Tragedia!!! Oszustwo!!! Zapłaciłam za okres próbny, a pobrało mi z konta 300 zł za jakieś dodatkowe opcje, o których nie byłam poinformowana. Po anulowaniu subskrybcji na którą nie wyraziłam zgody pon... Zobacz więcej
Jak zrezygnować z subskrypcji ? W dniu dzisiejszym oplacilam dostęp na miesiąc i miało to kosztować 89 zł a pobrało mi 89 zł plus dodatkowe jakieś 29 zł nie wiem na co , wyczytałam ze jest problem z r... Zobacz więcej
Naciąganie!!Kolejny miesiąc jest pobierana opłata w wysokości 89 zł chociaż nie wybierałam opcji długoterminowej. Widzę, że firma w swoich komentarzach odnosi się do rzekome wyraźnie podanej informacj... Zobacz więcej
Odradzam. 1 dieta monotonna przez dwa miesiące 2 warzyw brak nawet tych dozwolonych 3 według mnie niektore dania "niejadalne" 4 zakupiłam jednorazowo na próbe a to okazuje się że subskrypcja... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
So you decided to go keto but you're still not sure where to start? Feeling overwhelmed by all the information and recipes on the web? No worries, we're here to help! Simply complete our 2-minute test, let us know what you like and what your habits are. Our algorythm, internally developed by professional nutricionists will give you the perfect, easy to follow menu, including grocery list and top up videos! Make the first step to a healhier lifestyle with Your Keto Diet!
Stany Zjednoczone
- support@yourketo.diet
- yourketo.diet
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Beznadziejne.
Beznadziejne.
Po pierwsze przepisy sa slabe. Kazdy kto jakkolwiek dba o siebie i odzywia sie w miare zdrowo i umie gotowac- nie znajdzie tutaj nic ciekawego.
Po drugie- zlozylam zamowienie na 1 miesiac- i oczywiscie kolejnego miesiaca pieniadze zostaly rowniez pobrane.
Nie ma nigdzie informacji jak z tego zrezygnowac.
Zaluje ze dopiero teraz przeczyatalam ponizsze opinie.
Najgorszy zakup w ostatnim czasie i pod zadnym pozorem nikomu nie polecam!

Oszusci
Kupilam diete na miesiac a pieniadze zostaly pobrane za dwa. Dno, totalne dno. Nie polecam.

Bezpodstawnie pobierane pieniądze…
Bezpodstawnie pobierane pieniądze opłata powinna być na 3 miesiące a po 3 miesiącach dalej są pobierane. I przestańcie wyjeżdżać tu z angielskim bo wcale dobrzy nie jesteście i odpowiadajcie po polsku.

Nie polecam!
Nie polecam!! Dieta niezróżnicowana. Zamówiłam dietę na 3 miesiące, przepisy tak często się powtarzają, ze w efekcie mam przepisy tylko na 2 miesiące. Obsługa klienta nie odpowiada od tygodnia. Strata pieniędzy.

Odpowiedź od Your Keto Diet
Skorzystałam z oferty diety na miesiąc…
Skorzystałam z oferty diety na miesiąc za 89zł a opłaty są pobierane bez mojej wiedzy co miesiąc!!!! Nigdzie nie można zrezygnować z tego g.... naciągacze!!!! OSTRZEGAM!

Rezygnuję z Państwa usług
Rezygnuję z Państwa usług.
Zostały bezprawnie pobrane pieniądze sprawa trafia na policję.

Dzień dobry,
Proszę o anulowanie mojego zakupu subskrypcji na rok i zwrot kosztów ponieważ był to nietrafiony prezent i chciałem odstąpić od umowy.
Napisałem do Państwa emaila ale nikt w tej sprawie nie pofatygował się odpowiedzieć.
Będę zmuszony oddać sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta.
Z Poważaniem,
Grzegorz Gisserowski

Odpowiedź od Your Keto Diet
Proszę o zrezygnowanie z subskrypcji
Proszę o zrezygnowanie z subskrypcji.
Data - 11.01.2021 14:48
Numer transakcji: 0RK958134Y8932443 MasterCard x-2800

Odpowiedź od Your Keto Diet
Proszę o natychmiastowe anulowanie…
Proszę o natychmiastowe anulowanie subskrybcji oraz zwrot pieniędzy. Wykupiłam dietę na trzy miesiące za następne trzy miesiące pobraliście bez mojej zgody. Proszę o zwrot kosztów z dnia 03.01.2021 kwota to 149.90.
-Transacion Information-
Amount: zł149.90 PLN
Transacion Date: Jan 03 2021, 02:45 PM
Authorization Code: 479372
-Payment Information-
Card Type: MasterCard
Ceresit Card Ends With: 1567
Potwierdzenie proszę przesłać na maila.
Joanna Genow-Wilczek

Anulowanie subskrypcji
Dzień dobry,
proszę o anulowanie subskrypcji, pozostałe informacje:
- Informacje o transakcji-- Kwota: 149,90 zł Data transakcji: 08 stycznia 2021 r., 15:27 EET Zwolnienie z podatku: brak Kod autoryzacji: 006623 Status: przekazano do rozliczenia

Odpowiedź od Your Keto Diet
Proszę o natychmiastowe anulowanie…
Proszę o natychmiastowe anulowanie subskrypcji i zwrot pieniędzy za 2 miesiące. Wykupiłam na 2 miesiące kolejne dwa, pobraliście bez mojej zgody to jest zlodziejstwooooooo.
Konto Moniki Lisieckiej

Chcę zrezygnować z subskrypcji
Chcę zrezygnować z subskrypcji.
Proszę przesłać potwierdzenie rezygnacji na e-mail.
Proszę o zwrot kosztów z dnia 13.12.2020 . Kwota to 79,90 zł

Odpowiedź od Your Keto Diet
Proszę o anulowanie subskrypcji i zwrot…
Proszę o anulowanie subskrypcji i zwrot 155,80 zł! Opłata miała być jednorazowa!
Prosze o potwierdzenie na emaila!

Malwina Sidorowicz - rezygnacja z subskrypcji
Malwina Sidorowicz
Rezygnuje z subskrypcji i proszę o zwrot pieniędzy za ostatnie 3 miesiące, które zostały pobrane bez mojej zgody.
Proszę o potwierdzenie na maila.

Odpowiedź od Your Keto Diet
Proszę nie pobierać moich pieniędzy z…
Proszę nie pobierać moich pieniędzy z konta: -Transaction Information--
Amount: zł77.90 PLN
Transaction Date: Dec 22 2020, 02:44 PM EET
Authorization Code: 142287
Status: Submitted For Settlement
rezygnuję z subskrypcji i usługi!!!!!!!!

Odpowiedź od Your Keto Diet
Proszę o anulowanie subskrybuj i zwrot…
Proszę o anulowanie subskrybuj i zwrot pieniędzy za dwa miesiące w wysokości. Kwota za jeden miesiąc to 77,90. Zwrot prosze dokonać na moją kartę

Natychmiastowa rezygnacja
Proszę o rezygnację z subskrypcji i zwrot pobranej bez mojej zgody opłaty z dnia 20.12.2020 w kwocie 127,00 zł.
Email: ****yy@w*.pl
Kod autoryzacji: 039323
Proszę o potwierdzenie rezygnacji na adres e-mail.

Odpowiedź od Your Keto Diet
Firma naciąga klientów ścigając z ich…
Firma naciąga klientów ścigając z ich kont pieniądze, nie ma możliwości skontaktowania się. Sprawa wymaga zgłoszenia na policję. Przestrzegam inne osoby przed korzystaniem z tego serwisu.

Odpowiedź od Your Keto Diet
Proszę o przerwanie subskrypcji i zwrot pieniędzy
--Transaction Information--
Amount: zł127.00 PLN
Transaction Date: Dec 18 2020, 02:58 PM EET
Authorization Code: 215237
Status: Submitted For Settlement
Proszę o przerwanie subskrypcji i zwrot pieniędzy. W żaden inny sposób nie można się z państwem skontaktować. Na stronie nie ma nigdzie dostępu do mojego indywidulanego konta i nie mogę sama anulować zakupu i subskrypcji. Potwierdzenie rezygnacji proszę przesłać na e-maila.
--Payment Information--
Card Type: MasterCard