Helt igennem god faglig udført arbejde >god information om hvad der skulle udføres så min bil kunne køre perfekt igen >og som min mekaniker sagde >du kommer bare igen når/hvis bilen igen laver "balla... Zobacz więcej
Har flere gange haft brug for akut hjælp. De er altid behjælpelige på alle tænkelige måder. Om det er til alm. service eller pludselige problemer. De får min største anbefaling!
Super service. Startede med lille service og bilen blev checket for mere. Og da jeg skulle køre, blev der påpeget en fejl der kunne blive alvorlig. Min ordre lød: "Bestil dele hjem og find en tid". Og... Zobacz więcej
God service som altid. Jeg er yderst tilfreds med at bruge værkstedet.
Napisane przez firmę
Østervangens Biler er din lokale automekaniker/biludlejning firma i Øster Bjerregrav ved Randers
Østervang 13, 8920, Randers NV, Dania
- Info@ovb.dk
- www.ostervangensbiler.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
God service som altid
God service som altid. Jeg er yderst tilfreds med at bruge værkstedet.
Helt igennem god faglig udført arbejde…
Helt igennem god faglig udført arbejde >god information om hvad der skulle udføres så min bil kunne køre perfekt igen >og som min mekaniker sagde >du kommer bare igen når/hvis bilen igen laver "ballade"
Super god behandling og service
Er kommet hos Østervangsbiler siden…
Er kommet hos Østervangsbiler siden 1994 .. intet at klage over
Supergod service og flinke folk
Hurtig og effektiv hjulskift
Hurtig og effektiv hjulskift - og fik hurtigt en tid
Altid god service
Super værksted
Super værksted, altid professionelle og service minded. Giver mine bedste anbefalinger
Altid super service,👍
Lejede en bil i en uge til udlands…
Lejede en bil i en uge til udlands kørsel. Bilen var i ringe stand. Firmaet vidste den skulle til bruges til ferie i udland og køre 3000 km. Da vi kommer på vejen viser det sig aircondition ikke virker, et problem når man kører i 30 gr varme. Forrude viskere var desuden slidt op og kunne ikke viske regn fra ruden. Ved ankomst fik vi af vide at kollega ikke havde fået lavet kontrakt så vi kørte med en enkelt kvittering på et A4 ark som ikke kunne besvare de tvivlspørgsmål der dukkede op, Vi kunne først få kontakt efter 24 timer på sms ved spørgsmål om EU autohjælp /hvilket ikke var anført nogle steder, og en eksisterende skade på bilen, som jeg var bekymret for at komme til at hænge på. Der var inden beklagelse over de nævnte ting ved aflevering, hvilket jo ikke havde kostet firmaet noget. Endda ekstra regning for 41 km kørt over grænsen, som jeg selv oplyste om-noget man nok kunne forvente ikke at skulle afregne for bilens stand taget i betragtning. Et stykke tid efter dukker en slovensk bøde op, som jeg selvfølgelig betaler, dog synes jeg det er en ærgerlig service set standen på bilen i betragtning, at firmaet tager 400 kr i gebyr for at håndtere denne. Hvis man ønsker at leje en vasket og rengjort bil er det heller ikke stedet. Vil ikke anbefale at leje bil hos Østervangens biler.

Odpowiedź od Østervangens Biler
Hurtig og god service
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.