Škoda Gladsaxe - en del af Semler Mobility Recenzje 154

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,2

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service og dygtige medarbejdere som lytter og gør deres bedst for at imødekomme ens behov. De følger op på aftaler, opkald og de mails som man sender og omvendt ! Det er guld værd når... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Husk at tjekke regningen! Nu anden gang jeg oplever at der er lagt en markant for høj pris eller ting som man ikke havde bestilt på fakturaen. Ikke så meget som en undskyldning eller beklagelse.

1. Salon samochodowy
  2. Sklep samochodowy
  3. Warsztat samochodowy
  4. Sklep z akcesoriami samochodowymi
  5. Dealer Skody

Napisane przez firmę

Hos Škoda Gladsaxe er vi et energisk hold af bilentusiaster med én ting til fælles: Vi er allesammen vilde med Škoda! Med en Škoda går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde. Tilsvarende går vi hos Škoda Gladsaxe aldrig på kompromis med god kundeservice. Vores personale matcher den avancerede, teknologiske køremaskine, som nutidens Škoda er. Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov. Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever kompromisløs kvalitet og kundeservice, når de handler hos os. Vi har derfor en oprigtig interesse for dig, din bil og dine behov, når du besøger os.

4,2

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

En super oplevelse at købe bil hos Skoda Gladsaxe

En super oplevelse at købe bil hos Skoda Gladsaxe, Daniel var en super venlig og behagelig sælger som fik alt til at lade sig gøre efter vores ønsker. 3 andre forhandlere kunne ikke levere det vi ønskede eller ville ikke.
William var en super venlig ung mand som gjorde afleveringen til særlig oplevelse. Han gennemgik alt med opsætningen af app'en og bilen utrolig roligt. Han går virkelig op i sit arbejde med at aflevere bilen til kunderne så man går derfra med den bedste oplevelse man kunne tænke sig. Et stort tak herfra

19 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Super god service og behandling fra…

Super god service og behandling fra start til slut.
Kan ikke blive meget bedre oplevelse for mig

Hej Dennis,

Vi ønsker dig en rigtig god dag 😊

Oceniono na 5 z 5

Lige fra vi kom var den sælger vi handlede med og ham der skulle sætte os ind i bilen meget imødekommen.
Der var en god hjælp hele vejen igemmem.

Hej Jørn,

Tak for din flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service især i forbindelse med gennemgangen.

Vi ønsker dig et stort tillykke med din nye bil og en rigtig god dag.

Oceniono na 5 z 5

Vi har lige modtaget vores nye bil,og…

Vi har lige modtaget vores nye bil,og alt gik som det skulle..vi fik en god service og fin oplevelse...

Hej Torben,

Tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi ønsker dig et stort tillykke med din nye bil og ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service og dygtige…

De følger op på aftaler, opkald og de mails som man sender og omvendt !
Det er guld værd når endda har en nyfødt, som gør at man kan glemme lidt

Vi fik den nødvendige hjælp til at komme i gang og en rigtig god introduktion til bilen og de forskellige egenskaber.
Tak til ŠKODA og de to dygtige og flinke medarbejdere som hjalp os igennem !

13 maja 2026

Hej Benjamin,

Tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi ønsker dig et stort tillykke med din nye bil.

Oceniono na 5 z 5

God og grundig gennemgang i forbindelse…

God og grundig gennemgang i forbindelse med overleveringen

13 maja 2026

Hej Allan,

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service i forbindelse med gennemgang af bilen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden 😊

Oceniono na 5 z 5

God gennemgang af bilens mange…

God gennemgang af bilens mange funktioner og gode tips/tricks

12 maja 2026

Hej Michael,

Tak for din flotte anmeldelse - den sætter vi pris på.

Vi ønsker dig en rigtig god dag 😊

Oceniono na 5 z 5

Super god oplevelse i forbindelse med…

Super god oplevelse i forbindelse med leasing af bil. Dejligt med en gennemgang af bil ved udlevering! De gav sig god tid og man kom godt rundt om bilens funktioner.

10 maja 2026

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service i forbindelse med leasing. Vi ønsker dig en rigtig god dag 😊

10/10

10/10. Rigtig god process fra prøvekørsel til udlevering af bilen. Virkelig god service og kommunikation. Mange tak til både Robin og William.

6 maja 2026

Hej Tinuke,

Oceniono na 5 z 5

William fra Skoda Gladsaxe får 5…

William fra Skoda Gladsaxe får 5 stjerner. Tak for stor en super fin overlevering og gennemgang i forbindelse med udlevering af min nye Skoda Elroq👍

6 maja 2026

Hej Michael,

Tak for din flotte anmeldelse - den sætter vi pris på.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi ønsker dig et stort tillykke med din nye Škoda Elroq.

Oceniono na 1 z 5

Husk at tjekke regningen

5 maja 2026

Hej Nikolaj,

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi har noteret din feedback vedrørende fakturaen og din oplevelse i forbindelse med dit besøg hos os. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Tak for din feedback, og god dag.

Oceniono na 5 z 5

Super kompetent betjening af Mads kan…

Super kompetent betjening af Mads kan varmt anbefale ham.

Hej Rene,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på.

Vi ønsker dig en god dag 😊

Oceniono na 5 z 5

Super oplevelse fra første besøg

Super oplevelse fra første besøg. Theo super informativ, kommunikation meget effektiv - selv i hans ferie. William lavede en meget grundig gennemgang af bilens forskellige løsninger på skærm indstillede den til det behov vi lige umiddelbart havde samt lavede en god rundvisning i bilen.

Hej Peter,

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi ønsker dig et stort tillykke med din nye bil.

Oceniono na 5 z 5

Super fin service hos SKODA gladsaxe

Super fin service hos SKODA gladsaxe. Først salg og afslutning gennem Theo og meget fin levering og gennemgang af bilen af William. Søde og rare gutter! Tak for denne gang. Er mega glad for min nye SKODA enyaq☀️☀️

Hej Emily,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi ønsker dig et stort tillykke med din nye Škoda Enyaq.😊

Oceniono na 5 z 5

Super god service og flinkt

Super god service og flinkt, samt hjælpsomt personale.

3 maja 2026

Hej Nikolai,

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Din feedback er værdsat, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden😊

Oceniono na 5 z 5

Mads fra Skoda Gladsaxe får 5 stjerner.

Mads fra Skoda Gladsaxe får 5 stjerner.
Tak for stor tålmodighed og super god formidling i forbindelse med udlevering af min nye Skoda Elroq👍

24 kwietnia 2026

Hej Cathrine,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os - det sætter vi pris på.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og vi ønsker dig et stort tillykke med din nye Škoda Elroq. 😊

Oceniono na 5 z 5

William fra Skoda Gladsaxe får 5…

William fra Skoda Gladsaxe får 5 stjerner.

24 kwietnia 2026

Hej Kristian,

Oceniono na 5 z 5

Det var en god oplevelse

Det var en god oplevelse, og meget venlig personale, det kan kun anbefales.

22 kwietnia 2026

Hej Connie,

Kundebehandling ved køb af ny Skoda Enqay20

William og Theo var professionelle og venlige i deres optræden.

1 kwietnia 2026

Hej Niels,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi ønsker dig et stort tillykke med din nye Škoda Enyaq.😊

Škoda Gladsaxe - en del af Semler Mobility

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej