Hele fijne service. Voor aanschaf waren er vragen over diverse zaken die snel en vakkundig werden beantwoord (zelfs op dag waar het bedrijf eigenlijk dicht zat!) Een klein punt van aandacht: de ste... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Alles zoals gevraagd, keurig verpakt, stipte levering, goede info i.v.m. plaatsen en afregelen. Wel veel tijd tussen bestelling en levering, maar daarvoor alle begrip want geen standaard RAL kleur, en... Zobacz więcej
Al enige tijd zakelijk klant bij jvs. We hebben in 2024 bij een klant een rolluik geplaatst, waar we een storing mee hadden. Accu continu leeg. Jvs kwam met de oplossing om de voorkap te wis... Zobacz więcej
Via vrienden wat in de rolluiken branch werken terecht gekomen bij jvs. Heel simpel via de website de gegevens ingevuld. Ter controle gebeld met specifieke vragen. Maar dit was eigenlijk overbodig. Di... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Op zoek naar betaalbare zonwering in Nederland en België? Bij JVS Zonwering bent u aan het juiste adres. JVS Zonwering staat bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en biedt een ruim assortiment aan zonwering tegen de scherpste prijzen. ✓ Professioneel advies binnen 24 uur, voor snel deskundige ondersteuning. ✓ Directe prijsindicatie voor transparantie en efficiëntie. ✓ Ruime showroom, 6 dagen per week geopend, voor inspiratie en demonstratie. ✓ Flexibele betalingsmogelijkheden die bij u passen. ✓ Breed assortiment binnen- en buitenzonwering, voor diverse behoeften.
Dane kontaktowe
Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Mooi product
Mooi product , werkt prima , mooi design , eenvoudig te installeren , minpuntje de sobere handleiding voor de zenders en vrij late levering

Diverse screens als aangeschaft,
Diverse screens als aangeschaft,
Recent een prachtig knikarmscherm.
Prima communicatie,
geleverd volgens afspraak.
Kwaliteit is top !!!!

Al met al wel oke
Goed: bevestiging van de order; verzending van de factuur; bereikbaarheid klantenservice; verzending bestelling. Kwaliteit en volledigheid geleverde bestelling. Niet goed: olie lekkend voertuig van JVS op mijn oprit; feit dat ik voor een rolluik en screens twee bestellingen moest plaatsen omdat 1 keer niet kon en ik moest bellen km zirg te dragen dat ik niet 2 keer bijna €50,- verzendkosten moest betalen.

Odpowiedź od JVS Zonwering BV
We zijn zeer correct en deskundig…
We zijn zeer correct en deskundig behandelt

Odpowiedź od JVS Zonwering BV
Heel tevreden over de kwaliteit…
Heel tevreden over de kwaliteit ervan.heb er wel paar weken op moeten wachten omdat ze nog in productie zaten.maar was het wachten waard

Uiteindelijk prima afgerond.
Eenvoudig bestellen via de website voor een goede prijs, dan wel lang wachten (6 weken) op de bestelling. Daarna bestelling opgehaald en snel geinstalleerd.

Odpowiedź od JVS Zonwering BV
Mooi doek voor zonnescherm geleverd…
Mooi doek voor zonnescherm geleverd gekregen. De meegeleverde pees was te dik, maar ik kon de oude pees overzetten. Is weer als nieuw, hadden we eerder moeten doen.

Goed advies professioneel
Goed advies .
Komt afspraken stipt naa.
Vakkundige en professionele installatie.
Vriendelijk en behulpzaam.

Maatwerk???
De tweede keer dat een maatwerkbestelling fout gaat. Je betaalt een meerprijs om iets op maat te laten maken en vervolgens wordt daar zo onzorgvuldig mee omgegaan. Telefonisch contact gehad, hier werd aangegeven dat als ik aan kon tonen dat het hun fout was, er een nieuw product besteld kon worden, met weer een levertijd van 3 tot 4 weken.
Omdat het in dit geval om een overlengte ging, er voor gekozen om het product zelf in te korten. Hierdoor komt dan wel de garantie te vervallen, werd mij verteld.
Bedankt voor het meedenken!🤔

Odpowiedź od JVS Zonwering BV
Heel fijn bedrijf om zaken mee te doen.
De website is overzichtelijk.
Meer dan genoeg keuzes.
Het is fijn dat je bij levering kunt pinnen bij de chauffeur.
Super snelle levering.
De chauffeur is netjes, beleefd en behulpzaam.

In 1 woord: perfect!
Het gehele proces verliep soepel en naar wens. Communicatie was snel en goed. Ook de levering was prima. We zijn erg blij met het zonnescherm!

Odpowiedź od JVS Zonwering BV
Service waar geen touw aan vast te knopen is
Waardeloze service van JVS. Ik bestelde bij hen een vervangend koord voor mijn elektrische zonnescherm, waarvoor ik €30 moest betalen. De medewerker van JVS heeft zelf, op basis van mijn zonneschermtype, het soort en de dikte van het koord bepaald, ik niet. Toch stuurden ze een koord dat veel te kort was en veel te dun (1,5 mm i.p.v. 2,5 mm). Toen ik hen hierop wees, kreeg ik botte reacties en daarna geen enkele reactie meer. Ze schuiven de schuld af op mij en weigeren hun fout te herstellen. Schandalig slechte service. Ik raad dit bedrijf ten zeerste af. Koop hier niet, je krijgt spijt.

Aanrader
Makkelijke,overzichtelijke site.
Doen wat ze beloven. Prima prijs/ kwaliteit verhouding
JVS Zonneweringen
Screen online besteld telefonisch goed berijkbaar voor de vragen zeer goed advies gehad en zeer netjes op tijd geleverd door JVS zonneweringen zelf en nog een dikke pluim voor de chauffer niets was hem te veel wat een top bedrijf ga zo door.
Geen garantie
Andere bedrijven geven garantie op een meetfout, helaas zelf ondervonden dat het hier niet het geval is..
Opnieuw moeten bestellen

tevreden klant
Bestelling was binnen aangegeven levertijd afhaalbaar. Installatie verliep vlot en zonder problemen. Nu in gebruik en het rolluik voldoet aan alle verwachtingen.
Wat een topbedrijf!
-perfecte service en communicatie
-hoge kwaliteit
-perfect op maat
-snel geleverd
Rolluik
Wij hadden een rolluik besteld en kregen hem netjes binnen
1.je kan het goed bij houden hoe het staat met je bestelling
2.ik kreeg een belletje hoe laat ie er was
3.volg de instructies voor het op te hangen
4.werkt perfect
Conclusie
Wij zijn er heel blij mee en hebben ook nu voor de rest van het huis besteld
Super mooi en stil
Ik beveel het iedereen aan om hem hier te bestellen
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.