SEAT Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

En service ud over det sædvanlige. Er blevet kontaktet flere gange af sælger både før og efter køb, med hjælp til problemer og om alt var ok. Kæmpe anbefaling af Cupra Amager herfra.

Oceniono na 1 z 5

Kom ind til et serviceeftersyn der skulle have kostet 1600 og gik derfra med en merudgift på over 2000, som jeg føler mig overtalt til at sige ja til. Det, der dog ærgrer mig mest, er at jeg efter ser... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Var til service med min bil hos Bilhuset Allerød og her virkede alt upåklageligt lige fra booking til afhentning af bilen. En ting bør fremhæves: Det var en video, som mekanikeren sendte, så jeg kun... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte ny bil for 1 uge siden i Svendborg afdelingen. Vildt god oplevelse og en rigtig dygtig og engageret sælger. Er mega glad for min “nye” Seat Ibiza .. Absolut ikke sidste gang jeg handle... Zobacz więcej

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

358 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 57

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Gode spørgsmål i forhold til skaden

Gode spørgsmål i forhold til skaden. God og hurtig undersøgelse af bilen, hvor yderligere ting blev fundet. God tilbagemelding inden skaden udbedres og forespørgsel til pris og alle ting der skulle repareres. Hurtig reparation og tilbage melding om afhentning af bilen.

29 kwietnia 2025

Hej Anne,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med hele forløbet – lige fra den grundige undersøgelse og klar kommunikation omkring skaden, til den hurtige reparation og information om afhentning af din bil.

Nina,

Oceniono na 5 z 5

Værksted det til at stole på

Værksted det til at stole på, informere om arbejdet

23 kwietnia 2025

Hej Knud,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces, og at du er tilfreds med det udførte arbejde.

Rolige folk

Rolige folk. Velopdraget. Ikke alle i servicebranchen kender til god service, men det gør Autoforum i Roskilde.

23 kwietnia 2025

Hej Mogens,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Oceniono na 5 z 5

Har haft en rigtig god oplevelse .

15 kwietnia 2025

Hej Pernille,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse. Det er altid vores mål at give vores kunder den bedste service.

Tak for besøget, vi håber at kunne hjælpe dig igen snart.

Oceniono na 5 z 5

God service, god til at fejlfinde på bilen og hurtig reparation.

15 kwietnia 2025

Hej Bsm,

Super værksted

Super værksted, laver det aftalte og til en super fair pris. Kan kun anbefales

1 kwietnia 2025

Hej Brian,

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – og at både arbejdet, prisen og servicen har levet op til dine forventninger.

Det betyder meget for hele teamet, og vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os videre.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Oceniono na 5 z 5

Behageligt værksted at komme på

7 kwietnia 2025

Hej Lone,

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du synes, vores værksted er behageligt at besøge. Vi arbejder hårdt på at skabe en god atmosfære for vores kunder.

Tak for besøget, vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

God og behagelig betjening

God og behagelig betjening, super service hele vejen.

31 marca 2025

Hej Alex,

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet god og behagelig betjening samt super service hele vejen igennem. Det er vores mål at sikre, at du altid føler dig godt behandlet hos os.

Tak for besøget, vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Oceniono na 5 z 5

Alle aftaler overholdt rigtig god…

Alle aftaler overholdt rigtig god service

2 kwietnia 2025

Hej Karl,

Oceniono na 5 z 5

Havde et lille problem som værkfører…

Havde et lille problem som værkfører bare løste op 5 minutter uden beregning - det får mig til at være trofast kunde.

7 kwietnia 2025

Hej Willie,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Det er fantastisk at høre, at værkføreren hurtigt kunne løse dit problem. Vi stræber altid efter at yde den bedste service og er glade for at have dig som trofast kunde.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen.

Nicolai, Seat

God service og information

God service og information

27 marca 2025

Hej Jens,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse med god service.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Seat.

Kanon service

Bilen bad om service, det klarede Leif Thygesen biler i Roskilde !

Jeg bookede en tid til service af vores Seat Leon, dette gik dejlig nemt. Ligeledes var ventetiden kort.
Jeg blev taget pænt imod og det planlagte arbejde, pris, varighed osv blev gennemgået med mig, ved aflevering af bilen.
Så lidt over middag fik jeg en besked om, at bilen nu var færdig og klar til afhentning.
Jeg hentede bilen og gloede liiige en ekstra gang. Den var pludselig blevet sølvfarvet igen, den var faktisk blevet både vasket og støvsuget !
Ved afhentning blev jeg ligeledes taget dejligt imod og fik at vide at pris osv holdt, da der intet var galt med bilen (fantastisk vogn, som vi har været rigtig glade for de 6 år vi har haft den)

Alt var klar, servicepapirer lå i bilen, faktura var klare og kunne betales med det samme. Jamen, alt i alt, så kunne jeg da ikke have bedt om mere.
Super søde og venlige medarbejder, holdte aftale om både tid og pris. Og tilmed lige givet den en meget tiltrængt “forårs opfrisker” i form af vask og støvsugning.

Fantastisk !

10 marca 2025

Hej Andreas,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med service hos Leif Thygesen Biler i Roskilde. Det betyder meget for os at vide, at hele processen fra booking til afhentning af din Seat Leon var tilfredsstillende.

Det er dejligt at høre, at du satte pris på den ekstra "forårs opfrisker" med vask og støvsugning. Vi stræber altid efter at overgå vores kunders forventninger, og det er skønt, når det bliver bemærket.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen.

Tidsplan

God service og inden for tidsplan

6 marca 2025

Hej Kenneth,

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er utrolig glade for at høre, at du oplevede god service og at tidsplanen blev overholdt.

Tak for besøget, vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Servicen i receptionen.

Jeg får altid en vældig god behandling, når jeg er derude.

9 marca 2025

Hej Annette,

Tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du altid får en vældig god behandling, når du besøger os.

Tak for besøget, vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Høflig betjening

Altid en fornøjelse at komme på den værksted

13 marca 2025

Hej Jens,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Oceniono na 1 z 5

Tandremmen holder ikke som SEAT lover

Min SEAT Arona skal iflg. instrukserne fra SEAT have skiftet tandrem efter 210.000 kilometer. Nu er tandremmen gået efter 150.000 kilometer. Jeg har brugt et SEAT værksted og altid spurgt om det ikke snart var tid for at få skiftet tandremmen. Nej, har svaret været - der er mange kilometer i den endnu. Det var der så ikke. Det autoriserede værksted følger instruksen fra SEAT - og jeg hænger på regningen - som iøvrigt koster det dobbelte af andre værksteder - og værkstedet tager selvfølgelig også 900 kr. for "diagnostisering".

13 marca 2025

Hej Birthe,

Vi er utrolig kede af den oplevelse, som du har haft. Det er beklageligt, at din bekymring ikke er blevet afhjulpet. Vi har altid en målsætning om at levere en service i top ved alle berøringspunkter og naturligvis udføre et kvalitetsarbejde på din bil Seat. Det er derfor med stor frustration, at vi læser denne anmeldelse.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail info@seat.dk for en videre dialog.

Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden gang - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at forbedre resultatet i denne anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og professionel til at finde ind…

Hurtig og professionel til at finde ind til problematikken samt super god service omkring at udbedre problemet og det er mit indtryk at reparationen er professionel upåklageligt udført. Tilliden i top.

5 marca 2025

Hej Knud Erik,

Tak for din fantastiske feedback!

Vi er glade for, at du oplevede hurtig og professionel service samt effektive løsninger på problemet.

Det betyder meget for os, at du har tillid til vores arbejde, og at reparationen blev udført til din fulde tilfredshed.

Vi takker for besøget og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

SEAT

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej