En service ud over det sædvanlige. Er blevet kontaktet flere gange af sælger både før og efter køb, med hjælp til problemer og om alt var ok. Kæmpe anbefaling af Cupra Amager herfra.
Reakcja na opinię
Kom ind til et serviceeftersyn der skulle have kostet 1600 og gik derfra med en merudgift på over 2000, som jeg føler mig overtalt til at sige ja til. Det, der dog ærgrer mig mest, er at jeg efter ser... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Var til service med min bil hos Bilhuset Allerød og her virkede alt upåklageligt lige fra booking til afhentning af bilen. En ting bør fremhæves: Det var en video, som mekanikeren sendte, så jeg kun... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte ny bil for 1 uge siden i Svendborg afdelingen. Vildt god oplevelse og en rigtig dygtig og engageret sælger. Er mega glad for min “nye” Seat Ibiza .. Absolut ikke sidste gang jeg handle... Zobacz więcej
Park Alle 355, 2605 , Brøndby, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Man føler sig altid velkommen hos Ole Winther.

Odpowiedź od SEAT Danmark
Altid en fornøjelse at komme, både i salgsafdelingen og på værkstedet. Vi har handlet biler hos Bilco i Randers i 30 år og vores værkstedsbesøg har alle være på Bilcos værksted. Behageligt og professionelt sted.

Odpowiedź od SEAT Danmark
Man bliver altid mødt af servicemindet personale, og aldrig problemer med udførte reperationer.

Fik løst et reddi træls problem - så tak Bilco (og Flemming) 👍

Odpowiedź od SEAT Danmark
Kommer ind med auto hjælp og I hjælper hurtig så vi kan komme på ferie få dage efter.

Odpowiedź od SEAT Danmark
Venligt, kompetent personale. Ingen ventetid. Grundig gennemgang før og efter service.

God oplevelse
Følte mig tryg at aflevere bilen i deres hænder arbejdet er gjort til 10 i karakteren kundevenlige og de overholdt de aftaler til punkt og prikke
God Kundeservice og godt værksted
Jeg vil købe min næste bil der igen

Odpowiedź od SEAT Danmark
En dårlig oplevelse. Har besvaret Jeres spørgsmålskema.

Odpowiedź od SEAT Danmark
Fin oplevelse at få serviceret bilen, men en meget dyr fornøjelse, når man tænker på hvad man får.

Odpowiedź od SEAT Danmark
Vores bil gik i stykker på vej hjem fra Jylland. Vi blev kørt til Seat Slagelse . Vi kørte i stykker søndag og vores bil stod klar til afhentning tirsdag på trods af at det var en stor reparation. Jeg blev orienteret mandag om pris og størrelsen på reparationen. Meget fin og god behandling

Odpowiedź od SEAT Danmark
Havde bil på værksted for at få lavet bremser inden syn.
Tog bil til syn efter Seat siger alt er fikset og klar.. den skulle så omsynes.
Wow.. troede godt nok at et respektabelt mærke som Seat var af en væsentligt højere kvalitet. Men overvejer bare en lokal mekaniker næste gang..

Odpowiedź od SEAT Danmark
Super service samt mulighed for lån af lånebil til fair pris ;/)

Seat Birkerød!
Brug ikke dette værksted hvis du skal have fejlfundet på din bil. Værkstedet havde min bil en hel dag hvor gearskiftet ikke var normalt. Værkstedet kunne ingen fejl finde og blev ved med at fortælle at tester viser ingen fejl, selvom der var fejl på bilen og kunne ikke undgås. Deres teknikere kunne ikke løse et simpelt problem. Der var også et andet problem med bilen, det havde de helt glemt at kigge på da jeg afhentede min bil. Simpelthen for ringe!!
Jeg kører bilen til et andet Seat værksted og efter 1 time bliver jeg ringet op, hvor de fortæller mig at koblingen er defekt! Spild af min tid at bruge Seat Birkerød som værksted.

Odpowiedź od SEAT Danmark
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.