Your Keto Diet Recenzje

2,4

Tragedia!!! Oszustwo!!! Zapłaciłam za okres próbny, a pobrało mi z konta 300 zł za jakieś dodatkowe opcje, o których nie byłam poinformowana. Po anulowaniu subskrybcji na którą nie wyraziłam zgody pon... Zobacz więcej

Jak zrezygnować z subskrypcji ? W dniu dzisiejszym oplacilam dostęp na miesiąc i miało to kosztować 89 zł a pobrało mi 89 zł plus dodatkowe jakieś 29 zł nie wiem na co , wyczytałam ze jest problem z r... Zobacz więcej

Naciąganie!!Kolejny miesiąc jest pobierana opłata w wysokości 89 zł chociaż nie wybierałam opcji długoterminowej. Widzę, że firma w swoich komentarzach odnosi się do rzekome wyraźnie podanej informacj... Zobacz więcej

Odradzam. 1 dieta monotonna przez dwa miesiące 2 warzyw brak nawet tych dozwolonych 3 według mnie niektore dania "niejadalne" 4 zakupiłam jednorazowo na próbe a to okazuje się że subskrypcja... Zobacz więcej

1. Konsultant ds. zdrowia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

So you decided to go keto but you're still not sure where to start? Feeling overwhelmed by all the information and recipes on the web? No worries, we're here to help! Simply complete our 2-minute test, let us know what you like and what your habits are. Our algorythm, internally developed by professional nutricionists will give you the perfect, easy to follow menu, including grocery list and top up videos! Make the first step to a healhier lifestyle with Your Keto Diet!

Słaba

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

2,4

Rezygnuję z subskrypcji.Nie jestem tym…

Rezygnuję z subskrypcji.Nie jestem tym zainteresowana.Prosze o natychmiastowy zwrot pieniędzy na konto, pobranych nieprawnie bez mojej zgody w dn.30.11.2020 Jadwiga K.Lewandowska.Autorization code173794 credit card visa8726 Jestem na B.małej emeryturze i nie stać mnie na taki wydatek tym bardziej że nigdy z tego nie skorzystałam A nieopatrznie być może potwierdziłam.Dlatego wypisuję z subskrypcji i proszę o zwrot naleznosci

30 listopada 2020

Dear Jagoda,

Please note that it is clearly specified right next to the price on all payment stages of the registration process that the amount is billed every month or 3.

If you have any problems with our product or don't want to continue using it you can always contact our team at support@yourketo.diet. Our customer service team will do their best to get back to you within 48 hours. Please note that we're operating in regular business hours from Monday to Friday (9:00 - 18:00 GMT+2).

Kind Regards,
Your Keto Team

rezygnuje z subskrybcji płatność…

rezygnuje z subskrybcji płatność 29.08.2020 kartą debetową , pobrano opłatę za kolejne 3 miesiące:(
Authorization Code: 169624
Ola Kowalczyk

30 listopada 2020

Dear Ola,

Bes Regards,
YourKeto Diet

Proszę o anulowanie mojej subskrypcji i…

Proszę o anulowanie mojej subskrypcji i to natychmiast. Jedno wielkie oszustwo.

29 listopada 2020

Dear Patrycja,

We would be happy to help you out with your request, please contact us at support@yourketo.diet
We would need your email address, payment method, and date of purchase, or the meal plan ID in order to find you in our system.

Kind Regards,

Rezygnuje ze subskrypcji.

Rezygnuje ze subskrypcji.
Nicole Kowalczyk

27 listopada 2020

Dear Nicole,

YourKeto Team

Widzę że nie tylko ja jestem oszukana

Widzę że nie tylko ja jestem oszukana! Kupiłam dietę tylko na jeden miesiąc tymczasem w kolejnym miesiącu zostały pobrane bez mojej zgody pieniądze z mojego konta. Chcę natychmiast zrezygnować z subskrycji oraz żądam zwrotu pieniędzy za drugi miesiąc ponieważ to oszustwo. Nie zgadzałam się na więcej niż jeden miesiąc.

26 listopada 2020

Dear Katarzyna,

You have signed up for a monthly subscription to the Keto diet meal plan services. Please note that it is clearly specified right next to the price on all payment stages of the registration process that the amount is billed every month.

YourKeto Team

Nie mogę zrezygnować ze subskrypcji

26 listopada 2020

Dear Magdalena,

Your Keto Support Team

Anulacja subskrypcji

Proszę o anulowanie subskrypcji.
Urszula Kania-Kónya

25 listopada 2020

Dear Ula,

Rezygnuję z subskrypcji

Rezygnuję z subskrypcji, proszę o zwrot pieniędzy, które zostały bezpodstawnie ściągnięte z mojego konta
Monika Zurawlew

23 listopada 2020

Dear Monika,

You have chosen a meal plan subscription and it is clearly stated what and when will be billed.

Please note that the normal period for a reaction from our customer support is 48h, so we have done it in a matter of a day.
We hope we have solved your issue accordingly.
If you need any help contact us at support@yourketo.diet

Oszustwo

Oszustwo, proszę o natychmiastowe wypisanie mnie z subskrypcji.

22 listopada 2020

Dear Client,

Your Keto Team

Jak zrezygnować z platnosci bez mojej…

Jak zrezygnować z platnosci bez mojej zgody zostaly mi pobrane pieniądze z kąta

20 listopada 2020

Dear Weronika,

Your Keto Team

Zero kontaktu pobierają z karty…

Zero kontaktu pobierają z karty bezpodstawnie pieniądze za diete której nie ma.... Nie wiem jak wycofać się z tego bagna....

19 listopada 2020

Dear Magda,

Your Keto Support Team

Nie będę oryginalna...

Nie będę oryginalna. Pieniądze bez mojej wiedzy znikają z konta. Proszę o informację, jak mam zrezygnować! Nie dostałam od tej "firmy" żadnej informacji poza planem żywieniowym na 1 miesiąc. Dałam się najwidoczniej nabrać....

16 listopada 2020

Dear Magda,

Please consider the timeslot for answering a request from our customer support (support@yourketo.diet) is 48h. So this is why you have not yet heard from our company regarding your request.

Also - you entered your Paypal data and chose to pay for the plan, and now you say you were fooled. We have very clearly stated what you get with your plan, what is the price and when is it billed.

Please make sure to read everything on a page before entering your data and making a payment.

Wykupiłam jednorazową dietę

Wykupiłam jednorazową dietę, niestety co miesiąc pobiera mi opłatę za subskrypcję której nie wykupiłam! Wielkie oszustwo i naciągactwo. Nie można się wypisać gdyż formularz podany do kontaktów jest nieaktywny. Jak się z tego wypisać?

14 listopada 2020

Dear Anna,

YourKeto Team

Oszustwo - brak możliwości wypisania się z subskrypcji

EDIT: firma skontaktowała się ze mną (kontakt w dni robocze), moja „subskrypcja” została anulowana, wg. Firmy pobrana kwota za Listopad została zwrócona, czekam na ten wpływ i mam nadzieję, że wpłynie i zakończę swoją przygodę z keto diet.

Kupiłam dietę na miesiąc a po miesiącu okazało się że to subskrypcja; próbuję napisać maila z prośbą o skasowanie niniejszej subskrypcji a przy próbie wysłania maila dostaję informację, że mój mail jest niezidentyfikowany, a chwilę wcześniej otrzymałam na swojego maila potwierdzenie pobrania kwoty z karty kredytowej. Skandal i oszustwo! Wyłudzacze pieniędzy, strona niby po polsku, przepisy, filmy tez a regulamin po angielsku i zero przejrzystości a na koniec udają że mnie nie znają! Jak się z tego g*wna wypisać i nie tracić więcej pieniędzy?

14 listopada 2020

Dear Joanna,

please sent to support@yourketo.diet screenshots from the alleged transactions to our website and give us the exact email that you signed up with, so that we can be able to find you in our database.

We would be happy to help you out with your request, we would need your email address, payment method, and date of purchase, or the meal plan ID in order to find you in our system and cancel your subscription.

Proszę o cofnięcie subskrypcji.chce…zrezygnować

Proszę o cofnięcie subskrypcji.chce zrezygnować z całej tej śmiesznej diety. Proszę nie pobierać żadnych już opłat bo sprawa trafi na policje

13 listopada 2020

Dear Krzysztof,

We would be happy to help you out with your request, we would need your names, email address, payment method, and date of purchase, or the meal plan ID sent at support@yourketo.diet

Subskrypcja zamiast jednomiesięcznej diety

Na szczęście znalazłam tą stronę i zaraz po zakupie i zorientowałam się, że wcale nie kupiłam diety na jeden miesiąc a jakąś subskrypcję... Uważam, że oferta nie jest wystarczająco jasno opisana na stronie i konsument jest wprowadzany w błąd.

Napisałam maila do support team'u z prośbą o cancellation. Dostałam zwrotkę, że średni czas odpowiedzi to 48h. Dam znać jak poszło.

Dodatkowo nie podoba mi się to, że początkowo oferta była po polsku, przepisy po polsku, cała strona po polsku.. oprócz najbardziej kluczowych dla konsumenta rzeczy. Skoro są państwo w stanie przetłumaczyć na polski wszystko inne, dlaczego brak jasnej informacji o sposobie rezygnacji z subskrypcji również w języku polskim? Zdaję sobie sprawę, że dla wielu jest to bardzo poważna bariera i powoduje wiele niepotrzebnych nerwów. Proszę to przemyśleć bo nie trzeba być specjalistą od PR aby przewidzieć, że takie praktyki to strzał w kolano.

Edit: Dostałam odpowiedź kolejnego dnia, że subskrypcja została zatrzymana. Zważywszy że jest weekend uważam, że to plus.

7 listopada 2020

Mam dokładnie to samo co wszyscy.

Mam dokładnie to samo co wszyscy.
Kupiłam dietę na miesiąc a okazało się że w kolejnym miesiącu zostało mi ściągnięte pieniądze. Pisze maile żeby z tego zrezygnować i żeby nie pobierali pieniędzy ale brak jakiej kolwiek odpowiedzi. ;(

21 października 2020

Dear Klaudia,

If you need any help you can always contact our team at support@yourketo.diet.

YourKeto Team

Odpisaliście mi że kupiłam dietę 31…

Odpisaliście mi że kupiłam dietę 31 maja i że nie będziecie więcej pobierać pieniędzy z mojego konta ale to zrobiliście bez mojej wiedzy 132 złote keto app 346-214-0753 1wrzesnia 2020. Dlaczego??? Proszę o zwrot moich pieniędzy.

O jakiej aplikacji wy mówicie żadnej aplikacji nie pobierałam a mało tego nie mam żadnego Apple ani iPhone oddajcie moje pieniądze które zabraliście z konta 1 września z nationwide bez mojego pozwolenia

5 października 2020

Dear Monika,

there is the possibility that you downloaded the mobile app for our diet and this might be cause for the subscription. But since the app was purchased through the iTunes Store our refund policies are negated. The best course of action that we can recommend is contacting Apple directly for further assistance.

You could try the following steps:
1. Launch the Settings app.
2. Tap iTunes & App Store.
3. Tap on your Apple ID.
4. Tap View Apple ID when the pop up window appears.
5. Enter your Apple ID password, Face ID, or Touch ID when prompted.
6. Tap Subscriptions.
7. Tap the Subscription you want to cancel.

We hope this helps you.

YourKeto Team

Dokładnie to o samo spotkało dzisiaj mnie

Udało mi się i firma zwróciła bezprawnie pobrane pieniądze

Dokładnie o samo spotkało dzisiaj mnie. Pobrali 99.90zł bez mojej wiedzy. Czy ktoś z Państwa już wyjaśnił sprawę i Może się podzielić informacjami ?
Ja mogę się podzielić tym co udało mi się zrobić. Mianowicie zablokowałam w banku kartę, której oni używają do przelewów. Żadna płatność na ich konto już nie przejdzie.

3 października 2020

Dear Mirella,

On our website, the subscription plan is very clearly separated from the meal plan. In order to subscribe you have chosen to do so. If you need any help you can always contact our team at support@yourketo.diet.

Nie kupowałam subskrypcji

Nie kupowałam subskrypcji, a co miesiąc pobierają mi z konta 40 zł. Kupiłam tylko jednorazowy plan. Jak odzyskać pieniądze?

26 sierpnia 2020

Dear Hanna,

On our website the subscription plan is very clearly separated from the meal plan. In order to subscribe you have chosen to do so. Please contact us with the needed information at support@yourketo.diet. Our customer service team will do their best to get back to you within 48 hours. Please note that we're operating in regular business hours from Monday to Friday (9:00 - 18:00 GMT+2).