En service ud over det sædvanlige. Er blevet kontaktet flere gange af sælger både før og efter køb, med hjælp til problemer og om alt var ok. Kæmpe anbefaling af Cupra Amager herfra.
Kom ind til et serviceeftersyn der skulle have kostet 1600 og gik derfra med en merudgift på over 2000, som jeg føler mig overtalt til at sige ja til. Det, der dog ærgrer mig mest, er at jeg efter ser... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Var til service med min bil hos Bilhuset Allerød og her virkede alt upåklageligt lige fra booking til afhentning af bilen. En ting bør fremhæves: Det var en video, som mekanikeren sendte, så jeg kun... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte ny bil for 1 uge siden i Svendborg afdelingen. Vildt god oplevelse og en rigtig dygtig og engageret sælger. Er mega glad for min “nye” Seat Ibiza .. Absolut ikke sidste gang jeg handle... Zobacz więcej
Park Alle 355, 2605 , Brøndby, Dania
- kundeservice@seat.dk
- www.seat.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Dårlig service
Dårlig service! Jeg ringede og booket en tid på værkstedet og fortalte dem hvad der skulle skiftes på garantien, men de havde så også tilføjet en service på min bil som jeg så IKKE har bedt om at få lavet. Det var så heldig jeg var vågen og opdagede det ellers stod jeg nok med en regning som jeg ikke havde ønsket eller bedt om. Han blev ved at med sige at det VAR noget jeg selv havde sagt? Men nej min bil har jo fået service for 2 mndr siden så hvorfor sku jeg lave service på den igen sagde jeg så. Så fik man sku ikke andet end en sur ansigt udstryk fra ham som hedder Anders bækgaard. Sidste gang jeg kommer ind til Skoda - Seat i Herning

Odpowiedź od SEAT Danmark
umuligt at komme igennem til telefon…
umuligt at komme igennem til telefon support
30 min nr 1 i kø fra da de åbnet
utroligt

Generelt god oplevelse
Generelt god oplevelse, men et meget stort sted og dermed lidt upersonligt og koldt. Fin service og flinke mennesker. Jeg vil benytte samme sted i fremtiden, medmindre Seat ændre samarbejdspartner igen!

Odpowiedź od SEAT Danmark
Har altid brugt Seat til min Tarraco og…
Har altid brugt Seat til min Tarraco og kun positive oplevelser

Odpowiedź od SEAT Danmark
Informativ video med anbefalinger af reparationer
Seat/Cupra Birkerød. Godt serviceeftersyn på 15 år gammel Ibiza

Odpowiedź od SEAT Danmark
God service mht afhentning / levering…
God service mht afhentning / levering af bil
Lavet det der skulle laves

Længere reparationstid end ventet
Jeg skulle komme med min bil på værksted mandag den 11. august 2025 kl. 08.00. Jeg fik at vide at reparationen ville vare ca. 3 timer, så jeg valgte at blive på værkstedet og vente. Kl. 11.00 fik jeg at vide at bilen ikke var færdig og jeg fik en lånebil så jeg kunne køre hjem. Det var godt, for der var problemer med bilen, så den først var færdig fredag den 15. august 2025. Det jeg gerne vil fremhæve ved dette værkstedsbesøg er, at firmaet ikke gav op selvom det viste sig at være mere indviklet end først antaget. Noget andet er, at jeg havde fået et tilbud på reparationen og dette tilbud blev ikke overskredet selvom reparationen tog flere dage, og ikke kun 3 timer. Alt i alt: STOR SERVICE og god behandling. Med venlig hilsen Christian Paulus.

Nemt serviceeftersyn
Nem tidsbestilling, nem aflevering, nem afhentning og god gennemgang af serviceeftersynet.

Reparation af Seat
Afleverede min bil til aftalt tid, undervejs blev jeg ringet op af værkstedet det viste og forklarede mig angående reparationen. Det virkede meget professionelt, og jeg følte mig tryg i processen. Bilen var færdig en dag før tid.
Stor anbefaling herfra👍🏻

De er mega uprofessionelle
Seat i Ringsted. De er mega uprofessionelle. Har mekaniker med ude at køre, som fint kan høre at der en fejl og endda konkludere hvad fejlen kan være. Så udskifter man nogle andre reservedele. Men fejlen er der stadig. Efterfølgende trækker man sin udtalelse tilbage og siger at det er en normal lyd, på trods at der er en tydelig fejl.

En fornøjelse
Jeg “nyder” hver gang jeg er hos Uggerhøj. Personlig service, gode forklaringer og fornuftige priser. Jeg ved intet om biler og jeg møder tålmodighed og god information når jeg kommer der.

Super professionelt set up
Super professionelt set up, tidsbestilling, indlevering/info vedr. reparationen mv. Pris ok, samt generelt god og venlig betjening.

God servic overholder aftaler og tider
God servic overholder aftaler og tider

Odpowiedź od SEAT Danmark
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.