Filters voor luchtreiniger ax7 waren fout geleverd , waren al open gemaakt en zat ook geen retour bon bij dus ook geen geld terug ......... Kan geen contact opnemen (website onbereikbaar). Pakket... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer teleurgesteld in de klantenservice van AEG. Een van de twee frontpanelen uit mijn bestelling werd beschadigd geleverd. Ik heb dit meteen gemeld en foto's doorgestuurd. Daarna werd mij ge... Zobacz więcej
De bestelling online bij AEG was een ramp. nog nooit zulke slechte service gehad Er werd niet geleverd 5 keer contact gehad van het kastje naar de muur gestuurd. doorgeschakeld waar men niet meer... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Welkom bij AEG België! Een van de wereldleiders op gebied van huishoudelijke toestellen.
Dane kontaktowe
Raketstraat 40, 1130, Brussel, Belgia
- aeg.be
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Filters voor luchtreiniger ax7 waren…
Kan geen contact opnemen (website onbereikbaar).
Pakket was ook niet traceerbaar .
KOOP NIET via de AEG website je komt bedrogen uit.
Liever een winkel binnen dan gekloot te worden .
De bestelling online bij AEG was een wamachine
De bestelling online bij AEG was een ramp.
nog nooit zulke slechte service gehad
doorgeschakeld waar men niet meer opnam
Uiteindelijk na 4 dagen bellen excuses dat er een foutje in hun systeem zat
Zeer teleurgesteld in de klantenservice…
Zeer teleurgesteld in de klantenservice van AEG.
Een van de twee frontpanelen uit mijn bestelling werd beschadigd geleverd. Ik heb dit meteen gemeld en foto's doorgestuurd. Daarna werd mij gevraagd om mijn bestelnummer, dat ik onmiddellijk heb bezorgd.
Sindsdien: geen reactie meer. Ondertussen heb ik zelfs twee reminders gestuurd, maar ook daarop komt geen antwoord.
Een beschadigde levering kan gebeuren, maar klanten vervolgens gewoon zonder verdere opvolging laten zitten, vind ik echt ondermaats voor een merk als AEG.
Hopelijk wordt dit alsnog snel en correct opgelost.
Een ronduit schandalige ervaring
Een ronduit schandalige ervaring met hun klantendienst. Nog erger kan het niet....
Ik heb met veel bedrijven te maken gehad, maar mijn ervaring met Electrolux is zonder twijfel één van de meest frustrerende ervaringen ooit.
Onze koelkast is in februari 2026 kapotgegaan. Vanaf dat moment zaten wij maandenlang zonder koelkast én diepvriezer. Electrolux wist perfect hoe ernstig dit was: hun eigen technieker is ter plaatse geweest en heeft vastgesteld dat de koelkast kapot was.
Voor de vervanging heb ik expliciet gevraagd of het vervangtoestel dezelfde afmetingen zou hebben als het oorspronkelijke. Ik begreep dat exact hetzelfde model niet meer beschikbaar was en had geen probleem met een ander model, zolang het maar correct zou passen.
Om die vervanging geregeld te krijgen, heb ik meer dan 30 mails moeten sturen. Hun antwoordtijd bedroeg vaak 3 à 4 weken. Wanneer er eindelijk een antwoord kwam, was dat dikwijls één nutteloze zin waar we geen stap verder mee stonden, of ze stelden alweer een nieuwe vraag.
Dus antwoord je.
Dan wacht je 3 à 4 weken.
Dan komt er een nieuwe vraag.
Die beantwoord je.
En dan wacht je opnieuw.
Maandenlang.
En ondertussen zaten wij zonder koelkast en diepvriezer, terwijl Electrolux perfect op de hoogte was.
Heel dit circus had maanden frustratie kunnen besparen als één iemand daar gewoon het dossier fatsoenlijk had bekeken en alle nodige vragen en informatie in één keer had opgevraagd, in plaats van maandenlang één vraag per keer te stellen.
Uiteindelijk werd de vervangkoelkast in juli geleverd.
En toen bleek dat de koelkast helemaal niet de afmetingen heeft die ons vooraf bevestigd waren.
De koelkast staat in een ingebouwde kast. De oorspronkelijke paste perfect, de nieuwe niet. De nieuwe koelkast is duidelijk een pak kleiner en heeft aanzienlijk minder binnenruimte. Daardoor zit er nu bovenaan een grote, lelijke kier rond de koelkast.
En alsof dat nog niet genoeg is, waren ook de deurvakken beschadigd/gebroken.
Dus na maanden wachten, maanden zonder koelkast en diepvriezer en meer dan 30 mails krijgen we eindelijk een vervangtoestel dat niet past zoals beloofd, een pak kleiner is, veel minder ruimte biedt én beschadigde onderdelen heeft.
Je zou dan verwachten dat Electrolux het probleem serieus neemt en het zo snel mogelijk probeert op te lossen.
Maar nee. Ze zijn nu gewoon volledig gestopt met antwoorden.
Geen degelijke uitleg.
Geen oplossing.
Geen normale communicatie.
Niks.
Na alles wat we al meegemaakt hebben, krijgen we nu zelfs geen reactie meer.
Ik heb hun vragen beantwoord, alle nodige informatie gegeven en telkens opnieuw opgevolgd. Ik heb meer dan genoeg geduld gehad en hen meer dan genoeg kansen gegeven om dit op een normale manier op te lossen.
Wat ik daarvoor in de plaats gekregen heb: maanden vertraging, meer dan 30 mails, weken wachten op antwoorden, nutteloze éénregelige reacties, telkens opnieuw vragen en uiteindelijk complete stilte.
Dit is geen klantendienst.
Een product kan kapotgaan. Een fout kan gebeuren. Een vervangmodel kan verschillen. Dat kan allemaal.
Maar een bedrijf is verantwoordelijk voor correcte communicatie, het opnemen van verantwoordelijkheid en het effectief oplossen van problemen.
Electrolux heeft op alle drie de vlakken zwaar gefaald.
De koelkast ging in februari kapot. We zaten maanden zonder koelkast en diepvriezer. De vervanging duurde maanden en meer dan 30 mails. De geleverde koelkast past niet zoals vooraf bevestigd, is een pak kleiner met aanzienlijk minder binnenruimte, staat in een ingebouwde kast met nu een grote kier en heeft beschadigde deurvakken.
En nadat dit allemaal gemeld is, heeft Electrolux gewoon beslist om niet meer te antwoorden.
Als dit de manier is waarop Electrolux met klanten omgaat wanneer er iets misloopt, kan ik dit bedrijf absoluut niet aanraden.
Denk dus goed na voor ge een toestel van Electrolux koopt. Een bedrijf toont pas echt wat het waard is wanneer er iets misloopt.
Mijn ervaring is duidelijk: als er iets misgaat, moogt ge u verwachten aan maanden frustratie, tientallen mails, weken wachten op een antwoord, antwoorden waar ge niks mee zijt — en uiteindelijk zelfs volledige stilte.
Update: Terugbetaling ontvangen maar ik zit nog met een kleinere koelkast met kapotte onderdelen....
Storend borrelend geluid
Mijn koelvries is na een 2-tal jaar een duidelijk hoorbaar borrelend geluid beginnen maken. Ik heb een halfopen leef-keuken, dus dit is zeer storend in de volledige leefruimte. Technieker kwam al 2x langs (betalend). Het geluid zou door de koelvloeistof in de leidingen komen en er kan niets aan gedaan worden. Vanuit AEG komt geen tegemoetkoming en zelfs geen begrip. Dus, Ik raad u aan om een ANDER MERK te kopen!!!!
Keramische kookplaat HK955070XB-AEG 90cm
IK heb een HK955070XB-AEG 90cm - inox rand - 5 kookzones waarvan 3 uitbreidbaar - keramische kookplaat gekocht. Na gebruik van 2 kookzones op stand 11 van de 14, valt deze kookplaat uit. Reden oververhitting. Na 5 uur kan je verder koken.
Een wasmachine gekocht en na een zestal…
Een wasmachine gekocht en na een zestal maanden brokkelde het plastiek van het zeepbakje en controlepaneel af, dit werd telkens erger. Technicus gekomen en deelde me mee dat dit niet onder garantie gemaakt kan worden en dit €290 kost om te maken. Hij beweerde ook dat ik de schade zelf heb gemaakt! Mijn toestel is gebracht en aangesloten door de winkel, en is nooit nog verplaatst hierna.
J’ai commandé des accessoires sur leur…
J’ai commandé des accessoires sur leur site en ligne.
Le jeudi 20/08, je reçois un mail comme quoi ma commande est en route mais sans le moindre tracking number.
Depuis plus aucune information ni mail, et ils sont totalement injoignable par téléphone ( ils sont trop occupés), par WhatsApp etc..
bref je ne sais pas du tout quand je recevrai mes pièces, leur service client est lamentable!!
Ronduit teleurstellende klantenservice.
Ronduit teleurstellende klantenservice.
Mijn nieuwe vaatwasser werd geleverd met een duidelijke deuk aan de voorkant. Ik heb de transportschade onmiddellijk gemeld en de gevraagde foto’s doorgestuurd. Ondertussen heb ik al drie keer contact proberen op te nemen, maar meer dan een maand later heb ik nog steeds geen enkele reactie ontvangen.
Dat een toestel beschadigd geleverd wordt, kan gebeuren. Dat een klant vervolgens volledig genegeerd wordt, is onaanvaardbaar. Er is geen enkele vorm van communicatie, opvolging of poging om het probleem op te lossen.
Na de verkoop lijkt de klant hier totaal niet meer belangrijk te zijn. Ik verwachtte op zijn minst een reactie of een voorstel tot compensatie, maar zelfs dat is blijkbaar te veel gevraagd.
Voor mij is dit een zeer negatieve ervaring en ik zal hier in de toekomst niets meer bestellen.
Lave-vaisselle AEG
Nous venons d'acquérir un lave-vaisselle AEG. Je ne comprends pas pourquoi ces reliefs "mal fichus" dans les paniers, sans parler du panier à couverts dont l'usage est très désagréable (trop profond, trop de chipots pour retirer les couverts une fois lavés,...).
Pourquoi faire "simple" quand on peut faire "compliquer"? En effet, lorsque l'on dispose des verres ou des tasses, combien de fois ceux-ci ne se retournent-ils pas lors du lavage ou de la fermeture de la porte? Pas d stabilité dans la machine. Très déçu à ce niveau-là.
De plus, la vaisselle ne sort jamais bien sèche, une fois le programme terminé.
Kassa Kassa, klantenservice 0, productkwaliteit 0
Na 2,5 jaar normaal gebruik breekt het contragewicht van mijn wasmachine. Dit zou makkelijk 10 tot 20 jaar moeten meegaan. Kostprijs bij AEG: 229 euro. Dat is de helft van de aankoopprijs van de machine.
Onafhankelijke technieker kwam het na 3 dagen herstellen voor 125 euro. AEG had 7 dagen nodig om simpelweg te reageren op mijn email.
Ik geef jullie dezelfde raad als mijn technieker: Vermijd AEG als de pest!
Hebben 2 ovens van AEG
Hebben 2 ovens van AEG. Een gewone die meest gebruikt wordt als microgolfoven en een stoomoven. Beiden zijn 6 jaar oud en allebei defect.De ene stoomt niet meer en de andere kan je enkel gebruiken als microgolf want als je er een pizza in wil opwarmen valt de zekering uit. Zeer ontevreden. En we zijn niet de enige.
AEG service
Wat de levering van het toestel betreft zijn we uiterst tevreden. Daar het om een vervanging ging van een toestel dat een kortsluiting maakte deden we aangifte aan de brandverzekering. Het toestel dat defect was ging terug bij de levering van het nieuwe toestel. Echter werd nadien het blad om de aangifte te vervolledigen telkens in behandeling genomen maar nooit kregen wij dit terug gestuurd. Na 8 mails en 3 maand verder hierover zeiden ze dat ze expliciet gezegd hebben dat er bijkomend nazicht van technieker moest komen in telefoon gesprek. Dit is echter niet zo gezegd geweest. Er werden telkens andere dingen geopperd. (foto was niet goed van reeds ingevuld document , moest dan een pdf bestand zijn, dan terug de vraag wat ik eigenlijk verwachte enz enz. UIteindelijk geef je dan op maar vind het jammer dat een 89 tachtige bejaarde het weinige terugkrijgen van de verzekering niet kan bekomen doordat AEG dit niet geklaard kreeg. Beter bij de plaatselijke handelaar gekocht ipv in te gaan op de promotieprijs van het toestel via AEG.
Un vrai scandale en 2026
Voilà plus d’un mois que j’ai commandé un frigo via mybenefitsatwork - seulement ils ne trouvent pas ma commande. Après deux semaines à tourner autour du pot, ils décident finalement d’annuler ma commande et me demandent d’en repasser une en m’assurant que le problème est résolu. Je vous le mets dans le mile: absolument pas résolu et ma commande n’est toujours pas trouvable. Nous sommes en pleine canicule, sans frigo (commandé bien avant la vague de chaleur) et tout ce que l’on nous répond est “nous avons fait un ticket vers l’IT”. On vous promet de vous rappeler - spoiler: ils ne le font jamais. Pareil par mail ou message, c’est le silence radio. La situation est insupportable et notre paiement bien entendu, déjà reçu de leur côté. Première expérience aberrante et ridicule en 2026 chez AEG, et avec certitude la dernière.
A fuir absolument !!!
J’ai acheté un combi four et micro-ondes AEG au prix exorbitant de 1400 euros. A ce niveau de prix je m’attendais à du qualitatif. Et bien non, le produit est beau, design, mais la qualité est très médiocre. Pour preuve, lors de la première utilisation de celui-ci, le plateau tournant c’est mis à saccader, on voit clairement que ça force sur le moteur. AEG ne veut rien savoir, pour eux c’est normal, moi je dis qu’il fabrique des produits sans réfléchir. Le plateau est trop lourd pour le type de moteur trop faible qu’ils ont décidé de mettre pour gagner de l’argent. Quand on retire le plateau, l’axe tourne normalement mais lorsqu’on place le plateau en verre de 35cm c’est plus la même chose. Déplorable de ne pas reconnaître ce défaut !!! En plus j’ai acheté d’autres produits chez eux mais pour eux le client c’est de la m.. Très déçu !!!!!!
Une honte
Une honte. Nous avons acheté 4 électro via notre cuisiniste pour un montant de 4000 euros et nous sommes soi-disant des clients premium. Cependant le micro-ondes four combiné n’a jamais fonctionné (pas 1 jour) et nous devons prendre un 3e jour de congé pour une 3e réparation avant d’espérer un remplacement. J’attends de voir la suite mais c’est un service après vente digne d’une sous marque low cost. Une fois mais pas deux. Je regrette déjà mon électro smeg ou miele. À bon entendeur fuyez
Médiocre.
Médiocre.
Jolie marchandise mais de qualité médiocre.
Service après vente lent et incompétent.
Je n'achèterai plus auprès de ce producteur. Il vous baladent durant des semaines en tournant autour du pot alors qu'il y a une garantie à respecter.
Quand on achète un aspirateur c'est pour aspirer pas pour faire joli...en attendant rien ne bouge.
Autant mettre son argent à la poubelle.
Après un échange d'une dizaine de mails j'ai enfin obtenu une étiquette de retour pour l'atelier.... À voir...
Geborrel in de koel-vriescombinatie van AEG
In 2021 heb ik een koel-vriescombinatie AEG aangekocht via een keukenbouwer. Ik ben heel tevreden over het apparaat. De koeling is top en de indeling is praktisch, maar ik word soms gek van het bijna constante luide geborrel van de koelvloeistof door de leidingen. Ik heb een halfopen keuken waardoor het geborrel ook in de living te horen is ook al staat de radio/tv aan. Ik kreeg al 2x een technieker over de vloer (te betalen!). De technieker kent het probleem. Dit geluid zou normaal zijn bij de ´nieuwe generatie´ en kan niet verholpen worden. M.a.w.; ik moet daarmee leren leven. Ik zou dit apparaat dus niet aanraden ook al is enkel het geborrel de enige reden voor mijn negatieve review.
komen niet tussen voor een koelkast dat…
komen niet tussen voor een koelkast dat in garantie is
Doświadczenie Trustpilot