Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Lever op til forventningerne. Nem at bruge, nem at polere efter, flot resultat. Kunne godt ønske en bedre påførings klud eller svamp. En mikrofiberklud er ikke nok til en behandling - der bør være to... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

hurtig levering ..... super godt produkt... nemt og påføre/tørre af.... flot resultat

Oceniono na 3 z 5

Har opdaget en uheldig effekt af bilvoksen, nemlig at hvis man har en mørk bil hvor der f.eks. er en del stenslag på for kofanger, eller små ridser, så kan bilvoksen fremhæve de små skader som hvide... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z chemią samochodową

Napisane przez firmę

KENSEI er en dansk virksomhed, der udvikler og leverer innovative bilplejeprodukter tilpasset det nordiske klima. Med fokus på kvalitet og brugervenlighed stræber vi efter at sætte nye standarder inden for bilpleje og give vores kunder de bedste løsninger til at beskytte og vedligeholde deres biler.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 3 z 5

Det virker da lidt med det er ikke…

Det virker da lidt med det er ikke noget mirakel.

30 marca 2026

Hej Danny,

Vores voks er udviklet til at give beskyttelse, en hydrofobisk overfalde og en mere spejlblank finish.

Hvis du ikke oplever dette, er du meget velkommen til at skrive til vores kundeservice, så gennemgår vi, hvordan du får mest muligt ud af produktet.

Hurtig levering

Hurtig levering, nem at anvende, lever op til det lovede.

20 lutego 2026

Hej Ole,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er vi virkelig glade for at høre – både at det var nemt at påføre, og at resultatet levede op til det, vi har lovet. Lige som det skal være!

Ha' en dejlig weekend 😊

Super lækker produkt

Jeg købte ceramisk coating wax kort før sommerferien, hvor den også blev påført på begge vores biler. Og det er helt vildt en effekt, det havde på bilerne. Nu godt 4 mdr. senere praler alt vandet af begge biler og lakken på bilerne er fortsat silkeblødt. Super lækker produkt. Jeg er en stor fan. Det skal siges, at vores biler har tidligere været ved professionelle firmaer, og resultatet er akkurat ens. Forskellen er, at man spare en del penge, når man selv påføre det.
Der er absolut ikke sidste gang, jeg bruger det.

10 listopada 2025
Opinia niezależna

Hej Najwan,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft så god en oplevelse med vores voks! Den er netop udviklet som et alternativ en professionel coatings. Tak fordi du deler din oplevelse, og fedt at høre, at du er blevet fan! Vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden. 😄

Oceniono na 5 z 5

Pleje nu ik at blive købe noget der…

Pleje nu ik at blive købe noget der kommer som en reklame på Facebook men jeg er blevet positiv overraskelse over det produkt det låve ik mer end det holder men det viker os på en gammel autolak

18 sierpnia 2025

Hej Paw,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! 🙏

Vi forstår godt, at man kan være lidt skeptisk over produkter, man ser i reklamer på Facebook, derfor er det ekstra dejligt at høre, at du blev positivt overrasket.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Hurtig levering - godt produkt

Hurtig levering.
Jeres keramiske voks er supernem at arbejde med og påført en 5 år gammel sort bil ligner den en udstillingsmodel😄

7 sierpnia 2025
Opinia niezależna

Hej Finn,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du kan lide vores produkt, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. 😁

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej