Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ziggie og Henrik er nogen helt utrolig undervisere, man deltager fordi man har lyst til at udvikle sig og man går derfra med endnu mere lyst, efter alt den læring. Der skabes et så godt, trygt og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ziggie og Henrik er nogle meget kompetente og nærværende undervisere. De formår at skabe et trygt rum for deltagerne i undervisningen, så deltagerne tør at være åbne og bruge sig selv. Højt fagligt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har netop gennemført Krise- og Kollegastøtte. Et meget givende kursus med masser af god og relevant viden. Ziggie og Henrik supplerer hinanden godt. De skaber et behageligt og trygt rum for lær... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Kurs

Napisane przez firmę

KANT PSYK er krisepsykologi som aldrig før. Du får kursusoplevelser fra øverste hylde og vigtig viden du ikke kan læse dig til. Vi er kendt for at levere svært tilgængeligt stof i øjenhøjde og med praksis for øje. Det betyder at du kan gå hjem fra vores kurser og anvende de nye kompetencer med det samme. For os er det en æressag, at vi kan gøre en forskel for dig i dit arbejde. Derfor får du ikke udelukkende teori men i høj grad også metoder, teknikker og redskaber, så du er klar til at gå hjem og gøre den forskel for andre, du drømmer om. Vi moderniserer krisepsykologien, fjerner berøringsangsten og inviterer mere til handling end andre ville gøre. Velkommen indenfor i mørket, hvor inspirerende undervisning med tårnhøj faglighed guider dig gennem krisepsykologiens landskab.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Meget professionelt og lærerigt.

Meget professionelt og lærerigt.. man bliver taget i hånden og lærer den strukturerede tilgang til afdækning af et traume, og hvordan vi kan hjælpe klienten med at kunne håndtere dette...

5 września 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak for dine flotte ord, Nick. Vi er virkelig glade for at høre om din oplevelse på kurset Traumebehandling. Og så er vi naturligvis SÅ glade for at du har følt dig støttet og vejledt i din læringsproces.

Praksisnær læringstilgang

Praksisnær læringstilgang, hvor alt bliver meget konkret, baseret på cases. Henrik og Ziggie er erfarne ift. at holde gode kurser, og jeg glæder mig allerede til jeg skal afsted igen, som en del af min videre uddannelse i psykotraumatologi. De varmeste anbefalinger her fra.

3 września 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Det var en stor fornøjelse at have dig med på kurset, Ane, og vi er simpelthen SÅ glade for, at du tog dig tid til at sende de varmeste anbefalinger i vores retning. Tusind tak for det.
Vi glæder os RIGTIG meget til at tage godt imod dig igen på næste kursus på din rejse gennem psykotraumatologiens fantastiske landskab.

Oceniono na 5 z 5

Kort og godt et helt fantastisk kursus…

Kort og godt et helt fantastisk kursus i Krise- og Kollegastøtte. Vanvittigt spændende og helt utroligt, hvad man kan lære på 7 dage. Undervisningen er en god blanding af teori, baggrundsviden og masser af øvelse. Meget intensivt, men et fantastisk værktøj til at hjælpe kolleger og andet godtfolk.
Et utrolig dygtigt makkerpar til at undervise.
Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg kan komme afsted.

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tusind tak, Dorte. Vi kunne ikke ønske os en flottere anmeldelse - og så vi er super glade for at høre, at du har lært en masse på de 7 dage og samtidig føler dig rigtig godt klædt på til at hjælpe dine kollegaer.

Ærligt og dybdegående

Ziggie og Henrik gør det igen. Hudløst ærligt deler de af deres store erfaring og viden. Gør det muligt for os alle at se ind i os selv og blive nysgerrig på andre. Med simple værktøjer og gode øvelser gør de det muligt, at blive klogere på hvordan et enkelt spørgsmål kan ændres så det bliver til en dybdegående viden om andre.

Odpowiedź od KANT PSYK

Vi er meget glade og taknemmelige for din anmeldelse, Thomas.
Mindst ligeså glade er vi for at læse, at du har fået SÅ meget med hjem fra kurset Krise- og Kollegastøtte både i forhold til viden om dig selv og værktøjer til at kunne hjælpe dine kollegaer.

Defusing og Debriefing - varm anbefaling

Jeg var på Defusing og Debriefing kursus med Ziggie og Henrik, og jeg kan varmt anbefale kurset. Kursets indhold var med en rigtig høj faglighed, og Ziggie og Henrik var gode til at strukturere kurset og formidle indholdet, så det blev levende og spændende. Jeg følte mig helt tryg og meget inspireret undervejs, og jeg glæder mig til at skulle anvende det i praksis på mit arbejde.

Odpowiedź od KANT PSYK

Sikke en flot anmeldelse, Rikke. Tusind tak - den er vi meget taknemmelige for. Det er virkelig fedt at læse, at du har fået det fulde udbytte med hjem fra kurset og nu er klar til at anvende alle de nye kompetencer i praksis.

Oceniono na 5 z 5

Det var en virkelig lærerig oplevelse…

Det var en virkelig lærerig oplevelse at være med på kursus i Defusion og Debriefing. Så velstruktureret og gennemført med yderst relevant indhold. Deltagerne er meget engagerede i undervisningen. Jeg føler mig klar til at benytte deres metoder.

Odpowiedź od KANT PSYK

Super dejligt at høre, Natalia. Hvor er det bare godt, at du er klar til at gå i gang med både defusing og debriefing.
Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde din oplevelse. Det er vi meget taknemmelige for.

Fantastisk kursus

Krise-og kollegastøtte kurset kan varmt anbefales til alle der har brug for at kunne tage samtalen om stress eller krise med en kollega. Man får både en vigtig baggrundsviden om tankeprocesser m.m og konkrete metoder/værktøjer med hjem.
Undervisningen er uhøjtidelig og nærværende - med konkrete eksempler og tid til selv at øve sig på teknikkerne.

Odpowiedź od KANT PSYK

Hvor er vi bare glade for din flotte anmeldelse, Lone. Tusind tak!!! Det glæder os virkelig meget, at du syntes godt om kurset og føler dig klar til at komme tilbage på job og hjælpe dine kollegaer.

Super professionelt kursus!

Ud over at være et super spændende kursus, med to meget kompetente kursusholdere, er det også en virksomhed med styr på proceskommunikation. Så ud over at jeg har lært nogle solide værktøjer, jeg trygt kan bruge i skarpe situationer, har det været en god læringsproces hele vejen igennem. Kan varmt anbefales!

7 czerwca 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Vi er meget taknemmelige for din anmeldelse, Dan - Tusind tak!
Derudover er vi super glade for, at du har fået de rigtige værktøjer med hjem, som du nu er klar til at anvende i skarpe situationer. Hvor er det bare godt!!

Tur-Retur fra Nordjylland til Kbh

Tur-Retur fra Nordjylland til Kbh tager jeg gerne igen i dag hvis dagene bliver mindst lige så gode som de sidste 2 dage med Defusing/Debriefing. Hold da op !! Sikke en masse viden og dygtighed samlet på et sted. Ziggie og Henrik er yderst professionelle og med sin meget autentiske væremåde er de dygtige til at lære fra sig. Respekt her fra og kæmpe tak <3 Jeg håber vi ses til flere dage efter sommerferien. Vh Asia

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Asia. Den er vi SÅ glade for. Hvor er det fedt at høre, at du blev fagligt godt klædt på - og det ville være en kæmpe fornøjelse at se dig igen på et kursus efter sommerferien. Det krydser vi fingre for!

Oceniono na 5 z 5

Et yderst givende kursus.

Et fantastisk kursus er gennemført. Desværre. Jeg kunne godt have brugt meget mere i Krise og kollega støtte. Kurset giver nogle super gode værktøjer, som er serveret af 2 yderst kompetente og dygtige mennesker. Deres samspil er meget unikt, hvilket gør undervisningen let og levende. De har en ping pong, som jeg ikke har oplevet før. Deres måde at servere deres budskab er helt specielt og man føler sig godt klædt på, når kurset er overstået. Man får lyst til at vide meget mere.
Nu kan jeg så glæde mig til kurset defusing og debriefing.
Stort tak for nogle gode dage 👍

7 czerwca 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Vi er SÅ glade for din anmeldelse, Bo. Og vi er mindst lige så glade for at høre, at du føler dig godt klædt på til at hjælpe dine kollegaer, når de har det svært.
Vi glæder os meget til at se dig igen på Defusing og Debriefing.

Struktureret og veltilrettelagt kursus

Struktureret og veltilrettelagt kursus.
God balance mellem introduktion til model og træning.

31 maja 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Det var en udsøgt fornøjelse at have dig med, Hanne. Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Intet er vigtigere for os 🧡🖤🧡

Oceniono na 5 z 5

Super godt kursus i traumebehandling

Jeg har gennemført kursus i traumebehandling- jeg kan varmt anbefale dette kursus da det klæder en på til at gå igang med traumebehandling på en struktureret måde - Henrik og Ziggi er dygtige til at formilde teori og metode. De har lavet et fedt program for de 4 intensive kursusdage😊

Odpowiedź od KANT PSYK

1000 tak for de flotte ord, Antonija 🙌🏻 Det var en stor fornøjelse at have dig med. Du er virkelig dygtig 😀

Fantastisk kursus

Jeg har netop deltaget på kurset Traumebehandling - Struktureret Krise og Traumebearbejdning - et spændende, lærerigt og vigtigt kursus.
Både Henrik og Ziggie er fantastiske gode formidlere, og de gør kompleksstof både håndgribeligt og forståeligt.
Jeg har fået nye brugbare redskaber med hjem, som jeg allerede har brugt.
Kan varmt anbefales - og det er ikke sidste gang jeg tager kursus hos KANT PSYK.
Psykoterapeut Birgitte

28 maja 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Vi er simpelthen så glade for at høre, at du allerede har bragt de nye kompetencer i anvendelse, Birgitte. Fedt!!! Og tusind tak for din flotte anmeldelse. Den er vi meget taknemmelige for.

Traumebehandlingskursus - kan varmt anbefales

Jeg har lige været på 4 intensive dage på traumebehandlingskursus hos KANT PSYK med Ziggie og Henrik som underviser, hvilken de igen gør kurset meget håndgribeligt og struktureret, man kan mærke deres tilgang til faget som er på meget højt niveau. Det er 5. gang jeg deltager på kursus hos dem og helt sikkert ikke for sidste gang og som sædvanligt kom jeg hjem med masser nye værktøjer rigere og ikke mindst mødet med andre engageret kursister som gør kurset endnu mere værdifuld. Tak for det.
Kan varmt anbefales

27 maja 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Hvor var det dejligt at se dig endnu engang, Lena. Og tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er simpelthen så glade for, at vi igen har givet dig nye kompetencer med hjem, som du kan bruge i dit arbejde.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lige gennemført mit første…

Jeg har lige gennemført mit første kursus hos KANT PSYK. Kurset handlede om traumebehandling. Det har helt sikkert været en meget positiv oplevelse og Ziggie og Henrik var meget nærværende og hele tiden til rådighed, når der var brug for at hjælp eller svar på spørgsmål. Samtidig var de skarpe til at formidle deres undervisning, så det var nemt at tilgå og forstå. Et mega fedt, lærerigt og intenst forløb, som jeg helt sikkert kan bruge fremadrettet i mit arbejde og min egen praksis.

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Lotte. Hvor er det bare godt at høre, at du fik så meget med hjem fra kurset. Det er det allervigtigste. Vi er også glade for, at stoffet blev formidlet på en måde, du syntes så godt om! Tak!

Traumabehandling i høj klasse

Traumabehandling
Første gang jeg har deltaget på kursus ved Kant Psyk hvilket har givet lyst til at deltage på flere kommende kurser der kommer fra dem.
Kurset var meget metode praksis rettet hvilket gør, at jeg nu står med en oplevelse, straks at kunne praktisere denne metode.
Ziggie og Henrik skabte fra start et trygt og tillidsfuld rum, hvor der var plads til at fejle og se/opleve læringen i dette
Jeg vil varmt anbefale at deltage i deres kurser

Odpowiedź od KANT PSYK

Hvor er vi glade for din anmeldelse, Dorte. Tusind tak for den!! Det er så godt, at du nu føler dig godt klædt på og fortrolig med metoden. Det er virkelig vigtigt.
Vi håber meget at se dig igen på endnu et kursus.

Har lige været på Traumebehandling KANT PSYK

Har lige været på Traumebehandling her maj 2024.
Og i Januar 2023 deltog jeg i krise og kollegastøtte.
Virkelige gode og lærerige kurser, Ziggie og Henrik Gør selv noget der kan forekomme kompliceret til forståelige metoder.
Det er grunden til, at man ikke kan lade vær med at komme på kursus igen ....... Tøv ikke.

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak for de flotte ord, Bent. Vi er simpelthen så glade for, at du har syntes godt om begge de kurser, du har deltaget på. Og lige så glade er vi for, at dit eget udbytte har været stort!!

ER DU I TVIVL SÅ GØR DET

ER DU I TVIVL SÅ GØR DET.

Tag på kurser hos KANT PSYK og lad dig inspirerende af læring på en måde, der bare giver lyst til meget mere viden.

Efter at have deltaget på flere af kant psyk kurser vil jeg på det varmeste anbefale at tage deres kurser.
Mit først kursus var Beredskabs psykologi, så var der ingen vej tilbage. Næste kursus blev egenomsorg, som alle skulle tage på og lærer “hvordan passer jeg bedre på mig selv” og sidst men ikke mindst 4 dages intensiv Struktureret krise og traumebehandling i Vejle.
Du bliver på alle kurser fyldt op med viden og faglighed på et niveau der skal opleves.
Alt gjort med varme, humor og respekt for mennesker, i en sådan grad, at lysten til mere viden fra Kant psyk’s side fortsætter.
Af hjertet tak og på gensyn.
Rubin begravelser v/ Anna Rubin

Odpowiedź od KANT PSYK

En flottere anmeldelse bliver vist svær at finde ;-) Tusind tak for den!!
Vi er helt utrolig glade for, at du har fået så meget udbytte med dig på alle de kurser, du har deltaget på hos os.
Vi glæder os meget til vi ses igen!!

Oceniono na 5 z 5

Tak for nogle rigtig gode kurser

Har deltaget i flere kurser hos KANT Psyk og har alle gange været meget tilfreds med kursernes indhold og ikke mindst Ziggie og Henriks behagelige og grundige formidling. Kurserne er metoderettet og tager blandt andet udgangspunkt i de to underviseres mange års erfaringer, hvilket gør det enormt praksisrettet.

- Natascha, psykolog

Odpowiedź od KANT PSYK

Sikke en utrolig flot anmeldelse, Natascha. Tusind tak for den. Det allerbedste er, at du føler dig godt klædt på med de nye metoder, så du kan løse selv de mest komplicerede kriseopgaver.

Anmeldelse af Kant Psyk kurset Traumebehandling

Er netop på vej hjem efter fire intensive dage på kurset “Traumebehandling” og kan kun give mine varmeste anbefalinger af både kurset, metoden og ikke mindst underviserne.
At jeg efter fire dage oplever mig i stand til at mestre Struktureret Krise- og Traumebearbejdning og integrere metoden i mit daglige arbejde er yderst tilfredsstillende både professionelt og personligt.
Jeg glæder mig til at deltage på flere Kant Psyk kurser og håber mange andre vil give sig selv samme berigelse.
De bedste hilsner Sofie Cauchi / BackUp Cph.

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak for dine varme anbefalinger, Sofie. Vi er utrolig glade for at høre, at du nu føler dig endnu bedre klædt på i dit arbejde - og ikke mindst personligt :-)
Vi glæder os til at møde dig igen på flere kurser. Det kan kun blive fantastisk!!!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej