Tragedia!!! Oszustwo!!! Zapłaciłam za okres próbny, a pobrało mi z konta 300 zł za jakieś dodatkowe opcje, o których nie byłam poinformowana. Po anulowaniu subskrybcji na którą nie wyraziłam zgody pon... Zobacz więcej
Jak zrezygnować z subskrypcji ? W dniu dzisiejszym oplacilam dostęp na miesiąc i miało to kosztować 89 zł a pobrało mi 89 zł plus dodatkowe jakieś 29 zł nie wiem na co , wyczytałam ze jest problem z r... Zobacz więcej
Naciąganie!!Kolejny miesiąc jest pobierana opłata w wysokości 89 zł chociaż nie wybierałam opcji długoterminowej. Widzę, że firma w swoich komentarzach odnosi się do rzekome wyraźnie podanej informacj... Zobacz więcej
Odradzam. 1 dieta monotonna przez dwa miesiące 2 warzyw brak nawet tych dozwolonych 3 według mnie niektore dania "niejadalne" 4 zakupiłam jednorazowo na próbe a to okazuje się że subskrypcja... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
So you decided to go keto but you're still not sure where to start? Feeling overwhelmed by all the information and recipes on the web? No worries, we're here to help! Simply complete our 2-minute test, let us know what you like and what your habits are. Our algorythm, internally developed by professional nutricionists will give you the perfect, easy to follow menu, including grocery list and top up videos! Make the first step to a healhier lifestyle with Your Keto Diet!
Stany Zjednoczone
- support@yourketo.diet
- yourketo.diet
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Proszę o anulowanie subskrypcji i zwrot…
Proszę o anulowanie subskrypcji i zwrot pieniędzy na kartę mastercard końcówka 6205, potwierdzenie proszę wysłać mailem.
--Transaction Information--
Merchant: Keto Diet
Amount: zł79.90 PLN
Transaction Date: Dec 13 2020, 02:26 PM EET
Tax Exempt: no
Authorization Code: 140681
Status: Submitted For Settlement

Rezygnacja
Witam proszę o anulowanie subskrypcji oraz zwrot pieniędzy 127zl pobranych bez mojej zgody dnia Dec 13 2020 authorization code: 148080 karta płatniczą Visa 0732 proszę wysłać potwierdzenie anulowania subskrypcji na adres mailowy

Rezygnacja
Witam, proszę o natychmiastowe usunięcie subskrybcji i zwrot pobranych pieniedzy.
Wykupiłam plan na 1 miesiąc, nigdzie nie było jasnej informacji, że to subskrybcja i będzie odnawiana. Nie zgadzam się na pobieranie opłat bez mojej wiedzy i zgody.
Na stronie nie ma nigdzie dostępu do mojego indywidulanego konta i nie mogę sama anulować zakupu.
Proszę o natychmiastowe anulowanie i zwrot pieniędzy na kartę, karta Visa końcówka
5977.
Proszę o potwierdzenie na maila.
Marzena

Rezygnacja
Wykupiłam plan na 3 miesiace, nigdzie nie było jasnej informacji, że to subskrybcja i będzie idnawiana po kolejnych 3 miesiacach. Nagle ku mojemu zdziwieniu znika z konta 127 zł, które miałam na leki i teraz nie mogę ich wykupić. Dieta sama w sobie jest droga i przecietny człowiek nie może sobie na nią pozwolić.
Końcówka karty MacterCard 4081
Proszę o potwierdzenie na maila.

Proszę o natychmiastowe anulowanie…
Proszę o natychmiastowe anulowanie mojej subskrypcji oraz zwrot opłaty 127 zł pobranej bez mojej zgody z dnia 13.12.2020. Potwierdzenie zerwania subskrypcji proszę wysłać na maila kubustom.97(at)gmail.com ( konto powiązane z tym mejlem)
platnosc karta Visa z koncowka o numerze 2073

Słabe przepisy,nie korzystałam
Słabe przepisy,nie korzystałam. Proszę o przerwanie subskrypcji, nie pobieranie wiecej opłat, i zwrot pobranej 12.12.2020 opłaty. Potwierdzenie wysłać na meila końcówka nr karty xxxxx 1570. Iwona Zawada .

ZWROT PIENIEDZY I ANULACJA SUBSKRYPCJI
Wykupiłem 3 miesieczny plan z ktorego nie bylem zadowolony. Nie przygotowalem ani jednego posilku z diety ale zaakceptowalem to ze wydalem 127 zl na produkt. Po 3 miesiacach ku zaskoczeniu ponownie zniklo mi 127 zl z konta. Prosze o bezzwloczny zwrot gotowki na moja karte mastercard o koncowce 9859. Proszę też wysłac potwierdzenie zwrotu na email.

Odpowiedź od Your Keto Diet
Proszę o natychmiastowe przerwanie…pobierania pieniędzy i rezygnacja z diety
Proszę o natychmiastowe przerwanie pobierania pieniędzy za dietę z której nie korzystam,dlaczego nie ma z Wami żadnego kontaktu.potwierdzenie mojej rezygnacja proszę przesłać na email:

Odpowiedź od Your Keto Diet
Rezygnuje z subskrypcji i proszę o zwrot niezasadnie pobranej kwoty 77.99 w dniu 22 listopada 2020 r.
REZYGNACJA W SUBSKRYBCJI

Proszę o natychmiastowe anulowanie…
Proszę o natychmiastowe anulowanie mojej subskrypcji oraz zwrot opłaty 127 zł pobranej bez mojej zgody z dnia 10.12.2020. Potwierdzenie zerwania subskrypcji proszę wysłać na maila: majca85@gmail. com
kod autoryzacji:505183
platnosc karta Mastercard z koncowka o numerze 2240

Proszę o natychmiastowe anulowanie…
Proszę o natychmiastowe anulowanie mojej subskrypcji oraz zwrot opłaty pobranej bez mojej zgody z dnia 5.12.2020. Potwierdzenie zerwania subskrypcji proszę wysłać na maila
--Transaction Information-- Merchant: Keto Diet Amount: zł127.00 PLN Transaction Date: Dec 05 2020, 02:56 PM EET Tax Exempt: no Authorization Code: 148401 Status: Submitted For Settlement --Payment Information-- Card Type: Visa Credit Card Ends With:5931 --Customer Information-- Email: l****113@o*.pl

Dieta z której nie korzystam.
Proszę o rezygnację z subskrypcji i zwrot pobranej bez mojej zgody opłaty z dnia 06.12.2020 w kwocie 77,90 zł.
Email: sylwiamroz93@ gmail. com
Kod autoryzacji: 149464
Proszę o potwierdzenie rezygnacji na adres e-mail.

Proszę o anulowanie subskrybcji
Proszę o anulowanie subskrybcji
Wyrwa Klaudia
Zakup 7.09

Brak kontaktu!!!
Brak kontaktu!!!
Pobieranie pieniędzy. Niemożność rezygnacji!!!

Odpowiedź od Your Keto Diet
Dieta z której nie korzystam
Dieta z której nie korzystam.
Proszę o rezygnację z subskrypcji i zwrot pobranej bez mojej zgody opłaty w kwocie 127 zł. ewunia_1968351
Proszę o potwierdzenie rezygnacji na adres e-mail
pozdrawiam Ewa

Proszę o natychmiastowe anulowanie…
Proszę o natychmiastowe anulowanie mojej subskrypcji oraz zwrot opłaty pobranej bez mojej zgody z dnia 1.12.2020.
Marlena Fusiarz
Authorization code: 028232
Credit Card - MasterCard 9738

Odpowiedź od Your Keto Diet
PROSZĘ NATYCHMIAST ANULOWAĆ MOJĄ…
PROSZĘ NATYCHMIAST ANULOWAĆ MOJĄ SUBSKRYPCJĘ I ZWROT PIENIĘDZY! POTWIERDZENIE ANULACJI SUBSKRYPCJI NA E-MAIL
AMOUNT: 127 PLN

Please Give me back money
PAYPAL *KETO DIET 35314369001
I dont wanna use it

Odpowiedź od Your Keto Diet
Proszę o niezwłoczne anulowanie mojej…
Proszę o niezwłoczne anulowanie mojej subskrypcji oraz , zwrot pieniędzy. -Transaction Information--
Merchant: Keto Diet
--Payment Information--
Card Type: MasterCard
Credit Card Ends With:3198

Odpowiedź od Your Keto Diet
Proszę o niezwłoczne anulowanie mojej…
Proszę o niezwłoczne anulowanie mojej subskrypcji oraz jeśli istnieje taka możliwość, to zwrot pieniędzy. Authorization Code: 745851. Transaction Date: Sep 20 2020. MasterCard 1039.