Reakcja na opinię
De mensen aan de balie zijn erg vriendelijk en proberen alles voor je te regelen en leggen bedt wel goed uit wat onderhoud inhoud en waarom het moet gebeuren..
Netjes uitleg over kosten. Viel mee ten opzichte van de automatische inschatting van tevoren. Receptionist zeer vriendelijk. Kon er goed werken terwijl ik wachtte.
Reakcja na opinię
Ik kwam zonder afspraak, want mijn auto reed niet harder dan 50 km. Ik werd meteen vriendelijk geholpen en kon mijn auto de volgende dag weer ophalen.
Napisane przez firmę
Bouwerij 6, 1185 XX, Amstelveen, Nederland, Holandia

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Nu al meer dan een half jaar wachten op nieuw onderdeel. Aantal storingen ( in nieuwe auto)neemt niet af. Na ieder bezoek aan garage komt er een nieuwe storing bij! Standaard tekst van werkplaats: " we lezen geen storing uit, dus er is geen storing ".Receptie zwaar onderbezet. Mails worden niet gelezen, wordt eerlijk gezegd. De zelfde soortervaring gehad bij DS Amsterdam. Van Mossel syndroom?

Odpowiedź od Van Mossel Citroën & DS - Amstelveen
Heel vriendelijk, duidelijke informatie vooraf , goed advies. Leenfiets. En mijn auto was gestofzuigd!

Odpowiedź od Van Mossel Citroën & DS - Amstelveen
Goede service en ondersteuning bij reparatie onder garantie.

Odpowiedź od Van Mossel Citroën & DS - Amstelveen
Er werd steeds vriendelijk gereageerd op mijn vragen en uiteindelijk zijn we blij met de auto. Er werd echter niet vermeld dat de eerste eigenaar een bedrijf was en dat er werknemers ermee gereden hadden.
Ok was ondanks de controle van 130 punten de mode schakelaar verdwenen.
In de advertentie (ook bij andere filialen) werd een gratis aflevering geboden, maar was zonder overleg die van 795 uitgevoerd.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.