Best shop
Best shop, best service. Fast shipping of the bike to the customer!!!

Odpowiedź od Fatbikeskopen.nl
Informatie geleverd door het bedrijf zelf
Al onze fatbikes worden geleverd met tot wel 3 jaar garantie op het frame en 1 jaar garantie op de motor en accu. Gaat er iets stuk? Dan sturen we direct een vervangend onderdeel!
Ervaar het gemak en plezier van onze fatbikes zelf! Plan een gratis proefrit in een van onze 8 showrooms in Nederland.
Bestel je voor 23:59 uur? Dan kan je jouw fatbike de volgende dag al rijklaar in huis hebben, zonder verzendkosten.
Geen grote uitgave in één keer nodig. Met onze flexibele betaalopties kun je jouw droomfatbike in meerdere termijnen afbetalen.
Met meer dan 200 locaties door heel Nederland staan we altijd voor je klaar. Ook na je aankoop kun je rekenen op deskundige hulp en onderhoud.
Bij Fatbikeskopen.nl draait alles om avontuur, vrijheid en plezier op twee dikke wielen! Met topmerken zoals ENGWE, OUXI en Ruff Cycles helpen we je om de perfecte fatbike te vinden. Of je nu kiest voor woon-werkverkeer of offroad avonturen: wij staan voor je klaar met eerlijk advies, snelle levering en uitstekende service.
Bezoek Fatbikeskopen.nl Plan een proefritVissenstraat 32, 7324AL, Apeldoorn, Holandia
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Best shop, best service. Fast shipping of the bike to the customer!!!

Odpowiedź od Fatbikeskopen.nl
Tragedia, zamówienie nie zostało dostarczone na czas. Obiecano wysłać inny rower,który nadal nie został dostarczony. Kontakt przez WhatsApp jest tylko zbywaniem klienta. Szkoda...

Odpowiedź od Fatbikeskopen.nl
Witam Zamówiłem rower pod koniec lipca. Mówiono mi że rower nie jest na stanie i muszę czekać na dostarczenie roweru 2-3 tygodnie czekałem dwa tygodnie. I odezwałem się z zapytaniem Kiedy będzie dostarczony rower. Firma powyżej wskazana napisała że muszę następne czekać dwa trzy tygodnie więc anulowałem zamówienie. I proszę o zwrot pieniędzy lecz nie ma kontaktu z firmą.

Odpowiedź od Fatbikeskopen.nl
OSZUSTWO!! ZA ANULOWANIE W TERMINIE ZAMÓWIENIA NIE CHCA ODDAC PIENIĘDZY!! KONTAKT ZEROWY. IGNORUJA WIADOMOŚCI!! OSTRZEGAM PRZED TA FIRMA!!

Odpowiedź od Fatbikeskopen.nl
Tragiczna firma. Zwróciliśmy nowy nie używany i zapakowany oryginalnie rower. Te złodzieje przetrzymywały nasze pieniądze 3 miesiące cały czas twierdząc, że ktoś z administracji zapomniał, dopiero pismo od prawnika pozwoliło odzyskać pieniądze. Nie wyobrażam sobie gwarancji w tej firmie. Złodzieje i oszuści. Radzę wybrać inny sklep.

Odpowiedź od Fatbikeskopen.nl
Wszystko było dobrze tak jak mówili tak było jest ok