Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Hele fijne service. Voor aanschaf waren er vragen over diverse zaken die snel en vakkundig werden beantwoord (zelfs op dag waar het bedrijf eigenlijk dicht zat!) Een klein punt van aandacht: de ste... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Al enige tijd zakelijk klant bij jvs. We hebben in 2024 bij een klant een rolluik geplaatst, waar we een storing mee hadden. Accu continu leeg. Jvs kwam met de oplossing om de voorkap te wis... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Via vrienden wat in de rolluiken branch werken terecht gekomen bij jvs. Heel simpel via de website de gegevens ingevuld. Ter controle gebeld met specifieke vragen. Maar dit was eigenlijk overbodig. Di... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dekoracje i architektura wnętrz

Napisane przez firmę

Op zoek naar betaalbare zonwering in Nederland en België? Bij JVS Zonwering bent u aan het juiste adres. JVS Zonwering staat bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en biedt een ruim assortiment aan zonwering tegen de scherpste prijzen. ✓ Professioneel advies binnen 24 uur, voor snel deskundige ondersteuning. ✓ Directe prijsindicatie voor transparantie en efficiëntie. ✓ Ruime showroom, 6 dagen per week geopend, voor inspiratie en demonstratie. ✓ Flexibele betalingsmogelijkheden die bij u passen. ✓ Breed assortiment binnen- en buitenzonwering, voor diverse behoeften.

Dane kontaktowe

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 4 z 5

Hele fijne service

Een klein punt van aandacht: de stekker van de motor was niet aangesloten op het screen waardoor dit zelf nog moest worden gedaan.

21 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Prijs - kwaliteit dik in orde.

Alles zoals gevraagd, keurig verpakt, stipte levering, goede info i.v.m. plaatsen en afregelen. Wel veel tijd tussen bestelling en levering, maar daarvoor alle begrip want geen standaard RAL kleur, en eindejaarsperiode viel er tussen.

20 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Al enige tijd zakelijk klant bij jvs.

Al enige tijd zakelijk klant bij jvs.

We hebben in 2024 bij een klant een rolluik geplaatst, waar we een storing mee hadden. Accu continu leeg. Jvs kwam met de oplossing om de voorkap te wisselen. Als
Zakelijke klant vroegen wij of dit mocht als de chauffeur deze komt leveren dat we direct wisselen ( max 10 minuten werk ) zodat dit mooi verloopt en voor beide partijen het snelst! Maar nee, jvs oppert dat dit absoluut niet kan. Wij krijgen een tijdsbestek van 3 uur en hierin mogen wij wachten op de chauffeur en als die moet wachten brengen ze bezorgkosten in rekening. ( let op : productfout van jvs ) die wij moeten oplossen en ook nog eens helemaal in het schema van jvs aan moeten passen want anders worden we op kosten gejaagd??

Maar de chauffeur belde dat hij met een half uur bij ons zou zijn. Na 45 minuten kwam de chauffeur aan, maar nee we krijgen geen compensatie voor het wachten want volgens jvs valt dit onder de marge van het wachten in de transport en logistiek.

Werkelijk niet te geloven als je als bedrijf zaken hiermee doet, kost dit je gewoon bij problemen enorm veel tijd en geld, maar voor jvs moet het allemaal in hun straatje passen en denken absoluut niet mee!

Graag kom ik in contact met bedrijven die dit ook mee maken bij jvs.

17 marca 2026
Oceniono na 2 z 5

Wat een flutbedrijf 3 rolluiken gekocht…

Wat een flutbedrijf 3 rolluiken gekocht 1 doet moeilijk en ik moet zelf uitzoeken wat er aan de hand is wordt meteen bedreigd 50 euro uurloon 65 euro voorrijkosten als het aan een instelling ligt ik heb aangegeven dat een instelling niet uit zichzelf gebeurt eerst akkoord gaan met eventuele kosten 😡😡😡 vandaag probleem opgelost dankjewel JVS

28 lutego 2026

Geachte Heer van der Velden,

Bedankt voor uw review, zoals wij ook bij u hebben aangegeven is er een defect zal het onder garantie worden afgehandeld.

Is het een gevolg van een bijvoorbeeld een lege accu dan kan montagebedrijf hier kosten voor rekenen dit omdat het dan niet om een defect gaat.

Wij geven dit altijd vooraf aan zodat u niet voor een verrassing komt te staan.

Een heel tevreden klant

De bestelprocedure is heel duidelijk en bestellen was daarom geen probleem. De bevestiging was er snel en was duidelijk en de levering was verrassend snel. De aflevering werd keurig gedaan en ik ben dan ook voor de tweede keer een heel tevreden klant. Het rolluik ziet er prachtig uit en was heel goed te monteren.

25 lutego 2026

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Wat fijn om te horen dat de bestelprocedure duidelijk was, de levering snel verliep en dat alles netjes is afgeleverd. Geweldig dat ook de montage goed is verlopen en dat u tevreden bent over het rolluik zelf. Daar doen we het voor!

We waarderen het enorm dat u voor de tweede keer voor ons heeft gekozen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Dramatische service, eindeloze frustratie

Sinds juli 2025 zijn wij bezig met dit bedrijf over een hor die niet correct geleverd is. Wat een ongelooflijk frustrerend traject.

De problemen begonnen al bij de levering: op de website stond een levertijd van 10–15 werkdagen, maar uiteindelijk duurde het 22 werkdagen voordat er überhaupt iets kwam.

Bij ontvangst bleek direct dat de hor niet passend was en bovendien slordig afgewerkt. Sindsdien hebben wij:
• meer dan 20 e-mails gestuurd
• meerdere keren foto’s en exacte maatvoering aangeleverd
• telefonische gesprekken gehad
• maandenlang geprobeerd tot een oplossing te komen

Wat we terugkrijgen is alleen herhaling, uitstel en telkens opnieuw dezelfde vragen, alsof eerdere mails nooit gelezen worden.

Na maanden aandringen willen wij ons geld terug, maar dat wordt simpelweg geweigerd onder het excuus “maatwerk, dus geen terugbetaling mogelijk”, terwijl het product niet conform bestelling geleverd is.

Kortom: slechte communicatie, geen verantwoordelijkheid nemen en totaal geen klantvriendelijkheid. Wij zouden dit bedrijf absoluut niet aanraden. Wat ons betreft verdient dit bedrijf nog niet eens 1 ster.

17 lutego 2026

Geachte mevr Baardwijk,

Op dit moment hebben we nog steeds niet helder of dat de maatvoering van het geleverde product niet juist is of dat u een fout heeft gemaakt met het inmeten.

Helaas krijgen we op de vragen welke we aan uw stellen geen antwoord.

Zoals ook aangeboden heeft u moeite met het aanbieden van de juiste informatie kunnen wij het product ook ophalen en nalaten kijken bij de producent.

Hier reageert u helaas niet op en wij zullen toch eerst moeten vaststellen of er een verkeerd product geleverd is ja of nee.
Zodra dat duidelijk is kunnen wij het voor u oplossen.

Oceniono na 1 z 5

ik ben al jaren klant bij jvs altijd…

ik ben al jaren klant bij jvs altijd tevreden
als er een probleem voordeed werd dit altijd opgelost,tot mijn laatste bestelling.
ik hierbij gekozen om de gaten van de geleiders voor te laten boren voor het gemak.
nu waren de gaten wel voorgeboord alleen te groot en er zitten bij alle gaten enorme deuken om de gaten heen ziet er niet uit.
kan gebeuren waar gewerkt vallen spaanders ,contact gelegd maar krijg nu netjes te horen helaas omdat deze al gemonteerd zijn kunnen ze geen garantie of iets geven en ben ik zelf verantwoordelijk hiervoor.
leg dit maar aan de klant uit.

ik mag dus zelf nieuwe geleiders gaan be
stellen door toedoen van de leverancier zelf.
mij niet meer bellen ga opzoek naar een andere leverancier
mvg

3 stycznia 2026

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw bericht en voor het vertrouwen dat u ons al jarenlang heeft gegeven. We vinden het oprecht vervelend om te lezen dat uw laatste bestelling niet aan uw verwachtingen heeft voldaan, temeer omdat u aangeeft altijd tevreden te zijn geweest over onze service.

Wat betreft de voorgeboorde geleiders lichten wij ons standpunt graag toe. Indien gaten door de producent te groot zijn voorgeboord, kunnen de geleiders in overleg worden omgewisseld. Voor beschadigingen aan producten – zoals de door u genoemde deuken rondom de boorgaten – geldt echter te allen tijde dat dit alleen mogelijk is wanneer wij hiervan foto’s ontvangen vóór montage.

Zodra producten zijn gemonteerd, kunnen wij helaas geen garantie of omruiling meer bieden. Na montage is niet meer vast te stellen of eventuele beschadigingen zijn ontstaan tijdens productie, transport of montage. Om die reden ligt de verantwoordelijkheid na montage bij de afnemer. Dit beleid hanteren wij consequent om misverstanden en discussies achteraf te voorkomen.

Wij begrijpen dat dit voor u een teleurstellende uitkomst is en betreuren het dat dit tot ongenoegen heeft geleid. Uw feedback nemen wij zeker mee om onze processen en communicatie waar mogelijk verder te verbeteren.

Wij danken u alsnog voor de genomen moeite om uw ervaring met ons te delen.

JVS Zonwering

Ik heb 2 rolluiken met solar besteld

Ik heb 2 rolluiken met solar besteld
Het duurde iets langer dan verwacht maar zijn goed aangekomen.
Plaatsen nam wat extra tijd in beslag
Maar alles werkt.

19 grudnia 2025

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Dank u wel voor uw review. Fijn dat de solar rolluiken goed zijn geleverd en correct functioneren. Mocht u nog vragen hebben over het gebruik of onderhoud, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Storing aan een rolluik

Storing aan een rolluik
eerst word je een week aan de lungel gehouden met steeds dezelfde vragen, schijnbaar werkt hier iedereen langs elkaar door of gewoon hopen dat je het opgeeft.
weer een week verder en dan word er een service verzoek aangemaakt maar nu ook weer een mailtje verder niets, weer gebeld en krijg hetzelfde antwoord als het mailtje afwachten. medewerker doet ook geen enkele moeite om na te kijken wat er daadwerkelijk gebeurt moet maar afwachten.
service van niks dat is duidelijk

3 grudnia 2025

Geachte heer Cillekens,

Allereerst hartelijk dank voor uw review. Aan de hand van de door u verstrekte informatie proberen wij in eerste instantie te beoordelen of de storing verholpen kan worden door het uitvoeren van enkele stappen. Hiervoor is het voor ons belangrijk om te weten wat het product precies doet, welke geluiden het maakt en welke handelingen u reeds heeft uitgevoerd.

Op basis van deze informatie kan het voorkomen dat wij vragen om bijvoorbeeld de motor te resetten, zodat we kunnen controleren of het product na het resetten weer correct functioneert. Wij begrijpen dat dit als vervelend kan worden ervaren, maar deze stappen zijn noodzakelijk om de storing zo goed mogelijk te diagnosticeren en op te lossen.

In uw geval heeft dit helaas niet tot een oplossing geleid en hebben wij een nieuwe motor voor u besteld. Zodra deze bij ons is binnengekomen, zullen wij deze aan u toesturen.

Online een blad gekocht

Online een blad gekocht. Boven verwachting mooi blad. Werd snel geleverd! Zijn er nog mee bezig qua schuren en lakken, moeten dus even wachten op het eindresultaat.

6 grudnia 2025

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Bedankt voor uw bericht! Fijn om te horen dat het blad boven verwachting mooi is en snel geleverd werd. Goed dat u de tijd neemt voor schuren en lakken; het eindresultaat wordt vast prachtig. Veel succes met de verdere afwerking!

Iedereen kan het!

Heb de zonnecel rolluiken gekocht. Samen met de slimme connector en en afstandbediening. Installatie was zeer simpel. En met de handleidingen op de site kun je alles eenvoudig inregelen. Echt iedereen kan het nu zelf doen.

29 listopada 2025

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Bedankt voor uw geweldige feedback! 🙏
Wat fijn om te horen dat de installatie van de zonnecel-rolluiken samen met de slimme connector en afstandsbediening zo eenvoudig verliep. Het is inderdaad ons doel om alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, zodat iedereen het zelf kan installeren. Veel plezier met uw nieuwe rolluiken! 🌞

Super vaklui

Super vaklui

4 grudnia 2025

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Dankjewel voor je geweldige review! Fantastisch om te horen dat je ons als vaklui waardeert. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen we je graag verder.

gewoon zoals het hoort

product werd correct afgeleverd , geen mankementen of schade , maten klopten en zelf eenvoudig gemonteerd

1 grudnia 2025

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat het product correct werd geleverd, volledig volgens de opgegeven maten en zonder schade. Ook geweldig dat de montage eenvoudig verliep. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder!

Oceniono na 5 z 5

Voor de tweede keer naar volle…

Voor de tweede keer naar volle tevredenheid uitstekende producten ontvangen. Goede communicatie, eerlijke prijzen en duidelijke uitleg hoe je de juiste afmetingen besteld.

24 listopada 2025

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen dat u opnieuw in ons heeft gesteld! Fijn om te horen dat de producten, communicatie en uitleg weer volledig naar tevredenheid waren. We staan altijd klaar om mee te denken en helpen u graag bij een volgende bestelling.

Mooie goede kwaliteit.

Mooie goede kwaliteit.
en levering volgens afspraak.

11 listopada 2025

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Bedankt voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat de kwaliteit aan uw verwachtingen voldoet en dat de levering volgens afspraak is verlopen. We waarderen uw vertrouwen en staan graag weer voor u klaar!

Vakmannen netjes en goed werk geleverd

Vakmannen netjes en goed werk geleverd

7 listopada 2025

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Dank u wel voor deze fijne review. We zijn blij dat onze vakmannen uw wensen netjes en vakkundig hebben uitgevoerd. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we altijd klaar.

Oceniono na 5 z 5

Prima service en levering want dit…

Prima service en levering want dit gebeurd via het bedrijf zelf en niet via de bekende pakketdiensten.

13 listopada 2025

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en levering. We doen ons best om alles soepel te laten verlopen, juist door zelf te bezorgen. 🚚✨

Oceniono na 5 z 5

Goed spul voor nette prijs

1 listopada 2025

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en prijs. Veel plezier met je aankoop! 💪

Horren

Meerdere horren besteld, netjes geleverd en past allemaal perfect.

12 listopada 2025

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de horren perfect passen en alles netjes is geleverd. Veel plezier met je nieuwe horren! 🌞

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej