Zobacz, co mówią recenzenci
Trap ingemeten,en direct de prijs gegeven. Na 5 weken de traplift geplaatst op een keurige manier, de monteur was vriendelijk en wist precies wat er moest gebeuren en dat heeft hij heel netjes ge... Zobacz więcej
Na een lange tijd problemen met de lift te hebben gehad, is er dan een heuze oplossing in aankomst! Er komt een andere lift! Aangezien we onze huidige lift niet meer vertrouwen, vinden we dit een... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Maandag een storing gemeld
Maandag een storing gemeld, dinsdag gebeld voor de status. Antwoord mensen met onderhoudscontract gaan voor. Kan ook geen onderhoudscontract meer afsluiten. Donderdag bellen ze terug om afspraak te maken. Kan dus in tussentijd ook niet naar boven. Slechte service.
Trap ingemeten,en direct de prijs…
Trap ingemeten,en direct de prijs gegeven.
Na 5 weken de traplift geplaatst op een keurige manier, de monteur was vriendelijk en wist precies wat er moest gebeuren en dat heeft hij heel netjes gedaan.
Ben zeer tevreden met hoe alles is gegaan.
Nog geen monteur hoeven te bellen, vandaar 4 sterren.
Als er problemen zijn en ik heb een monteur nodig dan hoop ik dat dat ook snel en goed opgelost word.
Dan zal er zeker een 5e ster bijkomen.
Snel contact, snelle plaatsing en daarna door accurate monteurs de plaatsing van de lift gedaan en later nog een aantal verbeteringen/aanpassingen

Goed maatwerk geleverd
Goed maatwerk geleverd voor onze smalle en steile trap.
Teleurgesteld in afhandeling annulering.
Wij zijn ontzettend teleurgesteld in de manier waarop 123Trapliften met onze situatie is omgegaan.
Kort na de aanschaf van een traplift is mijn vader tot ons grote verdriet overleden. In deze emotioneel zware periode hebben wij de traplift moeten annuleren. In plaats van begrip of enige vorm van coulance, ontvingen wij vrijwel direct een factuur van ruim €2.200.
Op de factuur stond onder andere een bedrag van €1.533,26 exclusief BTW voor “externe productiekosten (rail)”. Omdat wij dit bedrag moesten betalen, hebben wij aangegeven dat we de rail dan graag wilden ontvangen, iets wat logisch leek, aangezien deze al geproduceerd zou zijn en mogelijk later nog gebruikt kon worden.
De reactie van 123Trapliften was echter verbazingwekkend: als wij de rail wilden ontvangen, zou er een “herberekening” plaatsvinden. Toen wij aangaven de rail gewoon te willen ontvangen voor het reeds gefactureerde bedrag, werd plotseling gesteld dat de kosten van de rail €3.000 zouden bedragen.
Deze gang van zaken voelt voor ons niet transparant en roept ernstige vragen op over de integriteit van deze werkwijze. Sterker nog, wij hebben aan deze hele afhandeling een naar gevoel overgehouden.
Juist in een periode van rouw hadden wij gehoopt op menselijkheid en redelijkheid, maar die hebben wij helaas niet ervaren. Wij raden toekomstige klanten aan om goed op de voorwaarden te letten en zich bewust te zijn van de mogelijke onevenredige consequenties bij annulering.

Uitstekende service
Uitstekende service, beste trapliftleverancier met een betaalbaar service contract.
Er zou jaarlijks service onderhoud…
Er zou jaarlijks service onderhoud worden gedaan, tegen betaling van 290,00 euro na het eerste jaar is dat gedaan na herhaalde telefoongesprekken.dat is inmiddels 15 maanden geleden, zeer slecht11111

Odpowiedź od 123trapliften.nl
Een goede en snelle service
Een goede en snelle service, na onze internetaanvraag hadden we de volgende morgen al een telefoontje voor een inmetingsbezoek geregeld wat binnen een week plaatsvond en na drie weken werd de tweedehands traplift vakkundig en netjes geplaatst door een aardige monteur.
We zijn er super tevreden mee.
Van beging tot opleveringen was super.
Van beging tot opleveringen was super.
erg netjes en schoon afgewerkt
Van inmeten tot oplevering alles vogens afspraak
en ook de prijs is bijzonder goed.
Top bedrijf en top monteur
Mijn moeder werd terminaal verklaard en kon amper naar boven, mijn dochter en schoonzoon gaan met de eigenaar om. Gevraagd wat een traplift kosten om te huren, we kregen te horen dat dit geplaatst werd zonder kosten. Familie is familie en zo denken denken mensen, de traplift was binnen 48 uur geplaatst en de service gewoon perfect, al is dit in de familie gebeurd mag er toch gezegd worden dat dit goed geregeld is.
We wouden betalen en dit was geen optie omdat dochter en schoonzoon bij hun thuiskomen en vrienden zijn.
Helaas heeft de traplift er niet lang gestaan, moeder is overleden. Maar de lift word weer netjes weggehaald en hopelijk word er iemand anders mee geholpen.
Ik beveel hun 100% aan, er zijn toch nog bedrijven die een hart hebben voor mensen!
Alle afspraken zijn goed nagekomen
Alle afspraken zijn goed nagekomen, nette montage en rustige monteur. Fijn contact met de offerte mensen.
Het geheel is netjes opgeleverd en ik ben tevreden met alles, ook positieve telefoon bediening. Met vriendelijke groet Frank..
Vriendelijke monteur
Vriendelijke monteur, die nette montage heeft gerealiseerd, ruimde alles netjes op.
100% tevreden
Ik ben 100% tevreden met de installatie en service en snel geregeld. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden die een traplift nodig moet hebben.
Goed antwoord op mijn vragen
Goed antwoord op mijn vragen. Er werd naar mijn wensen geluisterd.
Bij een probleem direct opgelost.

Odpowiedź od 123trapliften.nl
Goede installatie en vakkundig en snel
Goede installatie en vakkundig en snel geïnstalleerd.
Levering was ook een dag vooraf goed geregeld.

123traplift
Na het inmeten van de traplift 14 dagen later gemonteerd,wat een genot en een gemak.
Zijn er erg tevreden mee

Goede oplossing!
Aangezien we onze huidige lift niet meer vertrouwen, vinden we dit een hele fijne oplossing, geboden door 123trapliften. Remy is persoonlijk bij ons langs gekomen om te kijken welke traplift het beste in ons huis zou passen. Hij heeft ons dossier grondig bekeken en naar ons verhaal geluisterd. Remy heeft ons zeer respectvol behandeld en ons het nodige vertrouwen geboden. We kijken er naar uit de nieuwe traplift te kunnen gebruiken. Dank aan 123trapliften.
Klant vriendelijk en prima service .En tevreden klant !!!
De kontrolle van de hoofd monteur is zeer goed verlopen .Ik ben nu zeer tevreden .Ook de klant vriendelijkheid is to .Ik raad zelfs mijn familie aan ,als zei ereen nodig hebben aan 1 2 3 trapliften te denken TOP

Odpowiedź od 123trapliften.nl
Mijn oude traplift was defect en omdat…
Mijn oude traplift was defect en omdat deze al van 1997 was kon deze niet meer gerepareerd worden. Iemand van 123 trapliften kon binnen enkele dagen al komen en had een mooie offerte voor een gebruikte traplift. Deze kon al binnen een week geplaats worden en de oude werd afgevoerd. De traplift is als nieuw en ik ben er erg gelukkig mee. Geweldige service van 123 trapliften!

Ik ben heel blij met mijn traplift van 123
Ik ben heel blij met mijn traplift. De meneer die hem aan mij verkocht was heel aardig. Hij luisterde goed naar mijn wensen. Was ook heel fijn dat het tweedehands kan, scheelt ons veel geld. De meneer die het kwam installeren was ook aardig. De service is goed, ze kwamen netjes hun beloftes na. En ziet er netjes uit👍🏼 Want ik wilde graag een nette tweedehands lift en die heb ik ook gekregen. Nu kan ik veilig naar boven en beneden en ben ik niet meer bang om te vallen. Bedankt 123👍🏼

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.