Reakcja na opinię
Goede hulp gehad bij aanschaf nieuwe auto. Onze tweede electrische auto via van Mossel. Hoop dat de actieradius in de praktijk ook net zo positief zal zijn als de service bij van Mossel. Enige minp... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Afspraak was in eerste instantie niet goed gecommuniceerd door de centrale klantenservice. Merk wel vaker dat zaken langs elkaar heen lopen, daar moet aandacht aan worden gegeven. Maar werd door d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik kom met mijn C3 bij de garage Van Mossel te Hoorn met de boodschap dat mijn Blower-module F72F kapot is. Totale rekening daarvoor = 594,59 Waarvan 178,47 voor de diagnose dat mijn Blower kapot... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
De Marowijne 59, 1689 AR, Zwaag, Nederland, Holandia

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Top geholpen en een mooie nieuwe auto aangekocht

Odpowiedź od Van Mossel Citroën & DS - Hoorn
Service perfect altijd hartelijk ontvangen door Kim en Rob.
Altijd goede communicatie
Top garage

Odpowiedź od Van Mossel Citroën & DS - Hoorn
Zeer tevreden over de service van Van Mossel. Ik ben snel en goed geholpen door het team. Alles werd duidelijk uitgelegd, afspraken werden nagekomen en het hele proces verliep prettig en professioneel. Fijn om zo klantvriendelijk geholpen te worden. Bedankt voor de uitstekende service!

Odpowiedź od Van Mossel Citroën & DS - Hoorn
We zijn goed en vriendelijk ontvangen en een professioneel gesprek gehad.

Odpowiedź od Van Mossel Citroën & DS - Hoorn
Top bedrijf perfecte service!
Zeer vriendelijk personeel

Odpowiedź od Van Mossel Citroën & DS - Hoorn
De benadering van 't personeel was gewoon heel netjes. Wij werden echt heel netjes te woord gestaan.

Odpowiedź od Van Mossel Citroën & DS - Hoorn
Tim heeft ons fijn geholpen aan een nieuwe auto

Odpowiedź od Van Mossel Citroën & DS - Hoorn
De werkzaamheden het groot onderhoud die aan mijn auto uitgevoerd zijn, zijn heel netjes en perfect uitgevoerd.
Totale rekening daarvoor = 594,59
Waarvan 178,47 voor de diagnose dat mijn Blower kapot is. Dat wist ik en de garage al.
Dat noem ik afzetten.
De rekening had dus 416,11 moeten zijn.
En dat is nog veel geld voor het vervangen van deze module.
alles was naar wens !
alleen 3 topjes van de banden-ventiele zijn niet meer terug geplaatst ! ik heb deze nu van mijn winterbanden gebruikt ...
Prima geholpen bij de aankoop. Service bij de overdracht oude en nieuwe auto was ook uitstekend. Tenslotte was het bedrijf heel attent bij de overdracht met afdekken nieuwe auto, persoonlijk nummerbord en enkele leuke attenties. Alle vragen zijn naar onze tevredenheid beantwoord.

Odpowiedź od Van Mossel Citroën & DS - Hoorn
Goede hulp gehad bij aanschaf nieuwe auto.
Onze tweede electrische auto via van Mossel.
Enige minpuntje is de Stellantis Citroën app, deze rammelt aan alle kanten , maar dit is niet te wijten aan van Mossel. Het rijcomfort van de eC4 was al 👌de C5 Aircross is nog even een stapje hoger 👌👌

Odpowiedź od Van Mossel Citroën & DS - Hoorn
Ik zal zeker nog klant zijn bij Van Mossel, maar niet meer bij de vestiging in Hoorn. De auto die ik heb gekocht bleek gebreken te hebben, die pas acht maanden later tijdens een kleine beurt werden vastgesteld. Daarna heeft het nog vier maanden geduurd voordat mijn auto daadwerkelijk goed werd gerepareerd. In die periode moest ik meerdere keren langskomen vanwege onder andere het controleren welk onderdeel besteld moest worden, het feit dat het verkeerde onderdeel was besteld en het opnieuw bestellen van het juiste onderdeel. De reparatie was aanvankelijk uitgevoerd, maar bleek niet correct te zijn. Onder het mom van “weersomstandigheden” werd dit afgedaan, maar na mijn aandringen werd de auto opnieuw gecontroleerd en uiteindelijk correct gerepareerd.
Een medewerker van de receptie (volgens mij René) was altijd erg vriendelijk en prettig in de communicatie. Het contact met Kim van de receptie heb ik daarentegen als onprettig ervaren. Ze was erg bot en richtte zich alleen op de kosten, terwijl het probleem aan mijn auto duidelijk was vastgesteld terwijl mijn garantie nog liep. Zeker omdat de auto aan mij was verkocht met gebreken, zou je verwachten dat de communicatie anders zou zijn. Bij elke afspraak moest ik opnieuw benadrukken dat ik hiervoor niets zou betalen, wat erg vervelend werd.
Je zou verwachten dat er coulant wordt gereageerd in zo’n situatie, maar dat was helaas niet het geval. Ik werd zelfs met extra kosten bedreigd toen zij dinsdag rond 17:00 uur belde en aangaf dat ik mijn auto uiterlijk woensdagochtend moest ophalen. Dit viel samen met een dag waarop veel sneeuw was gevallen en werd geadviseerd om niet te rijden. Ik gaf aan dat mijn veiligheid voorop stond en stelde voor om de auto donderdag op te halen, maar dit werd niet begrepen. Gelukkig toonde het hoofdkantoor wél begrip, omdat het duidelijk een kwestie van onmacht was.
Wat ik vooral vreemd vond, is dat ik altijd coulant was, meedacht en snel handelde bij het brengen en ophalen van de auto, terwijl dit niet andersom werd ervaren.
Al met al was dit geen fijne ervaring.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.