Panamericana (AMG) grill laten monteren. Uitstekend gedaan en kon op korte termijn al terecht. Personeel zeer bekwaam en vriendelijk. Zowel in de werkplaats als in de showroom. Deze Van Mossel locati... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Zeer vriendelijk en vlot geholpen door Raqeem bij het uitzoeken van onze nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse! Tussentijds netjes op de hoogte gehouden van de levering en ook de levering zelf was top. De ben... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Het was spannend of ik de auto nog voor mijn vakantie kon krijgen. Door inspanning van de dealer toch gelukt!
Service, ontvangst, kennis en benadering zijn de pluspunten die ze van mij verdienen
Erg fijn geholpen door Matthijs met de aankoop van onze auto. Ook de nazorg is erg prettig. Vooralsnog een positieve en prettige ervaring met Van Mossel (wij komen van BMW). Gr. Pascal

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz
Prijzen zijn te hoog, als voor beetje rem olie bij te voelen wordt gevraagd 200 euro, zegt ales.

Altijd netjes geholpen.
De dames zorgen super goed voor je als je wacht op de auto.
Nog nooit terug hoeven gaan dat er iets niet klopt.
Auto schoon, ook heel fijn.
In mijn ogen een buitensporig hoge rekening voor een onderhoudsbeurt, maar als ze dan vergeten om de boardcomputer te resetten zodat ik ergens tijd moet zien te vinden om langs te komen zodat niet elke keer de melding komt dat er een a7 beurt uit gevoerd moet worden. Vind ik dat geen waar voor mijn geld

Snelle service, afspraken nagekomen en vriendelijk geholpen door Robert Jan
Vervangwagen was vies en met een kleine hoeveelheid aan benzine.

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz
Voor mijn vertrek naar vakantie een koelvloeistof lekkage ontdekt. Omdat mijn auto nog in de garantie zat contact opgenomen met van mossel in Dordrecht. De auto is door hun opgehaald (2 uur onderweg heen en 2 uur terug) de auto is om 18 uur aangekomen in Dordrecht. Ze hebben er alles aan gedaan om het probleem op te lossen. De auto was vervolgens om 22 uur klaar. Wat een top top service! Bedankt M en L! Toppers!

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz
Erg behulpzaam ,en goede service en duidelijkheid.

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz
Verschillende malen gevraagd voor een terugbelverzoek niets van gehoord, mail gestuurd voor meer info over een schade geval … niets van gehoord.. ben eindelijk wel klaar met de vestiging aan de Brienenoordbrug..

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz
Super service, vriendelijk, professioneel en... Klantgericht.

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz
Kwam hier voor kleine beurt.
Geholpen door Rob Smit.
Had tijd voor een praatje en heeft alles keurig geregeld.
Echter ik had de week daarop wederom een lekke band, langs geweest bij van mossel in Rotterdam Zuid, wel meteen gerepareerd, echter bandenspannings systeem niet goed opnieuw ingesteld. Nu denk ik heel de tijd dat ik met te zachte banden rijd☹️