Banner for Van Mossel Citroën & DS

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik heb onlangs een Citroën C5 Aircross EV gekocht bij Van Mossel Citroën & DS in Purmerend en ben ontzettend goed geholpen door autoverkoper Henk. Vanaf het eerste moment werden we vriendeli... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Vanmossel Diest deed een ‘gratis’ herstelling aan onze Citroën onder garantie. Bij ophaling moest TOCH betaald moest worden omdat zij zich vergist hadden. €950, terwijl er over de prijs nooit g... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik ben vriendelijk geholpen, kon makkelijk een afspraak maken. Ik werd tussentijds. Van de servicebeurt. Gebelt en gehoord dat er. Meerwerk te doen was. Prijs opgave gekregen. In de keuzes gekreg... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Kleine onderhouds beurt ik heb in Alkmaar gewacht tot de auto klaar was. Ondertussen een kopje koffie en koek erbij genomen en de krant gelezen

Informacje dotyczące firmy

O Van Mossel Citroën & DS

Napisane przez firmę

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Citroën:
Van Mossel is officieel Citroën-dealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Noord, Heemskerk, Hoorn, Purmerend en Zaandam. Voor het merk DS kun je terecht bij onze vestigingen in Alkmaar of Amsterdam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Dane kontaktowe

Promotion box for Van Mossel Citroën & DS

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

3,8

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

OBC part replaced broken after 6 months

I have a 2022 eC4. Last year, the AC charger stopped working. Citroen technician said it was needed a firmware updated, so I paid 200+ euros for it. It didn't solve the issue. Had to bring the car again to the shop, and then I was told the OBC needed to be replaced. They performed the replacement of the part under warranty, but I still had to pay 200+ euros again for labor. So far, 400+ euros.
Now, around 6 months later, the DC charger stopped working. Again, I brought the car to Citroen, and, again, I paid 200+ euros to update the firmware. Once again, it was not the root cause. Issue persisted, and I had to bring the car again. Guess what? OBC board again was broken. Now, Citroen is claiming that I must pay 50% of the part to be replaced on their "good will" because they don't give warranty on replaced parts. I can't emphasize enough on how ridiculous this is. I already spent 600+ euros with this bad maintenance at Citroen, and now they want me to pay 2100 euros to replace a damaged OBC that they just replaced 6 months ago.
This is ridiculous.
Dealer didn't care, Citroen didn't care.
I need my car to travel and I can't because the DC charger does't work. Calling Citroen Suppoer Service and nobody picks up the phone, and when they do, I stay on hold forever.
What a disappointment car brand, what a disrespectful customer service.
Don't buy Citroen! And I not saying this because I think they have a bad quality service and parts. I am saying this because the Citroen attendant at the dealer today told me: "Citroen doesn't give guarantee on replaced parts", which means that if you don't guarantee the parts you are replacing and the service you provided is good and reliable, it only means you are not a good professional and don't use quality parts. It means you have a bad product.

18 czerwca 2025
Opinia niezależna

Snellere service dan verwacht

Voor een jaarlijkse APK naar van mossel de geweest. Het maken van een snel en makkelijk. De ontvangst vriendelijke en de levering sneller dan verwacht. Overall een zeer goede ervaring

13 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Top service en top hulp van Miqael

Top hoe ze met de garantie mij iedere keer weer super goed helpen. Leen auto en alles word kosteloos opgelost. Miqael je bent een topper altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik ben zo blij met deze service een dikke 10 van mij voor jouw en het bedrijf.

12 czerwca 2025
Opinia niezależna
Oceniono na 2 z 5

Na goed gevoel nu teleurstelling

Op 9 mei mijn auto gebracht omdat mijn Keyless entry niet meer werkte. We zijn nu meer dan een maand verder. Na verschillende updates werkt de auto helemaal niet meer en staat die inmiddels al meer dan 2 weken bij Mossel in de garage. Vervangend mogelijk maar wel tegen een vergoeding van mijn kant??Ook mijn auto verzekerd via deze garage,blijkt dat ik verzekerd ben voor vervangend vervoer .De auto is rijdend de garage in gegaan dus waar ligt de fout?? Moet nu nog beslist worden of het wel of niet onder garantie valt. Auto is nog geen 3 jaar oud. Mbt communicatie, moet zelf bellen wat de status is. Medewerkers aan de telefoon zijn alleen een doorgeefluik en altijd even vriendelijk. Zou teruggebeld worden door de eindverantwoordelijke werd mij verteld,maar helaas tot op heden .... Zeer fijn geholpen toen ik de auto kocht maar door deze teleurstelling is vertrouwen voor een volgende auto bij Mossel wel weg . Martin Wever

5 czerwca 2025
Logo Van Mossel Citroën & DS

Odpowiedź od Van Mossel Citroën & DS

Goedemiddag meneer Wever, mijn excuus dat dit zo lang moet duren en wij u niet goed op de hoogte hebben gehouden. Ik neem telefonisch contact met u op zodat we kunnen werken aan de oplossing. Gr Mario

Oceniono na 3 z 5

Betere diagnoses maken bij…

Betere diagnoses maken bij motorproblemen. Niet alleen de computer gebruiken ook zelf nadenken.Na twee extra reparaties was het probleem pas verholpen. Dat heeft veel energie en geld gekost

6 czerwca 2025

kennis en ervaring

Uiteindelijk is dan toch het adblueprobleem voor mijn C4 diesel opgelost, zonder de goden te willen verzoeken. Ik heb vertrouwen in de kennis en ervaring van de chef werkplaats en heb de service, ook bij de receptie, als zeer prettig ervaren.

30 maja 2025

Alles correct afgewikkeld

Alles correct afgewikkeld. Tijdens werkzaamheden gebeld dat er extra kosten zouden komen, vanwege trekhaakverwijdering. Leenfiets stond klaar.
Auto gewassen en gestofzuigd en niet berekend.
Deze geste doorverteld aan vrienden. Chapeau!

31 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Tot nu toe heel tevreden over Niels…

Tot nu toe heel tevreden over van Mossel, Heemskerk Niels Bonekamp ! Heb mijn auto net 1 week, maar vooralsnog geen negatieve ervaringen. Heb hem nooit ontmoet, auto online gekocht en naar mijn woonplaats laten brengen, verliep zonder problemen.Goede communicatie en contact via app, mail en telefoon. Had nog wat wensen "eisen 😆" en tot tevredenheid overeengekomen. Dus tot nu toe zeer tevreden, maar nogmaals Heb de auto net een week.

28 maja 2025
Logo Van Mossel Citroën & DS

Odpowiedź od Van Mossel Citroën & DS

Wat fijn te horen dat u tot nu toe tevreden bent met uw aankoop! We zijn blij dat de online aankoop en levering probleemloos zijn verlopen en dat de communicatie goed was. We waarderen uw feedback en wensen u veel plezier met uw nieuwe auto.

Adequaat

Adequaat, vriendelijk, gedegen en vrolijk personeel in een voor mij onbekende autowereld. Dit is, voor mij, de juiste en enige manier om klanten aan je te binden. Patricia Slotboom

29 maja 2025
Oceniono na 2 z 5

afspraken...

Bij ophalen blijkt geplande onderhoudsbeurt nog niet klaar, ook zijn de achterlampen ("lek", DS7, garantie) niet besteld/op voorraad) en dus niet vervangen.
Ik wordt verzocht om nieuwe afspraak te maken om onderhoud af te maken, lampen zullen dan nog niet op voorraad zijn.
Wanneer ik meld graag e.e.a. tegelijk uit te laten voeren wordt ik niet meer gebeld.
Als ik na drie weken informeer, meldt men mij dat ik teruggebeld zal worden; daar wacht ik nu nog steeds op...

25 kwietnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Niet perfect, maar hier kom ik wél terug

Een aantal maanden geleden heb ik gebeld voor een afspraak over de ds3-airbag-terugroepactie waarover ik bericht had gekregen van de RDW.

In eerste instantie werd mij verteld dat "mijn auto niet in aanmerking kwam". Later nog eens gebeld en toen kwam mijn auto ineens wél in aanmerking. (de info van de RDW is hierin leidend, dus mijn auto kwam sowieso in aanmerking)

Toen werd mij verteld dat de airbags in backorder zouden staan, maar dat ik gebeld zou worden zodra deze weer beschikbaar zouden zijn. Prima. Enkele maanden later moest ik echter via een Facebook-post vernemen dat de airbags allang weer beschikbaar zijn.

Dus weer contact opgenomen en inderdaad, de airbags zijn weer beschikbaar. Maar waarom ik niet ben geïnformeerd werd mij niet duidelijk.

Ergo: voortaan graag afspraken nakomen. Dat scheelt een hoop onnodig wachten en heen-en-weer bellen.

Kleine ergernissen daargelaten ben ik altijd vriendelijk te woord gestaan, dus het is niet allemaal kommer en kwel. 😊
(en ja, ik ben een vreselijk zeurpiet)

25 maja 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej