Q-Park Danmark A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Haben in Aalborg im Parkhaus geparkt. Die Schranke war beim Einfahren offen und wir dachten das Kennzeichen wird automatisch erfasst und man zahlt die Parkgebühren am Ende. Keine Hinweisschilder... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

…..wir kamen aus Norwegen spätabends und mein Sohn hatte Hunger, also zu McDonalds Dänemark und dort standen wir 7 Min. !!! Und der MA von Qpark wartet nur auf Urlauber…war auch die Aussage von Mita... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Betale parkering i en app. Eneste område nr at kunne vælge, fik alligevel bøde. Sendte billede materiale på det hele, og de regerede blot til at appen havde en advarsel et sted i deres app på at det k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde glemt at tjekke ud da jeg forlod parkeringspladsen og opdagede det først da pengene var blevet trukket fra min konto. Blev så fint guidet igennem, hvordan jeg kunne få pengene tilbage, for d... Zobacz więcej

1. Usługa parkowania samochodów

Napisane przez firmę

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 30% z negatywnych recenzji

supergod kundeservice

21 lipca 2026

Hej Birgit

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Vi bliver altid lidt ekstra glade, når vores kunder tager sig tid til at dele en god oplevelse, og håber vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen hos os igen.

Oceniono na 1 z 5

Vi har i dag fået den dårligste…

Vi har i dag fået den dårligste behandling ved Qpark at vi er helt rystet over, det kan forekomme.
Hvordan kan det firma få lov at eksisterer med deres kundehånstering - vi er rystet!
De svindler og snyder folk, det simpelthen uhørt.

22 lipca 2026

Hej Natasja

Det gør os oprigtigt kede af at læse, da det bestemt ikke er den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Da vi desværre ikke kan identificere din sag ud fra anmeldelsen, vil vi meget gerne bede dig sende en mail til sc@q-park.dk att. Kundeservicechefen, så vi kan kigge nærmere på forløbet og følge op på dine oplevelse.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Oceniono na 5 z 5

Vi glemte ved en fejl at tjekke ud…

Vi glemte ved en fejl at tjekke ud efter vores parkering og blev derfor trukket 720 kr. selvom vi kun havde parkeret i 3 timer.
Da jeg henvendte mig for at høre om der var noget at gøre, fik vi simpelthen så god hjælp til at få refunderet de penge vi havde betalt for meget pga. glemsomhed og uvidenhed.
Dejlig oplevelse, tak for det!

21 lipca 2026

Hej Maria

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er dejligt at høre, at du tog fat i os, og at vores Servicecenter kunne hjælpe med at få afklaret situationen. Den slags kan desværre ske, og derfor er vi glade for at oplevelsen endte godt, og at du følte dig godt hjulpet undervejs.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen hos Q‑Park igen.

Betaling

Havde registreret parkering som jeg skulle via Q-park app. Men desværre brugte jeg et reg. nr. på den forrige bil jeg havde (Ny bil var ikke tastet ind i App).
Det fik jeg en afgift på (940 kr). + at jeg foruden også har betalt for parkeringen.

Jeg ville så have modregnet det betalte beløb for parkering men fik at vide af Q-park idag at det ikke var deres politik og det bare var ærgeligt,

P-afgift er ok (Der ligger en kendelse i landsrette hvor Q-park fik medhold (V.L.D. 7. maj 2024 i anke 14. afd. BS-33199/2023-VLR))

Men at de ikke vil modregne det beløb som jeg har betalt for parkeringen er ikke ok.

18 czerwca 2026

Super god service

Super god service, var kommet til at betale 2 gange for en parkering, da jeg opdaget min fejl, tog jeg kontrakt til Q-Park, min fejl blev rette samme dag, mange tak til Karoline for god behandling :-)

15 lipca 2026

Hej Steen

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er dejligt at høre, at sagen hurtigt blev løst af vores Servicecenter, og at du oplevede en god behandling undervejs. Vi sørger selvfølgelig for at sende de pæne ord videre til Karoline – den slags feedback bliver altid værdsat.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen hos os igen.

Oceniono na 1 z 5

Har lige skrevet 2 nummerplader ind og…

Har lige skrevet 2 nummerplader ind og begge 2 viste at jeg skylder det samme på dem begge men har ikke parkeret med den ene på en q-parkering og jeg kan ikke få lov til at se hvad for en bil det er så det må jeg betyde at det er nogle der sidder og prøver at skamme folk for penge og deres konto oplysninger

10 lipca 2026

Hej Nicklas

Det du beskriver lyder desværre som de falske SMS'er, der i øjeblikket cirkulerer og misbruger Q‑Parks navn. Beskederne er ikke sendt af Q‑Park.

Q‑Park fremsender aldrig betalingsopkrævninger via SMS. Har du modtaget en sådan besked, anbefaler vi blot, at du sletter SMS'en og ser bort fra den.

Hvis du allerede har klikket på linket eller indtastet oplysninger, anbefaler vi, at du kontakter din bank hurtigst muligt.

Er du i tvivl om en besked eller et betalingskrav, er du altid velkommen til at kontakte vores servicecenter, så hjælper vi gerne med at afklare det.

jeg havde december 2025 en oplevelse

jeg havde december 2025 en oplevelse, med parkering ved et sygehus i Esbjerg. der var fyldt med håndværker biler firmabiler. jeg skulle parkere, kunne ikke se nogen skilte, selvfølgelig fordi byggefolkene blokerede for skiltet. først senere tog P-vagten billede o jeg fik en p-afgift. jeg kontaktede selskabet, en dame jeg var yderst ubehagelig. og jeg forlangte at tale med hendes leder, hvilket afviste, jeg blev irriteret på hend og lagde på, kort efter ringede hun mig op og sagde at jeg kunne være dum og hun skulle sørge for at afgiftet aldrig blev annulleret eller nedsat. den del overfoldt hun så må man sige. jeg klagede og det kunne tage op til 4 måneder før der kom en afgørelse ...det tog jer så 7 måneder og ikke 4. og jeg skal åbenbart stadig betale denne afgift med begrundelse af det er min opgave at skulle et skilt der var blokeret a store firma biler. kan ikke være rigtigt at folk skal vandre rundt om sndre biler fot as se om der nu skulle gemme sig et lille skilt bag dem.

Tilføjelse til jeres svar, nej selvfølgelig kan i ikke nikke genkendende til noget af det, for hende jeg talte med ringede tilbage til mig fra andet nummer hvilket jeg også skrev til jer i min klage henvendelse. Og jeg mener stadig ikke det er rimeligt at firmabiler blokerer for skilte og at man skal kravle rundt og tjekke steder for skilte når det er at man ikke kan se dem. Jeg overvejer sådan set at gå videre til mediet med det her for jeg syntes det er langt udenfor rammerne det her, jeg tilbød enda en mulighed for en løsning med 50/50 så er der vist ansvar og forståelse fra begge parter.

12 grudnia 2025

Hej Michael

Vi har kigget nærmere på samtalen, du havde med vores medarbejder, og din beskrivelse af forløbet er ikke noget, vi kan genkende.

Vi gør samtidig opmærksom på, at det altid er bilistens eget ansvar at orientere sig om de gældende skilte, vilkår og regler på det område, hvor køretøjet parkeres. Vi har tidligere fremsendt fotos, som tydeligt viser skiltningen i nærheden af din parkering.

Hvis du fortsat er uenig i afgørelsen, kan du læse mere om de videre klagemuligheder på vores hjemmeside.

Q-Park

Oceniono na 5 z 5

stor hjælp og forståelse for kundens problem - gode til hjælp via telefon

meget hurtig hjælp med problem med betaling - hvor vi selv var skyld i at problemet opstod. Da fejlen var forstået var I meget hurtige til at afslutte sagen , så vi fik for megen betalt parkeringsafgift retur.
Dejlig oplevelse.

1 lipca 2026

Hej Birgitte

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det glæder os at høre, at vi hurtigt fik styr på sagen, så det hele faldt på plads igen. Det betyder meget for os, at vores kunder oplever en nem og ligetil hjælp, når noget ikke går helt som planlagt.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen hos Q‑Park igen.

Oceniono na 1 z 5

Disgusting predatory excuse of a…

Disgusting predatory excuse of a company. We parked in a parking lot that was not clearlyarked by signa or anything. On qpark webpage this zone does NOT exist, on easypark this zone does not exist, the operators of qpark did not know about the zone. Absolutely disgusing behavior, near the parking lot we found a sign that said there is a zone - but this was on the other side of the road. The operators are rude and scammy. Every single employee. in this company should be in jail. 0 benefit for society

26 czerwca 2026
Oceniono na 1 z 5

Kontrolafgift selvom der er betalt for parkeringen

Fik pålagt at betale kontrolafgift (sag nr 7013882) selvom der var betalt for parkeringen. Selv efter skriftlig klage med tydelig og entydig dokumentation vedholder q-park at jeg skal betale kontrolafgiften. Min eneste lille fejl er at jeg tastede et ciffer forkert i nummerplade registreringen. Igen viser en iskold og kynisk forretningsmodel sit grimme ansigt. Føj.

6 lipca 2026

good customer service

good customer service

4 lipca 2026

Hi Alessio

Thank you very much for your review 😊
It's great to hear that you had a positive experience with our service center. Feedback like yours means a lot to us and motivates us to keep delivering the best possible support.

We hope to have the pleasure of welcoming you back to Q‑Park again.

Best regards

Oceniono na 1 z 5

Tastede nummerpaden forkert i kulden så…

Tastede nummerpaden forkert i kulden så den blev til et ikke eksisterende nummerplade. Q-park giver mig bøden. Jeg kan bevise at jeg har betalt for parkeringen. Jeg klager og de fastholder bøden. Så beder jeg dem om at refundere min parkeringsudgift, så jeg ikke skal betale dobbelt. Det nægter de også. Så i princip kræver de dobbetbetaling trods at man handler i god tro. Det må de offentige myndigheder ikke, men Q-park er et privat selskab, som kun tænker på sin egen profit og er ligeglad med retfærdigheden. Parkeringsklagenævnet tager kun stilling ti selve bøden og ikke faktum om at man har betalt dobbelt. Hændelsen skete 4. januar 2024. Parkeringsklagenævnets afgørelse er kommet 1. juli 2026. Det er derfor jeg skriver denne dato ind i min anmedelse.

1 lipca 2026

P-hus Lyngby.

P-hus Lyngby.. Hold aldrig her. Giver bøder, selvom man har aktiveret P-app som jo selv vælger område og som passer fint med adressen: Nørgaardsvej 1. Ren fusk at give bøde selvom P-app er aktiv og betaler for parkeringen på rette adresse. Tror de lever stort på at der er flere zoner, hvis adresser lyder ens og overlapper, så Gps. kun kan vælge forkert..!

2 lipca 2026

Hej Flemming

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse.

I området ved Lyngby ligger der flere parkeringsanlæg tæt på hinanden med forskellige operatører. Derfor gør Q‑Park en aktiv indsats for at gøre kunder opmærksomme på, at de skal være opmærksomme på den valgte parkeringszone. Blandt andet vises der ved valg af vores område i EasyPark en besked om, at der findes flere private parkeringsområder i nærheden, og at skiltningen bør kontrolleres, inden parkeringen startes.

Hvorvidt denne besked vises ved valg af andre parkeringsoperatørers områder, har Q‑Park desværre ikke indflydelse på, og spørgsmål hertil må rettes til EasyPark.

Oceniono na 1 z 5

Q-Park betaler ikke selskabsskat i Danmark og kører en beskidt forretningsmodel

Ak ja....de parkeringsselskaber og i særdeleshed Q-Park Operations Danmark A/S.

Et umoralsk selskab der kalkuleret opretter parkeringsfælder på de pladser de administrerer for diverse detailbutikker, fitnesscentre, private parkeringspladser m.v. Dette foregår i stor stil på direktionsgangene.

Har haft utallige problematikker med dette forrykte selskab - Senest en tabt retssag grundet en fejl i DERES eget system, som dommeren i retten ikke kunne gennemskue, trods bevisførelse.

En stærkt overvægtig, mandlig repræsentant fra Collectia A/S var sat til at føre sagen for Q-Park og en venstre-radial, fedladen kvindelig dommer stod for at styre processen.

Altså skal man side i et cirkus og få krænket sin retssikkerhed af to mennesker der ikke engang har styr på eget liv.

Sikke en ulækker forestilling min advokat og jeg var vidne til.

Du kan altså ikke regne med retsvæsenet, da der lægges mere vægt på jura end almindelig sund fornuft og systemiske fejl. Et mellemskolebarn ville kunne regne fejlen ud på ganske kort tid.

Sæt ikke din lid til retssystemet - Klar sagerne selv.

Det resulterer i at jeg nu, via mit erhvervsnetværk, gør alt hvad jeg kan for at få dem opsagt på diverse pladser, de har rundt i hovedstaden og jeg vil anbefale alle til at bekæmpe denne virksomhed med alle midler.

Skriv eksempelvis til dit lokale fitnesscenter eller dit lokale supermarked, at du ikke agter at benytte deres forretning, grundet Q-Parks parkeringsstrategier og skatteunddragelse. Der kan findes på mange skriverier.

Det er den eneste måde hvorpå vi kan slippe af med dette skadedyr af en virksomhed, der stresser og volder problemer i danskernes dagligdag.

Med lidt kreativitet og et simple, billige remedier kan der gøres stor skade på deres virke og jeg vil klart opfordre alle, der har følt sig uretfærdigt behandlet af Q-Park, til at give dem noget at tænke over og besværliggøre deres eksistens.

Eksempelvis er det ikke ulovligt at troppe op på den administrerende direktørs adresse i aftentimerne og udbede sig en forklaring, hvis du helt åbenlyst er blevet uretfærdigt behandlet. Andre fra ledelsen kan også få en besøg i fuld lovlighed - Dog ingen vold eller trusler. Navne findes nemt via diverse erhvervsregistre.

Derudover skal det nævnes at Q-Park, et selskab der udover at plukke danskerne for penge, ikke bidrager til samfundet.

Q-PARK BETALER IKKE SELSKABSSKAT I DANMARK, og har ikke gjort det i årevis, trods en pæn omsætning.

Har gennemgået deres regnskaber og det kan tyde på at overskud kanaliseres ud til deres selskaber i andre lande, for muligvis at ende ud i skattely et sted?!? Det er svært at gennemskue, men graver lidt mere i deres papirer ved lejlighed.

Det må være på tide at danskerne går til modangreb på selskaber som Q-Park ved at besværliggøre deres virke i Danmark.

25 listopada 2025
Oceniono na 4 z 5

Mistake by the checkout of the Q…

Mistake by the checkout of the Q carpark in Odense.
We were originally charged for 3 days of parking, but after exchanging several friendly emails, we were refunded and were only charged for the 2 hours that we parked. Thank you very much.

3 czerwca 2026

Hi An

Thank you very much for your kind review 😊

We're happy to hear that our service center could help you and guide you through the process. It means a lot to us that you experienced friendly and helpful service along the way.

We hope to have the pleasure of welcoming you back to Q‑Park again.

Best regards

Oceniono na 5 z 5

God service ved manglende udtjekning

Hataw, Amalie og Karoline var enormt hjælpsomme og søde, da jeg havde glemt at tjekke ud efter parkering i p-hus.
Jeg blev guidet og fik vejledninger tilsendt, så de kunne få de oplysninger de skulle bruge for at hjælpe.

29 czerwca 2026

Hej Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det er dejligt at høre, at vores servicecenter kunne hjælpe dig videre og gøre processen nem at komme igennem. Vi er også glade for at høre, at vores team har været med til at give dig en god oplevelse - vi sender selvfølgelig roserne videre til dem.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen hos os igen.

Oceniono na 1 z 5

Q park benytter ufine metoder

Q park benytter ufine metoder.

Jeg parkerer min bil 'lige foran Silvan' i Køge med nedrullede vinduer da jeg har hunde siddende, hvilket indikerer hurtigt ind og ud. På den store p plad står som vanligt kun få biler.

Jeg betaler mine få varer kl. 17.00.
P - vagten observerer bilen kl. 16.54.37 og udskriver bøden kl. 16.59.18, altså 47 sekunder før min betaling i Silvan. Jeg går direkte ud til bilen efter jeg har betalt.

Bemærkelsesværdigt er,at der ingen p vagt er at spotte hverken da jeg parkerer, forlader bilen, eller efter, ... i de få sekunder der går fra betaling kl.17, til jeg står ved bilen.
Man efterlades med det indtryk, at p selskabet ikke er det for at sikre, at hensatte biler ikke fylder pladsen op, men derimod at få penge i kassen, trods P selskabet får mange klager fra netop handlende i Silvan.

Ombudsmanden har skrevet I sin beretning, at udover de 3 minutter som det skal gå fra observering af bilen til udstedelse af P afgift,skal P selskabet udvise god etik ved at give parkanten er rimelig chance for at tjekke p regler, sætte p skiven eller returnere til bilen.

Jeg er nu i dialog med Silvan som påtænker at annullere bøden, da hensigten med parkeringsregler er at sikre deres pladser ikke bruges til langvarig hensætning af biler og dermed IKKE, at udskrive bøder til handlende.

Jeg kan dertil læse andet sted via maps at det et vanlig kotume at p vagter ved Silvan står skjult og udsteder bøder til handlende.

Tage jer sammen Q Park

19 czerwca 2026
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej