Ziggie og Henrik er nogen helt utrolig undervisere, man deltager fordi man har lyst til at udvikle sig og man går derfra med endnu mere lyst, efter alt den læring. Der skabes et så godt, trygt og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ziggie og Henrik er nogle meget kompetente og nærværende undervisere. De formår at skabe et trygt rum for deltagerne i undervisningen, så deltagerne tør at være åbne og bruge sig selv. Højt fagligt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har netop gennemført Krise- og Kollegastøtte. Et meget givende kursus med masser af god og relevant viden. Ziggie og Henrik supplerer hinanden godt. De skaber et behageligt og trygt rum for lær... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har lige været på 4 intensive dage på traumebehandlingskursus hos KANT PSYK med Ziggie og Henrik som underviser, hvilken de igen gør kurset meget håndgribeligt og struktureret, man kan mærke dere... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
KANT PSYK er krisepsykologi som aldrig før. Du får kursusoplevelser fra øverste hylde og vigtig viden du ikke kan læse dig til. Vi er kendt for at levere svært tilgængeligt stof i øjenhøjde og med praksis for øje. Det betyder at du kan gå hjem fra vores kurser og anvende de nye kompetencer med det samme. For os er det en æressag, at vi kan gøre en forskel for dig i dit arbejde. Derfor får du ikke udelukkende teori men i høj grad også metoder, teknikker og redskaber, så du er klar til at gå hjem og gøre den forskel for andre, du drømmer om. Vi moderniserer krisepsykologien, fjerner berøringsangsten og inviterer mere til handling end andre ville gøre. Velkommen indenfor i mørket, hvor inspirerende undervisning med tårnhøj faglighed guider dig gennem krisepsykologiens landskab.
Hovedgaden 55C, 2970, Hørsholm, Dania
Fantastisk underviser, meget kompetente begge to, samt suppleret de hinanden super godt.

Odpowiedź od KANT PSYK
Jeg har netop afsluttet et fire dages kursus i struktureret krise- og traumebehandling ved Kant Psyk. Jeg kan varmt anbefale kurset til andre, da det i den grad lever op til det, som loves. Tak for indsigt i en spændende og virksom metode i et trygt rum.

Odpowiedź od KANT PSYK
Jeg har i denne uge deltaget i et traumebehandlingskursus hos Kant Psyk, og det har været en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse. De to undervisere på kurset, Ziggie og Henrik, var dygtige, engagerede, indlevende og helt igennem inspirerende - man mærker tydeligt at de brænder for lige netop dét som der undervises i. Deres passion og faglige styrke var af mærke under hele forløbet. En særlig tak til jer!
Fra kurset tager jeg metodisk - og faglig indsigt med hjem, som jeg glæder mig til at dele med vores beboere såvel som kollegaer. Jeg er taknemlig for at have fået udvidet “værktøjskassen”, og har allerede en vision for hvordan dette kan bidrage til/implementeres i mit daglige arbejde med voldsramte kvinder, mænd og deres medfølgende børn.
Jeg ser allerede frem til de næste to kursusdage i Januar 2026. Kant Psyk - Ziggie og Henrik - får de allervarmeste anbefalinger herfra.
De bedste hilsner
Christina Pasbjerg - Socialrådgiver // Krisecenter.

Odpowiedź od KANT PSYK
Jeg har haft 4 helt igennem fantastiske og intensive dage, hvor jeg virkelig har mærket mig selv på en ny måde. Forløbet har givet mig en oplevelse udover det sædvanlige – både på det personlige plan og gennem den undervisning, som var inspirerende, nærværende og langt mere givende end jeg havde turdet håbe på.
Derudover har jeg mødt en masse søde og hjertevarme mennesker, som har gjort dagene endnu mere mindeværdige. Det har været et trygt, lærerigt og berigende rum, som jeg varmt kan anbefale til alle, der ønsker at udvikle sig selv og få en oplevelse man aldrig glemmer. 😊

Odpowiedź od KANT PSYK
Jeg har deltaget i et traumebehandlingskursus hos Kant Psyk, og det har været en virkelig berigende oplevelse. De to undervisere var både dygtige, engagerede og indlevende – man mærker tydeligt deres faglige styrke og passion for emnet.
Kurset har givet mig både faglig og metodisk indsigt, og jeg er taknemmelig for at kunne tilføje denne metode til min “værktøjskasse”. Metoden kommer uden tvivl til at hjælpe de voldsramte kvinder og mænd, jeg møder i mit arbejde.
Jeg ser allerede frem til de næste to kursusdage i januar. Kant Psyk – Henrik og Ziggie – får mine allervarmeste anbefalinger.
De bedste hilsner
Jeanette – socialrådgiver på krisecenter

Odpowiedź od KANT PSYK
Har netop afsluttet fire intensive dage med Ziggie og Henrik. De formår at skabe trygheden, så man åbner op og virkelig får mærket metoden på egen krop. Super fed oplevelse. De og kurset har mine varmeste anbefalinger - om du er pædagog, socialrådgiver osv det giver noget til alle!

Odpowiedź od KANT PSYK
Helt fantastisk kursus i krise- og kollegastøtte med konkrete og virkelig brugbare metoder til at hjælpe kolleger med stort og småt. Kan varmt anbefales! Ziggie og Henrik er dygtige formidlere, og man føler sig tryg ved at deltage og dele oplevelser med de andre kursister.

Odpowiedź od KANT PSYK
Vi har i vores kriseteam været på to kurser med KANT PSYK. Det har været virkeligt godt og lærerigt og kan
varmt anbefales - det er praksisnært og de mindre hold gør, at der er rum for fordybelse og plads til at bevæge sig ud øvelser i et trygt rum!

Odpowiedź od KANT PSYK
Har lige været afsted på Krise- og Kollegastøtte kurset, som jeg kun har de varmeste anbefalinger til. Det er anden gang at jeg har fornøjelsen af at være med på et af Henrik og Ziggies kursuser, hvilket igen bekræfter mig i deres fremragende, nærværende og faglige undervisning.

Odpowiedź od KANT PSYK
'Krise- og Kollegastøtte'-kurset er virkelig godt! Du kommer derfra med helt konkrete redskaber til at kunne gennemføre hjælpende samtaler og psykologisk defusing og debriefing. Der er god tid til værdifulde øvelser i mindre grupper, inspirerende eksempler og samtaler undervisere og kursusdeltagere imellem.

Odpowiedź od KANT PSYK
Rigtig spændende kursusdag med en masse brugbar praksisnær viden om, hvordan man bedst hjælper mennesker i sorg og kriser. Også virkelig dygtige og søde formidlere.

Odpowiedź od KANT PSYK
Virkelig spændende, velforberedt og nærværende kursus. Det var tydeligt, at Ziggie og Henrik har virkelig meget viden inden for deres felt og de er meget gode til at videreformidle det. Jeg lærte rigtig meget og gik der fra med virkelig god energi.

Odpowiedź od KANT PSYK
Meget spændende og praksisnært kursus. God variation i indhold.

Odpowiedź od KANT PSYK
Meget velforberedte og strukturerede undervisere.
God indføring i metoden, der især læres igennem praktiske øvelser.
Trygt læringsrum.
Jeg føler mig klar til at lave både defusion og debriefing.

Odpowiedź od KANT PSYK
Et virkelig vel planlagt og gennemført kursus. Det udleverede kursusmateriale med alle de centrale pointer bidrog til effektiv læring. Anbefaling herfra!

Odpowiedź od KANT PSYK
Fokuseret, metodespecifikt og lærerigt kursus.
Jeg skal på min arbejdsplads varetage debriefinger og har af den grund deltaget på kurset defusing og debriefing hos KANTPSYK. Jeg føler mig efter kurset klædt på den til opgave jeg skal varetage, da kurset var en god blanding af teori og vigtigst observation af og træning i anvendelsen af metoden. Kurset var fokuseret og intensivt, men samtidig blev der skabt en stemning af uformelthed, humor og god stemning. Stemningen gjorde det trygt at stille sig frem og byde ind.

Odpowiedź od KANT PSYK
Jeg har deltaget i flere kursuser med Ziggie & Henrik og de er 2 helt enestående underviserer, der formår at skabe et meget trygt og fagligt rum for alle deltagere..
Jeg kan på det varmeste anbefale dem til andre.

Super gode undrvisere Ziggie og Henrik suplerer hinanden godt
meget relevante kurser med godt fagligt indhold
og også muligehd for kursusdeltagere at bidrage

Odpowiedź od KANT PSYK
Nyligt hjemvendt fra 4 dages kursus med struktureret Krise- og Traumebearbejdning (SKT) hos Kant Psyk!
Om nogen er jeg et menneske, der i mit arbejde med andre mennesker, ikke benytter mig af strukturerede samtaler. På trods af dette faktum, så havde jeg tilmeldt mig dette kursus hos Ziggie og Henrik, da beskrivelsen af kursets eklektiske, men dog strukturerede tilgang til traumebearbejdning, lød interessant.
Med største respekt og et kæmpe udbytte efter 4 dage, så må jeg sige, at denne strukturerede tilgang til traumer kan være en kærkommen åbning til områder i selvet, der ellers kan virke ufremkommelige.
Udover at blive fagligt beriget, er det et kursus, der på trods af det tunge stof, bliver gennemført i trygge og etiske rammer, hvor der er plads til smil og humor, og hvor det tillige med er vanskeligt ikke at få en vis indsigt i egne traumer 😊
Metoden læres gennem guidet træning, hvilket giver mulighed for at tilegne sig metoden både fra klient og behandlerens perspektiv - en afgørende forståelse for behandleren at bringe med sig ud i virkeligheden!

Odpowiedź od KANT PSYK
Et super metodenært kursus, Ziggie og Henrik formår at favne alle uanset faglige baggrund, Man får konkret og brugbar feedback, og som Krise og Kollegastøtte stærke brugbare værktøjer og metoder som er brugbare lige efter kursus. Vigtigst er at man får nok øvelse og gennemgang/feedback til at føle sig tryg i metoden. De formår at skabe et trygt rum hvori alle favner alle på et personlig plan, og selvom man har vidt forskellig baggrund udvikler man hurtigt en respekt og sparring på tværs af faggrupper og erfaring. Tak til Ziggie og Henrik for 4 intense og lærige dage.

Odpowiedź od KANT PSYK
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.