Mobilae m' à, initialement, remplacé ma baignoire par une douche sécurisée sur base de l' installation sanitaire précédente.Le hic était que le socle de la douche se trouvait à 30cm de hauteur(... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Excellent installation, très satisfait, contract d'entretien choisis un peu cher. On peut faire confiance !
Reakcja na opinię
Opnieuw is er niemand komen opdagen voor het onderhoud van mijn traplift terwijl ik een onderhoudscontract heb. Dit is het 3 de jaar op rij. Eén ganse voormiddag heb ik gewacht en niemand kwam... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tellement heureux de l'installation d'une douche type italienne qui remplace maintenant ma baignoire. Travail compétent réalisé par deux ouvriers polis, de bonne humeur et agréables au contact : Mariu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mobilae is sinds 1992 Europa’s grootste onafhankelijke specialist in mobiliteitsoplossingen en woningaanpassingen voor senioren. Met 500 medewerkers en meer dan 100.000 huisbezoeken per jaar biedt Mobilae persoonlijk advies, onafhankelijke productvergelijkingen, professionele installatie en uitgebreide service. Het assortiment omvat trapliften, huisliften, inloopdouches en scootmobielen. Dankzij jarenlange expertise, snelle service, 3D‑visualisaties en tot 10 jaar garantie helpt Mobilae senioren langer veilig, comfortabel en zelfstandig thuis wonen.
Xavier De Cocklaan 42 , 9831, Deurle, Belgia
Odpowiada na 76% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Odpowiedź od Mobilae BE
Eén ganse voormiddag heb ik gewacht en niemand kwam opdagen terwijl ik een bericht ontvangen had .
‘In de ochtend zal de technieker langskomen.’
Na telefonisch contact, werd beloofd dat er onderzocht zou worden wat er is misgegaan, maar ik heb nog steeds geen antwoord.
Vandaag kreeg ik telefoon voor een onderhoud morgen. Hoe dikwijls heb ik al gemeld dat ik me niet altijd op zo’n korte termijn kan vrijmaken.
Wie zijn verantwoordelijk is het nu als er defecten zijn?
De technieker meldde mij vorig bezoek, zo lang geleden dat de traplift niet goed onderhouden is.
Ronduit schandalig!

Odpowiedź od Mobilae BE
Très bonne relation avec Vicky, très bon placement avec Quentin, dommage pour le très mauvais contact avec le vendeur qui est venu chez moi qui a surévalué la vente.

Odpowiedź od Mobilae BE
Tout C est bien passé installation rapide et parfait et bonne explications

Odpowiedź od Mobilae BE
Onze ervaring met Mobilae voor de badkamerrenovatie van mijn (gepensioneerde) ouders was een complete teleurstelling.
1. Verkoop onder Druk en Weigering van Bedenktijd De verkoper, L. W., heeft mijn ouders (2 gepensioneerde mensen) onder zware druk gezet om de offerte (€20.450) onmiddellijk ter plaatse te ondertekenen. De gevraagde één uur bedenktijd werd bot geweigerd door L.W. waardoor er geen ruimte was om de details van de overeenkomst goed te controleren en even met ons te bellen. Dit getuigt van een zeer onprofessionele & agressieve verkoopstrategie, die blijkbaar ook bij andere klanten wordt gebruikt.
2. Onvolledig Werk, Verkeerde Producten en Verlengde Installatie
De beloofde totaalrenovatie van de badkamer bleek bij oplevering slechts de bekleding van twee van de vier muren te zijn. Dit cruciale detail werd vooraf nooit duidelijk gecommuniceerd. De tekening van de badkamer staat zo klein en onduidelijk (zie foto) op de offerte dat dit visueel niet kon afgeleid worden. Er werd duidelijk gezegd dat de vloer niet inbegrepen was. Bovendien waren het verhoogd toilet en het spiegelkastje met drie deuren verkeerd vermeld op de bestelbon en dus zo besteld. Mijn ouders misten de technische kennis om op basis van de productbeschrijvingen te concluderen dat de foute producten besteld waren. Tot slot zou de installatie slechts één dag duren, maar heeft deze uiteindelijk twee dagen in beslag genomen door een team van techniekers die geen Nederlands spraken.
3. Schandalige Communicatie en Noodzaak tot Bemiddeling
Na de oplevering en het aankaarten van de klachten (onvolledige wandbekleding) hebben wij Mobilae herhaaldelijk telefonisch EN per e-mail gecontacteerd, de persoon op de dienst na verkoop ging het intern bekijken want klantentevredenheid was tenslotte waar ze naar streefden. Hij beloofde om ons terug te contacteren, maar wij hebben hem nooit meer gehoord. Door dit totale uitblijven van communicatie waren wij genoodzaakt Testaankoop in te schakelen ter bemiddeling in het dossier.
4.Uitblijven van communicatie/oplossing en escalatie naar incasso
Mijn moeder heeft direct gebeld na de oplevering en gezegd dat ze een oplossing wenste van hun kant voor de nog resterende muren. Ze heeft aangegeven dat ze het resterende bedrag van de rekening pas zou betalen tot er van hun kant een oplossing zou komen. Zelfs na de bemiddelingspoging van Test Aankoop weigeren ze elke compensatie en beweerden ze zelfs dat wij dit deden omdat het een dossier van wanbetaling ging! In plaats van de klacht op te lossen, escaleerde Mobilae het dossier volgens hen naar incasso wegens wanbetaling van het resterende saldo (dit was hun repliek naar Testaankoop). We hebben hier echter nooit een aanmaningen van gekregen. Ze beweren 2 rappels te hebben gestuurd, maar ze hebben nooit een wettelijk verplichte kosteloze eerste herinnering na 14 dagen verstuurd (ze kunnen hier ook geen bewijs van aanleveren!)! Hun tegemoetkoming zou zijn dat ze de kosten van de incasso zouden laten vallen en we mochten daarom blij zijn met deze geste van hun kant. wat compleet absurd is daar we nooit een rappel hebben ontvangen. Dit zijn wederom agressieve tactieken om mensen schrik te doen krijgen van mogelijke juridische gevolgen. Wij hebben ondertussen netjes de rekening betaald, aangezien we juridisch vastzitten aan de (onduidelijke) bestelbon.
Dit dossier is een schoolvoorbeeld van slechte klantenzorg en een bedrijf dat puur uit is op winstbejag en de manier van werken wekt bij ons sterk de indruk dat er misbruik wordt gemaakt van de kwetsbaarheid van gepensioneerden. Een doelpubliek die ze volgens hun website zo willen helpen. Klantentevredenheid is echter het laatste van hun zorgen. Ik raad Mobilae dan ook ten zeerste af.

Odpowiedź od Mobilae BE
Mobilae m' à, initialement, remplacé ma baignoire par une douche sécurisée sur base de l' installation sanitaire précédente.Le hic était que le socle de la douche se trouvait à 30cm de hauteur( avec mon aval).
Mobilae, de leur propre initiative, m' ont contacté pour recommencer l' installation gratuitement sur base d' un nouveau plan d' évacuation des eaux pris en charge par l' entreprise, et le résultat est excellent! Travail soigné, propre et professionnel.
Petit bémol à améliorer le délai un peu long entre les 2 réalisations!
Merci , Mobilae!
Christian Grotz, Client 28.03.2026

Odpowiedź od Mobilae BE
Technicien Quentin irréprochable et très sympathique. Travail soigné.

Odpowiedź od Mobilae BE
Wat een vreselijke service!
In 2009 hebben we een traplift laten plaatsen door Practicomfort. Dat is ondertussen blijkbaar overgenomen door Mobilae.
Na verschillende telefoons eindelijk iemand aan de lijn gekregen, die irritant in de hoorn zat te hoesten en hardnekkig volhield dat ze mij niet kon helpen omdat ik het klantennummer niet kon geven. Nochtans had ik het factuur van de bestelling bij de hand, maar dat was niet voldoende.
"Want zonder klantnummer kon ze mij niet verder helpen, en ze kon mij ook niet opnieuw inschrijven als klant"???
Onze traplift werkt niet meer, en we willen een offerte voor een herstel en/of vernieuwing... en dat gaat niet??? Wat voor firma is dit? Of ligt het aan de telefoniste?

Odpowiedź od Mobilae BE
Visite du conseiller Imran impeccable. Tout est bien détaillé et répond à toutes questions +service client Nesrine très agréable et sympathique

Odpowiedź od Mobilae BE
Société très sérieuse et personnelle très aimable.
De vrai professionnel et qualité de travail impeccable.
Nous recommandons.

Odpowiedź od Mobilae BE
Opdringerig en misleidend verkoopsgesprek. Nadien liep alles fout wat er kon fout lopen. Mails worden nooit beantwoord, telefoon niet opgenomen. Er werden verkeerde maten genomen, waardoor er een nieuwe wachttijd was van 3 maanden. Heel hun administratie is geautomatiseerd, waardoor wijzigingen niet doorgevoerd worden in het system en de opvolging mank loopt. Weigering om de details van de aankoop op papier te zetten, enkel telefonische afspraken mogelijk. Het is stuitend dat zij zich richten tot doorgaans een kwetsbare groep mensen. Wie afhankelijk is van anderen, verdient beter.
De verkoper verzekerde dat zij niet met een onderaannemer werken. Dat was gelogen: zij werken met een Sloveense onderaannemer die mensen laat werken in schijnzelfstandigheid aan voorwaarden die geen enkele aannemer in dit land mag hanteren.

Odpowiedź od Mobilae BE
Nous avons acheter une douche très bien au départ à la réception pas d’eau chaude au mélangeur soit près d’un mois
Et ce malgré des appels téléphoniques tout les jours
Une nouvelle excuse par jour
J’ai payé près de 10000€ et je ne sais toujours pas me laver
C’est une situation déplorable
Service après vente zéro

Odpowiedź od Mobilae BE
Vijf jaar na elkaar prima onderhouds service

Odpowiedź od Mobilae BE
Tevreden van het onderhoud en alle techniekers, ook krijgen we altijd een heel goede uitleg, afspraak is heel goed nagekomen.

Odpowiedź od Mobilae BE
Heel tevreden van de uitgevoerde werken aan de traplift

Odpowiedź od Mobilae BE
Vendeur sur Liège(Belgique)....Un gros menteur. Vous fait mettre des qualités de carrelage haut de gamme en vous promettant des primes de l' AVIQ sans aucune démarche de ma part, un vrai escroc et qui vous répond plus.
Mais le monteur un pro (Chapeau bas)

Odpowiedź od Mobilae BE
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.