Koninklijke Otolift Trapliften Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Otolift heeft een contract met onze gemeente. Dus was deze keuze simpel! Maar, wat een fantastisch bedrijf. Zeer beleefde medewerkers, vanaf het eerste telefoontje totdat de traplift geplaatst was.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Plotseling ging de lift in storing. Bleef maar piepen. In telefonisch contact met de storingsdienst van OTO stapsgewijs de reset procedure doorlopen en de lift werkte weer. Geeft ons vertrouwen .

Oceniono na 5 z 5

Degelijke en volledige informatie. Straalt veel vertrouwen en betrouwbaarheid uit. Komen ook in de praktijk volledig uit. Misschien wat duur, maar betrouwbaarheid kost nu eenmaal geld, en dat betaalt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Bij info gesprek expliciet gevraagd hoe lang stoel er over doen om boven te komen antwoord ongeveer 45 seconden Mij is ook uitdrukkelijk verteld dat trap altijd gewoon te gebruiken blijft . Stoel doet... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu dla osób z ograniczoną mobilnością
  2. Dostawca sprzętu dla niepełnosprawnych

Napisane przez firmę

Als traplopen niet meer zo makkelijk gaat, kan uw trap een grote hindernis worden. Bij Otolift begrijpen wij dat u het liefst zo lang mogelijk in uw eigen huis blijft wonen. Daarom maken onze trapliften uw trap weer veilig en uw woning weer toegankelijk. En omdat elke situatie anders is, maken wij de traplift helemaal op maat voor uw situatie. Hoe uw trap er ook uitziet en wat uw wensen ook zijn; samen vinden we altijd de perfecte oplossing.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 336

Napisz recenzję

Vriendelijke monteur ,duidelijke…

Vriendelijke monteur ,duidelijke afspraken.alle tijd voor de bewoners ,kundigheid, oog voor veiligheid

7 lipca 2026

Odpowiedź od Koninklijke Otolift Trapliften

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de vriendelijke service, duidelijke afspraken en deskundige werkwijze van onze monteur.

Goede en rustige voorlichting

Goede en rustige voorlichting van de account manager
Deskundige inventarisatie van de situatie .
Goede en vlotte montage/programmering/uitleg door aardige monteurs

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze voorlichting, inventarisatie en de montage door onze monteurs.

Oceniono na 5 z 5

Telefonisch kon het probleem met de…

Telefonisch kon het probleem met de traplift weer worden opgelost. Heel blij mee.

5 lipca 2026

Bedankt voor uw review!

Fijn om te lezen dat het probleem telefonisch snel is opgelost en u weer tevreden gebruik kunt maken van uw traplift.

Terug traplift

Jaren betaald voor zorgpakket voor onderhoud zodat ze de lift ook weer zouden terugkopen. Krijg je te horen dat de lift te oud is. Moet je kosten betalen om de lift te laten verwijderen.

6 lipca 2026

Bedankt voor uw bericht.

Wij helpen u graag verder. Wilt u een e-mail sturen naar klachten@otolift.com met uw contactgegevens en een toelichting op uw situatie? Dan kunnen wij uw melding inhoudelijk beoordelen en zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Oceniono na 5 z 5

Het is geweldig dat de monteur op…

Het is geweldig dat de monteur op afstand het probleem kan localiseren en ons de (simpele) handelingen laat uitvoeren. Traplift binnen vijf minuten weer in bedrijf.

4 lipca 2026

Bedankt voor uw review!

Fijn om te lezen dat het probleem snel is opgelost en uw traplift weer binnen korte tijd in gebruik was.

Oceniono na 5 z 5

Zeer goede ervaring met otolift

Zeer goede ervaring met otolift, zowel de mevrouw aan de telefoon als de monteurs. Zij werken zeer keurig en zijn vakkundig. Vriendelijke mensen, geen haast en leggen alles heel duidelijk en geduldig uit na installatie van de traplift.
Ik zou jullie zeker aan iedereen aanbevelen

3 lipca 2026

Odpowiedź od Koninklijke Otolift Trapliften

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze medewerkers en monteurs. Uw complimenten en aanbeveling waarderen wij enorm.

De communicatie was OK

De communicatie was OK. Maar het euvel betrefdt een ontwerpfout: Als de netbeheerder de stroom uitschakelt - in dit geval wegens werkzaamheden aan het stratennet - blijft de stoellift door piepen. Dat kan niet gestopt worden. Daar moet OTOlift verandering in brengen!

Bedankt voor uw review!

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de communicatie. Wij begrijpen uw opmerking over het piepsignaal bij een stroomonderbreking. Deze melding is bedoeld als waarschuwing dat de traplift geen stroomvoorziening heeft, zodat de gebruiker hierop wordt geattendeerd.

Keurige werker,goede uitleg

Keurige werker,goede uitleg

2 lipca 2026

Odpowiedź od Koninklijke Otolift Trapliften

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de nette werkwijze en uitleg.

Oceniono na 5 z 5

Goed en professioneel geholpen.

1 lipca 2026

Bedankt voor uw review!

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze professionele service.

Prima geluisterd en doorgevraagd

Prima geluisterd en doorgevraagd. Bleek een bedieningsfoutje te zijn.

1 lipca 2026

Odpowiedź od Koninklijke Otolift Trapliften

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de service en dat het probleem snel is opgelost.

Vriendelijk en deskundig

Duidelijke vriendelijke uitleg

29 czerwca 2026

Odpowiedź od Koninklijke Otolift Trapliften

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de duidelijke en vriendelijke uitleg.

Otolift plaatsing

Bedrijf komt datum afspraak na van plaatsing lift. Plaatsingsmonteur is zeer beleefd en werkt netjes en vlot. Na montage lift duidelijke uitleg van bediening.
Na einde werkzaamheden wordt de trap/ gang netjes achtergelaten en verpakkingsmateriaal gescheiden.

2 lipca 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de plaatsing van uw traplift, de duidelijke uitleg van onze monteur en de nette werkwijze. Wij waarderen uw complimenten enorm.

Goed gedaan Otolift!

Wij zijn onder de indruk van de efficientie in zowel de communicatie, levering en de montage (Zoran)
We hebben de lift nu ongeveer 2 weken in gebruik en wij zijn onder de indruk van de werking.

17 czerwca 2026

Odpowiedź od Koninklijke Otolift Trapliften

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze communicatie, de levering, de montage door Zoran en de werking van uw traplift.

Oceniono na 5 z 5

Snel correct en duidelijke uitleg van…

Snel correct en duidelijke uitleg van uw medewerker, bedankt!

25 czerwca 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle service, de correcte werkwijze en de duidelijke uitleg van onze medewerker. Wij geven uw complimenten graag aan hem door.

Oceniono na 5 z 5

batterij leeg van het besturingskastje

Het probleem was dat de batterij in het stuurkastje beneden leeg was. Verholpen terwijl de meneer wachtte.
Meteen een afspraak gemaakt voor servicebeurt die toch al in de planning stond.

Beste Margo,

Bedankt voor uw review! Fijn dat het probleem met de batterij snel verholpen kon worden. Goed om te horen dat er meteen een afspraak is ingepland voor de servicebeurt.

Oceniono na 5 z 5

De monteurs super vriendelijk en…

De monteurs super vriendelijk en duidelijke uitleg

Beste,

Wat fijn om te lezen, dank voor uw review.

Oceniono na 1 z 5

onderhoudsbeurten worden keer op keer…

onderhoudsbeurten worden keer op keer afgebeld, monteur is ziek, monteur is naar huis, storingen kwamen ertussen, telkens weer een ander verhaal. alleen bij een stiring komt er iemand, regulier onderhoud vindt niet plaats!!!

Beste Esther,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de onderhoudsafspraken meerdere keren zijn gewijzigd. We begrijpen dat dit niet prettig is.

Graag nemen wij contact met u op om dit samen te bekijken en tot een passende oplossing te komen. Wij hebben daarom uw contactgegevens opgevraagd en ontvangen deze graag van u.

We zorgen er uiteraard voor dat het onderhoud alsnog wordt uitgevoerd en nemen uw ervaring mee om dit in de toekomst te voorkomen.

Oceniono na 4 z 5

Correct en goed wer geleberd

Correct en goed werk geleverd

26 czerwca 2026

Beste Thom,

Dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens en correct is uitgevoerd.

Goede informatie

Goede informatie

28 czerwca 2026

Beste meneer/mevrouw Kleikamp,

Wat fijn om te horen. Bedankt voor het delen.

Oceniono na 5 z 5

We werden vriendelijk te woord gestaan…

We werden vriendelijk te woord gestaan en terug gebeld. De meneer die ik aan de telefoon kreeg was zeer behulpzaam en heeft het probleem keurig opgelost.

25 czerwca 2026

Beste Gea,

Bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat u ons goed heeft kunnen bereiken en snel bent teruggebeld. Mooi dat uw probleem vervolgens direct is opgelost.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej