Odpisują na reklamacje bez żadnego merytorycznego odniesienia do reklamacji. Oszukują klientów , po prostu naciągacze. Ja nie zapłaciłem i w dupie ich mam , pisać ewentualnie do sądu sprzeciw

EuroPark – brak szacunku dla klienta i podejście „z automatu” Dostałem opłatę dodatkową mimo że faktycznie byłem klientem obiektu (CityFit) i przedstawiłem potwierdzenie wizyty (godziny wejścia/wyjś... Zobacz więcej

1,2

Bardzo słaba

3 tys. recenzji

Odpisują na reklamacje bez żadnego…

10 października 2025

EuroPark

EuroPark – brak szacunku dla klienta i podejście „z automatu”
Dostałem opłatę dodatkową mimo że faktycznie byłem klientem obiektu (CityFit) i przedstawiłem potwierdzenie wizyty (godziny wejścia/wyjścia). Składałem odwołanie dwukrotnie, ale EuroPark pozostał przy odmowie, powołując się wyłącznie na regulamin i „brak rejestracji w systemie”, bez realnej analizy sytuacji i bez próby rozwiązania sprawy po ludzku. Dodatkowo poinformowano, że dalsza korespondencja nie będzie prowadzona.
Oceniam bardzo negatywnie: zero elastyczności, słaba komunikacja i brak podejścia proklienckiego. Nie polecam.

22 stycznia 2026

Wrocław parking

Wrocław parking
Za każdym razem stoją kałuże wody nie można wsiąść do auta
Mandaty i opłaty są bardzo wysokie
Cwaniaki tylko kasę zbijają a nawierzchnie żeby zrobić to nikt nie pomyśli
Dramat !!! Buty upierdzielone
Walizek nie można na ziemi postawić
Kto za to odpowiada ?

6 września 2025

Sprawa ze stycznia.Po zaparkowaniu…

Sprawa ze stycznia.Po zaparkowaniu udałem się do zahibernowanego jednorękiego bandyty zwanego eufemistycznie parkomatem, który wyświetlał komunikat ,,błąd oprogramowania". Klawisze nie działały, monet nie przyjmował. Po załatwieniu spraw w instytucji będącej właścicielem parkingu odjechałem bez jakiegokolwiek upomnienia o opłatę dodatkową.Natomiast wczoraj w skrzynce na listy znalazłem paszkwil pt.Ostateczne wezwanie do zapłaty. Dziwi mnie, bo nawet pierwszego nie otrzymałem! Osobnik kontrolujący ten parking zapewne nie ma w zakresie obowiązków sprawdzania urządzeń firmy, tylko łowienie klientów do okradania.

7 stycznia 2025

Zawiodłem się na podejściu EuroPark

Zawiodłem się na podejściu EuroPark. Dostałem mandat przy Markecie Rajskim w Nowym Targu, mimo że właśnie wychodziłem ze sklepu z paragonem na prawie 950 zł. Kontroler zapewnił mnie, że po przesłaniu zdjęcia do reklamacji mandat zostanie anulowany. Oczywiście wszystko zrobiłem zgodnie z jego instrukcją – i mimo to otrzymałem odmowę.

Sprawa została już zgłoszona do Rzecznika Konsumentów w Nowym Targu, mam też świadka (babcia była ze mną na miejscu). Klientów traktuje się tutaj jak nic nieznaczące jednostki, nawet gdy mają rację i dowody. Zdecydowanie odradzam korzystanie z parkingów zarządzanych przez tę firmę.

20 maja 2025

Bandyci i złodzieje

Bandyci i złodzieje, patologiczne parkingi jak na Wadowickiej 2A pod McDonalds'em gdzie parkomat schowany jest między koszem na śmieci a małym budynkiem w taki sposób że przy wysiadaniu człowiek się rozgląda i nie widzi od razu. Darmowy postój ale musisz mieć bilet, genialna maszynka do robienia hajsu na ludziach którzy chcą się zatrzymać na 2-3 minuty, jak ja 28.04 aby skorzystać szybko z toalety w lokalu. Zdelegalizować i ścigać złodziejstwo, to jest czysta podłość i skur**syństwo!

28 kwietnia 2025

…oszuści

Firma, która żeruje na pieniądzach innych ludzi… parkowałam na tym samym parkingu wiele lat, nagle z dnia na dzień została wprowadzony parking płatny- a ja z przyzwyczajenia już nie zauważyłam (tego samego dnia otrzymałam smutna wiadomość związana z moją rodziną, więc emocje również odgrywały swą rolę). Nie został pobrany darmowy bilet uprawniający do parkowania i dostałam wezwanie do zapłaty w kwocie 250 zł… oczywiście reklamacja nieuwzględniona, trzeba się pożegnać z pieniędzmi które swoją drogą nie są takie małe. Jednak w przeszłości UOKIK zrobił porządek z nimi, może tym razem uda się również, by zajęli się nimi jeszcze raz :)

1 maja 2025

Oszuści!!!!!!!!

Oszuści!!!!!!!!
Jak można tak okradać ludzi w biały dzień . Samochód stał 15 min, a firma napisała, że 24h. Poprosiłam o monitoring, do dziś nie dostałam wiadomości, ale mandat mam opłacić a jak nie to w sądzie się spotkamy, ja też bym chciała tak zarabiać jak oni.

5 lutego 2025

Firma ktora bazuje na kruczkach…

Firma ktora bazuje na kruczkach prawnych w regulaminie. Nie potrafi nawet wyjasnic zasadnosci mandatu. Po prostu kontroler wystawil... i bezczelnie wlozyl mandat po drugiej stronie szyby od miejsca w ktorym beztrosko lezal zakupiony bilet. Odradzam bardzo. Swoja droga - sprawe konsultuje z doradca prawnym. Nie popuszcze chocby koszty konsultacji i postepowania prawnego mialy wielokrotnie przerosnac wysokosc zlodziejskiej oplaty dodatkowej.

20 marca 2025

Polowanie udane

Polowanie udane. Często robiłem zakupy w markecie Carrefour przy ulicy Bandurskiego w Łodzi. Przy okazji kolejnych zakupów nie zauważyłem, że parking stał się płatny. Zostałem ukarany za nieuwagę bardzo wysokim, złodziejskim mandatemw wysokości 190 zł. A może wystarczyłoby aby firma EuroPark pobrała bardziej stosowną opłatę za skorzystanie z parkingu. Moja noga więcej na tym złodziejskim parkingu nie stanie. Zakupy mogę robić w innych bardziej przyjaznych miejscach. Miesięcznie zostawiałem trochę grosza w tym sklepie.

2 kwietnia 2025

Oszuści i złodzieje parking przy Castoramie.

Oszuści i złodzieje, Castorama Wrocław Graniczna po roku wezwanie, na reklamacji bot. Brak kontaktu pewnie za infolinią grupa prawników straszy sądem. Przepisy prawne w Polsce nie chronią obywatela. Pozostaje omijać takie takie centra handlowe szerokim łukiem. Najlepiej niech te sklepy pozamykają, nie będą naciągać uczciwych klientów. Możemy przecież wiele rzeczy kupić przez internet lub u lokalnych sprzedawców.

25 marca 2025

przykre doświadczenia

W Gdańsku na zaspie przy przychodni postawili parkometry .zabrałem córkę ze szkoły z gorączką jak był tę szał z grypą . Przy automacie byli ludzi które pobierali bilet nie mogłem czekać bo źle się czuła córka bo rosła gorączka, poszedłem do rejestracji i pod drzwi gabinetu,zostawiłem tam córkę żeby pójść po bilet zajęło mi na to 7min . Wziełem bilet a za wycieraczką był już mandat 190zl. Próbowałem złożyć reklamacje, przedstawiłem bilet parkingowy plus zwolnienie lekarskie wystawione w ten dzień i nic żadnego zrozumienia tylko straszenie jak nie zapłacę to zgłoszą do windykacji. Co powiedzieć pii🙈

14 lutego 2025

Mam wrażenie

Mam wrażenie, że osoby czytające i odpowiadające na reklamacje nie rozumieją czytanego tekstu i odpowiadają pewnymi wyuczonymi schematami lub mają jakieś braki. Zaparkowałam samochodem przeznaczonym do przewozu osób z niepełnosprawnością ( karta widoczna przy przedniej szybie) , opłaciłam parking ( Sopot ul Ogrodowa) na 1,5 h i wyszliśmy do sklepu na "trening zakupowy".
spóźniliśmy się 0k 15 min i oczywiście był za szybą mandat 200 zł. Nasze spóźnienie wynikało z faktu iż jedna z niepełnosprawnych intelektualnie osób zawieruszyła się ponieważ wyszła niezauważona ze sklepu. Wszystko to opisałam w reklamacji proszą o uwzględnienie naszego wyjaśnienia. Dostałam odpowiedż, że powinnam pilnować czasu lub zapłącić zdalnie( nie posiadam takiej aplikacji) Jak miałam pilnować czasu skoro byliśmy, lącznie z personelem sklepu i przechodniami, bardzo zdenerwowani i najważniejsze było znalezienie osoby z niepełnosprawnością. Wyjaśniałam sytuację dwukrotnie i dwukrotnie dostałam taką samą odpowiedź nie uwzględniającą reklamacji, jedynie w drugiej odpowiedzi był dopisek, że uważają korespondencję między nami za zakończoną.
Było to wielce niegrzeczne, pracownicy europarku wykazali się bezdusznością i bezwzględną arogancją.

27 grudnia 2024

Niekompetencja

Szanowni Państwo,
Jak reszta osób czuje się oszukana przez Europark posiadający parking w Bytomiu przy ulicy Gwareckiej. Po roku wysylają wezwanie do zapłaty i straszą cie sądem. Jak zadajesz pytanie na jakiej procedurze się opierają milczą. Livza na uczciwych klientów którzy robią zakup, ze nie wezma biletu.Niekompetentną obsługa reklamacji. Liczę, że wkrótce polskie prawo się zmieni na korzyść klientów i wtedy będą takie parkingi pozamykane przed centami handlowymi lub zmienia przepisy. A wystarczy postawić automat gdzie wpisujesz rejestrację ale po co lepiej liczyć na zapominalskich.

2 grudnia 2024

Oszuści i naciągacze

Oszuści i naciągacze, brak informacji że trzeba zapłacić za parking. w innym miejscu mikro napis tylko dla tych co chodzą na spacer a nie zakupy. Specjalnie tak umieszczana informacja o płatnym parkingu żeby naciągnąć. W środku w sklepie mikro urządzenie jak zabawka. jak widzisz ich firmę to zrób zakupy gdziekolwiek indziej . jak napiszesz rekalmację to zdobywają twoje dane a potem same spamy dzwonią. Państwo Polskie dla oszustów.

14 grudnia 2024

Brak miejsc parkingowych dla osób niepełnosprawnych

Brak miejsc parkingowych dla osób niepełnosprawnych na parkingu zarządzanym prze tę firmę.
Co innego twierdzi Sylwia Proczek

Dział Obsługi Reklamacji
EuroPark Sp. z o. o.
ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa

co innego Klaudia Siemko Dział Reklamacji tej firmy.

UWAGA Życzę paniom zdrowia i aby widząc miejsce dla niepełnosprawnego przypomniały sobie o nim...
Jeszcze mnie mnie na 250zł opłaty za parking pod stacją kolejki bez miejsc dla osób niepełnosprawnych (kolor niebieski wymaganych rozporządzeniem). Firma przyznaje się do zarządzania parkingiem, ale nie przyznaje się do infrastruktury.
FIRMA O NAJWIĘKSZEJ PODŁOŚCI.

25 sierpnia 2024

Czy to Twoja firma?