Koninklijke Otolift Trapliften Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Otolift heeft een contract met onze gemeente. Dus was deze keuze simpel! Maar, wat een fantastisch bedrijf. Zeer beleefde medewerkers, vanaf het eerste telefoontje totdat de traplift geplaatst was.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Plotseling ging de lift in storing. Bleef maar piepen. In telefonisch contact met de storingsdienst van OTO stapsgewijs de reset procedure doorlopen en de lift werkte weer. Geeft ons vertrouwen .

Oceniono na 5 z 5

Degelijke en volledige informatie. Straalt veel vertrouwen en betrouwbaarheid uit. Komen ook in de praktijk volledig uit. Misschien wat duur, maar betrouwbaarheid kost nu eenmaal geld, en dat betaalt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zeer goede ervaring met otolift, zowel de mevrouw aan de telefoon als de monteurs. Zij werken zeer keurig en zijn vakkundig. Vriendelijke mensen, geen haast en leggen alles heel duidelijk en geduldi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu dla osób z ograniczoną mobilnością
  2. Dostawca sprzętu dla niepełnosprawnych

Napisane przez firmę

Als traplopen niet meer zo makkelijk gaat, kan uw trap een grote hindernis worden. Bij Otolift begrijpen wij dat u het liefst zo lang mogelijk in uw eigen huis blijft wonen. Daarom maken onze trapliften uw trap weer veilig en uw woning weer toegankelijk. En omdat elke situatie anders is, maken wij de traplift helemaal op maat voor uw situatie. Hoe uw trap er ook uitziet en wat uw wensen ook zijn; samen vinden we altijd de perfecte oplossing.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 338

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Monteur zelf nog terug gebeld en uitleg…

Monteur zelf nog terug gebeld en uitleg gegeven.
Volgende dag monteur nog langs geweest voor controle 👍

10 czerwca 2026

Odpowiedź od Koninklijke Otolift Trapliften

Bedankt voor uw terugkoppeling!

Goed gewerkt.

Goed gewerkt.

8 czerwca 2026

Odpowiedź od Koninklijke Otolift Trapliften

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Aanrader

Heel vriendelijk
Snelle plaatsing
Proper achtergelaten
Duidelijke uitleg van werking

1 czerwca 2026

Odpowiedź od Koninklijke Otolift Trapliften

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle plaatsing, de duidelijke uitleg en dat alles netjes is achtergelaten.

Oceniono na 5 z 5

Op 08-06- heeft mijn vrouw een traplift…

Op 08-06- heeft mijn vrouw een traplift gekregen , gezellige monteur, goede uitleg harde werker ondanks zijn slecht linkerarm in 1 woord geweldig . Allen een foutje van de transporteur die de motor niet op de boven verdieping wilde brengen . Jacob bedankt

8 czerwca 2026

Odpowiedź od Koninklijke Otolift Trapliften

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de installatie naar tevredenheid is verlopen en dat u zo goed bent geholpen. Ook waarderen wij uw terugkoppeling over het transport, dit nemen wij mee ter verbetering.

Oceniono na 5 z 5

Op 3 juni kwam de monteur Michael…

Op 3 juni kwam de monteur Michael Raaiman een onderdeel uitwisselen
Heb hem gevraagd of hij er wat aan doen kon
Kwam nl met de knieën tegen de leuning en ja bellen met de zaak colega Ferdinand te Vruchten er bij
En ja hoor ze leverde perfect.werk af
Kan nu probleem loos naar mijn zolderverdieping
Heren jullie krijgen een 10 met griffel bedankt groetjes Thea

3 czerwca 2026

Odpowiedź od Koninklijke Otolift Trapliften

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat het probleem goed is opgelost en dat u probleemloos gebruik kunt maken van de traplift.

Prima en snel geholpen

Prima en snel geholpen

6 czerwca 2026

Odpowiedź od Koninklijke Otolift Trapliften

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u snel bent geholpen.

Snel geholpen

Vriendelijke dame die onze storing supersnel telefonisch heeft verholpen.

5 czerwca 2026

Odpowiedź od Koninklijke Otolift Trapliften

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u snel en goed telefonisch bent geholpen en dat de storing direct is verholpen.

Oceniono na 4 z 5

De monteur was vriendelijk,heeft keurig…

De monteur was vriendelijk,heeft keurig en netjes het werk afgeleverd
Goede uitleg
Een woord prima

4 czerwca 2026

Odpowiedź od Koninklijke Otolift Trapliften

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de monteur vriendelijk was en het werk netjes heeft uitgevoerd. Ook goed dat de uitleg duidelijk voor u was.

Oceniono na 3 z 5

Correct afspraken nakomen!

De eerst voorziene levering was een ramp. Helemaal niet volgens afspraak. We moesten die levering wel weigeren.
De tweede levering was prima en correct.

4 czerwca 2026

Odpowiedź od Koninklijke Otolift Trapliften

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat de eerste levering niet liep zoals gepland. Fijn dat de tweede levering vervolgens wel correct en naar tevredenheid is uitgevoerd.

Zeer goed geholpen!

Zeer goed geholpen!! Goede uitleg en opgelost. Zo wie zo ben ik erg blij met otolift! Vriendelijke mensen en ook klantvriendelijk. Snel er zijn.

3 czerwca 2026

Odpowiedź od Koninklijke Otolift Trapliften

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en tevreden bent over onze service. We waarderen uw positieve woorden over ons en de snelle afhandeling.

Oceniono na 5 z 5

Deskundig en snel werk door monteur…

Deskundig en snel werk door monteur Dennis. Prima!

27 maja 2026

Odpowiedź od Koninklijke Otolift Trapliften

Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over het advies, de montage en de duidelijke instructies na de installatie.

Oceniono na 5 z 5

Prima advies plezierige monteur en…

Prima advies plezierige monteur en duidelijke instructies na montage

2 czerwca 2026

Odpowiedź od Koninklijke Otolift Trapliften

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het advies, de montage en de duidelijke instructies die u heeft ontvangen. Wij geven uw complimenten graag door aan onze monteur.

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Altijd vriendelijk en behulpzaam, telefonisch storing opgelost.

31 maja 2026

Beste Marjan,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk en behulpzaam ervaart en dat we het probleem telefonisch voor u hebben kunnen oplossen.

Oceniono na 5 z 5

Snelle adequate reactie waarmee het…

Snelle adequate reactie waarmee het probleem was oogrlost

30 maja 2026

Beste Jos,

Dank voor uw review. Fijn om te horen dat we u snel hebben kunnen helpen en dat het probleem adequaat is opgelost.

Keira van Otolift Trapliften

Flitsende monteur

De monteur was uitstekend op de hoogte van de oorzaak van het niet meer functioneren van onze traplift en had het onderdeel reeds op voorhand bij zich.

29 maja 2026

Beste Rob,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat onze monteur goed voorbereid bij u kwam en het probleem direct kon verhelpen.

Oceniono na 5 z 5

De traplift is door de monteur keurig…

De traplift is door de monteur keurig geinstaleerd. Ook heeft hij een goede uitleg gegeven over de werking van de lift. Een fijne monteur om te hebben gehad. Deze monteur verdiend een pluim voor zijn werkt. De lift werkt ook perfect en ik ben zeer tevreden.

29 maja 2026

Beste Carel,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat de installatie netjes is verlopen en dat u de uitleg als duidelijk heeft ervaren. Ook erg leuk om te horen dat de monteur zo’n prettige indruk heeft achtergelaten, die pluim geven wij natuurlijk graag aan hem door!

Oceniono na 5 z 5

we hadden een probleem met de traplift

we hadden een probleem met de traplift, hij ging niet meer naar boven, Toen gebeld met Otolift, en werden heel vriendelijk geholpen en een goed advies gekregen. Toen deed de traplift het weer, we waren heel blij daarmee.

27 maja 2026

Beste Kea,

Dank u wel voor uw review. Fijn om te horen dat het probleem zo snel opgelost kon worden en dat u goed geholpen bent aan de telefoon.

Goed om te lezen dat u weer zorgeloos gebruik kunt maken van uw traplift!

Met vriendelijke groet

Goede ervaring

Jeroen is een vriendelijke man,geeft een duidelijke uitleg en heeft veel geduld.
Wij zijn zeer tevreden met de mooie traplift.

26 maja 2026

Beste Trijntje,

Bedankt voor uw review. Erg fijn dat onze collega de tijd heeft genomen om alles rustig en duidelijk uit te leggen. Wij geven uw complimenten graag aan hem door. Dat zal hij zeker waarderen!

Keira van Otolift Trapliften

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej