Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Onze traplift had het gisteren begeven. S avonds om 7 uur kon mijn man niet meer naar boven Mobilae gebeld en we werden gelijk geholpen De monteur moest helemaal uit Vlaardingen komen en was er om 9 u... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb mijn accu’s laten vervangen. De monteur heeft de accubak van binnen naar buiten gedragen, omdat ik zelf niet in staat was deze bij de deur neer te zetten. Hele vriendelijke jongeman. Het was zo... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

De twee monteurs de leraar en de stagair kwamen ieder met een bus van Mobilae !! Ze waren heel vriendelijk. Maar met twee personen in twee bussen is niet milieu-en prijsvriendelijk. Is daarom mij... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Thom van Mobilae is vr 3-4-26 in Sint Michielsgestel geweest. Vriendelijk en is meteen begonnen met de controle. Alles goed nagekeken. En goede uitleg gegeven. Top gedaan. Top bedrijf!

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu dla osób z ograniczoną mobilnością
  2. Projektant łazienek

Napisane przez firmę

Mobilae is sinds 1992 Europa’s grootste onafhankelijke specialist in mobiliteitsoplossingen en woningaanpassingen voor senioren. Met 500 medewerkers en meer dan 100.000 huisbezoeken per jaar biedt Mobilae persoonlijk advies, onafhankelijke productvergelijkingen, professionele installatie en uitgebreide service. Het assortiment omvat trapliften, huisliften, inloopdouches en scootmobielen. Dankzij jarenlange expertise, snelle service, 3D‑visualisaties en tot 10 jaar garantie helpt Mobilae senioren langer veilig, comfortabel en zelfstandig thuis wonen.

Dane kontaktowe

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Prima geholpen door Rob.

Prima geholpen door Rob.
Rob heeft wat krasjes weg gewerkt met een lak stift. Super blij mee dankjewel.

16 kwietnia 2026

Beste klant,

Dank u wel voor uw positieve reactie! We vinden het fijn om te horen dat Rob u naar tevredenheid heeft geholpen en dat de kleine beschadigingen mooi zijn hersteld. Het is goed om te weten dat u er zo blij mee bent.

Oceniono na 5 z 5

Eerlijk en vertrouwd advies gekregen…

Eerlijk en vertrouwd advies gekregen van een goede en vriendelijke scootmobiel adviseur.

15 kwietnia 2026

Beste Annie Van Ballegooijen,

Hartelijk dank voor uw mooie feedback! Wat fijn om te horen dat u eerlijk en vertrouwd advies heeft gekregen van onze adviseur en dat u hem als vriendelijk en deskundig heeft ervaren. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk en een mooie bevestiging van onze werkwijze.

Oceniono na 5 z 5

Service aan huis verliep zeer goed

Service aan huis verliep zeer goed. Onderhoud is netjes gedaan door monteur Rob. Stokhouder zat los en is nu goed vast gezet bedankt.

15 kwietnia 2026

Beste P.L. Stuijt,

Hartelijk dank voor uw mooie feedback! Fijn om te horen dat de service aan huis zo goed is verlopen en dat het onderhoud netjes is uitgevoerd door monteur Rob. Goed dat ook de stokhouder direct is vastgezet. Uw tevredenheid stellen wij zeer op prijs.

Goede en duidelijke uitleg

Goede en duidelijke uitleg. Goed advies gekregen. Goede uitleg en heel erg behulpzaam.

14 kwietnia 2026

Beste H Huizer,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback! We zijn blij dat u de uitleg duidelijk vond, goed advies heeft gekregen en onze medewerker als behulpzaam heeft ervaren. We waarderen uw vertrouwen en staan altijd graag voor u klaar.

Oceniono na 5 z 5

Goede en vertrouwde uitleg van Rick

Goede en vertrouwde uitleg van Rick. Ik zou het overal aanbevelen.

14 kwietnia 2026

Beste Peter Huizer,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij dat u zo tevreden bent over de uitleg van Rick en dat alles duidelijk en vertrouwd overkwam. Het is voor ons belangrijk dat u met een goed gevoel terugkijkt op het advies. Dat u ons zou aanbevelen, zien wij als een groot compliment.

Oceniono na 5 z 5

Vooral de prettige omgang metde…

Vooral de prettige omgang metde betrokken vertegenwoordigers van uw bedrijf.Ze namen de tijd
en waren hulpvaardig.

13 kwietnia 2026

Beste T Braakman,

Hartelijk dank voor uw mooie feedback! Wat fijn om te horen dat u de omgang met onze vertegenwoordigers als zo prettig heeft ervaren. Het is voor ons erg belangrijk dat er voldoende tijd wordt genomen en dat u zich goed geholpen voelt. Uw waardering betekent veel voor ons.

Oceniono na 5 z 5

Ik ben erg tevreden over de service

Ik ben erg tevreden over de service. Onderhoud is zojuist gedaan en de koolborstels zijn daarbij vervangen. Verder waren er geen bijzonderheden.

13 kwietnia 2026

Beste Eduarda,

Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling! Fijn om te horen dat u erg tevreden bent over onze service en dat het onderhoud naar wens is verlopen. Goed dat ook de koolborstels direct zijn vervangen en er verder geen bijzonderheden waren. Uw tevredenheid waarderen wij zeer.

Oceniono na 5 z 5

Heel aardig en goed geholpen

Heel aardig en goed geholpen! Nieuwe spiegel op de scootmobiel gemonteerd.en dat geeft mij een veilig gevoel.dankjewel voor de goede service!

10 kwietnia 2026

Beste Roy,

Hartelijk dank voor uw fijne feedback! Het doet ons goed om te horen dat u zo vriendelijk bent geholpen en dat de nieuwe spiegel zorgt voor extra veiligheid. We staan altijd graag voor u klaar. Bedankt voor uw vertrouwen!

Prima ervaring, zoals altijd

Ik heb mijn accu’s laten vervangen. De monteur heeft de accubak van binnen naar buiten gedragen, omdat ik zelf niet in staat was deze bij de deur neer te zetten. Hele vriendelijke jongeman. Het was zo gepiept!

Beste Nanda,

Dank u wel voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij dat onze monteur u zo goed heeft kunnen ondersteunen en dat alles vlot en naar wens is verlopen. Het is voor ons belangrijk dat onze klanten zich geholpen en op hun gemak voelen. Uw positieve ervaring doet ons goed!

Oceniono na 5 z 5

Jop is hier vandaag geweest

Jop is hier vandaag geweest. We zijn erg goed geholpen.

7 kwietnia 2026

Best tom,

Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling! We zijn erg blij om te horen dat Jop u vandaag zo goed heeft kunnen helpen. Het doet ons veel plezier dat u tevreden bent over onze service, en we blijven ons inzetten om iedere klant dezelfde zorgvuldige en vriendelijke ondersteuning te bieden.

Mobilae goed bedrijf

Thom van Mobilae is vr 3-4-26 in Sint Michielsgestel geweest.

3 kwietnia 2026

Beste Yvonne,

Bedankt voor uw enthousiaste feedback! We zijn erg blij dat Thom u vriendelijk heeft geholpen en direct aan de slag is gegaan met de controle. Fijn dat alles goed is nagekeken en dat u duidelijke uitleg heeft gekregen. Uw complimenten doen ons goed, dank u wel!

Oceniono na 4 z 5

Hoe krijg ik een verzekeringsplaatje op mijn scootmobiel?

De scootmobiel die ik aanschafte, heb ik nog maar nauwelijks gebruikt. Dat komt omdat ik mijn scootmobiel niet WA kon verzekeren. Het VGA (Verz. Bedr. Gem. A’dam) zei: “wij doen geen scootmobielen. Heb ik aan Mobilae gemeld maar nog niets vernomen!

26 marca 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw bericht en uw beoordeling. Dit waarderen wij zeer.

Ik heb uw verzoek opnieuw doorgestuurd naar de juiste afdeling. U zult hierover spoedig worden gecontacteerd.

Wij vragen vriendelijk om uw geduld.

Vriendelijke monteur

Vriendelijke monteur. Vakman bekwaam en correct persoon.

2 kwietnia 2026

Beste Lenie vanDuinen,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u onze monteur als vriendelijk, bekwaam en correct heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk dat vakmanschap en klantvriendelijkheid hand in hand gaan, en het is geweldig dat u dit zo heeft beleefd.

Oceniono na 5 z 5

De monteur was keuring optijd

De monteur was keuring optijd. Hij heeft de accu vervangen en een goed advies gegeven hoe je er het best mee ken omgaan.
Ook advies gekregen over de rekening naar de wmo te sturen. Bedankt voor de goede adviesen.

1 kwietnia 2026

Beste Paul Hesp,

Hartelijk dank voor uw bericht! We zijn blij dat het onderhoud en de vervanging van de accu naar wens is verlopen en dat de monteur u handige tips heeft gegeven over het gebruik en de administratieve afhandeling via de WMO. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk.

Oceniono na 5 z 5

Bart heeft vandaag onze scootmobiels…

Bart heeft vandaag onze scootmobiels afgeleverd
Wij zijn zeer tevreden op naar het mooie weer

Beste Ruud,

Hartelijk dank voor uw positieve bericht! Het doet ons plezier te horen dat u tevreden bent met de levering van uw scootmobiels door Bart. We wensen u veel plezier en vrijheid bij het gebruik tijdens het mooie weer!

Oceniono na 1 z 5

Scootmobiel gekocht en direct pechhulp…

Scootmobiel gekocht en direct pechhulp erbij genomen. Vandaag om 13:00 uur gebeld (de man van de klantenservice was prettig) voor probleem met scootmobiel rond 16:30 kwam de monteur (aardige man trouwens). Vorige keren ook aangegeven dat het lijkt of de scootmobiel slipt. Nu eindelijk schijnt het de remmotor te zijn. Het is vanaf het begin al dat dit probleem er is en nu eindelijk (hoop ik) dat het dit is.
Vanaf de koop niet tevreden over de service en ze komen de afspraken niet na. Er zouden verlengde armleuningen op de stoel bevestigd worden na bijna 2 jaar nog niet gedaan. Hier is diverse malen voor gebeld.
Nee, Mobilae daar hebben we geen vertrouwen in.

Mobilae - voor meer vitae (eigenaar)
2 weken geleden
Beste Adrie Cornelissen,

Hartelijk dank voor uw bericht en voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te lezen dat u niet tevreden bent. Uiteraard willen wij dit graag samen met u oplossen.

Op basis van uw schermnaam kunnen wij u helaas niet terugvinden in ons klantenbestand. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn om ons per e-mail uw klantnummer en een korte omschrijving van uw klacht te sturen naar.....

Wij zullen u vervolgens zo spoedig mogelijk voorzien van een inhoudelijke terugkoppeling.

A Cornelissen
Na 2 weken nog geen mail terug ontvangen??

Beste Jan en Adrie Cornelissen,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het oprecht vervelend om te lezen dat u vanaf het begin problemen heeft ondervonden met uw scootmobiel en dat de service niet heeft voldaan aan uw verwachtingen. Dat is niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Op dit moment zijn wij bezig met het volledig doornemen van uw dossier, inclusief de eerdere meldingen over het slippen van de scootmobiel, de recente diagnose van de remmotor en de openstaande afspraak rondom de verlengde armleuningen. Het is duidelijk dat u al meerdere keren contact heeft gezocht en dat u zich niet gehoord heeft gevoeld. Dat nemen wij serieus.

Wij willen u graag laten weten dat wij uw situatie nu zorgvuldig in behandeling hebben. U ontvangt uiterlijk volgende week een uitgebreide reactie van ons, waarin wij ingaan op de technische bevindingen, de openstaande afspraken en de vervolgstappen die wij gaan nemen om dit op een correcte manier voor u op te lossen.

Wij waarderen uw geduld en hopen met onze reactie en acties het vertrouwen weer te kunnen herstellen.

Oceniono na 5 z 5

Nadat de scootmobiel niet meer wou…

Nadat de scootmobiel niet meer wou opladen is er een monteur geweest van mobilae. Het probleem was de zekering en was snel opgelost. bedankt voor de service!

30 marca 2026

Beste Catharina Pronk,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat het probleem met de zekering snel is opgelost en dat u weer gebruik kunt maken van uw scootmobiel. Wij staan altijd klaar om u zo goed en snel mogelijk te helpen. Dank u wel voor uw vertrouwen in onze service!

Oceniono na 1 z 5

Geen VITAE bij mobilae

In december 2025 kochten we van Mobilae een scootmobiel, genaamd Adventure plus 2. Het is een emotioneel moment, het moeten aanvaarden dat je lichaam niet meer kan wat je wil. Deze werd aangeboden van 3195 voor 2000 euro. Het zou een 6 maanden oud showroom model zijn en zou worden geleverd met nieuwe accu’s. Ook zou de drempel van de voordeur worden aangepast om makkelijk in en uit te rijden. Kosten 180 euro. De scootmobiel werd in januari geleverd en toen werd gezegd dat voor de verzekering het merk Pride type 2 was. De drempel werd alleen aan de buitenzijde aangepast, voor de binnenzijde moest ik nog eens 180 euro extra betalen. Na veel telefonisch geharrewar werd uiteindelijk toegezegd, dat wanneer ik een mooie recensie op internet zou zetten de drempel aan de binnenzijde gratis uit coulance zou worden aangepast. Dit werd ook in een mail nog eens gevraagd. Ja ik voelde me wel gechanteerd maar stemde daar mee in. De scootmobiel direct aangemeld bij de verzekering en geprobeerd naar mijn dochter te gaan. De laadstand van de accu gaf 80% aan, dus heen en terug ongeveer 1 km moest kunnen want een volle accu moest ruim 20 km aankunnen. Echter na 250 meter omgekeerd omdat de accu zienderogen leeg liep en ik mijn dochter niet zou kunnen halen. Er bleken dus geen nieuwe accu’s bij geleverd. Opnieuw weer een heel geagiteerd gesprek met Mobilae, maar die zouden alsnog worden geleverd want uiteindelijk had ik ook 6 maanden garantie op de accu’s. Toen dit gebeurd was op internet gezocht naar het merk van de scootmobiel. Daarbij bleek dat Pride type 2 en 3 niet meer leverbaar waren, wel type 4, die veel luxer was en slechts 1795 euro kostte. Toen voelde ik me echt belazerd. Contact opgenomen met mijn rechtsbijstand, die adviseerde om de koop te ontbinden. Bedenktijd om te annuleren is 14 dagen na levering bij verkoop aan huis. Dus dit gedaan waarop ik gebeld werd door dezelfde persoon die de drempel en de accu had behandeld en ging naar de bekende weg vragen. Later werd ik door een ander zeer agressief benaderd. Dit gebeurde op de speaker van de auto met 2 getuigen. Vele nare telefoontjes volgden, maar de scootmobiel werd opgehaald en het geld zou binnen 14 dagen worden teruggestort. Echter na 3-4 weken niets dus weer gebeld. Kreeg te horen dat er 180 euro in mindering zou worden gebracht voor het ophalen en 110 euro voor de accu’s. Dit duurde weer ongeveer 3 weken na telefonisch en per mail aandringen. Geprotesteerd tegen het inhouden van de 110 en weer mails en telefoontjes en nu eind maart 2026 mijn geld terug minus de 180 euro. Ik voel me opgelicht en hun gedrag in de afhandeling was grof, intimiderend en onbeschoft. Beloftes die niet nagekomen worden en met chantage (recensie) proberen een zaak af te dwingen; dat is voor mij Mobilae, zonder een greintje vitae. Dus wees op je hoede en ga niet in zee met dit bedrijf. De reactie van Mobilae is voor mij tekenend voor de ervaring ermee. Hoog van de toren blazen om iets af te dwingen. Hun dossier klopt ook niet immers de chantage blijkt ook uit de mail die ik heb. Ook zijn er getuigen van hoe ze je te woord staan.

28 marca 2026

Beste W.B. Mudde,

Dank u wel voor uw uitgebreide toelichting. Wij willen graag helder reageren op de punten die u noemt, omdat deze niet overeenkomen met de werkwijze van Mobilae.

Allereerst nemen wij het zeer kwalijk dat u stelt dat wij u zouden hebben gechanteerd om een review te plaatsen. Mobilae chantageert geen klanten, vraagt geen beoordelingen in ruil voor diensten en koppelt nooit service-afspraken aan het plaatsen van recensies. Een dergelijke werkwijze past niet bij onze bedrijfsvoering en wij wijzen deze beschuldiging dan ook nadrukkelijk van de hand.

Daarnaast willen wij benadrukken dat het volledig logisch en gebruikelijk is dat verschillende aanbieders verschillende prijzen hanteren. Iedere leverancier bepaalt zijn eigen prijsstelling, afhankelijk van model, voorraad, uitvoering en servicepakket. Het staat u als klant uiteraard vrij om te kiezen voor de aanbieder die het beste aansluit bij uw wensen. Dat andere partijen andere bedragen hanteren, betekent niet dat u door ons misleid bent.

In uw dossier zien wij dat u gebruik heeft gemaakt van uw recht om de koop te annuleren en dat wij deze annulering correct in werking hebben gezet. Ook zien wij geen aanwijzingen dat u agressief te woord bent gestaan, zoals u stelt. De gesprekken zijn zakelijk gevoerd en gericht op het afhandelen van uw verzoek.

Wat betreft de €180 ophaalkosten: deze kosten zijn duidelijk vermeld in de algemene voorwaarden die u vooraf heeft ontvangen en zelf heeft ondertekend. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere annulering binnen de wettelijke bedenktijd. Het in rekening brengen van deze kosten is daarmee volledig conform afspraak en regelgeving.

Wij begrijpen dat uw ervaring niet heeft voldaan aan uw verwachtingen, maar de wijze waarop u onze handelspraktijken omschrijft, komt niet overeen met de feiten zoals deze in ons systeem zijn vastgelegd. Wij vinden het belangrijk om dit recht te zetten, zodat er geen onjuiste beeldvorming ontstaat.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej