Recenzja firmy JVS Zonwering BV

Oceniono na 1 z 5

Dramatische service, eindeloze frustratie

Sinds juli 2025 zijn wij bezig met dit bedrijf over een hor die niet correct geleverd is. Wat een ongelooflijk frustrerend traject.

De problemen begonnen al bij de levering: op de website stond een levertijd van 10–15 werkdagen, maar uiteindelijk duurde het 22 werkdagen voordat er überhaupt iets kwam.

Bij ontvangst bleek direct dat de hor niet passend was en bovendien slordig afgewerkt. Sindsdien hebben wij:
• meer dan 20 e-mails gestuurd
• meerdere keren foto’s en exacte maatvoering aangeleverd
• telefonische gesprekken gehad
• maandenlang geprobeerd tot een oplossing te komen

Wat we terugkrijgen is alleen herhaling, uitstel en telkens opnieuw dezelfde vragen, alsof eerdere mails nooit gelezen worden.

Na maanden aandringen willen wij ons geld terug, maar dat wordt simpelweg geweigerd onder het excuus “maatwerk, dus geen terugbetaling mogelijk”, terwijl het product niet conform bestelling geleverd is.

Kortom: slechte communicatie, geen verantwoordelijkheid nemen en totaal geen klantvriendelijkheid. Wij zouden dit bedrijf absoluut niet aanraden. Wat ons betreft verdient dit bedrijf nog niet eens 1 ster.

17 lutego 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Geachte mevr Baardwijk,

Op dit moment hebben we nog steeds niet helder of dat de maatvoering van het geleverde product niet juist is of dat u een fout heeft gemaakt met het inmeten.

Helaas krijgen we op de vragen welke we aan uw stellen geen antwoord.

Zoals ook aangeboden heeft u moeite met het aanbieden van de juiste informatie kunnen wij het product ook ophalen en nalaten kijken bij de producent.

Hier reageert u helaas niet op en wij zullen toch eerst moeten vaststellen of er een verkeerd product geleverd is ja of nee.
Zodra dat duidelijk is kunnen wij het voor u oplossen.

Team JVS zonwering