Ziggie og Henrik er nogen helt utrolig undervisere, man deltager fordi man har lyst til at udvikle sig og man går derfra med endnu mere lyst, efter alt den læring. Der skabes et så godt, trygt og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ziggie og Henrik er nogle meget kompetente og nærværende undervisere. De formår at skabe et trygt rum for deltagerne i undervisningen, så deltagerne tør at være åbne og bruge sig selv. Højt fagligt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har netop gennemført Krise- og Kollegastøtte. Et meget givende kursus med masser af god og relevant viden. Ziggie og Henrik supplerer hinanden godt. De skaber et behageligt og trygt rum for lær... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har lige været på 4 intensive dage på traumebehandlingskursus hos KANT PSYK med Ziggie og Henrik som underviser, hvilken de igen gør kurset meget håndgribeligt og struktureret, man kan mærke dere... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
KANT PSYK er krisepsykologi som aldrig før. Du får kursusoplevelser fra øverste hylde og vigtig viden du ikke kan læse dig til. Vi er kendt for at levere svært tilgængeligt stof i øjenhøjde og med praksis for øje. Det betyder at du kan gå hjem fra vores kurser og anvende de nye kompetencer med det samme. For os er det en æressag, at vi kan gøre en forskel for dig i dit arbejde. Derfor får du ikke udelukkende teori men i høj grad også metoder, teknikker og redskaber, så du er klar til at gå hjem og gøre den forskel for andre, du drømmer om. Vi moderniserer krisepsykologien, fjerner berøringsangsten og inviterer mere til handling end andre ville gøre. Velkommen indenfor i mørket, hvor inspirerende undervisning med tårnhøj faglighed guider dig gennem krisepsykologiens landskab.
Hovedgaden 55C, 2970, Hørsholm, Dania
Jeg har netop været på kursus i Traumebehandling. Det var virkelig levende og spændende undervisning, og meget gennemført - bl.a. får man en lille "bog" med hjem, hvor man kan genlæse materialet fra kurset. Ziggie og Henrik er gode til at komme med praksisnære eksempler, og man føler sig godt klædt på til selv at gå i gang med struktureret traume- og krisebehandling, når kurset er slut. Jeg er blevet meget inspireret efter kurset - både til mit videre arbejde med krisebehandling og til at dykke endnu mere ned i det faglige felt.

Det bedste kursus jeg har været med til,kan stærk anbefales,.<3

Odpowiedź od KANT PSYK
Har lige været på kurset Krise- og kollegastøtte. Ziggie og Henrik er nogle fantastisk dygtige undervisere, der formår at gøre kurset let forståeligt, praksisnært og virkelig interessant. En god blanding af teori, eksempler fra virkeligheden og gruppearbejde. Tusind tak for 7 lærerige dage - glæder mig til at bruge al min nye viden.

Odpowiedź od KANT PSYK
Har netop været på kursus i krise- og kollegastøtte samt defusing og debriefing. Et gennemført og veltilrettelagt godt kursus. Man bliver "klædt" særdeles godt på til at være en god ressource på arbejdspladsen hvad angår krise- og kollegastøtte m.m.
Varmeste anbefalinger herfra!!

Odpowiedź od KANT PSYK
Super kursus i debriefing og defusing. Og ja du lærer ting som man ikke kan læse sig til!
100% tiden og pengene værd!
Medarbejder i socialpsykiatrien

Odpowiedź od KANT PSYK
Det var en kæmpe fornøjelse at være i selskab med Ziggie, Henrik og de andre kursister på kurset for Defusing & Debreifing. Gode, kompetente undervisere, hvor der var plads til spørgsmål og diskussioner undervejs. Herudover en masse rollespil, efter gennemgang af teori, for at gøre det så praksisnært som muligt. TAK for 2 gode dage! :-)

Odpowiedź od KANT PSYK
I sidste uge var jeg på kursus om defusing og debriefing hos Henrik og Ziggie, og det var to meget lærerige, intense, og sjove dage.
Kurset var meget praksisorienteret med flere omgange rollespil, hvor alle deltager, og derudover var der rig plads til kursusdeltagernes overvejelser og spørgsmål. Det var trygt, og det føltes ikke som om, at der var nogen der blev udstillet eller efterladt på alt for dybt vand.
Tidsstyringen var tydelig og til at regne med. Der var tilpas med pauser. Og nårh ja - der var inkluderet god mad og drikke på hotellet (Vejle Center Hotel) hvor kurset blev afholdt.

Odpowiedź od KANT PSYK
Har lige været på jeres defusing og debrifing kursus i Vejle. Fantastik kursus, som jeg er sikker på vi kommer til at benytte os af.
Skønne undervisere, som jeg varmt kan anbefale.

Odpowiedź od KANT PSYK
Fantastisk undervisning i defusing og debriefing, masser af tid til øvelser med gode og brugbare tilbagemeldinger fra Ziggie og Henrik

Odpowiedź od KANT PSYK
Jeg kan varmt anbefale dette kursus, hvis man ønsker viden om og praktisk kunnen til at facilitere en debriefing.
Som bonus får man et brugbart kursusmateriale som indeholder det man skal bruge.

Odpowiedź od KANT PSYK
En fornøjelse var det at deltage i det meget praksisnære kursus om Defusing & Debriefing hos Henrik & Ziggie ved KantPsyk.
To dage fløj afsted med øvelser og rollespil, hvor der var tryghed til at turde, grine og prøve kræfter med nye perspektiver i facilitering af grupper med udgangspunkt i debriefing og defusing.
I mit arbejde har jeg før lavet psykologisk debriefing og med blod på tanden, havde jeg netop en planlagt debriefing dagen efter mit kursus hos KantPsyk. Jeg kan kun sige, at de nye perspektiver revolutionerede min tilgang, der skabte en betydeligt mere effektiv facilitering af gruppen, hvori der blev skabt et trygt rum til at tale om det vigtige og give hver deltager taleret og muligheden for at blive set.
Det vil bestemt ikke blive mit eneste kursus hos Kantpsyk.

Odpowiedź od KANT PSYK
Det er altid fornyelse og være med KANT PSYK kurser. og krise- kollegastøtte - vedligeholdelse, der gives stor erfaringsudvikling.

Odpowiedź od KANT PSYK
Jeg har lige været på den årlige vedligeholdeskusus for KKM'er ( Krise og kollegastøtte medarbejder)i 2 dage, igen I år kommer man hjem som sædvanlig, rigere i bagagen. På de 2 dage har vi været igennem forskellige samtaletekniker og sparring mellem kkm'er, hvor vi på tværs drøftede mange forskellige ting bl.a man som KKM'er kan komme ud for og ikke mindst nye inputs fra Henrik og Ziggie som altid er så kompetente inden for deres fag, tusind tak for det og ikke mindst til andre deltagere, tak for I vil dele jeres oplevelser og jeres tillid.
Glæder mig allerede til næste gang.
Kan kun varmt anbefale kurset for alle KKM'er

Odpowiedź od KANT PSYK
Virkelig godt online kursus i kriseforståelse. Godt indhold og godt struktureret. Kan anbefales. Deres fysiske kurser kan også på det varmeste anbefales. Fyldt med godt indhold, dygtige undervisere og godt tilrettelagt.

Odpowiedź od KANT PSYK
Jeg deltog i min egenskab af psykoterapeut på en-dags kurset i Psykisk Førstehjælp aka Akut Krisehjælp faciliteret af KantPsyk, og det var en utrolig intens og lærerig oplevelse. Ziggie og Henrik er begge erfarne og uber professionelle krisepsykologer, og de formåede at gøre komplekse psykologiske begreber og modeller letforståelige på en engagerende måde. Tiden fløj afsted, og jeg gik derfra med en langt dybere forståelse for, hvordan man bedst kan støtte mennesker i akut krise efter voldsomme oplevelser som vold, trusler eller tab. Kurset giver værdifulde, konkrete værktøjer til at holde den første støttende krisesamtale, og det er en uvurderlig ressource for alle, der arbejder med mennesker. Kan varmt anbefales – spændende, lærerigt og meget vigtigt!

Odpowiedź od KANT PSYK
Jeg var på dagskursus hos Ziggie og Henrik om Akut Krisehjælp.
Det var den bedste kursusdag i mange år. Jeg havde brug for et brush up på den akutte krisesamtale og jeg fik absolut dét, som jeg kom for og mere til.
Ziggie og Henrik er rigtig gode sammen og super dygtige til at formidle på en spændende måde. Jeg kommer helt bestemt igen :-)

Odpowiedź od KANT PSYK
Meget professionelle undervisere. Fik det teoretiske stof gjort meget nærværende og anvendeligt.

Odpowiedź od KANT PSYK
Jeg har lige været på kurset "Traumebehandling" og det kan klart anbefales! Høj faglighed og spændende undervisning indenfor psykotraumatologi!
Underviserne har stor faglig dygtighed og formår at guide dig igennem metoderne på en god måde.
Det er ikke sidste gang jeg skal på et kursus ved KANT PSYK.

Odpowiedź od KANT PSYK
Jeg var på et to dages kursus i debriefing og defusing.
Det var med høj faglighed, en god vekslen mellem teori og praksis, gode rammer og tryg stemning.
Kan klart anbefales 😊

Odpowiedź od KANT PSYK
Super professionelle undervisere samt meget gavnligt og lærerigt kursus.
Under hele kursuset får du den bedste behandling hvor du møder meget kompetente undervisere som sikre sig at du kommer igennem kurset med forståelse og tilliden i at kunne bruge det i eget fag.
Kun positive ord herfra.

Odpowiedź od KANT PSYK
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.