Ik merk dat de 60L cilinders van Sodastream de laatste tijd aanzienlijk minder lang meegaan dan voorheen, ondanks hetzelfde gebruik. We gebruiken Sodastream nu al verschillende jaren maar waar we vroe... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb een SodaStream DUO met glazen karaffen en loop tegen een frustrerend probleem aan: de dop loopt na gebruik zo vast dat ik hem met één hand niet meer open krijg. Ik ben een waterpomptang moe... Zobacz więcej
Ik heb een Sodastream besteld als verjaardagscadeau, maar bij het uitpakken bleek dat de doos enkel een cilinder en de “gratis siroopflessen (actie)” bevatte. Het toestel zelf en de herbruikbare f... Zobacz więcej
Ik heb in mei 2025 een sodastream duo aangeschaft. Na een jaar van gebruik ontstonden er complicaties waarbij ik beroep heb gedaan op mijn garantie. De medewerkster van Sodastream (Azize) heeft mij ze... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
SodaStream wil een verschil maken door plastic wegwerpflessen overbodig te maken. Met een SodaStream bruiswatertoestel wordt kraanwater in een handomdraai bruisend water. Dat is lekker, makkelijk én duurzaam! SodaStream is actief in 46 landen en wereldwijd marktleider in homemade bruiswater. SodaStream houdt zich daarbij aan de hoogste internationale normen voor kwaliteit, ontwerp en productie.
Dane kontaktowe
Reduitlaan 42, 4814 DC , Breda, Holandia
- 0800-0223637
- info@sodastream.nl
- sodastream.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Heb een SodaStream one touch,dus…
Heb een SodaStream one touch,dus elektrisch.
Van de week nieuwe fles bubbels maken en opeens een flinke knal,de achterkant van de SodaStream bij de co2 fles knalde eraf,en er vlogen stukjes plastic weg.
Het stuk waar de de co2 fles indraait is gewoon ontploft,is gemaakt van plastic.
De hond durft de keuken niet meer in,zo hard was de knal.
Contact gehad krijg je 30 euro korting.
Iedere klant krijgt 30 euro korting.😂
tegemoetkoming.
Wat een lachtertje
En zo wordt soda stream rijk
Ik vind het echt schandalig dat je maar €2, per cilinder terug krijgt. Heb er 2 dus soda stream verdient er flink op. En dan heb je nog het hele gedoe om de cilinders terug te sturen.
Hele slechte klantenservice
Hele slechte klantenservice. Ik heb meerdere cilinders besteld die niet geleverd zijn. Sodastream wijst naar DHL, maar onderneemt verder geen actie. Nog steeds mijn geld niet terug.
2 cilinders besteld, niet geleverd na 2 weken
2 cilinders besteld, 2 weken geleden. Na een week stond de status van de bestelling nog steeds op “klaar voor verzending”, dus contact opgenomen met support per e-mail. Na 4(!) dagen bericht ontvangen dat ze de klacht doorgezet hebben “naar de desbetreffende afdeling”. Wat een drama bedrijf (vorige bestelling ging ook al mis)
Statiegeld oplichting
Als je geen gebruik meer wilt maken van sodastream en wilt je statiegeld flessen inleveren, krijg je nog maar 2 euro per fles retour ipv 12,50 euro. Dus je verliest 10,50 euro per fles.
Klantenservice
Bij een voordeelactie kon ik een bepaalde smaak niet selecteren. Ik kreeg snel antwoord op de mail en de site was binnen 2 dagen aangepast zodat ik alsnog mijn gewenste bestelling kon doen. Klantenservice was zeer vriendelijk!
Superb Customer experience
Mag ik jullie bedanken voor de superieure Klantenservice en the afhandeling daarvan?
Dit is geweldig en professioneel afgehandeld, iets dat ik zelf als consument heel erg heb gemist.
Dank jullie wel voor het helpen en vervangen van mijn Soda Stream Art in zo een korte tijd.
Ik miste m'n bubbles :P
Waar blijft het statiegeld?
Heeft Sodastream betalingsproblemen? In elk geval komen ze hun verplichtingen niet na. Bijna een maand geleden twee ruilcilinders besteld en aangegeven dat ik twee lege cilinders zou retourneren. Totaalprijs 50 euro, maar de helft zou teruggestort worden na terugsturen van 2 lege cilinders. Zo gezegd zo gedaan. Na een dag of vijf (tja, het was carnaval in Breda) kwam de bestelling in huis. Direct twee lege cilinders teruggestuurd en via het track- en trace-systeem weet ik dat die ook media februari bij Sodastream zijn bezorgd. Maar ik wacht nog altijd op mijn geld. Een week geleden gebeld met klantenservice. Die bevestigde dat de flessen retour zijn en zou nog eens aandringen bij de administratie op terugbetaling. Normaal had dat al binnen 5 werkdagen moeten gebeuren. We zijn weer een week verder en nog geen geld op mijn rekening. De volgende keer toch maar (weer) dit alternatief proberen: habitatsolutions.eu
Ze verkopen geen gebakken lucht bij Sodastream, maar er zit wel een luchtje aan.
Vandaag nogmaals geprobeerd om contact te krijgen met klantenservice. Ze zijn pas bereikbaar na 10.00 uur, volgens een bandje. Dat krijg je ook om 10.10 uur nog te horen. Dus niet bereikbaar.
Laatste update: Het is me gelukt om de klantenservice aan de lijn te krijgen. Met excuses en ze zou nogmaals een mail sturen naar de afdeling die het af moest handelen. Twee dagen later stond het geld op mijn rekening. Weet niet of het nog goed was gekomen als ik niet zelf in actie was geschoten.
Good Service.
Soda had a malfunction after a year, but i could send it back an quickly got a new one because of the warranty. Good service.
Smooth complaints handling process
My Sodastream machine stopped working. As it was still under warranty I contacted the customer service desk to request a replacement machine. After two failed attempts to send a replacement machine, I lodged a formal complaint. From that moment on, the complaints handling process went very smoothly, attention was paid to the issue and the matter resolved in a short space of time. Many thanks to Lamine for his extra special attention to the matter!
Niks ontvangen en geen geld terug!
Inmiddels 6 weken geleden een SodaStream apparaat besteld. Deze heeft mij niet bereikt aangezien ze iets fout hadden gedaan bij de verzending en dus direct terug is gegaan. Tot op heden heb ik nog geen geld terug ontvangen na al 100x contact gehad te hebben met de klantenservice. Telkens hebben ze weer een ander smoesje! Wat een afzetterij!
Sodastream Art gekocht.
Sodastream Art gekocht.
Ziet er fraai uit en werkt prima
Ben er blij mee
My sodastream was not working anymore…
My sodastream was not working anymore after changing cilinder. Went to the shop but couldnt help. Wrote to sodastream and instantly offered a solution.
Prima service en super snel mijn…
Prima service en super snel mijn probleem opgelost daar kunnen andere bedrijven nog iets van leren
geen contact klantenservice
Ik heb op 22 november 2023 een bestelling geplaatst. Deze is niet geleverd. Vervolgens een nieuwe bestelling geplaatst gezien de klantenservice aangaf dat het opgelost zou worden. Deze wel ontvangen, en mijn cilinder geretourneerd met het verzendbewijs van de nieuwe levering. Nu is de betaling van de eerste bestelling geannuleerd, inclusief de korting van de ingeleverde cilinders en moest ik voor de levering het volledige bedrag betalen. Ik heb dus mijn cilinders ingeruild maar bij sodastream hebben ze dit niet verwerkt. Ik heb nu meermaals contact gehad, op de mail wordt niet gereageerd en het nummer is bijna nooit bereikbaar! Ondertussen ben ik 3 maanden verder en heb nog steeds de 25 euro niet ontvangen. Ben dus ook heel ontevreden over de dienstverlening en zou het niemand aanraden via de site dit te bestellen.
Vijf sterren voor SodaStream's Klantenservice!
Deze vijf sterren zijn niet alleen voor de klantenservice van SodaStream, maar in het bijzonder voor het fijne contact en harde werk van Funda Arisoy.
Begin januari bleek onze SodaStream Art kapot. Oorzaak: een heel klein haarscheurtje in een siliconen ringetje bij de aansluiting van de CO2 cilinder. Na kort mailcontact met Funda maakten we een belafspraak en konden we via een eenzijdige videoverbinding snel achter de oorzaak van het probleem komen. Het apparaat kon gemakkelijk geretourneerd worden via een retourformulier en er zou een vervangend apparaat gestuurd worden.
Na een paar weken werd ons nieuwe toestel bezorgd, inclusief een extra CO2 cilinder, extra 1L waterfles en een fles Lipton Green Tea siroop. Wat een service, daar kan menig bedrijf nog iets van leren. Veel dank, SodaStream!
I had quite a new Sodastream with glass…
I had quite a new Sodastream with glass bottles - very much by choice. The machine went broke, I contacted SodaStream who advised me to sent it to them (without any cost). Since the old one couldn't be repaired, I had a new one delivered. Unfortunately the old glass bottles and oxygen cilinders weren't compatible with the new machine; but nevertheless I am happy to have sparkling water again on my demand.
Solden die men niet kan waarmaken
Begin januari stond er een mooie korting op de 4-packs siropen. Ik bestelde vervolgens 4x 4-pack pepsi max en kreeg enkele dagen later een levering: 4x 1 flesje pepsi max...
Vervolgens stuurde ik een mailtje om vriendelijk te melden dat er iets was misgelopen met mijn order. Ik kreeg vrij snel een mailtje terug in zeer slecht Nederlands dat het om een administratieve fout ging en ik mijn eerste zending als een cadeau mocht beschouwen, ze zouden me immers een nieuwe levering met alle 4-pack bezorgen.
Leuk, dacht ik! Wat volgde was een maand heen en weer mailen om te horen hoe het zat.
De ene keer zou het een weekje duren, daarna nog max 2 dagen en nu (een maand na bestelling) gaan we een refund krijgen met een kortingscode.
Wanneer die refund is, dat kunnen ze precies niet zeggen, want dan blijft het stil aan de overkant...
De kortingscode moet ik zelfs niet meer hebben, genoeg met mijn voeten gespeeld...
Jammer want van hun producten ben ik altijd tevreden geweest!
Na 1 maand nog steeds niets.
Zit al meer dan een maand te wachten op een bestelling. Na meerdere telefoontjes en e-mails nog steeds niets ontvangen.
Als je afgezet wilt worden moet je hier iets bestellen
Afgezet. Dat is het juiste woord.
Je besteld 4 x 4 Pepsi Max en krijgt 1 x 4. Als je ze belt bellen geven ze aan dat ze een fout hebben gemaakt en dat ze het oplossen.
Nu een maand verder geen nalevering. Meerdere keren bellen helpt niet, mailen helpt niet.
Ze lachen je gewoon uit en je kan fluiten naar je centen. Geld terug? Nee we sturen u alsnog ze zending op. En dat gebeurt steeds weer niet.
Genaaid? Vast en zeker! Hoe moet je dit anders interpreteren?
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.