Oceniono na 5 z 5

Ziggie og Henrik er nogen helt utrolig undervisere, man deltager fordi man har lyst til at udvikle sig og man går derfra med endnu mere lyst, efter alt den læring. Der skabes et så godt, trygt og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ziggie og Henrik er nogle meget kompetente og nærværende undervisere. De formår at skabe et trygt rum for deltagerne i undervisningen, så deltagerne tør at være åbne og bruge sig selv. Højt fagligt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har netop gennemført Krise- og Kollegastøtte. Et meget givende kursus med masser af god og relevant viden. Ziggie og Henrik supplerer hinanden godt. De skaber et behageligt og trygt rum for lær... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lige været på 4 intensive dage på traumebehandlingskursus hos KANT PSYK med Ziggie og Henrik som underviser, hvilken de igen gør kurset meget håndgribeligt og struktureret, man kan mærke dere... Zobacz więcej

1. Kurs

Napisane przez firmę

KANT PSYK er krisepsykologi som aldrig før. Du får kursusoplevelser fra øverste hylde og vigtig viden du ikke kan læse dig til. Vi er kendt for at levere svært tilgængeligt stof i øjenhøjde og med praksis for øje. Det betyder at du kan gå hjem fra vores kurser og anvende de nye kompetencer med det samme. For os er det en æressag, at vi kan gøre en forskel for dig i dit arbejde. Derfor får du ikke udelukkende teori men i høj grad også metoder, teknikker og redskaber, så du er klar til at gå hjem og gøre den forskel for andre, du drømmer om. Vi moderniserer krisepsykologien, fjerner berøringsangsten og inviterer mere til handling end andre ville gøre. Velkommen indenfor i mørket, hvor inspirerende undervisning med tårnhøj faglighed guider dig gennem krisepsykologiens landskab.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Ziggie og Henrik er nogen helt utrolig…

Der skabes et så godt, trygt og lærerigt rum for alle deltagere, og man føler virkelig at man bliver mødt hvor man er og ikke presset ud i noget man ikke har lyst til, man kan sige hvad man tænker og føler også blive mødt med en masse positivitet.
Også formår de at have et øje på alle deltagere og inddrage alle.
KAN VARMT ANBEFALES!!

18 maja 2026

Odpowiedź od KANT PSYK

Sikke en flot anmeldelse!!! Tusind tusind tak, Melissa. Vi kune simpelthen ikke bede om mere. Det er så vigtigt for os at vide, at du befandt dig godt på kurset, følte dig set, hørt og mødt - og at du selvfølgelig også fik de kompetencer med hjem, du kom efter.

Din arbejdsplads er virkelig heldig at have sådan en dedikeret medarbejder som dig. Mon vi ses igen? ;-)

Høj faglighed

Højt fagligt niveau i undervisningen.
Som deltager på kurset har jeg fået mange anvendelige redskaber, som jeg kan bruge i mit arbejde og det levede liv.

12 maja 2026

Odpowiedź od KANT PSYK

Hvor er vi glade og taknemmelige for din anmeldelse, Nanna!! Tusind tak fordi du tog dig tid til at fortælle om din oplevelse på Krise- og Kollegastøtte.
Det var en kæmpe stor fornøjelse at mærke dit ægte engagement, din seriøsitet, din høje faglighed og din skønne personlighed.
Tak fordi du var med til at gøre kurset værdifuldt.

Oceniono na 5 z 5

Super spændende og praksisnært kursus i…

Super spændende og praksisnært kursus i debriefing og defusing.

2 marca 2026

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak, Jonas. Vi er meget taknemmelige for din anmeldelse og er utrolig glade for, at kurset var både spændende og praksisnært for dig. Så kan vi ikke bede om mere.

Oceniono na 5 z 5

Defusing og Debriefing fantastisk kursus.

Jeg har deltaget i kurset Defusing og Debriefing, som havde til formål at give en grundlæggende forståelse for gruppebaseret kriseintervention samt kompetencer til at kunne anvende metoderne i praksis.

Kurset strakte sig over to dage og var rigtig godt tilrettelagt. Undervisningen gav en solid introduktion til de relevante teorier, og værktøjerne blev gennemgået på en klar og overskuelig måde. Jeg oplevede især, at koblingen mellem teori og praksis fungerede rigtig godt.

Praktikken var i højsædet, hvilket jeg fandt meget værdifuldt. Det gav mulighed for at afprøve metoderne i trygge rammer og styrkede min forståelse og sikkerhed i forhold til at anvende dem i virkeligheden.

Samlet set har det været et udbytterigt kursus, som har givet mig både indsigt og konkrete redskaber, jeg kan tage med videre i mit arbejde.

Stor tak til Ziggie og Henrik

2 marca 2026

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Bo. Vi er dybt taknemmelige for, at du tog dig tid til at fortælle om din kursusoplevelse. At den så var virkelig god - er bare en kæmpe bonus oveni. Vi er utrolig glade for at vide, at vi har sendt dig ud ad døren med mod på at prøve de nye kompetencer af og en tillid til, at du har de nødvendige redskaber og værktøjer - for det har du :-)

Oceniono na 5 z 5

Stor anbefaling til Kant Psyk.

Jeg kan på det varmeste anbefale dig at tage på kursus hos Ziggie og Henrik. Jeg har netop været på et meget inspirerende kursus i traumebehandling. Sikke en viden og indsigt, de stillede til rådighed. Samtidig skabte de et trygt og tillidsfuldt rum for os at arbejde i med metoder og teknikker i. Jeg er vendt hjem med masser af inspirationer til mit eget arbejde med de svære samtaler.

22 stycznia 2026

Odpowiedź od KANT PSYK

Vi er meget taknemmelige, Annette. Tusind tusind tak for din flotte anmeldelse!! Og tusind tak fordi du tog dig tid til at fortælle om din kursusoplevelse på Traumebehandling. Vi kunne ikke være mere tilfredse, når vi læser, at du har følt dig tryg i det rum, vi skabte sammen, og du så du oveni købet blev meget inspireret og fik en masse nye kompetencer med hjem.

Vi håber meget at møde dig igen en anden gang. Det ville virkelig glæde os.

Fremragende kursus-oplevelse hos KANT PSYK

Jeg har netop gennemført kurset i Debriefing og Defusing hos KANT PSYK, og det har været en utroligt givende og inspirerende oplevelse fra start til slut.

Undervisningen var både fagligt solid og praksisnær -
det mærkede jeg især i den måde, undervisningen blev leveret på: leven­de, engageret og med et tydeligt fokus på tryghed og anvendelighed. Der var god balance mellem teori, praksis og refleksion.

En særlig tak til Ziggie og Henrik, som med deres faglige kompetence og varme tilgang gjorde kurset både inspirerende, lærerigt og meningsfuldt. Jeres evne til at skabe et trygt rum, hvor man både kan lære og øve sig, gjorde virkelig en forskel – og gjorde kurset til noget helt særligt!

Alt i alt kan jeg varmt anbefale Debriefing og Defusing-kurset hos KANT PSYK til alle, der arbejder med mennesker og ønsker konkrete, brugbare redskaber til at håndtere krisesituationer professionelt og menneskeligt.

Tak for et fantastisk kursus – jeg tager så meget udbytte med videre!

27 stycznia 2026

Odpowiedź od KANT PSYK

Sikke en fuldkommen fantastisk anmeldelse, Christina. Vi er dybt taknemmelig for, at du tog dig tid til at beskrive din kursusoplevelse så indgående. Tusind tusind tak!!! At du så oveni har fået så meget nyt med hjem fra kurset er jo bare helt i top. Det var en kæmpe stor fornøjelse at have dig med på kurset, og det var meget beundringsværdigt at se dig og dine kollegaer være så engagerede og seriøse.
Vi glæder os meget til at se dig igen!!!

Oceniono na 5 z 5

Jeg deltog ved et defusing og…

Jeg deltog ved et defusing og debriefing kursus. Henrik og Ziggie er dygtige og kompetente undervisere. Kurset var godt struktureret og med stor inddragelse af deltagerne. Jeg ser frem til at komme igen.

26 stycznia 2026

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde din kursusoplevelse. Vi er utrolig glade for at se, at du var rigtig godt tilfreds med både struktur og indhold. Det var en kæmpe fornøjelse at uddanne dig og dine kollegaer, så I kan komme tilbage på arbejdspladsen og bruge de nye kompetencer.
Du er meget velkommen en anden gang!!!

Relevant og spændende indhold

Jeg vil gerne takke Ziggie og Henrik for et givende, jordnært og praksisorienteret kursus; omkring Debriefing og Defusing. Udover at indholdet var utroligt spændende, så var deres undervisning et pragteksemplar på didaktik, der virker.
Fortsat god arbejdslyst, kh. Skolelæreren

5 stycznia 2026

Odpowiedź od KANT PSYK

Vi er så glade for dine ord, Karina. Tusind tak!!! Dels er vi utrolig glade for at høre, at kurset var relevant for dig, og dels er vi meget glade og taknemmelige for dine rosende ord om vores undervisning. Kan man få en bedre tilbagemelding end din - og så fra en folkeskolelærer.... Det tror vi ikke! :-)

Oceniono na 5 z 5

Undervisning meget praksisnært og…

Undervisning meget praksisnært og relevante værktøjer leveret af meget kompetente undervisere.

6 stycznia 2026

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak fordi du tog dig tid til at fortælle om din kursusoplevelse, Susie. Det var en stor fornøjelse at møde dig og dine kollegaer og give jer en masse brugbare kompetencer med hjem. Vi håber at have været med til at styrke jeres organisation på den krisepsykologiske side. Og så håber vi meget på at se jer igen :-)

Inspirerende og levende

Jeg har været på både kurset Krisestyring, samt senest Debriefing og Defusing.
Begge kurser har været enormt lærerige og inspirerende.
Dagene indebar både viden, træning, samt smil og god stemning.
Dette er noget, der kan implementeres og gøres levende hjemme i praksis.

17 listopada 2025

Odpowiedź od KANT PSYK

Mange tusind tak, Christina!!! Vi er så taknemmelige for, at du har brugt tid på at fortælle om dine kursusoplevelser. Oveni er vi virkelig glade for at høre, at du har fået en masse kompetencer med dig hjem - både fra Krisestyring og fra Defusing og Debriefing - som du nu kan omsætte til praksis og gøre levende. Rigtig god vind med det hele!!

🔥 Et kursus alle bør tage! 🔥

Arbejder du med mennesker? Så er dette kurset for dig!🔥 Et kursus alle bør tage! 🔥
Dygtige undervisere med en inspirerende og praksisnær tilgang gør dette kursus helt unikt. Fokus på forebyggelse af omsorgstræthed, udbrændthed og belastningsreaktion ,med konkrete metoder og håb i centrum. Kæmpe anbefaling!

1 grudnia 2025

Odpowiedź od KANT PSYK

Vi er meget taknemmelige for din anmeldelse, Asia. Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive om din oplevelse. Vi er SÅ glade for, at du fik så meget med dig hjem fra kurset Sekundær Traumatisering og Omsorgstræthed - og vi er meget sikre på, at kurset kommer til at gøre en kæmpe forskel for dig.

Oceniono na 5 z 5

Har netop gennemført Krise- og…

Har netop gennemført Krise- og Kollegastøtte.

Et meget givende kursus med masser af god og relevant viden.

Ziggie og Henrik supplerer hinanden godt. De skaber et behageligt og trygt rum for læring.
På kurset fik vi god mulighed for ikke blot at lære, men også at træne de redskaber vi fik lært, hvilket giver rigtig meget.

9 grudnia 2025

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tak for den flotte anmeldelse - og tusind tak fordi du tog dig tid til at fortælle om din oplevelse på Krise- og Kollegastøtte. Vi er utrolig glade for at høre, at du fik en masse god og relevant viden med hjem, og at du samtidig fik trænet alle de nye metoder på en god måde.
Dine kollegaer er helt sikkert i de bedste hænder.

Oceniono na 5 z 5

Top proffesionelle og gode til at…

Top proffesionelle og gode til at undervise og forklare på niveauer hvor alle kan være med. Det er 2. Gang jeg er på et af deres kurser. Det kan anbefales.

24 listopada 2025

Odpowiedź od KANT PSYK

Det var virkelig en stor fornøjelse at have dig med på endnu et kursus, Maja. Vi er SÅ glade for at læse, at du fik en masse med dig hjem, så du er helt klar til at gå i gang med Krise- og Kollegastøtte. Tusind tak fordi du tog dig tid til at fortælle om din oplevelse. Det sætter vi stor pris på.
Du er MEGET velkommen en anden gang.

Kære Ziggi og Henrik

Vi har netop deltaget i et fantastisk givende kursus hos KantPsyk i Defusing og Debriefing – Ziggi og Henrik er super dygtige undervisere, som formår at skabe ro, tid og en meget behagelig stemning. Det har været to virkelig inspirerende dage, hvor vi har følt os trygge, set og inkluderet, og vi har fået meget værdifuldt med hjem.
Vi har tidligere deltaget i flere af Kant Psyk’s kurser, og som altid har det været en oplevelse af høj kvalitet, fyldt med indsigt, faglighed og nærvær. Dette kursus var ingen undtagelse – tværtimod endnu et bevis på, hvorfor vi bliver ved med at komme igen.
Stor tak til Ziggi og Henrik for nogle inspirerende dage. Vi kan varmt anbefale både undervisere og kursus!
Venlig hilsen Monica og Kjeld

18 listopada 2025

Odpowiedź od KANT PSYK

Jamen altså Monica og Kjeld - tusind tusind tak for den flotte anmeldelse. Den er vi utrolig taknemmelige for. Faktisk blev vi helt røde i kinderne af al den ros og kunne slet ikke ønske os mere. Vi er så glade for at høre, at I befandt jer godt på kurset og fik nogle gode og vigtige kompetencer med hjem. Tusind tak igen.

Oceniono na 5 z 5

Et super godt kursus med rigtig gode…

Et super godt kursus med rigtig gode undervisere.
Kan kun anbefales.

3 listopada 2025

Odpowiedź od KANT PSYK

Hvor er det godt at høre, at du kunne lide kurset, Brian. Tusind tak for din anmeldelse og også din anbefaling. Vi er meget taknemmelige for, at du tog dig tid til at bringe det videre.

Oceniono na 5 z 5

Meget lærerigt og praksisnært!

Kære Ziggie og Henrik. Tak for nogle virkelig spændende, lærerige og hyggelige kursusdage. Jeres måde at undervise på er levende og fængende, og jeg oplevede det særligt meningsfuldt, at vi hurtigt selv fik lov til at prøve kræfter med debriefing metoden. Jeg håber, jeg får muligheden for at deltage i nogle af jeres andre kurser.

8 listopada 2025

Odpowiedź od KANT PSYK

Vi er utrolig glade og taknemmelige for den flotte anmeldelse, Emma. Tusind tak. Det er SÅ godt at høre, at kurset var meningsfuldt for dig, og at du kan tage det med hjem og bruge det, For os er det virkelig en mærkesag, at man får noget brugbart og praksisnært med hjem.
Vi håber også meget at få muligheden for at byde dig velkommen igen.

To fantastisk gode undervisere

To fantastisk gode undervisere, der er i stand til at formidle viden på en måde, som kun få kan. Ziggie og Henriks tilgang er unik, spændende, realistisk og meget fængslende. De er begge personlige og humoristiske i deres undervisning, og der er mange gode praktiske øvelser og refleksioner i undervisningen. De giver oveni viden, som man ikke kan læse sig til, men kun erfare sig til, hvilket er så stor en del af uddannelsen.
Jeg har været til tre kursusforløb, og jeg har glædet mig til alle tre.

Odpowiedź od KANT PSYK

Så kan man simpelthen ikke bede om en mere fantastisk anmeldelse, Benedicte. Tusind tusind tak fordi du tog dig tid til at fortælle om din oplevelse med de 3 kurser, du har været på.
Vi blev helt røde i kinderne af al den ros, du giver os, og samtidig kan vi helt og aldeles konstatere at du har fået alt det med dig hjem, vi håbede på - masser af læring og nye kompetencer.
Det har været en stor fornøjelse af uddanne dig i psykotraumatologiens verden.

KANTPSYK DEFUSING OG DEBRIEFING KURSUS

Jeg har lige afsluttet et 2 dages kursus i Defusing og Debriefing og kan på det varmeste anbefale dette kursus. Med konkrete og virkelig brugbare metoder og teori er vi blevet ført igennem 2 vel strukturerede dage og klædt vanvittigt godt på! Ziggie og Henrik er engagerede, sympatiske, stærke fagligt og danner en professionel ramme, som føles tryg og inspirerende og vel funderet.Det udleverede kursus materiale er enormt informativt og brugbart - også på sigt som en opslagsbog.

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tusind tak for din anmeldelse, Saskia. Vi er helt utrolig taknemmelige for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse af at være på kursus i defusing og debriefing. Det er virkelig vigtigt for os at vide, at du følte dig godt tilpas hos os, og at du føler dig rigtig godt klædt på nu, så du kan komme i gang med at bruge de nye kompetencer.

Oceniono na 5 z 5

Et rigtig godt og gennemført kursus

Et rigtig godt og gennemført kursus. Virkelige dygtige og engagerede undervisere. Kan varmt anbefales og er bestemt ikke kedeligt. 2 gode dage hvor udbyttet er 100 %.
Bør måske også sige at det var kurset defusing og debriefing med Henrik og Ziggie :-)

Odpowiedź od KANT PSYK

Sikke en dejlig anmeldelse, Henrik. Tusind tak for den!! Vi er utroligt glade for, at du fået 100% udbytte med hjem fra kurset i defusing og debriefing. Vi føler os til gengæld også 100% sikre på, at I nok skal få lov at vise, hvor super godt styr I har på de nye kompetencer. Jeres kollegaer er i de bedste hænder.

Oceniono na 5 z 5

Bedre rustet til nye udfordringer

Kære Ziggie og Henrik,

Tusinde tak for et par lærerige dage på jeres kursus i Defusing og Debriefing. Med jeres inspirerende, velfunderet, solide erfaring og praksisnære metode føler jeg mig bedre rustet og motiveret til opgaven som gruppeleder. I skaber et trygt og tillidsfuldt rum med plads til forskelligheder og spændende processer. I har mine varmeste anbefalinger!!
Bedste hilsener, Rikke

7 października 2025

Odpowiedź od KANT PSYK

Tusind tusind tak for dine varme anbefalinger, Rikke. Vi kunne ikke ønske os mere, end at du har oplevet et trygt og tillidsfuldt rum med spændende processer som fundament for nye kompetencer. Vi ønsker dig alt det bedste med din nye læring!!!

KANT PSYK

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej