Fatbikeskopen.nl Recenzje 4655

2. Naprawa rowerów
  3. Hurtownia rowerów
  4. Sklep z akcesoriami rowerowymi

Informacje o Fatbikeskopen.nl

Fatbikeskopen.nl, de beste fatbikewinkel van Trustpilot!

Informatie geleverd door het bedrijf zelf

Fatbikeskopen.nl logo

Tot 3 jaar garantie

Al onze fatbikes worden geleverd met tot wel 3 jaar garantie op het frame en 1 jaar garantie op de motor en accu. Gaat er iets stuk? Dan sturen we direct een vervangend onderdeel!

Gratis proefritten bij 8 showrooms

Ervaar het gemak en plezier van onze fatbikes zelf! Plan een gratis proefrit in een van onze 8 showrooms in Nederland.

Gratis en snelle levering

Bestel je voor 23:59 uur? Dan kan je jouw fatbike de volgende dag al rijklaar in huis hebben, zonder verzendkosten.

Betaal in termijnen via Klarna, in3 of SprayPay

Geen grote uitgave in één keer nodig. Met onze flexibele betaalopties kun je jouw droomfatbike in meerdere termijnen afbetalen.

200+ service- en reparatielocaties

Met meer dan 200 locaties door heel Nederland staan we altijd voor je klaar. Ook na je aankoop kun je rekenen op deskundige hulp en onderhoud.

Over Fatbikeskopen.nl

Bij Fatbikeskopen.nl draait alles om avontuur, vrijheid en plezier op twee dikke wielen! Met topmerken zoals ENGWE, OUXI en Ruff Cycles helpen we je om de perfecte fatbike te vinden. Of je nu kiest voor woon-werkverkeer of offroad avonturen: wij staan voor je klaar met eerlijk advies, snelle levering en uitstekende service.

Bezoek Fatbikeskopen.nl Plan een proefrit

3,8

Dobra

5 tys. recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Best shop

Best shop, best service. Fast shipping of the bike to the customer!!!

20 czerwca 2025

Odpowiedź od Fatbikeskopen.nl

Thank you very much for your positive review. We are delighted to hear that you are satisfied with our service and the fast delivery of your bike. Your kind words are greatly appreciated and motivate us to keep delivering the best experience possible. Should you need any assistance in the future, please feel free to contact us.

Tragedia

Tragedia, zamówienie nie zostało dostarczone na czas. Obiecano wysłać inny rower,który nadal nie został dostarczony. Kontakt przez WhatsApp jest tylko zbywaniem klienta. Szkoda...

11 listopada 2025

Beste,

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze service. Excuses!

Wij lossen dit graag op, daarom de vraag of u ons kan mailen met het probleem, wij zullen graag mee willen kijken in uw geval.

Onze excuses op de voorgaande service!

Bardzo dobrze

Bardzo dobrze

14 sierpnia 2025

Hey!
Bedankt voor je review. Dit helpt ons enorm.

Als ik verder nog iets voor je kan betekenen dan horen wij het graag.

Szybko i profesjonalnie

27 sierpnia 2025

Hartelijk dank voor uw positieve review.
We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent!

Super

Super polecam

22 sierpnia 2025

Team | Fatbikeskopen.nl

Witam Zamówiłem rower pod koniec lipca

Witam Zamówiłem rower pod koniec lipca. Mówiono mi że rower nie jest na stanie i muszę czekać na dostarczenie roweru 2-3 tygodnie czekałem dwa tygodnie. I odezwałem się z zapytaniem Kiedy będzie dostarczony rower. Firma powyżej wskazana napisała że muszę następne czekać dwa trzy tygodnie więc anulowałem zamówienie. I proszę o zwrot pieniędzy lecz nie ma kontaktu z firmą.

24 lipca 2025

Beste,

Wij hebben uw order momenteel geannuleerd, hij zal met 14 dagen terugbetaald worden.

Onze oprechte excuses dat u zo lang moest wachten op reactie.

Rower przyszedł perfekcyjnie złożony

Rower przyszedł perfekcyjnie złożony

16 maja 2025

Beste

Wat ontzettend fijn om uw positieve review te lezen! Het betekent veel voor ons dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen.

We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en hopen dat u net zo tevreden blijft in de toekomst.

Dank u wel voor uw vertrouwen, en we hopen u snel weer te mogen helpen!

Good Job👋🫡thank you very much

Good Job👋🫡thank you very much

12 kwietnia 2025

Beste Tomasz,

OSZUSTWO!

OSZUSTWO!! ZA ANULOWANIE W TERMINIE ZAMÓWIENIA NIE CHCA ODDAC PIENIĘDZY!! KONTAKT ZEROWY. IGNORUJA WIADOMOŚCI!! OSTRZEGAM PRZED TA FIRMA!!

17 lutego 2025

Odpowiedź od Fatbikeskopen.nl

Hej, przepraszamy za tę sytuację, chcemy szybko rozwiązać ten problem, wyślij wiadomość do naszego działu obsługi klienta, a my skontaktujemy się z Tobą tak szybko, jak to możliwe

Moje opoligie za złą obsługę

Serdeczne pozdrowienia,

Niels z fatbikeskopen.nl

Tragiczna firma

Tragiczna firma. Zwróciliśmy nowy nie używany i zapakowany oryginalnie rower. Te złodzieje przetrzymywały nasze pieniądze 3 miesiące cały czas twierdząc, że ktoś z administracji zapomniał, dopiero pismo od prawnika pozwoliło odzyskać pieniądze. Nie wyobrażam sobie gwarancji w tej firmie. Złodzieje i oszuści. Radzę wybrać inny sklep.

12 grudnia 2024

Beste Radoslaw,

Vooropgesteld onze excuses dat u ons zo moest ervaren..

Wij hebben informatie aangevraagd over uw order. Hopelijk kunnen wij dit even bespreken!

Nogmaals onze excuses!

Beste Wiktoria,

Wij hebben u een mail gestuurd met verdere informatie

Er is helaas vertraging op uw order.

Onze excuses

Team | Fatbikeskopen.nl

Wszystko było dobrze tak jak mówili tak…

Wszystko było dobrze tak jak mówili tak było jest ok

17 września 2024

Goedemiddag Rafal,

Hartelijk bedankt voor uw review! Hier doen wij het uiteindelijk voor.

Als wij in de toekomst iets voor u kunnen betekenen weet u ons te vinden!

fatbike

Szybko zalatwiona tranzakcja w sklepie

27 czerwca 2024

Goedemiddag Gregorz,

Wij willen u bedanken voor de review! Super om te horen dat u tevreden bent!

Als we je nog ergens mee kunnen helpen, laat het ons weten!

Polaczek

Więcej informacji na temat dostawy więcej szczegółów i reklam

28 marca 2024

Hey Mateusz!

Hartelijk dank voor het delen van je ervaringen en voor je positieve review! Jouw feedback is ongelooflijk waardevol voor ons, en het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service.

Mocht je ooit nog vragen hebben of als we je op enige manier van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar.

Met vriendelijke groet, Team Fatbikeskopen.nl

Met vriendelijke groet, Team Fatbikeskopen.nl

snelle orderuitvoering

27 lutego 2024

Hey Bartosz!

Bedankt voor je review. Hier worden wij blij van. Wij doen ten alle tijden ons best om een zo goed mogelijke koop-ervaring te bieden.

En dat is gelukt zo te horen!

Fijne weekend alvast.
Groetjes
Team Fatbikeskopen.nl

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (4655 recenzji)