Je complète mon précédent avis. Sur 286 avis, on trouve : - 83 % d'avis * Franchement il faut les lire, c'est catastrophique - 5 % d'avis ** - 1 % d'avis *** SOIT 11 % de satisfaits
Zobacz, co mówią recenzenci
Vi har en nu 4 år gammel Miele vaskemaskine. Vi har vedligeholdt den løbende, men en aften begyndte den at melde fejl om fugt. Miele giver kun 2 års garanti (5 år kan tilkøbes). Servicen er virkelig... Zobacz więcej
je sui déçue mais à un point!!! 1.000 euros pur une machine à laver WWB360 WCS Type HW20-W. curroie de distribution et probleme electrique 2 mois après l'achat. acheté en février. service vandenborre... Zobacz więcej
Miele Antwerpen Hopland. Topverkoper ! Hij geeft uitgebreide info en tips over de keukenapparatuur waarvoor we kwamen. En dit terwijl we alles via onze keukenleverancier gaan kopen. Dank u wel hierv... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Miele Homepage
Dane kontaktowe
Z.5 Mollem 480, 1730, Asse, Stany Zjednoczone
- 02 451 16 16
- info@miele.be
- miele.be
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 26% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Klantendienst Miele waardeloos
Onderdelen voor droogkast willen bestellen. Filter e.d.
Tot 5 x toe op de website een bestelling geplaatst. Bij het betalen loopt het mis , ik krijg telkens bericht dat de bestelling in orde is met een ref.nr. Toch geen betaling gebeurd en winkelmandje verdwijnt dus.leeg dus. Neem contact op via mail om dit te melden maar krijg enkel een vast antwoord hoe ik aankopen moet doen , wat ik wist . Ze luisteren niet eens wat het probleem echt is.
Dan 2 keer getelefoneerd,geraak binnen , leg mijn probleem uit en ze verbinden me door naar de betrokken dienst. Daar loopt het mis , er wordt 2 keer ingehaakt.
Dus andere oplossing gezocht Bol.com en binnen 3 dagen had ik de onderdelen thuis. Waarvoor wordt dat personeel betaald?
Mijn Miele afwasmachine was stuk.
Kreeg geen water meer in de machine , bij mijn verkoper langs geweest en die raadde mij aan om geen miele hersteller te vragen wegens te duur. Met hun verzekering te nemen en hun hersteller is mijn toestel binnen de week hersteld (gratis d.d. verzekering 2 keer langs geweest en het betrokken onderdeel vervangen) Er zijn mensen die toch nog service geven.
Want de toestellen van Miele zijn top , toch de service een flop.

Odpowiedź od Miele
Als de producten van Miele even goed…
Als de producten van Miele even goed waren als hun service in België, werkte er niets in de keuken...
Ik probeer al meer dan 2 maanden om 3 glazen panelen voor mijn dampkap te bestellen (omdat ze die verkopen zonder panelen...). En al 2 maanden zeggen ze dat ze opgestuurd zijn. Ik bel wekelijks, en na een paar minuten gesprek, gooien ze de telefoon gewoon af. Ongezien hoe onbeleefd, slecht en compleet incapabel deze service is, en totaal Miele onwaardig. Shame on you.

Reparatie vaatmachine
Wij hebben 6 weken geleden ons afwasmachine laten nakijken omdat er na elke afwasbeurt de foutmelding 'voeg glansspoelmiddel bij' opkomt. Ook als het spoelbakje vol was en na elke wasbeurt alles volledig leeg was. Nadat ik met de klantendienst gebeld heb en er iemand kwam om het euvel te verhelpen- (45 min.) bezig- was het 3 weken ok nadien terug hetzelfde probleem wel 300 € kwijt. Een schande om zo een hoge prijs te vragen die uiteindelijk niets opgelost heeft. Bravo !!!

Odpowiedź od Miele
Ik plaatste begin april een bestelling
Ik plaatste begin april een bestelling, een week later was deze nog steeds niet geleverd. Ik belde naar de klantendienst en daar hebben ze mijn bestelling opnieuw geplaatst. Ook deze keer ontving ik niets. Ik belde nog eens naar de klantendienst. Daar zeiden ze dat de producten die ik bestelde niet meer voorradig waren. Ik heb mijn bestelling toen aangepast naar producten die er wel nog waren.
Weken later kreeg ik de rekening gepresenteerd. Ik nam opnieuw contact op met de klantendienst, zowel telefonisch of via mail. Ze gingen het bekijken.
En toen kreeg ik een brief in de bus, ingebrekestelling wegens niet betalen....
Ik heb opnieuw gemaild naar de klantendienst, voorlopig nog zonder resultaat.

Odpowiedź od Miele
Stofzuiger van Miele gekocht bij…
Stofzuiger van Miele gekocht bij Selexion. Er zat een bon bij voor korting bij bestelling van stofzuigerzakken op de site van Miele. Op de bon was geen nummer vermeld en bij Miele willen ze dus deze korting niet geven, ze verwijzen me naar de verkoper maar de korting geldt enkel bij aankoop op hun site. Dit is totaal niet correct.

Odpowiedź od Miele
Recent bestelling geplaatst via de…
Recent bestelling geplaatst via de website. Echter bestelling niet ontvangen. Al 3 mails gestuurd, maar helaas nog steeds zonder antwoord.

Odpowiedź od Miele
Miele wasmachine gekocht na nog geen 3…
Miele wasmachine gekocht na nog geen 3 jaar al stuk. Miele zegt gewoon ja mevrouw u heeft geen recht op een collante regeling. We kunnen niets voor u doen. Ik kan wel een monteur laten komen, voor de extreme werkuur prijzen die ver buiten proportie vallen. In een woord schandalig! Dan koop je een duur apparaat en dan zeggen ze ja helaas dan hoor je bij de pech gevallen. Koop aub hier nooit bij.

Odpowiedź od Miele
Je n'ai jamais vu un SAV aussi médiocre…
Je n'ai jamais vu un SAV aussi médiocre et je m'en foutiste. Aucun suivi mail malgré les promesses et mes relances y compris ma mise en demeure par recommandé, pas de respect de la législation sur la garantie et aucun geste commercial pour satisfaire le le client. Abandon complet du client. Le cochon payeur a payé plein pot maintenant qu'il se démerde! Réfléchissez y à 2x avant d'acheter cette marque qui ne tient pas ses promesses en cas de problème.

Odpowiedź od Miele
Onze vaatwasmachine die nog net in…
Onze vaatwasmachine die nog net in garantie was werd hersteld door een technieker van Miele. We kregen een rekening van bijna 300 euro. Volgens hen is het onze schuld dat er een probleem was met de machine. De vaatwasmachine werd geïnstalleerd door een ervaren technieker/verdeler van Miele. Hij kwam langs om het probleem te bekijken maar stuurde ons door naar Miele gezien het toestel nog in garantie was. Met handen en voeten hebben we uitgelegd dat dit probleem onze schuld niet is. De klantendienst noteert en geeft door. Er volgt een mail met opnieuw de uitleg "verkeerd gebruik" door ons. Zelfs de verdeler krijgt niemand aan de lijn enkel hetzelfde antwoord via mail. Je hebt dus geen recht om je te verdedigen. Miele, daar zal ik niet meer voor kiezen !

Odpowiedź od Miele
Les appareils sont très bons mais la…
Les appareils sont très bons mais la société de livraison DPD avec qui travaille miele est d’une médiocrité sans pareille et miele continue de travailler avec cette société .
Pourquoi passer par les réseaux sociaux , je constate en lisant les avis que votre sav est en dessus de tout.
Et votre service clientèle aussi pour la Belgique .je compte médiatiser la situation afin qu’on sache que miele Belgique n’est plus ce qu’il était

Ondermaatse service
Tiens! Altijd hetzelfde standaard antwoord op negatieve reviews!🤔 ik heb na hun antwoord mijn gegevens gedeeld met hun klantendienst, maar nooit iets gehoord!! Miele zou beter zen service aanpakken ipv steriele antwoorden te geven op reviews!

Odpowiedź od Miele
Miele onderdeel besteld. Nooit ontvangen!
Onlangs een onderdeel van een Miele stofzuiger besteld. Nooit aangekomen.
'Klantendienst' van Miele gecontacteerd (via info@miele_be) waar ze me doorverwijzen naar de transporteur. Die beweren dat het item geleverd werd. Niet dus.
Ik zal waarschijnlijk het item nooit ontvangen want niemand doet er ook maar enige moeite voor terwijl ik wel het item als de transportkosten betaalde.
Laatste toestel dat ik gekocht heb bij Miele. Dat is zeker!
Als ik een degelijk Duits merk wil ben ik beter af bij Siemens of Bosch. Die lossen problemen WEL op een deftige manier op.
Miele was vroeger een oerdegelijk bedrijf. Tegenwoordig moeten ze 't enkel nog hebben van hun reputatie. Zeer jammer.

LAMENTABLE!
SAVMiele, tout d'abord pas besoin de me dire que vous êtes désolés ou me demander de vous envoyer plus d'informations: épargnez moi vos "salamalèques" condescendantes car j'ai déjà des contacts isatisfaisants avec infoatmiele.be.
En somme, un lave - vaisselle acheté bien cher Novembre 2021 - qui tombe en panne début janvier 2023: pompe cassée. Un technicien qui me reproche de mettre des assiettes non rincées dans le lave vaisselle (il a trouvé un morceau de carotte râpée qu'il accuse d'avoir cassé la pompe?!) et qui ne veut pas faire jouer la garantie, des rdv qu'on annule dans le créneau de l'intervention planifiée qui me font gâcher des journées de congés, des mails vers Miele qui me font perdre mon temps, des réponses non satisfaisantes et très sommaires qui me font encore perdre plus de temps et un lave vaisselle toujours en panne quasi 3 semaines plus tard.
Je déconseille fortement l'achat de lave-vaisselle Miele qui en somme sont de moins bonne qualité que du BEKA ou autre marque bien moins chère (vu qu'à utilisations similaires, les pompes de ces machines tiennent au-delà de 2 ans). Car non seulement ça coûte cher à l'achat, mais si on compte l'attitude commerciale déplorable de certains techniciens, le manque de sérieux dans le suivi sur Miel.be et l'arnaque à la garantie qui refuse de couvrir une pièce probablement défectueuse à la base: l'achat devient même hors de prix. Si il y avait moyen de mettre une note négative, je n'hésiterais pas.

Odpowiedź od Miele
er worden extreem hoge werkuren aangerekend bij herstelling
Er werd een reparatie uitgevoerd aan de stoomoven (vervanging waterreservoir). Zeer tevreden over de technieker zelf! Echter, de werkuren zijn ver buiten proportie... €374,91 (incl btw) voor exact 1,40 uur werktijd. Deze kost zal me in de toekomst zeker weerhouden bij de aanschaf van een Miele toestel.

Odpowiedź od Miele
SERVICE APRES VENTE DE LA PLUS GRANDE…
SERVICE APRES VENTE DE LA PLUS GRANDE MEDIOCRTITE
- Achat lave vaisselle décembre 2021
- Tombe en panne le 12 janvier 2023 (1 an et 1 mois)
- Rdv technicien 1 semaine après mais ne sait pas dépanner car n'a pas la pièce alors que le code F11 a été signalé le 12 janvier et qui veut dire problème de pompe (pas sorcier de se dire, ça serait bien d'avoir une pompe au cas où. C'est ton job de technicien d'y penser non?)
- rdv 2 confirmé la veille, annulé dans le créneau du rdv (=> prise de congé pour rien) car il n' pas la pièce avec lui (sans doute oubli de commande)
- rdv 3 placé 8 jours plus tard (le 03/02)
Auront ils la pièce ????? Mystère ! Pour rappel sur une lave vaisselle de 13 mois !!! A pleurer
Plus jamais du miele !
Vous payez cher et au final c'est d 'une qualité médiocre et le service après vente l'est encore plus ! Epargnez vous des ennuis en n'achetant pas cette marque!

Odpowiedź od Miele
Miele helpt niet, maar int wel
Ik heb antwoord van Miele ontvangen . Zij blijven bij hun besluit. Het heeft geen zin om een duur toestel te kopen om zo veel problemen nadien te hebben. Koop nooit een Miele, je hebt er twee voor elders, waarvan minstens één werkt.
ALTIJD HETZELFDE ANTWOORD VAN MIELE OP DEZE REVIEWS, MAAR NIET WAT ZE MOETEN DOEN!

Perfecte klantendienst.
Zeer possitieve ervaringen. Dank voor de correcte afhandeling.
Bij ontbrekende en stuk gegane onderdelen in garantie, zonder probleem vervangen en HEEL spoedig bezorgt.
Vriendelijke en behulpzame medewerkers mogen ook eens in de bloemetjes gezet worden, moeten altijd niet negatief beoordeelt worden.

Odpowiedź od Miele
8 jaar geleden een Miele WT 2780 WPM…
8 jaar geleden een Miele WT 2780 WPM gekocht voor een bedrag van bijna € 2000. Enkele maanden terug werkte de droogfunctie niet meer. 13/9 is er een technieker geweest die er enkele uren aan gewerkt heeft. Na deze herstelling liggen er na elke was brokjes in de machine. Kostprijs € 346. Hij raad ons een verzekering aan voor dit toestel. 15/12 zelfde defect. niet hersteld ondanks de verzekering van bijna €100. Er wordt enkel een knopje binnenin ingedrukt. Het heeft welgeteld nog 1 x gedroogd. Volgende probleem doet zich voor, zwarte strepen op de was.Kogellagers ? Gezin van 2 personen, conclusie, technieker die objectieven moet halen en geen echte service. Verzekering zou €150 terugbetalen voor een nieuwe. ??? Een Miele die 2 x per week gebruikt is.

Miele doet niks…
Miele beantwoord hier alle negatieve ervaringen maar doet er uiteindelijk niks mee.
Het is blijkbaar normaal dat een toestel van bijna 4 jaar oud een herstellingskost heeft die de helft van de aankoopprijs bedraagt.
Miele is enkel nog groot in de prijs maar zeker niet meer in kwaliteit.

Doświadczenie Trustpilot