag. Wij zijn ontzettend teleurgesteld dat onze zoon zijn cadeau niet in ontvangst kan nemen op zijn verjaardag.

Goede en snelle levering
5 sterren voor ons de levering was netjes en super snel. De volgende fiets word zeker hier weer besteld.
Nogmaals mega bedankt
Mvg
Sandra de jong

Odpowiedź od Van Speijk Tweewielers
Superblij met onze Altec Compact…
Superblij met onze Altec Compact elektrische vouwfietsen. Snel geleverd en goed verpakt.

Odpowiedź od Van Speijk Tweewielers
Recently bought Spiderman bike for my…
Recently bought Spiderman bike for my son birthday, it's to fragile,bad quality few steps some parts fall, how you tight the screw still something fall, customers service are too bad never replied to my email had send many emails even in dutch also but not reply and couldn't find the contact number

Odpowiedź od Van Speijk Tweewielers
Top levering van een fantastisch…
Top levering van een fantastisch fietsje (het is al de 4de, kleinkind) de Vici loopfiets. De oudste is nu in fase 3 (trappers) en fietste zo weg (natuurlijk zonder zijwieltjes).
Aad is een topper!
We zijn ontzettend goed geholpen, vooral door Aad. DHL had flinke vertraging met de levering, dat lag niet aan van Speijk. Hij heeft ons op alle mogelijke manieren geholpen, echt heel fijn! De fiets is uiteindelijk in perfecte staat gebracht. Dank jullie wel!
Bestelling geplaats
Im probeer al 3 weken contact te krijgen. Artikel doet niet wat er in de mail gezegd wordt na het stellen van een vraag. 4x gemaild geen reactie, meerdere keren gebeld niet te bereiken, via social bericht gestuurd geen reactie, livechat niet mogelijk. Inmiddels mijn bestelling retour gestuurd waarna ik na ruim een week nogsteeds geen reactie heb mogen ontvangen. Echt schandalig!! Wellicht dat ik op deze manier eindelijk een reactie terug krijg en nog belangrijker mijn geld terug krijg.

Odpowiedź od Van Speijk Tweewielers
Zeer snelle levering , goede kwaliteit
Zeer snelle levering , goede kwaliteit fiets ( 3 in 1 fiets) wij zijn er erg blij mee
De fiets die ik wilde bestellen bleek…
De fiets die ik wilde bestellen bleek niet meer op voorraad, maar al snel kreeg ik een alternatief aangeboden. Een topservice, met snel contact en zeer behulpzaam! De volgende dag had ik de fiets al in huis. Voor een volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen!
Het fiets is snel binnen en mijn zoon is erg blij mee

Odpowiedź od Van Speijk Tweewielers
Geen contact mee te krijgen
Ik bestelde een elektrische fiets, maar er was iets kapot aan. Er is geen contact te krijgen met dit bedrijf. Heel vreemd want volgens de website zit er een garantie op de fiets.
Nooit meer
Nooit meer. 10 dagen moeten wachten op mijn fiets terwijl er word beloofd binnen enkele dagen. Extra betaald om het rijklaar af te leveren, kreeg ik vandaag mijn fiets binnen en het was alles behalve rijklaar. Stuur zat niet vast, zadel zat niet vast. Standaard zodanig gemonteerd dat mijn hele band vast liep en ik niet eens kon fietsen. Remblokken waren scheef, al met al alsnog naar de fietsenmaker. Geen tegemoetkoming helemaal niets. Nooit noooit meer! Betaal liever meer dan deze bende!

Odpowiedź od Van Speijk Tweewielers
Bepaalde delen van frame waren verbogen…
Bepaalde delen van frame waren verbogen waardoor de fiets niet in elkaar gezet kan worden en retour moet
Spiderman fiets
Spot bordje miste op de spiderman fiets voor mijn zoon! Werd de dag erna gelijk na geleverd nadat ik de mail verstuurde.
Mooie fiets en erg blij mee.
Hele fijne ervaring gehad
Hele fijne ervaring gehad, in eerste instantie fiets niet voorradig maar als compensatie een hele mooie andere verzonden en snelle levering 👌🏼
Doświadczenie Trustpilot