Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Hele fijne service. Voor aanschaf waren er vragen over diverse zaken die snel en vakkundig werden beantwoord (zelfs op dag waar het bedrijf eigenlijk dicht zat!) Een klein punt van aandacht: de ste... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alles zoals gevraagd, keurig verpakt, stipte levering, goede info i.v.m. plaatsen en afregelen. Wel veel tijd tussen bestelling en levering, maar daarvoor alle begrip want geen standaard RAL kleur, en... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Al enige tijd zakelijk klant bij jvs. We hebben in 2024 bij een klant een rolluik geplaatst, waar we een storing mee hadden. Accu continu leeg. Jvs kwam met de oplossing om de voorkap te wis... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Via vrienden wat in de rolluiken branch werken terecht gekomen bij jvs. Heel simpel via de website de gegevens ingevuld. Ter controle gebeld met specifieke vragen. Maar dit was eigenlijk overbodig. Di... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dekoracje i architektura wnętrz

Napisane przez firmę

Op zoek naar betaalbare zonwering in Nederland en België? Bij JVS Zonwering bent u aan het juiste adres. JVS Zonwering staat bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en biedt een ruim assortiment aan zonwering tegen de scherpste prijzen. ✓ Professioneel advies binnen 24 uur, voor snel deskundige ondersteuning. ✓ Directe prijsindicatie voor transparantie en efficiëntie. ✓ Ruime showroom, 6 dagen per week geopend, voor inspiratie en demonstratie. ✓ Flexibele betalingsmogelijkheden die bij u passen. ✓ Breed assortiment binnen- en buitenzonwering, voor diverse behoeften.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 5 z 5

Goed materiaal en vriendelijke bezorging

6 listopada 2025

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het materiaal en onze vriendelijke bezorging. Wij doen er alles aan om onze klanten de beste service en producten te bieden. Veel plezier met uw aankoop!

Perfecte zonweringsproducten

Na 17 rolluiken, 9 inzethorren, 7 losse rolluik-pansers en een grote zipscreen kan ik alleen maar positief zijn over de geleverde kwaliteit van de materialen geleverd door JVS, de maatvoering is altijd perfect en exact zoals opgegeven, qua prijs zijn ze zeer concurrerend en het afleveren gebeurt door hun eigen bezorger die alles netje aflevert en controleert.
JVS heeft meerdere websites met verschillende producten, ik werd netjes geadviseerd m.b.t. de verzendkosten van de producten, als er uit verschillende webshops van JVS materialen besteld worden hoef je maar 1x verzendkosten te betalen en niet voor iedere webshop apart, dit is wel zo fijn.

5 listopada 2025

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Wat een fantastische beoordeling – hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve feedback! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van onze zonweringsproducten en de nauwkeurigheid van de maatvoering. We streven er altijd naar om hoogwaardige materialen te leveren tegen een scherpe prijs, mét persoonlijke service en zorgvuldige levering door onze eigen bezorgers.

Ook prettig dat u onze verschillende webshops en het gecombineerde verzendkostenbeleid waardeert – zo maken we het bestellen van meerdere producten zo eenvoudig mogelijk.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in JVS en voor uw trouwe klandizie. We wensen u veel plezier van uw rolluiken, horren en ritsscreen!

Goede en snelle service

Heel makkelijk om de juists rolluik te bestellen via de site. De rolluik was ook snel beschikbaar en ziet er perfect uit!

18 października 2025

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Bedankt voor uw mooie review! 🌟
Wat fijn om te horen dat het bestellen van uw rolluik via onze website zo eenvoudig verliep en dat het product snel beschikbaar was. Geweldig dat u tevreden bent met het resultaat en de kwaliteit!

Vriendelijke groet,
Het team van JVS Zonwering

Heel tevreden

Alles is verlopen zoals een veeleisende klant het verwacht.
Zeer tevreden, het is onze 2de bestelling bij JVSzonnewering.

23 października 2025

Beste Heer,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u zeer tevreden bent over uw ervaring bij JVS Zonwering. 😊
We zijn extra blij dat u inmiddels alweer uw tweede bestelling bij ons heeft geplaatst en kijken ernaar uit om u ook bij toekomstige bestellingen uitstekend van dienst te zijn!

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende afwerking, op tijd geleverd

Het product voldoet aan de verwachtingen, heeft een mooie en kwalitatieve afwerking, en werd op tijd geleverd. De website is overzichtelijk en de klantendienst reageert snel en adequaat op alle vragen.. Een zeer aangename ervaring!

14 października 2025

Beste Paola,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat het product aan uw verwachtingen voldoet, de afwerking mooi is en dat alles op tijd geleverd werd. 😊
Fijn ook dat u onze website overzichtelijk vindt en onze klantendienst als snel en behulpzaam heeft ervaren. We doen er alles aan om elke bestelling zo aangenaam mogelijk te laten verlopen!

Goede service !

Makkelijke bestelpagina, overzichtelijk en stap voor stap keuzes maken. Korte levertijd , scherpe prijs en goede kwaliteit. Ik heb ondertussen alweer een volgend rolluik besteld !

23 października 2025

Beste Rolf,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u onze bestelpagina overzichtelijk en gemakkelijk vindt en dat u tevreden bent met onze service, levertijd, prijs en kwaliteit. Het doet ons extra plezier dat u inmiddels alweer een volgend rolluik bij ons heeft besteld. 😊

We zorgen er graag voor dat uw volgende bestelling net zo soepel verloopt!

Oceniono na 1 z 5

Over de producten ben ik zeker positief…

Over de producten ben ik zeker positief , maar hun aftersale kan echt 100 keer beter wat mij betreft.
Ben al een paar maanden bezig met een solar paneel wat niet oplaad terwijl het volle bak in de zon hangt.
Zelf eletricien dus weet wel hoe ik iets moet door meten.
Heb het solar paneel terwijl het in de volle zon hing door gemeten en gaf geen spanning door.
Als ik mijn motor met de noodoplader oplaad kan ik er maanden mee vooruit tot dat hij leeg is.
Heb het paneel nu meer dan een maand geleden opgestuurd maar nog geen enkel resultaat van testen mogen ontvangen. Ben het nu zo langzamerhand wel een beetje spuugzat om telkens maar te horen dat de producent nog geen tijd heeft gehad om te testen.
Ik heb al voor duizenden euro's aan rolluiken en screens gekocht en dan gaat het over een paneel wat maar €59 kost. Regel dit toch gewoon met je klanten in het vervolg en houd ze niet aan het lijntje want zo voelt het voor mij nu wel.

21 października 2025

Hoi Fred,

Bedankt voor je uitgebreide bericht en fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten — dat waarderen we echt!

Wat betreft het zonnepaneel: we begrijpen dat het frustrerend is dat het testen zo lang duurt, zeker als je er al een tijdje op wacht. De leverancier is het paneel momenteel aan het testen omdat we vermoeden dat het probleem niet door een defect komt, maar doordat het paneel onder een overstek hangt en daardoor te weinig zonlicht opvangt. Hierdoor kan de accu waarschijnlijk niet of nauwelijks opladen.

We hebben eerder geadviseerd om het zonnepaneel te verplaatsen naar een plek waar het echt vol in de zon hangt, maar we begrijpen natuurlijk dat dat niet altijd even praktisch is. Zodra de leverancier klaar is met testen, brengen we je meteen op de hoogte van de uitslag.

Wil je niet langer wachten? Dan kun je eventueel alvast een nieuw paneel bestellen en dat op een zonnige plek plaatsen. Blijkt achteraf dat het ingestuurde paneel wél defect is, dan crediteren we uiteraard het aankoopbedrag. Als het paneel goed werkt, sturen we het gewoon netjes terug.

We snappen dat dit niet de snelle oplossing is die je had gehoopt, maar we doen ons best om dit zo netjes mogelijk af te handelen. Bedankt voor je geduld en voor je vertrouwen in ons!

Makkelijk en betrouwbaar.

Makkelijk en betrouwbaar.

14 października 2025

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat u het product zo makkelijk en betrouwbaar vindt. We streven er altijd naar om het onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken!

Goede kwaliteit prima prijs

Ik bestel er al jaren de kwaliteit is prima en de prijs is ook goed

12 września 2025

ChatGPT zei:

Bedankt voor je positieve review! 🌟
We waarderen het enorm dat je al jarenlang bij ons bestelt. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit én de prijs — precies waar we voor staan!

We kijken ernaar uit om je ook bij je volgende bestelling weer van topkwaliteit en service te voorzien. 💪☀️

Service is heel goed

Malibu zonneschermen gekocht, snelle levering en van goede kwaliteit. Service was heel goed. Alles is perfect verlopen.

2 października 2025

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Hartelijk dank voor je mooie review! 🌞
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je Malibu zonneschermen en onze service. We streven er altijd naar om kwaliteit, snelle levering en uitstekende klantenservice te bieden — geweldig dat dit ook bij jou zo goed is verlopen!

We wensen je veel plezier met je nieuwe zonneschermen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling. 💪☀️

Wederom super service!!!!

Voor de 2e keer besteld maar wederom super verpakt, perfect op maat en netjes op tijd geleverd.

Er moeten nog 2 slaapkamer ramen voorzien worden van rolluiken dus ik weet waar ik weer moet zijn ☺️

Zeker een aanrader !!!

9 października 2025

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Wat een fantastische review, bedankt! 🌟
Geweldig om te horen dat alles opnieuw naar wens is verlopen — van de verpakking tot de levering en pasvorm. Dat is precies de service waar we trots op zijn! 💪

Super dat je ook de resterende slaapkamers met onze rolluiken wilt voorzien — we staan alweer voor je klaar.
Bedankt voor je vertrouwen en je warme aanbeveling! ☀️

Inzethorren op RAL-kleur

Het online bestellen via de inzet-horren was duidelijk en eenvoudig.
De optie om op RAL-kleur te kunnen bestellen is ideaal. De horren lijken nu haast onzichtbaar.
Het is altijd afwachten wat de kwaliteit is maar deze is absoluut top.
100% tevreden met de horren.
Helaas was de levertijd langer dan aangegeven (vanwege vakantiedrukte).

24 września 2025

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review! 🙏
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de inzethorren op RAL-kleur — dat ze perfect aansluiten en bijna onzichtbaar zijn, is precies wat we willen bereiken. 🌿

We begrijpen dat de iets langere levertijd door de vakantiedrukte vervelend kan zijn, maar we zijn blij dat de kwaliteit dit volledig heeft goedgemaakt. 💪

Geniet van je nieuwe horren, en bedankt voor je vertrouwen en geduld! ☀️

Oceniono na 5 z 5

In het verleden heb al meerdere…

In het verleden heb al meerdere rolluiken ontvangen van jullie en zelf geplaatst en werken nog altijd naar volle tevredenheid. De oudste rolluiken zijn al 9 a 10 jaar en werken nog net als in begin, dus de keuze voor het onlamgs geleverde rolluik was een vanzelf sprekende keus.
Hij is inmiddels geplaatst en in gebruik. Dus TOP!

2 października 2025

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Wat een geweldige terugkoppeling, dank je wel! 🙏
Fantastisch om te horen dat de rolluiken die je al 9 à 10 jaar geleden bij ons hebt besteld nog steeds perfect functioneren — dat is precies de duurzame kwaliteit waar we voor staan. 💪

Ook fijn dat het recent geleverde rolluik weer helemaal naar wens is en al netjes geplaatst én in gebruik is. 😊
Bedankt voor je vertrouwen en de herhaalde bestelling — dat waarderen we enorm!

Veel plezier met je nieuwe rolluik en graag tot een volgende keer! 🌞

Oceniono na 1 z 5

Zeer slecht en ondeskundig bedrijf

Zeer slecht en ondeskundig bedrijf, weinig kennis aangezien men profielen levert welke niet geschikt zijn voor de lamellen. Vervolgens wordt de schuld bij de klant gelegd omdat hetvwel in de bestelsoftware mogelijk is. Het feit dat een klant niet verantwoordelijk is voor de correctheid van hun online bestelplatform is wordt even vergeten. Verkopers in de showroom die zeggen dat het probleem niet goed is, maar als puntje bij paaltje komt niks laten weten. Vervolgens verwijst men naar een regeltje op de site dat het gekozen rolluik bij grote oppervlakte lan golven. Dat het golven gebeurt bij een maatvoering van 1m x 30cm wat allesbehalve groot is wordt compleet genegeerd. Uiteindelijk op eigen kosten alle rails vervangen mbv wel een gedegen bedrijf welke de juiste documentatie wel gebruikt en wel kennis van zaken heeft. Kortom het grootste prutsbedrijf wat ik ooit in 47 jaar heb mee gemaakt. Gewoon schandalig hoe men met de neus omhoog reageerd en alles weg wuift. Een rijdende rechter zaak waard !!!

7 lipca 2025

Beste,

Allereerst willen wij benadrukken dat wij het zeer vervelend vinden dat uw rolluiken golven en dat dit tot frustratie heeft geleid. Wij begrijpen dat dit een vervelende ervaring is.

Het golven van de rolluiken is helaas een producteigenschap van dit specifieke lichte rolluik (RS37). In de productinformatie wordt vermeld dat bij lichte lamellen, vooral bij grotere oppervlakken, dit kan voorkomen. Een zwaarder pantser zou dit probleem voorkomen, maar u heeft destijds bewust gekozen voor het lichtere pantser vanwege de voordelen die dit type biedt.

Wij begrijpen dat dit niet de uitkomst is die u had verwacht en betreuren dat dit tot misverstanden heeft geleid. Wij doen altijd ons best om duidelijk te communiceren over de eigenschappen van onze producten en het kiezen van de juiste combinatie van lamellen en profielen.

Wij waarderen uw feedback zeer en nemen uw opmerkingen mee om onze informatievoorziening en service verder te verbeteren.

Oceniono na 5 z 5

Alle spullen zijn netjes op tijd…

Alle spullen zijn netjes op tijd afgeleverd. Communicatie was heel goed

18 września 2025

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de levering en communicatie naar wens zijn verlopen. Graag tot een volgende keer!

Nieuwe somfy motor rolluik

Bij ons rolluik was de motor doorgebrand bj 2008 foto ervan gemaakt en doorgestuurd naar jvs en keurig advies gekregen voor een nieuwe somfy motor ivm bestaande afstbed keurige hulp via mail motor afgesteld en geprogrammeerd op afstandbediening top geregeld jvs daarom een echte aanrader.

22 września 2025

Beste Heer Olthof,
Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen in JVS. Fijn om te horen dat ons advies en de begeleiding via mail u goed geholpen hebben en dat uw rolluik met de nieuwe Somfy motor weer perfect functioneert. We wensen u veel gemak van uw rolluiken en staan uiteraard altijd voor u klaar bij toekomstige vragen.

Team JVS

Goed product

Goed product, tijdig en netjes geleverd

17 września 2025

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat het product goed bevalt en dat de levering naar wens en op tijd was. Wij helpen u graag een volgende keer weer! ✅

Vlotte levering prima product

Vlotte levering prima product

17 września 2025

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de levering vlot verlopen is en dat het product helemaal naar wens is. Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! 🌟

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering duidelijke prijzen en…

Snelle levering duidelijke prijzen en prima advies bij vragen

11 września 2025

Odpowiedź od JVS Zonwering BV

Super bedankt voor uw geweldige review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering, duidelijke prijzen én het advies bij uw vragen. Dat motiveert ons om iedere dag ons best te blijven doen!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej