Oceniono na 5 z 5

Ziggie og Henrik er nogen helt utrolig undervisere, man deltager fordi man har lyst til at udvikle sig og man går derfra med endnu mere lyst, efter alt den læring. Der skabes et så godt, trygt og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ziggie og Henrik er nogle meget kompetente og nærværende undervisere. De formår at skabe et trygt rum for deltagerne i undervisningen, så deltagerne tør at være åbne og bruge sig selv. Højt fagligt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har netop gennemført Krise- og Kollegastøtte. Et meget givende kursus med masser af god og relevant viden. Ziggie og Henrik supplerer hinanden godt. De skaber et behageligt og trygt rum for lær... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lige været på 4 intensive dage på traumebehandlingskursus hos KANT PSYK med Ziggie og Henrik som underviser, hvilken de igen gør kurset meget håndgribeligt og struktureret, man kan mærke dere... Zobacz więcej

1. Kurs

Napisane przez firmę

KANT PSYK er krisepsykologi som aldrig før. Du får kursusoplevelser fra øverste hylde og vigtig viden du ikke kan læse dig til. Vi er kendt for at levere svært tilgængeligt stof i øjenhøjde og med praksis for øje. Det betyder at du kan gå hjem fra vores kurser og anvende de nye kompetencer med det samme. For os er det en æressag, at vi kan gøre en forskel for dig i dit arbejde. Derfor får du ikke udelukkende teori men i høj grad også metoder, teknikker og redskaber, så du er klar til at gå hjem og gøre den forskel for andre, du drømmer om. Vi moderniserer krisepsykologien, fjerner berøringsangsten og inviterer mere til handling end andre ville gøre. Velkommen indenfor i mørket, hvor inspirerende undervisning med tårnhøj faglighed guider dig gennem krisepsykologiens landskab.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

WOW et fedt kursus

WOW et fedt kursus! Har lige deltaget i deres kususforløb 'Psykisk førstehjælp, defusing og debriefing' og er virkelig blevet beriget med stærk faglig viden samt konkrete værktøjer til videre brug. Underviserne Henrik og Ziggie er mega gode til at kommunikere, være nærværnede, give fyldestgørende svar som er bakket op med kompetent viden.

Sidder kun tilbage med en følelse af at dagene gik hurtigt (fordi det var spændende), har fået meget med hjem i rygsækken og tænker på hvornår jeg skal have flere kursuser fra dem :-)

13 maja 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

1000 tak for din anmeldelse, Casper. Det var en stor fornøjelse at have dig med på kurset. Så bliver arbejdsdage ikke meget bedre!

Oceniono na 5 z 5

Det var et par gode dage på et godt…

Det var et par gode dage på et godt kursus. Behageligt og lærerigt.

16 kwietnia 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Vi er SÅ glade for, at du fik noget med dig hjem, Nels! Og vi er super stolte af at have gjort en forskel for dig i dit videre arbejde.

Oceniono na 5 z 5

Rigtigt godt kursus i psykologisk debriefing

Jeg har gennemført kurset i psykologisk debriefing, og det levede op til alle forventninger.
Kurset var meget praktisk orienteret, så vi fik både en masse viden og praktiske værktøjer med os. Det gjorde det nemt at tænke debriefing formen ind i vores specifikke hverdag.
Der var både plads til humor, dyb faglighed og ikke mindst et par aha-oplevelser undervejs.

5 lutego 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak for dine flotte ord, Josefine - og fordi du tog dig tid til at skrive dem her. Det sætter vi stor pris på!!
Vi er utrolig glade for at høre, at kurset levede op til ALLE forventninger, og at du kan implementere dine nye kompetencer i hverdagen. Sådan!!!

Oceniono na 5 z 5

Det var så spændende og lærerigt

Det var så spændende og lærerigt.
Der er hands on med det samme.
Ziggi og Henrik er mega dygtige og fantastiske til at lære fra sig.
Det kræver også lidt af en selv. Men det hele foregår i trygge rammer…..så no worries.
Der er også en god portion humor.

5 lutego 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak for de flotte ord, Tina. Vi er SÅ glade for, at du har opfattet rammerne som trygge, og at kurset var spændende og lærerigt. Igen tusind tak fordi du tog dig tid til at fortælle os det.
Vi håber meget at få lov til at møde dig igen.

Varm anbefaling

Jeg har deltaget på 2 af Ziggie og Henriks kurser og kan i særdeleshed varmt anbefale "defusing & debriefing". Her får man, på virkelig kort tid, tilegnet sig konkrete metoder, på en levende og brugbar måde. Det har været utroligt givtigt og energigivende at deltage!

31 października 2023

Odpowiedź od KANT PSYK

Hvor er det bare godt at høre, Ditte - at kurset var virkelig brugbart for dig! Det er vi meget glade for. Og tusind tak for din anbefaling. Den betyder rigtig meget for os.

Kære undervisere

Kære undervisere
Tusind tak for et kanon kursus. Jeg brugte det lærte allerede første arbejdsdag, hvor jeg brugte teknikken defusing på en gruppe medarbejdere. Det med stor succes og derfor kan jeg sige at netop jeres måde at undervise på gjorde det meget let for mig at udføre det i virkelig praksis.
Tak herfra

25 października 2023

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Valdemar. Vi er helt utrolig glade for at høre, at du allerede har gjort brug af dine nye kompetencer - og at det gik helt efter hensigten :-) Vi håber meget at få lov at møde dig og dine kollegaer igen.

Fremragende 👌

Har netop afsluttet kurset “psykologisk defusing og debriefing”. Det er uden sammenligning det mest relevante og det bedste kursus jeg har deltaget på i de senere år. Det er et hands-on kursus hvor man får lov at arbejde med teknikkerne omkring gruppedynamik og meget mere.

Det kan klart anbefales at tage dette kursus.

Det er anden gang jeg deltager på et KANT PSYK kursus men forhåbentlig ikke sidste gang. Ziggie og Henrik har en fremragende måde at gribe undervisningen an på 👍👌

6 lutego 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Det er intet mindre end fantastisk at høre, at kurset var relevant for dig! Vi vil også sige tusind tak for dine rosende ord om os og undervisningen - det var skønt at læse!

Top proffesionelt

Dygtigere mennesker indenfor deres fag finder man ikke. Kurserne så vigtige og brugbare. ALLE burde unde sig selv deres kurser.

3 lutego 2023

Odpowiedź od KANT PSYK

Hvor er det fantastisk at høre, at du har fundet kurserne SÅ brugbare! Og tusind tak for dine flotte ord - dem sætter vi virkelig pris på!

Krise- og kollegastøtte

Det bedste kursus jeg har deltaget i, men 2 undervisere som kan deres kram, og som på en meget faglig og spændende måde, har fået mig til at være tryg i krise- og kollegastøtte på det fagligt på arbejde og privat.

6 listopada 2023

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Elin. Vi er SÅ glade for, at du har fået en masse med dig fra kurset - både arbejdsmæssigt og privat.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har taget en del kurser ved Henrik…

Jeg har taget en del kurser ved Henrik og Ziggie, og det har HVER gang været en lærerig oplevelse.
Stoppet bliver leveret på en let forståelig måde, uden at gå på kompromis med fagligheden.
Kurserne har for mig betydet, at jeg er fagligt bedre rustet i mit arbejde, og personligt langt bedre til at passe på mig selv.

28 stycznia 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak for dine flotte ord, Tonny. Vi er SÅ glade for, at kurserne har givet dig udbytte både arbejdsmæssigt og personligt.

Oceniono na 5 z 5

Kurser v/Ziggi og Henrik er magisk.

Kurser v/Ziggi og Henrik kan virkelig anbefales også deres nye online kurser som kan ses igen og igen.
Ziggie og Henrik kan virkelig noget magisk sammen indenfor krise/traumeområdet. De er inspirerende undervisere som kan omsætte teori til en praktisk man kan bruge i ens krisesamtaler.

7 grudnia 2023

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak for den meget flotte anmeldese, Kjeld. Det betyder virkelig meget for os, at du har fået noget godt med fra kurserne - både de fysiske og de digitale.

Oceniono na 5 z 5

KANT PSYK er noget helt særligt

KANT PSYK er noget helt særligt.
Jeg har nu deltaget i 2 af Deres on-line kurser og de er fantastiske ! Kursus når du har tid - nemme at gå til og fra.
Omfattende kursusmateriale og let forståeligt . Jeg kan varmt anbefale KANT PSYK.

15 stycznia 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Hvor er det skønt at høre, at du har haft så stor glæde af vores digitale kurser, Mariann. Og tusind tak, fordi du tog dig tid til at anmelde din oplevelse.

Nærværende og aktive undervisere

Jeg har deltaget på 3 af Kant Psyk kurser. Jeg oplevede ved alle 3 en stor professionalisme fra Ziggie og Henrik. Der var plads til at være mig selv med det jeg kunne byde ind med. Stoffet bliver forklaret og gennemgået yderst professionelt og gjort let fordøjeligt. Henrik og Ziggie lægger desuden stor vægt på skabe et undervisningsmiljø, med plads til dialog og individualitet, hvilket giver deres kurser det mere dybde. Jeg ville elske at komme igen.

27 listopada 2023

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse, Aino. Det betyder utrolig meget for os at høre om din oplevelse af at være på kursus hos os. og så betyder det allermest, at dit udbytte har været så stort.

Oceniono na 5 z 5

KANTs kurser kan virkelig anbefales

Jeg har deltaget i flere af KANTs kurser og de kan virkelig anbefales. Ziggie og Henrik har mange års erfaring indenfor krise/traumeområdet. De er inspirerende undervisere. Og så har de formået at komprimere kompleks fagligt stof til overskuelige metoder. Metoder, der indarbejdes undervejs og som jeg siden har draget stor nytte af i mit virke som psykolog.
Mvh
Anne-Sophie Gravesen
Psykolog

26 stycznia 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Mange tusind tak for din anbefaling, Anne-Sophie, Og tak for dine vildt flotte ord, Vi er SÅ glade for at høre, at du har fået så mange nye kompetencer med dig, som du nu anvender i dit professionelle virke.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har deltaget på flere af KantPsyks kurser bl.a. Traume- og Kriseterapi og KKS-samtaler. Jeg vil varmt anbefale KantPsyk til alle der arbejder med mennesker i udsatte og sårbare situationer. Ziggie og Henrik er meget kompetente og dygtige undervisere.

14 sierpnia 2023

Odpowiedź od KANT PSYK

Mange tusind tak for de flotte ord og din anbefaling, Christian. Vi er simpelthen så glade for at have klædt dig godt på og have givet dig endnu flere kompetencer.

Fantastisk kursus

Fantastisk kursus! Psykotraumatologisk intervention. Virkelig god tilrettelæggelse, højt fagligt niveau og hele vejen igennem en følelse af, at alle fik mulighed for intensiv indlæring, samtidig med at kunne vise eget potentiale 🙏🌞

4 grudnia 2023

Odpowiedź od KANT PSYK

Vi er så glade for at høre om din kursusoplevelse, Bente. Tusind tak for de flotte ord. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har oplevet et højt fagligt niveau samtidig med, at der var plads til alle og den enkeltes læring.

Oceniono na 5 z 5

Har været på flere af deres kursus

Har været på flere af deres kursus, man er altid kommet hjem med ny viden og fornyet energi.
Underviserne har erfaring fra den virkelige verden, som gør at de ved hvad de snakker om

22 stycznia 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Hvor er vi bare glade for at høre, at du hver gang kommer hjem med ny viden og energi, May-Britt. Tusind tak for dine flotte ord og fordi du tog dig tid til at fortælle om dine kursusoplevelser.

KANT PSYK

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej