Oceniono na 5 z 5

Ziggie og Henrik er nogen helt utrolig undervisere, man deltager fordi man har lyst til at udvikle sig og man går derfra med endnu mere lyst, efter alt den læring. Der skabes et så godt, trygt og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ziggie og Henrik er nogle meget kompetente og nærværende undervisere. De formår at skabe et trygt rum for deltagerne i undervisningen, så deltagerne tør at være åbne og bruge sig selv. Højt fagligt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har netop gennemført Krise- og Kollegastøtte. Et meget givende kursus med masser af god og relevant viden. Ziggie og Henrik supplerer hinanden godt. De skaber et behageligt og trygt rum for lær... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lige været på 4 intensive dage på traumebehandlingskursus hos KANT PSYK med Ziggie og Henrik som underviser, hvilken de igen gør kurset meget håndgribeligt og struktureret, man kan mærke dere... Zobacz więcej

1. Kurs

Napisane przez firmę

KANT PSYK er krisepsykologi som aldrig før. Du får kursusoplevelser fra øverste hylde og vigtig viden du ikke kan læse dig til. Vi er kendt for at levere svært tilgængeligt stof i øjenhøjde og med praksis for øje. Det betyder at du kan gå hjem fra vores kurser og anvende de nye kompetencer med det samme. For os er det en æressag, at vi kan gøre en forskel for dig i dit arbejde. Derfor får du ikke udelukkende teori men i høj grad også metoder, teknikker og redskaber, så du er klar til at gå hjem og gøre den forskel for andre, du drømmer om. Vi moderniserer krisepsykologien, fjerner berøringsangsten og inviterer mere til handling end andre ville gøre. Velkommen indenfor i mørket, hvor inspirerende undervisning med tårnhøj faglighed guider dig gennem krisepsykologiens landskab.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Inspirerende, metodenært og spændende kursus

Jeg har netop været på kursus i Traumebehandling. Det var virkelig levende og spændende undervisning, og meget gennemført - bl.a. får man en lille "bog" med hjem, hvor man kan genlæse materialet fra kurset. Ziggie og Henrik er gode til at komme med praksisnære eksempler, og man føler sig godt klædt på til selv at gå i gang med struktureret traume- og krisebehandling, når kurset er slut. Jeg er blevet meget inspireret efter kurset - både til mit videre arbejde med krisebehandling og til at dykke endnu mere ned i det faglige felt.

3 lutego 2025

Odpowiedź od KANT PSYK

Mange tusind tak for din flotte anmeldelse, Lea. Vi er SÅ glade for at høre, at du føler dig godt klædt på til selv at komme hjem og udføre traumebehandling i dit videre arbejde. Herfra skal også lyde et kæmpe stort tak for din aktive og engagerede medvirken på kurset!!
Vi ses igen på flere spændende kurser med viden du ikke kan læse dig til.

Oceniono na 5 z 5

Det bedste kursus jeg har været med…

Det bedste kursus jeg har været med til,kan stærk anbefales,.<3

25 listopada 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak, Viggo. Vi er SÅ glade for at høre, at Krise- og Kollegastøtte er det bedste kursus, du har været på. Så kan vi simpelthen ikke ønske os mere. Tak fordi du tog dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os. Og så håber vi bare RIGTIG meget på at se dig på vedligeholdelseskursus.

Oceniono na 5 z 5

Krise- og kollegastøtte - et fantastisk kursus

Har lige været på kurset Krise- og kollegastøtte. Ziggie og Henrik er nogle fantastisk dygtige undervisere, der formår at gøre kurset let forståeligt, praksisnært og virkelig interessant. En god blanding af teori, eksempler fra virkeligheden og gruppearbejde. Tusind tak for 7 lærerige dage - glæder mig til at bruge al min nye viden.

10 grudnia 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Det er simpelthen så godt at høre, at du er klar til at bruge alle dine nye kompetencer, Helena. Vi er utrolig glade for, at kurset lige var noget for dig, og at du kom hjem med det udbytte, du havde håbet på. Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse!!

Fantastisk kursus

Har netop været på kursus i krise- og kollegastøtte samt defusing og debriefing. Et gennemført og veltilrettelagt godt kursus. Man bliver "klædt" særdeles godt på til at være en god ressource på arbejdspladsen hvad angår krise- og kollegastøtte m.m.
Varmeste anbefalinger herfra!!

25 listopada 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Hvor er det bare en dejligt at høre, at du føler dig særdeles godt klædt på, Brian. Så kan vi simpelthen ikke bede om mere. Dine kollegaer er virkelig i de bedste hænder hos dig!!! Tusind tak for dine mange varme anbefalinger!! Vi håber SÅ meget at se dig på vedligeholdelseskursus.

Oceniono na 5 z 5

Super kursus i debriefing og defusing

Super kursus i debriefing og defusing. Og ja du lærer ting som man ikke kan læse sig til!
100% tiden og pengene værd!
Medarbejder i socialpsykiatrien

1 listopada 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak for din flotte og vigtige anmeldelse, Christian. Din tilbagemelding er simpelthen SÅ vigtig, og vi er ovenud glade for at vide, at du lige præcis har fået viden, du ikke kan læse dig til. Det er præcis sådan det skal være :-)

Oceniono na 5 z 5

Det var en kæmpe fornøjelse

Det var en kæmpe fornøjelse at være i selskab med Ziggie, Henrik og de andre kursister på kurset for Defusing & Debreifing. Gode, kompetente undervisere, hvor der var plads til spørgsmål og diskussioner undervejs. Herudover en masse rollespil, efter gennemgang af teori, for at gøre det så praksisnært som muligt. TAK for 2 gode dage! :-)

12 listopada 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak for din flotte anmeldelse , Hakan. Vi er meget glade for at høre, at du fik en masse med hjem fra kurset i defusing og debriefing. Det var en stor fornøjelse at have dig og dine kollegaer med på kurset.
I skal være mere end velkomne en anden gang.

Defusing og debriefing i Vejle

I sidste uge var jeg på kursus om defusing og debriefing hos Henrik og Ziggie, og det var to meget lærerige, intense, og sjove dage.

Kurset var meget praksisorienteret med flere omgange rollespil, hvor alle deltager, og derudover var der rig plads til kursusdeltagernes overvejelser og spørgsmål. Det var trygt, og det føltes ikke som om, at der var nogen der blev udstillet eller efterladt på alt for dybt vand.

Tidsstyringen var tydelig og til at regne med. Der var tilpas med pauser. Og nårh ja - der var inkluderet god mad og drikke på hotellet (Vejle Center Hotel) hvor kurset blev afholdt.

20 listopada 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Mange tusind tak for din flotte anmeldelse, Vi er virkelig glade for at høre, at din samlede oplevelse af kurset og rammerne er så positiv. Faktisk kunne vi ikke ønske os mere, for det er vigtigt for os, at du har følt dig godt tilpas og har fået en masse brugbart med hjem. Og det lyder bestemt sådan :-)

Kursus

Har lige været på jeres defusing og debrifing kursus i Vejle. Fantastik kursus, som jeg er sikker på vi kommer til at benytte os af.
Skønne undervisere, som jeg varmt kan anbefale.

19 listopada 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Sikke en fatastisk anmeldelse, Lene. Den er vi utrolig taknemmelige for. Det var en stor fornøjelse at have dig og jer med på kurset, og vi er VILDT glade for, at du har fået en masse med hjem, som I kan benytte jer af i jeres daglige arbejde.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk undervisning i defusing og…

Fantastisk undervisning i defusing og debriefing, masser af tid til øvelser med gode og brugbare tilbagemeldinger fra Ziggie og Henrik

20 listopada 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Vi blev VIRKELIG VIRKELIG glade for din anmeldelse, Jeanette. Tusind tak for den! Det betyder så meget for os, at du fik en masse med dig hjem fra kurset og kan anvende det i praksis i jeres arbejde.

Oceniono na 4 z 5

Varm anbefaling herfra

Jeg kan varmt anbefale dette kursus, hvis man ønsker viden om og praktisk kunnen til at facilitere en debriefing.
Som bonus får man et brugbart kursusmateriale som indeholder det man skal bruge.

11 listopada 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak for din varme anbefaling, Louise. Det ligger os meget på sinde at du er gået fra kurset med både viden og pratisk kunnen. Også tak fordu du tog dig tid til at skrive en anmeldelse :-)

Nye Perspektiver på Defusing & Debriefing

En fornøjelse var det at deltage i det meget praksisnære kursus om Defusing & Debriefing hos Henrik & Ziggie ved KantPsyk.

To dage fløj afsted med øvelser og rollespil, hvor der var tryghed til at turde, grine og prøve kræfter med nye perspektiver i facilitering af grupper med udgangspunkt i debriefing og defusing.

I mit arbejde har jeg før lavet psykologisk debriefing og med blod på tanden, havde jeg netop en planlagt debriefing dagen efter mit kursus hos KantPsyk. Jeg kan kun sige, at de nye perspektiver revolutionerede min tilgang, der skabte en betydeligt mere effektiv facilitering af gruppen, hvori der blev skabt et trygt rum til at tale om det vigtige og give hver deltager taleret og muligheden for at blive set.

Det vil bestemt ikke blive mit eneste kursus hos Kantpsyk.

17 września 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak for din detaljerede og grundige anmeldelse, Frederik! Vi er SUPER glade for at høre, at de nye perspektiver, du fik med fra KANT PSYK, har revolutioneret din tilgang. Ligeså glade er vi for at høre om den mere effektive facilitering af gruppen. Det er alt, hvad vi kunne ønske for dig.
Du er mere end velkommen en anden gang hos os.

Krise- og Kollegastøtte - vedligeholdelse

Det er altid fornyelse og være med KANT PSYK kurser. og krise- kollegastøtte - vedligeholdelse, der gives stor erfaringsudvikling.

29 października 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak til dig, Bo - både for din fine anmeldelse af kurset og for din videndeling på selve kurset. Det er meget værdifuldt at høre om, hvordan I bruger Krise- og Kollegastøtte i Grønland.

Vedligeholdeskusus for KKM'er

Jeg har lige været på den årlige vedligeholdeskusus for KKM'er ( Krise og kollegastøtte medarbejder)i 2 dage, igen I år kommer man hjem som sædvanlig, rigere i bagagen. På de 2 dage har vi været igennem forskellige samtaletekniker og sparring mellem kkm'er, hvor vi på tværs drøftede mange forskellige ting bl.a man som KKM'er kan komme ud for og ikke mindst nye inputs fra Henrik og Ziggie som altid er så kompetente inden for deres fag, tusind tak for det og ikke mindst til andre deltagere, tak for I vil dele jeres oplevelser og jeres tillid.
Glæder mig allerede til næste gang.
Kan kun varmt anbefale kurset for alle KKM'er

22 października 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tusind tak, Lena. Vi er SÅ glade for at høre om din oplevelse på kurset Krise- og Kollegastøtte vedligeholdelse. Det var nogle virkelig dejlige dage, vi havde sammen, og vi takker også dig for at dele ud af dine erfaringer og din viden. Det er meget værdifuldt!

Anbefalelsesværdigt kursus

Virkelig godt online kursus i kriseforståelse. Godt indhold og godt struktureret. Kan anbefales. Deres fysiske kurser kan også på det varmeste anbefales. Fyldt med godt indhold, dygtige undervisere og godt tilrettelagt.

9 października 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak for din flotte anbefaling, Lene. Vi er super glade for, at I får det helt rigtige udbytte ud af den digitalekursuspakke. Det er helt ideelt for jer. Også tusind tak for dine flotte ord om vores fysiske kurser - de ord betyder virkelig meget for os.

Kompakt kursus i Akut Krisehjælp – værdifulde værktøjer til 1. krisesamtale

Jeg deltog i min egenskab af psykoterapeut på en-dags kurset i Psykisk Førstehjælp aka Akut Krisehjælp faciliteret af KantPsyk, og det var en utrolig intens og lærerig oplevelse. Ziggie og Henrik er begge erfarne og uber professionelle krisepsykologer, og de formåede at gøre komplekse psykologiske begreber og modeller letforståelige på en engagerende måde. Tiden fløj afsted, og jeg gik derfra med en langt dybere forståelse for, hvordan man bedst kan støtte mennesker i akut krise efter voldsomme oplevelser som vold, trusler eller tab. Kurset giver værdifulde, konkrete værktøjer til at holde den første støttende krisesamtale, og det er en uvurderlig ressource for alle, der arbejder med mennesker. Kan varmt anbefales – spændende, lærerigt og meget vigtigt!

1 października 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Jamen Martin altså. Tusind tak!!! Vi sætter enormt stor pris på din anmeldelse og dine flotte ord. Og så er vi naturligvis allermest glade for at høre om dit udbytte. Hvor er det bare fedt at du føler dig så godt klædt på både med viden og værktøjer. Vi håber at få lov at møde dig igen, for fornøjelsen er helt på vores side.

Den bedste kursusdag længe

Jeg var på dagskursus hos Ziggie og Henrik om Akut Krisehjælp.

Det var den bedste kursusdag i mange år. Jeg havde brug for et brush up på den akutte krisesamtale og jeg fik absolut dét, som jeg kom for og mere til.

Ziggie og Henrik er rigtig gode sammen og super dygtige til at formidle på en spændende måde. Jeg kommer helt bestemt igen :-)

1 października 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Sikke en perfekt tilbagemelding, Lotte. Hvor er det bare supergodt, at du fik alt det med dig, du kom for - og endda mere til. Så kan vi ikke bede om mere :-)
Og du skal være mere end velkommen en anden gang - vi vil glæde os til at møde dig igen.

Meget professionelle undervisere

Meget professionelle undervisere. Fik det teoretiske stof gjort meget nærværende og anvendeligt.

16 września 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Mange tak for din flotte anmeldelse, Anne. Vi er super glade for at høre, at du fik en masse med dig fra kurset, så du er klar til at komme hjem og bruge kompetencerne på din arbejdsplads.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk kursus i traumebehandling!

Jeg har lige været på kurset "Traumebehandling" og det kan klart anbefales! Høj faglighed og spændende undervisning indenfor psykotraumatologi!
Underviserne har stor faglig dygtighed og formår at guide dig igennem metoderne på en god måde.
Det er ikke sidste gang jeg skal på et kursus ved KANT PSYK.

11 września 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Vi er simpelthen SÅ glade for din anmeldelse, Alexander. Tusind tak fordi du tog din tid til at fortælle om din oplevelse på kurset Traumebehandling. Det er fantastisk, at din oplevelse var så god, og at du føler dig godt klædt på både teoretisk og i forhold til din praksis.
Du er MEGET velkommen en anden gang,

Oceniono na 5 z 5

Jeg var på et to dages kursus i…

Jeg var på et to dages kursus i debriefing og defusing.
Det var med høj faglighed, en god vekslen mellem teori og praksis, gode rammer og tryg stemning.
Kan klart anbefales 😊

18 września 2023

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak for din anmeldelse, Rebecca. Den er vi simpelthen SÅ glade for. Det betyder meget for os, at du fik så meget både praktisk og teoretisk med fra kurset, at du vil anbefale det til andre.

Oceniono na 5 z 5

Super professionelle undervisere samt…

Super professionelle undervisere samt meget gavnligt og lærerigt kursus.
Under hele kursuset får du den bedste behandling hvor du møder meget kompetente undervisere som sikre sig at du kommer igennem kurset med forståelse og tilliden i at kunne bruge det i eget fag.
Kun positive ord herfra.

5 września 2024

Odpowiedź od KANT PSYK

Sikke en super flot anmeldelse, Mette. Tusind tak for den. Vi er VILDT glade for at læse om, hvor meget du har fået ud af kurset Traumebehandling, og at du føler dig sikker i at bruge kompetencerne i dit eget fag. Det er SÅ godt gået!!!

KANT PSYK

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej