En service ud over det sædvanlige. Er blevet kontaktet flere gange af sælger både før og efter køb, med hjælp til problemer og om alt var ok. Kæmpe anbefaling af Cupra Amager herfra.
Reakcja na opinię
Kom ind til et serviceeftersyn der skulle have kostet 1600 og gik derfra med en merudgift på over 2000, som jeg føler mig overtalt til at sige ja til. Det, der dog ærgrer mig mest, er at jeg efter ser... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Var til service med min bil hos Bilhuset Allerød og her virkede alt upåklageligt lige fra booking til afhentning af bilen. En ting bør fremhæves: Det var en video, som mekanikeren sendte, så jeg kun... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte ny bil for 1 uge siden i Svendborg afdelingen. Vildt god oplevelse og en rigtig dygtig og engageret sælger. Er mega glad for min “nye” Seat Ibiza .. Absolut ikke sidste gang jeg handle... Zobacz więcej
Park Alle 355, 2605 , Brøndby, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Rigtig god service fra Jakob. Dejlig bil og alt som det skal være.

Odpowiedź od SEAT Danmark
Har brugt værkstedet siden jeg købte en Seat. Jeg synes at de arbejder professionelt, klarer tingene til tiden, er gode til at forklare hvad der er blevet lavet. Og vigtigst af alt, sålænge man selv er saglig så lytter de til ens kritik punkter. Dette skaber tillid, og det er meget vigtigt i min optik.

Odpowiedź od SEAT Danmark
3. Gang vi handler med Seat Randers og som sædvanlig super god behandling og meget højt serviceniveau. De er 100 % profesionelle og rigtig flinke og imødekommende - kun ros fra os

Odpowiedź od SEAT Danmark
En super oplevelse fra forhandlerens/sælgers (Stani Pann) side fik en rigtig god behandling af bil købet.
Kommer helt sikkert igen.

Odpowiedź od SEAT Danmark
Min mand kontaktede i dag salgsafdelingen for at høre på en Seat Ibiza FR sort der havde kørt ca. 5000 km. Sælgeren blev forespurgt om bilen havde skader, ridser og evt. stenslag. Det kunne han ikke sige, men henviste til, at vi selv kunne køre fra Solrød og til Roskilde for at besigtige bilen. Forespurgt om han ikke lige kunne besigtige bilen og spare os for turen. Det ville han ikke.

Odpowiedź od SEAT Danmark
Det der specielt var godt ved Leif Thygesen bil værksted var den hurtige og kompetente service der blev gjort. Man føler sig godt behandlet.

Odpowiedź od SEAT Danmark
Klar aftale om service og få ekstra opgaver/ønsker. Hurtig tid til service.
Godt udført arbejde uden for lang tid.
Klar fremlægning af ønskede ekstra opgaver.

Odpowiedź od SEAT Danmark
Købte ny bil for 1 uge siden i Svendborg afdelingen.
Vildt god oplevelse og en rigtig dygtig og engageret sælger.
Er mega glad for min “nye” Seat Ibiza ..
Absolut ikke sidste gang jeg handler med de drenge.
De bedste anbefalinger herfra i hvertfald.
Håber “Søren Svendborg afd” bliver glad for min lille besked her, syntes i hvertfald han fortjente et par ord med på vejen fra en MEGET tilfreds kunde.
Mvh Thomas

Odpowiedź od SEAT Danmark
Søde og imødekommede mennesker, jeg føler mig altid velinformeret og godt rådgivet.
Fint værksted der sender video dokumentation undervejs!

Odpowiedź od SEAT Danmark
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.